Egérke, vaami csoda folytán megéreztem, hogy írni fogsz most
Általában szoktál ilyenkor este.
Nem tudom, azt mondta a Mágus, a 3 hónappal ezelőtti hormonkép, amit az UH-n látott (persze fogigátlózás közben, a lombik előtt), meg ahogy reagáltam a stimura, az egy sem vall PCO-ra. Ugyanakkor tény, hogy az inzulinom magaska. Most akkor határeset vagyok, vagy mi. Talán ezért van, hogy nyáron 3 spontán ciklusom volt, utána meg hirtelen megint nem volt. Ugyanakkor meg a prolaktinom kúszott fel, ami viszont az idegességre vall. Szóval zavar az egész.
DE: én is kapok Adimetet!!!
Jan 12-én felírja. Azt nem hinném, hogy a no liszt-kaja bejátszhat ebbe a 31 napos ciklusba, maximum a szénhidrát-bevitel csökkentése erejéig, ami az inzulin-izélgetésre kedvezően hat, az szerintem inkább arra lesz jó, hogy minden oké legyen a babával. Én mondtam neked, hogy az Adimet jót fog tenni! Én is ebben bízom! És hogy progi kell-e? Nem hiszem, már ha jó minőségű pete érik, akkor lesz jó sárgatest is.
Szóval a válaszom: igen, tök simán lehetsz terhes. A lány, akit egyszer mondtam, most töltötte be a 12.hetet. Soha életében nem volt spontán peteérése, talán csak kamaszkorában. Hormonos stimulálással 2-szer esett teherbe, megszakadtak, a magas LH szint miatt (PCO!!!). Most lett spontán pé-je, teherbe esett, terhes maradt.... simán az Adimettől.... Szóval csak szedjed.
Dodo... sajnálom, de gyerünk tovább. Kicsit hosszú a 3 év, én is kezdek már visszarettenni, hogy a 2.év végét taposom, de ez van. Mindég közelebb vagyunk a célhoz. Érzésem szerint figyelmes dokid van, az ilyen aranyat ér.
Andi, kellemes pocakosodást! A tünetekről nem regélsz egy kicsit?
Vagy jól bírod nagyon?
Fea, már csak 2 nap. Karate Kid-nek ki kellett bírnia ezt a navalyát is, hidd el. (Ja, hogy esetleg a többiek nem értik az elnevezést
anyukája inszem napján karatézott
)
puszkó mindenkinek. Ja, Anna már nekifutott a 2.lombiknak, tudtommal, mostanában kezdi!