Sziasztok, lányok.... remélem,még emlékeztek rám...
Csak kapkodom itt a fejem, kb egy hónapja nem is nagyon néztem errefelé: gratula Falinának, Tina nagyon sajnálom, tudom, min mész keresztül...
És mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok, amolyan babás boldog új évet...
S ha már ilyet kívánok nektek, hadd dicsekedjem csendben, ma vagyok 5 hetes és egy napos egy meglepetésbabával... Novemberben amikor megjött, eléggé kiborultam és mivel a munkahelyemen is elég húzósak az évvégék, valamint januárban költözünk, ezért úgy döntöttünk a párommal, hogy decemberben nem is próbálkozunk... 22-én kellett volna megjönnie, de nem jött... Gondoltam, majd 27-én veszek egy tesztet és másnapra megjön - ahogy szokott... 27-én nem volt kedvem sehova menni, de a párom rám parancsolt, hogy vegyek tesztet... vettem és napközben pozitív lett... csináltam még egyet és az is az lett (tévedés kizárva) Szerencsére másnap a dokim fogadott, ahol az UH-on egy 5,2 mm-es petezsákot láttunk. Azonnal táppénzre vett, Utrogestan, sok pihenés és két hét múlva megyünk...
Tudom, hogy az idegeitekre megy, amikor mindenki mondja (azért gondolom, mert nekünk is mindenki ezt szajkózta), hogy nyugi, nem kell csak a babakérdésen rágódni, de higyjétek el, nekem fogalmam sincs, hogy mikor fogant a baba, azaz lehet ebben valami - de nagyon örülök neki!!!!
Csak még nagyon félek, a júliusi események miatt...
Nagyon szép babás új évet kívánok mindannyiunknak!
Böbe