Sziasztok!
Először is BÚÉK mindenkinek!
Gabi75, már nem először kérdeztél Veráékról, igaz nem tőlem, de gondoltam, válaszolok, bár ő nem hatalmazott fel rá. Szóval karácsonykor kaptam tőle utoljára üdvözletet és jól vannak
Remélem, ha lesz kedve, ide is ír majd!
Ha hazajöttök nyáron, apa miért nem jön veletek?
Barbi, húúúha, nagyon jó érzés, h megint arról van szó, kinek hogy rugdos a pocakbabája!
Dorki, mizu Nikivel? Remélem, azóta már jobban van!
Nálunk a tüzijáték még elviselhető volt, de az utcában ami zajlott, remdesen féltem, pedig nem voltam lent
De Hami aludt, mint egy kisangyal
és ez volt a lényeg!!!
Zit, nagyon örülök, h végre apázhattok egy jót!!!
MAjd mesélj, h milyen volt!!!
Zsizsa, először is köszi a repesztés leírását, még elolvastam anno. Ez a szivacs nem rossz 5let, én széles ecsettel csináltam, ami szintén nem rossz 5let, m sztem lényeges, h milyen vastagon van fent a festék.... szóval még kísérleteznem kell
ha már itt tartunk,
Edit, nálunk volt sikere az sk tárgyaknak. A fentebb említett repesztett tárgynak különösen, ami egy teafiltertartó volt, ami az első fadarabtól és szögtől az utsó szalvétáig sk munka volt
Na jó, a szalvétát nem mi gyártottuk.
Zsizsa, popsival mizu? Mi Sudocream-mel kenjük neki, ha piros, eddig bevált, de valszleg még sose volt neki olyan durva. Kivéve, amikor a kórházból hazahoztuk, ahol a pelusra kenték a krémet.....
Hanzika, ez a "legyalulja a lakást" naggggyon tetszett
Gabi, ez az új altatási szokásotok nagyon tetszik! Mi eddig azt csináltuk, h egyre később tettük le Hamit, hogy hátha álmosabb lesz és elalszik, de nem..... Aztán kitaláltam, h lehet, h már túl későn teszük le és átesik egy holtponton, azért rohangál még 10- fél11 kor is. Tegnap megpróbáltuk korábban letenni, azaz 8kor, így is kínlódtunk, m nem akart aludni, s amikor végre elaludt még 1x felébredt, de mégis jobb volt, m ugyanaddig aludt. Na és még azt is tervezzük, hogy kivesszük a kiságy oldalát - ez ügyben még apósomat be kell vonni, h merre hány méter, m ő csinálta a kiságyat és nem lehet csak úgy ki be veszegetni.... - szóval kivesszük, h mellé lehessen ülni, ha felébred, ne kelljen kivenni.
Beszéd: brekegést úgy meghallgatnám
Hami is főleg első szótagozik, de van neki sok teljes szava. Csija = Csilla a csiga, ez most a kedvence
mármint a szavak közül.
Brigi mizu?
Amúgy képzeljétek, egyre többet álmodok azzal, h megint pocakos vagyok, vagy szülök.... Pedig mi még nem is tervezzük a tesót - legalábbis idén még nem.
Na, a karácsonyt jól kihagytam.
Itthon volt egy meghitt kis szentesténk. Az idén lett a legszebb a karácsonyfánt, nagyrészt úgy díszítettem, h a dobozra tett fa alulról is csodaszép legyen. Hami alig merte megközelíteni a fát. Fogta a labdáját, kicsit közelebb dobta, aztán vissza, majd még közelebb, majd vissza, aztán odaért. De aztán látott bontanivalót a fa alatt, ugye neki még nem olyan régen volt a szülinapja, emlékezett, h BO, azaz bontani kell, így hozzá is látott. Sorban kiszedte az ajándékokat és mindegyikkel játszott 15-20 percet
Vagyis volt, h én vettem elő a következő csomagot, pl. babakocsit... ez utóbbit úgy vettük, h már minden megvolt karácsonyra, de épp mászkáltunk a Corában, amikor lenyúlt magának egy ilyen kis alu vázas babakocsit, bele is pakolt rendesen, plüssöket, amiket talált kézközelben. Szal nem volt hajlandó elengedni, így megkapta még bónuszban
Amikor bontotta ki, már látta, h mi az, alig tudta kivárni, amíg kiszedjük a papírból
Imádta még az Ikeás favonatot, a könyveket - rögtön ki is olvasta, baris hátizsákot is kapott - azt nem tőlünk, de rögtön belepakolt- szal birtokba vette, + maga után húzható fa katicás járgány, ami krepeg... na ez is.... szóval minden nagyon szép és jó volt. A másik 2 karácsonyi nap is, amikor is a nagyszülőkhöz mentünk.
Amúgy Hami nem bántja a fát, de nagyon szereti, szól, ha nincs felkapcsolva az égő rajta, így egész nap megy
Jobb is, h nem bátja, mert bár normann fenyő, de úgy hullik, h ránézni se szabad. Asszem 1-2 nap és szétszedjük, bár Hami nagyon meg fog érte haragudni, mert ma is úgy ébredt, h még nyitva se volt a szeme és már mondta, h KAÁ... pedig nem láthatta, m mellettem ébredt.
Most mennem kell, puszi mindenkinek!
Ann
Ui: remélem, visszaáll a régi rend és az elveszettek is írnak!!!