Timi,
amilyen sűrűn levelezünk, már fogalmam sincs...
De nem baj... Ha van mondanivalód, akkor írj!!! Én is fogok, csak most nyaralások, meg amíg Annám nem jár oviba, addig a "szabadidő" számomra elvont fogalom...
Amúgy minden oké, Ádám már 6100g és 61centi, és már 2szer átpördült a hasáról a hátára. Egyre többet van ébren, nyugodt, mosolygós, nagydumás kölök (mi lesz velem később, Annától se lehet szóhoz jutni
) Anna is jól van, igyekszünk biztosítani neki a gyerektársaságot az utcából, mert iszonyúan unatkozik már... Így neki nagyon hosszúra nyúlt a nyári szünet... Már nagyon várja az ovit. Épp most gondolkodom, hogy nyomjak-e neki egy Broncho-Vaxom kúrát amíg még itthon van, íratni sem kell, még megvan a tavalyi doboz, mert beteg lett és abbahagytam... Szerintem alig hiányzik belőle...
Anna is sokat változott a nyáron, eddig sikított, ha arcába ment a víz, most meg egyfolytában a víz alatt van
Már némi úszáskezdeményeket is mutat, úgyhogy lehet hogy ősztől járni fog úszni is. Meg táncolni akar mindenáron. Úgyhogy megbeszéltem vele, hogy 2 dolog még belefér, de több nem, úgyhogy döntse el lassan mit szeretne. Ja, még lehet, hogy a papa viszi majd lovazni is ott Érden valahol...
Most épp tropicariumban voltunk
Na és persze Ádám se maradjon le:
Boszi,
köszönöm!!!
Jól viseli Anna, bár picit hisztisebb lett, mert nyilván kevesebb időm van rá... Meg unatkozik. De azért nem vészes a helyzet