Sziasztok
A tegnapi nagy buli végül egy tévézős-kártyázós-bealvásos szilveszterre sikerült, éfjélkor kölyökpezsgővel
. Egyáltalán nem bánom, hogy nem mentünk sehová, mert a náthám totál eluralt, az éjjel alig tudtam fél-fél órákat szunyálni, folyton eldugult az orrom. Ezt a bioparoxot nem merem orrba fújni (oda is lehet elvileg), az útmutató szerint "előbb 'ürítsük' az orrunkat', - na olyan pillanat nekem nincs.
Banyóci
Kórház
Sajnálom hogy magas lázad lett, de legalább jó kezekben vagy, és az antibiotikum is használ. A baba mozgásának érzését már én is nagyon várom
Nekünk első bébi, így aztán felettébb.
Adri77
Szia!! De jó, hogy netközelbe kerültél!
Ez az alacsony vérnyomás annyiban rossz, hogy olyan vagyok, mint aki alig aludt (mondjuk ez most igaz is), csúkódik a szemem mindig, elég szétszórt vagyok, égve felejtem a villanyt
, elfelejtem mit akartam és ilyesmi
Jövőhéten kedden már megyek dolgozni, azonnal írok Neked priviben is! Jól vagytok??
Splendida
Jól döntöttél a Praxissal kapcsolatban. Szerintem két hét reális időnek tűnik, lementek az ünnepek, biztosan nincs most olyan forgalom. A zuhanyzással már vigyázok..
Szoktam rajzolgatni, ha megszáll az ihlet, néha hetekig mást sem csinálok, utána hónapokig sem, leginkább idő hiányában. Most elterveztem, hogy üvegképeket festek a babaszobába, - régebben rengeteget csináltam, csak elajándékoztam a babás barátoknak. Most meg nekünk nem maradt
Tudjátok már a babátok nemét?
Vásárlás témához:
Nekünk már sok apró ruhácska összegyűlt, folyatosan veszegettem egy-egy bodyt, tipegőt stb.
Sosem tudtam megállni. Használt ruhácskákat igazából nekünk nem fog adni senki, mindent önerőből kell, a legalapvetőbb dolgoktól kezdve (cseh pelenka, előkék stb.). Úgyhogy mivel nagypocisan nem tudom, lesz-e kedvem járni az üzleteket, lassan a ruhatárat kialakítjuk 6-9 hónapos korig, s később szülés előtti hónapokban beszerezzük a babakocsit, kiságyat, kiegészítő dolgokat.. Nálunk ez a terv.
Nem vagyok babonás, hiszem hogy helyük van/lesz ezeknek a ruhácskáknak, tárgyaknak az életemben
. Előbb vagy utóbb.
Kismami ruhák:
Már vettem két terhes nacit, pedig ahogy elnézem magam, még egy darabig nem lesz rá szükségem
. Vettem egy klassz farmernacit és egy barna, csíkos rugalmas szövet, elegánsabb gatyót. Egyik sem csinál hordót a kismamából
.
Babakocsi:
Milyen babakocsit szeretnétek venni (márka, típus stb.)? Néztétek már a választékot? Egyenlőre a bőség zavarában szenvedek. Azt tudom, hogy többfunkciósat akarok, ha lehet autósüléssel együtt, kinéztem az ABC-ből egyet, - de még nyitott a dolog. A háromkerekű babakocsik nektek tetszenek?
Vanda