Sziasztok!
Én is előkerültem. Nem voltam mostanában valami virágos kedvemben. Szeptemberig biztos nem kezdünk bele a lombikba.
Addig folytatom a diétát, lefogytam 10 kilót, de még van bőven mit leadni. Szedem a metet, és a hónap végén megyek kontroll vérvételre. Remélem javul az eredményem.
Ezt a helyet ajánlották nekem:
www.pslabor.hu
Hallottatok róla? Nem nagyon találtam semmit ezzel kapcsolatban a neten.
Írtam nekik, röviden vázoltam a problémáim és ezt válaszolták:
Az Ön által alább felvázolt tények alapján előzetesként a következőket tudjuk mondani:
1. Hasonló nőbeteget kezelünk és úgy gondoljuk kellő sikerrel. Néhány hónap alatt insulin resistencia értékét normál szintre hoztuk és az erre korábban szedett gyógyszerét elhagyhatta.
2. Az Ön esetében azonban pontos szakmai döntést orvosi leletei tanulmányozása után tudnánk mondani. Ezen kívül egyéni saját vizsgálataink is szükségesek ahhoz, hogy teljes orvosi-nőgyógyászati képet kapjunk az Ön állapotáról.
3. Eddigi tapasztalataink szerint és azért mert már Ön volt sikeres terhes, úgy gondoljuk előzetes véleményként is, hogy érdemes lenne Önnel foglalkozni. Szerintünk a 6500,- Ft első konzultációs díj - ami 2 óra időtartamú - megéri azt, hogy esetleg tényleg sikerrel járhasson a következő általunk megadott időben végrehajtható lombikprogramban vagy inszemináción.
4. Kora még nem nagy gond. 12-18 hónap alatt konszolidálható lehet az esete olyan szintre, hogy valószínűleg inkább lombikkal, de sikeres legyen a terhesség. Az kérdés még, hogy az általunk ajánlott nagyteljesítményű, alternatív technikákra az Ön szervezete milyen módon, mennyire jól reagál.
Összefoglaló: Mindenképp érdemes eljönnie egy első konzultációra, amelyen kiderülnek pontosabban esélyei a leletek elemzése és alternatív vizsgálataink alapján.
"Ha úgy dönt, hogy eljön hozzánk, akkor kérjük töltse ki a mellékletben található kérdőívet és küldje vissza nekünk vagy hozza magával, ha eljön a Pszichoszintézis Laborba.
Megjegyzés: A diagnosztizált PCOS gyakori oka az ovariumok (petefészkek) súlyos homotoxikózisa. Ezen kívül Önnél valószínűsíthető a komplett endokrin(hormon) rendszer működésének diszharmónikus zavara. Ezek pontos okát tisztázva felépíthető egy modern nyugateurópai alternatív orvosbiológiai terápia."
Süti! Most nézem, már a 22 hetet is betöltötted. Hogy rohan az idő.
Jól vagy?
Lányok! Annyira még nem olvastam vissza, hogy képbe legyek teljesen, de látom, hogy sok mindenkiért majd egyszerre kell szorítani! Drukkolásban számíthattok rám!
Zafir!
Veletek minden rendben?
Mindenkit ölelek!