Sziasztok!
Évi! ORVOS, kórház most szerintem!!! Megértem, hogy nem akarsz hetekig Tomi nélkül lenni, és a picit is félted, de most rá kell gondolnod, jobb lenne, ha még egy doki megnézne, hogy honnan jön az a vér, nehogy baj legyen! Ha nincs nagy baj (ami remélem így van!), akkor nem kell befeküdnöd, saját felelősségre hazamehetsz, legalábbis nálunk így van, mikor Bence a 35. héten nem mozgott egész nap, és bementünk a szülészetre, ott lemozogta 1 óra alatt, amit kellett, és saját felelősségre nem kellett bent maradnom. De Te is nyugodtabb lennél, ha valaki rendesen megvizsgálna, hogy honnan is jön az a vér, nincs-e baj, nem?
Beázást nagyon sajnálom!
Viszont jó hír, hogy fizetett a biztosító, ablak gond is remélem megoldódik. És ha emel az albérleti díjon, akkor hová mennétek, vannak már tervek? Nálunk ezért szerencse, hogy nincs közös költség, ha meglesz a kazán, akkor a fűtésköltség is ténylegesen annyi lesz, amennyit használunk...
Császár: én is úgy gondolom, nem kudarcként kell megélni, mert életet ment! Én csak azon vagyok felháborodva, mikor azért akar valaki császárt, hogy egy adott napon szülessen a baba, vagy mert az "kényelmesebb"...
Hegszétválás: nem fog előbb szétnyílni, gondolj erre, nem lesz semmi gond! Tudom, mondani könnyű, de hessegesd el a negatív gondolatokat!
Film: én is gondolkodtam a Várandósokon.
Tomi nagyon nagyfiús ezzel a frizurával, mi szombaton megyünk fodrászhoz!
Ircsi! De jó, hogy vegyespáros!
Szeretettel gratulálok, nagyon szép nevek!!!
Mi még nem tudjuk, de már kíváncsi vagyok!
Jól vagytok? Bodyk nagyon édesek!
Mi hétfőn voltunk uh-n, Tomin nélkül (dolgozott)
, hát előtte éjjel rémálmaim voltak, reggel mondtam is neki, először megyek nélküled uh-ra, remélem nem hoz balszerencsét. Hál' Istennek minden a legnagyobb rendben, úgy tökéletes kistesó, ahogy van, 48,5 mm, napra pontosan megfelelnek a méretei (van olyan, ami nagyobb is), láttam a kezeit, lábait, köldökzsinórt, megszámoltuk az ujjait, nyaki redő, orrcsont rendben van, 1-2x mocorgott, de amúgy végigaludta az uh-t, az ujjai úgy álltak közben, hogy minden szuper
(hüvelykujja nyitva, többi csukva). Kaptam képet is, megvizsgált, levette a citológiát. Vérképem is szuper, jó a vasam, cukrom, vizeletem is.
Annyira furcsa, mert az álmosságon kívül minden rosszullétem elmúlt (előbb, mint Bencénél), folyamatosan eszem, úgyhogy az uh-n gördült le a kő a szívemről, hogy jól van, szépen nő a Pocaklakónk.
Azt kérdezni akartam, Évi, Mares, Ircsi, hogyan számoljátok a kiírás időpontját? Mert ha utolsó menzesz első napjától számolom, akkor dec. 24., és sok netes kalkulátor is így számol, ha pedig úgy számolok, ahogyan a védőnő (utolsó menzesz hónapjából 3-at levonunk, naphoz 7-et hozzáadunk), akkor dec. 26. (és ennek felel meg a mérete), védőnő ez alapján mondta, hogy kérjem az időpontokat is, ezért jövő hétfőn megyek genetikai uh-ra.
Betti! Korinna hogy van?
Sucer! Jó olvasni rólatok! Köszönjük szépen! Házfelújításhoz sok erőt, biztosan szép lesz!
És milyen lesz Ilang bizonyítványa, milyen táborba megy?
Limo! Pocsolya
, Bence is odáig van a vízért, legyen az pocsolya, ő is szeret eső után lemenni! Hát igen, túlélőtúra volt az a városi túra, az biztos. Ilyenkor lenne jó, ha lenne jogsim, meg autónk, vagy Bence megülne a babakocsiban, lenne egy hátizsákom a cuccoknak...
Tündi! Remélem gyorsan sikerül jó állást találni!
Helyi banda:
, az jó, hogy sok kisgyerek van, nálunk a házban csak nekünk van, a környéken meg sokan elég maguknak valók, még visszaköszönni is luxus néha.
Na mindegy, amúgy is nehezen barátkozom, a lányokkal meg összejárunk, akikkel eddig is.
Még úgy is, hogy nemrég megszülettek náluk a kistesók, tanulunk tőlük, Bence is szokja.
Claire! Te aztán nem pihensz! :schock:
Milyen volt a kirándulás?
Klári! Örülök, hogy jobban van Boti! Tv, mese: én sem vagyok ez párti, de ő is szereti. Megvannak a kedvenc meséi, azokat szoktuk megnézni, és ennyi. De sokszor ő maga kapcsolja ki a tv-t, ha már nem érdekli.
Viszont most a foci eb miatt este mindig megy, Tomi is, én is imádjuk, Bence is rákapott.
Szülinapi köszöntést köszönöm! Hát én így is szülinapi ajándéknak számítom Pocaklakót. Bence az elejétől kezdve nem szereti a babakocsit, bár volt időszak, mikor szépen elüldögélt benne, de sokkal jobb sétálni, motorozni, csak megunja egy idő után, és cipelteti a popóját.
Bence is jól van, napról napra változik, már mondatokat mond! Múlt héten voltunk a vérvételeken, mindig mondtam anyósomnak köszönöm a segítséget, ő meg, hogy majd találkozunk. Erre egyik nap Bence fogta a játéktelefont, mondta, hogy hello mami, tévét, mesét, jó, fogadj szót, köszönöm a segítséget, amjd találkozunk!
Mondókából is egyre többet tud, általában 2x elmondom, harmadszorra ő is tudja már, egy rövidebb mesének is rengeteg szavát tudja, Öreg néne őzikéből is tud szavakat, mondatokat.
Mindig töri valami rosszaságon a fejét, tegnap bebújt az etetőszék aljába.
Egyre önállóbb, sokszor elcsodálkozom ezen, hogy már nem kisbaba. A boltban mindenkivel dumál, mosolyog.
És imádja a buszt, egész nap azt lesné. Tesós képet ha meglátja, mutogatja mindenkinek, hogy tesó tesó.
Minden vizsgálatra, vérvételre jött velem (nem is tudnám hová tenni), de tudja, hova megyünk, mondja is, anya, doktorbácsi szuri, vagy tesót megnézzük.
Itt bújt be az etetőszék aljába:
És a legújabb kép Pocaklakóról: