Sziasztok Lányok!
Ma már tényleg jobb és köszönöm, hogy megértitek, hogy min megyek keresztül. Ezeket az érzéseket nem lehet barátokkal/barátnőkkel megbeszélni, mert nem mentek ezen az úton.
Tegnap ugye nem tudtam a dokival beszélni, mert szült, így a Márta hívott fel a hírrel, de kértem, hogy ha lehet, akkor ma hadd beszéljek a dokival. A legutolsó alkalommal, amikor a lombikról beszéltünk, akkor abban állapodtunk meg, hogy ha megjön, akkor el kell kezdeni szedni a fogigátlót, majd a 8-10. nap között konzira menni. Mivel Szitron te is ezt írtad le a long protokoll elejének, ezért raktam össze, hogy nálunk is long lesz... De majd ugye meglátjuk.
Era - tegnap mi is arra beszéltünk a párommal, hogy mi van akkor, ha a tüszőkben egyáltalán nincs is petesejt, stb., akkor ugye az egész elmúlt 3,5 év fölösleges volt. És valóban az is lehet, hogy a petesejtem fala annyira kemény, hogy nem tudnak behatolni a spermiumok. Meglátjuk, valóban a lombikkal eljárással jobban szemügyre vehető a női szervezet is.
Szitron - ha jól értem, akkor nektek ICSI volt. Ezzel elsőre sikerült? Tényleg nagyon-nagyon sok mindennek kell passzolni, sokszor már az is eszembe jut, hogy még a csillagok állásának is olyannak kell lennie!
Süti - Az eszemmel tudom, hogy az inszem sem egy tökéletes eljárás és megoldás a problémánkra, de ha a statisztikát nézzük, akkor az elmúlt 3,5 évben volt 49 csiklusom, tehát már legalább 1 gyerekemnek kéne lennie
Statisztikailag........
Dóri - sajnálom a kutyust, jobbulást neki! Nagyon édesek lehetnek a picik, hogy most kezdenek el járni
Lányok tényleg nagyon köszönöm a kedves szavakat, tök jól esnek!
Hajrá lombik!