Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi! Költöztök? Vagy miért ilyen sürgős a talizás? Összejött a költözés? Akkor most boldogság van? Nagyon rejtélyes voltál! :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

egyelőre még nem bizti.
albérletet találtam vidéken és valószínű oda megyünk.
még alakul a kula.
a tali nem sürgős :-) ahogy érzitek.
mindig csak beszélünk róla, de nincs tovább lépés.
szilvi35

szonja, lindi, kata, kattkat..... városliget???!!
szilvi35

Sziasztok!
Nekem egy bajom van a városligettel: mi akárhányszor ott voltunk, a gyerekek előbb-utóbb a víznél kötöttek ki. Tehát nekem sokkal jobban oda kell figyelnem, koncentrálni, hogy lehetőség szerint egyiket se kelljen a tóból kiszedni. Most sem számítanék arra, hogy majd szépen leülnek, mert a pléden ülés és labdázás nem köti le őket. Szépen koricálni fognak, amíg valami érdekeset nem találnak. Vagyis vizet. Szóval én asszem kihagyom, bocs.

Kép
Kép
Kép
szonja77

nekem jó a városliget..

Van ott olyan hely,ahol közel s távol semmi víz nincs!
De a Margitsziget is jó,bár ott van víz..:)

Basszus,Boginak folyik az orra...gondolom a felső fogak miatt..:(

Kép
kata35

ÓÓÓ....Én régen, mikor pici voltam, beleestem a tóba..sosem felejtem el..ropival etettem a kacsákat, anyukám a padon ült, és ahogy hátrafordultam, hogy szóljak neki, h nézze meg milyen ügyes vagyok....azzal a lendülettel beestem...
De utána olyan szép rövidnacit meg pólót kaptam(hogy ne a vizes ruhába legyek)..
Mondjuk anyunak biztos nem ilyen szép az élmény :)

Még nem született meg a kislányom, de magamból kiindulva biztos lesz néhány felejthetetlen élményünk :)
orsi91
Budapest VII. kerület

Sziasztok

Nekem jó a városliget, de 15-ig bölcsi van és csak utána tudunk menni, mikor bölcsi szünet van.

Annyira büszke vagyok az én gyönyörűségemre. Már 10 napja nem pisil be éjszaka sem és fel is ébreszt ha pisilni kell neki. Azért még van rajta éjjel pelenka és nappal is ha megyünk valahova, de nagyon jó úton haladunk a szobatisztaság felé... :D

Tlindi

Kép
tlindi

Lindi gratula Szonjának!

Szonja! Ne már!!! Nem a tavas rész felé, abba Titi is belerohanna gondolkodás nélkül... A másik oldal szimpibb, az Ajtósi Dürer felől. Viszünk ki minden vackot arra gondoltam. Pl. laszti, autók, tollas...stb. Mittomén. Ne parázz a víz miatt!!! És ott a nagy dombon nézhetjük a félpucér vénasszonyokat (igazán sokkoló élmény). Na! Na?

Szóval eddig Kata 35, Tlindi, Kismamink (ld. Orsi :-) , többiek?
szilvi35

Mikor lenne a tali?? Mi júni közepén jövünk haza Bajáról, addig csatornát ásunk ezerrel.

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!

Nekünk elvileg bármi jó lehet tali ügyben.

Szonja nagyon ügyes! :)

wf

Kép
wf

:idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvi35 2012.05.29 20:57-kor.
szilvi35

Bocs-bocs. Hétvége. Hiszen hétköznap többen dolgoztok, ha jól sejtem.
szilvi35

Mi igyekszünk alkalmazkodni csak mondjatok egy időpontot! :D
Bár én most hétvégén egyedül vagyok a két kicsivel itthon úgyhogy mi most is ráérünk! :)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Akkor jun. 3. szombatja?
szilvi35

Sziasztok

Nekünk is jó 15-étől bármi, a hétköznap is és hétvége is...

Tlindi

Kép
tlindi

Az június 16, ugye? Az jó.... :)
Nekem csak a 21 (csütörtök) és 23 (szombat) nem jó.

wf

Kép
wf

Hát nálunk kérdéses a júni 16. De megpróbáljuk megoldani!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Nekünk jónak tűnik!
Bár anyámék otthon festetnek és,ha szólnak menni kell takarítani!
Nem akarnám magára hagyni ezzel,nem fiatal már!

Húúú,tegnap adódott egy kis játszóteres sztori!
Kimentünk Bogival,eléggé fújt a szél,de kibírható volt.
Bement a homokozóba,szóltam neki ne szórja a homokot,mert fúj a szél,ne vigye senki szemébe.
Erre felemelte a lapátot és a kicsit messzebb, mellette homokozó anyuka kislányára vitte a szél a homokot.
Anyuka elkiáltotta magát a lányunkra:BOLOND!kicibálta a lányát a homokozóból és elindult vele haza.Én bocsánatot kértem közben,meg Bogit is elkaptam,de nem használt semmit,mert elmenőben még kétszer gyilkos pillantásokat küldött felém.Már nem élnék,ha azok ölni lettek volna képesek!

Aztán elfutott a méreg!
Bolond,aki mondja!
Szerinte,ha oviba megy a kislány,nem kap a fejére pár vödör homokot?csak ő nem lesz ott,h megvédje!
Szegény kislány,"remek" anyukája van!

Aztán elemeztem magam és nem éreztem magam hibásnak!
Bocsánatot is kértem,hallotta,hogy Bogit is megrovom,szegényke,lapos kúszásban közlekedett a homokozóban onnantól.
Bogi pedig soha eddig készakarva nem bántott senkit,nem vesz el dolgokat,ha igen vissza is adja,nem direkt szórta rá a homokot,hanem a szél vitte oda véletlenül!
Úgyhogy megnyugodtam,kapja be a bal lábamat,minek jön az ilyen a játszótérre!
Remélem találkozunk még!!!!!!!!

Kép
kata35

Ja...és a legnagyobb hír!

Bogi tegnap este belepisilt a wc-szűkítős WC-be!!!!
Ma pedig már kétszer odapisilt!
Rákéretzkedett délelőtt,látta,h pisilek és utána ő akart,elolvastunk egy könyvet és közben csorgott a nedű....:)
Aztán ebédután megkérdeztem ráül-e,mondta:igen....egy Bogyó,Babóca könyv elolvasása után csorgott a dolog!
Annyira cuki,ha érzi,h csorog,mondja hangosan:ügyes vagy!Innen tudom,h pisilt!

JUHÉJJJJJJ!

Kép
kata35

Tudod mi a véleményem :-( Kata.
Majd legközelebb megyünk mi is a játszóra veletek és tartunk bolondok napját ;-)
szilvi35

Lányok! :)
Azt hiszem lassan kibújik a picurkám :)
Tegnap voltam nst-n, és utána megvizsgált a doki...matatás közben nagy tágra nyitott szemekkel rám néz, majd közli, h biztos nem húzom sokáig...Azt mondta, h teljesen felpuhult, és érett...stb.. erre kérdezem én: akár már holnap is jöhet? a válasz: akár már ma este is.. :) kicsit meglepődtem, de nem lenne nagy baj, minden készen áll a fogadásra.
Aztán hazafele (sétálva 12 perc a korház) elkezdett görcsölni a hasam..Este 6tól pedig már állandósult, 20 percre, majd 10 után 15 percre...és valami barnás jött közben..azt mondta az orvos, h valószínűleg csak a vizsgálat miatt, és hogy pihenjek sokat.. hajnal 3 fele el tudtam aludni,de ma reggelre megint jött az a barna valami, de már akkora volt mint a körmöm, és mint a szilvalekvár :) ,csak gumisabb...ez a nyákdugó lenne?azóta is majd leszakad a hátam, ha leülök olyan, mintha valaki ki akarná tépni a belsőségeimet...és pisilésnél mindig találkozom ezzel a cumóval..ez még mindig a vizsgálat miatt lehet, vagy ez már a nyákdugó? mennyi ideig húzhatom még a szülésig?az értékem 1100.
Meg mostmár nem túl szerencsés beülni a kádba, meg ilyenek?
Kicsit izgulok :)
orsi91
Budapest VII. kerület

Hú, Orsi! Szerintem is lehet! Mondjuk én pont nem tudom, mert indított szülésem volt, majd abból császár. :( De drukkolok nagyon! (Tud majd valaki értesíteni bennünket?)

wf

Kép
wf

Orsi!
Sokáig nem húzod az tuti! Igen az a nyákdugó lehet.
hát ha fáj a hátda meg mindened akkor holnapra szerintem a kezedben a babád! :D Nekem az elsőnél ugyanígy volt.
Kádba ne ülj ha nem szeretnél otthon megszülni!

Nálunk az első szülés úgy indult, hogy egyik este éreztem, hogy baromra fáj a hátam meg a derekem és görcsöltem is rendesen. Aztán letusoltam és elaludtam. Viszont másnap délután elkezdődött 20 majd 10 és 5 perces fájások jönni aztán esete 11-kor tusoltam és indultunk a kórházba és reggel 6-ra meg volt Csenge!
Azért 5 perces fájásokkal illik elindulni a kórházba. Sőt szerintem már a 10 perceseknél is illenne de ne az én példámat vedd figyelembe, ha rendszeres 10 perces fájásai vannak akkor azért szerintem induljatok el.
Ne izgulj! Tuti minden rendben leszz!
Nagyon drukkolunk neked! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Orsi!

Ha még nem vagy a kórházban! Hanyadik hétben vagy most?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

36+4, de elég pici testalkatom van..Még nem vagyok bent.
Most picit jobb, de ez a cumó még mindig jön...
Írni Nektek majd csak én tudok, mert a párom nem tud magyarul írni, beszélni is most tanítom:) Nagy a lelkesedése :)
orsi91
Budapest VII. kerület

De jó! Legalább akar!
Hájrá nektek! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Tyühűjjjj Orsi! Nyugika a 40 az 40 :-) Aug. 1-re voltam kiírva, júl. 12-én már nagyon akartam szülni, mert akkora hasam volt, mint egy hűtő. A végén aug. 7-én szültem :-) Pedig boltba jártam, lépcsőn fel-le, sétáltam sokat (amennyit bírtam), be is görcsöltem néha, de nem jött ki :-D Jahajj emlékszem mennyire akartam már :-D
Szóval ami tuti, hogy odabenn nem marad :-) Hajrá Orsi !
A férjed honnan jött?

Kata35! Találkoztatok azóta a bolondgombával?

A tali akkor hétköznap vagy hétvége?
szilvi35

Az orvos is azt mondta, hogy ez olyan, mint a repülő...még egy sem maradt fent :)
Milos Szerbiából jött.Már most annyi tervünk van...pl, hogy alapból 2 nyelven fog beszélni a gyerkőc...meg ilyenek:)
Jajj úgy várom már:)
orsi91
Budapest VII. kerület

Nem,nem találkoztunk azóta a bolondgombával..:)
Szerintem elmenekült...:)

Hajrá Orsi!!!!

Kép
kata35

Figyelj Kata! Kemény dolog azért az a homok!!! (a barom!)
szilvi35

Sziasztok!

Képzeljétek nincsenek itthon a nagyok az apjukkal. De mostmár szenvedek rendesen. De nagyon ügyik voltak tegnap.
Ez a tegnapi fellépésük! :D
www.youtube.com/watch?v=j/LHMmm-BRg&feature=relmfu
Úgy mentem volna velük! De sajna elszúrtuk mert nem lett kész Csani útlevele! :cry:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca, nekem nem engedi megnézni... :-S

Orsi! Hajrááááááááááá. Az elsőt én is túlhordtam, de ez semmit nem jelent. Simán lehet, hogy neked előbb jön. Hogy bírod az utolsó heteket, napokat? Teszel fel pocakos fotót?

Szép napot mindenkinek! Végre süt a nap... Hurrrrrrrrrá!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok. Keresnék egy régi topiclakót aki kb. Ismeri az "on" hozzászólásokat is, s leírn, hogy ki az a 3 szülész orvos akit érdemes a péterfiben felkeresni? Köszi előre is a választ
tiktaki
Nagykáta

Tiktaki!
Sajnos én nem tudom mi az az "on" hozzászólás! :(

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szia. Arra gondoltam hogy a témához szorosan kapcsolódó:) a lényeg hogy olyan orvosok nevei kellenének akikről jó tapasztalatai voltak a többségnek, akik itt megfordultak a topicban
tiktaki
Nagykáta

Amit írtam neked priviben az tuti jó doki! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

"on" hsz, hihihi
szilvi35

Na ennyire vagyok számítógép gugu! :oops: :oops:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Amit írtam neked priviben az tuti jó doki! :D

tuti olcsóbb doki is jó volna nekünk, mert mire eddig eljutottunk, már többszörösét kifizettük Végh dr. úrnak.
Pl Orbán dokiról is jókat hallottunk de csak egy forrásból -leendő szülésznőnktől.-
Róla esetleg tudtok valamit?
tiktaki
Nagykáta

Ha az Orbán doki a mufurc figura a szakrendelésről (és azt hiszem Ő az), akkor csúcs szuper! Ajánlom! Rendkívül barátságtalan, de mókás figura. Alapos és körültekintő volt velem!!! Minden extrára elküldött, egyedük Ő aggódott, annak ellenére, hogy 3 kg körüli gyereket saccoltak. Jól sejtette, 4200g lett. Szóval hajrá Orbán doki :-)

Ildóca! Ezt az onozás nem értettem én sem :-) ezért írtam :-)
szilvi35

egyébként meg nem kötelező orvost fogadni! én nem fogadtam senkit és minden rendben volt :-)
szilvi35

Köszi a segítőkész hozzáállásodat. Teh,t ha sokkalom Végh urat akkor már csak sz@r ember lehetek/ mondjuk ha már nem milla felett járnánk, nyilván kevesebbet filóznék rajta. Az 1. Hsz. Ben kiemeltem hogy ha esetleg van itt regebbi topicot ismero akkor pár off hsz olvasástól megkimélhetne. Nagy kgyet azért ne kerítsünk neki, köszi azt az egy nevet is a 20 szülészorvos közül
tiktaki
Nagykáta

Tiktaki!

Bocsi! Nem akartunk megbántani, csak segíteni!
De a helyzet az, hogy sokan már nem írnak ide akik régen kezdtek ide járni ebbe a topikba és jelen pillanatban mi vagyunk csak itt. Aki még időnként bejelentkeznek azok is már dolgoznak és sajnos csak ritkán tudnak jönni. Én is dolgozom a picik mellett de mivel saját a dolog jobban ráérek jönni.
Gondoltuk hátha tudunk azért neked segíteni.
Szilvinek meg nem is volt fogadott orvosa és teljesen elégedett volt!
Ha jól tudom! Sőt még szülésznője sem volt. Nekem volt mint írtam neked priviben, de én nem hagytam milliókat ott Végh doktornál. És nagyon meg is voltam vele elégedve! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Orsi!

Mi ma helyzet veletek :?:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

szerintem tiktakinak árt a front!
mindenesetre kedves tiktaki, ha nem kérsz a segítségből, akkor miért is kérsz? vagyis mi az, hogy kérsz és nem tetszik? mindketten jó szándékkal válaszoltunk. ennek ellenére minősítesz minket, mintha még felháborodás is tükröződne a hangodban :-( Mindenképp érdekes hozzáállás! na ezért gondolom, hogy front.... semmi racionalitás nincs benne, tehát a hangulat motivál. egy várandós mamitól ez nem furcsa :-) részemről megbocsátva, persze nem árt végig gondolni, mit mondunk másoknak.

(hozzáállás , jó kis szó, tele duplákkal)

képzeljétek!
ma Titit rajta kaptam, hogy bilizik és kakil :-) -persze pelusba :-)
azt meg el sem hiszem, hogy a tankot és a hondát milyen szépen mondja...
szilvi35

Hát mert autó szerelő lesz Titi! Na de reméljük a tankhoz nem lesz semmi köze.
Ja meg valami kis művész mert azt a kisujjas képet mindíg látom magam elött. :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Tiktaki!

Én az első babát Orbán dokinál szültem. Én jártam a magánrendelésére régen. Neki ilyen már nincs. A második babával már nem vállalt. Azt mondta nem vállal már szülést, aki nála szül az ügyeletben tegye. Egyébként rendes, tényleg engem is mindenre elküldött, de tény, hogy szerintem azért fektetett be és indította a szülésemet pénteken (túlhordtam 7-9 nappal) mert hétvégén szabad volt és pénteken meg ügyeletes és mondta hogy utána meg szabin lesz, és nem szívesen jönne be. Ezért nem is vállal már várandósokat. De mondom, ezt nekem mondta. Jó szakember, EDA-t nem ő adta be, nem tudom, hogy tud-e egyáltalán. Szilvi neked ő adta?
Ekkor nem volt szülésznőm. Az ügyeletes is teljesen normális volt. Biztatott, benézett, tényleg csak akkor jött be, ha kellett.

De Kedves Tiktaki, a stílusod elég érdekes. Itt én is csak segítőkész emberekkel találkoztam, főleg Ildóca és Szilvi, kár őket lehurogni. Volt már, hogy nem egyezett a véleményünk, de nem estünk egymásnak!

Mikor lesz a találka lányok? Még a végén mi is elmegyünk. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Találka engem is érdekelne! :)

Szilvi! Csak így tovább! Szerintem nem olyan rossz ez így, képzeld, ha pelus nélkül csinálta volna - bárhova! :oops:
A kisujj tartásra én is emlékszem ám! :)

Tiktaki! Én sem értem ezt a kirohanást...! Mindenki csak segíteni akart. Orvost ajánlani nem tudok, csak a sajátomat, de őt már kielemezted. Régiek közül meg csak olyat ismerek, aki már nincs is a kórházban. Miért nem bízol a szülésznőd véleményében?

Huba-mami! Mi újság költözés ügyben?

wf

Kép
wf

Tényleg Huba mami!
Mi van a menetelel? Nem mentek? Vagy még alakulnak a dolgok?
Na talizzunk de mikor! Mondjuk Szilvi bedobta a 16-át. Lehet nem tudom megoldani sehogyan sem a16-át.
De szerintem az nekünk nem jó. Mert ballagásra kell menjünk.
Bár lehet lemondjuk. Meg nem tudom, hogy a gyerekeknek lesz-e fellépésük mert most, hogy voltak a Cseheknél, már jövőhétre hívták őket pozsoba, meg a Lengyelek is hívták őket de azt nem tudom még hogy mikkorra és , hogy egyáltalán mennek-e :?: :!:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Köszönöm a kérdést, még egyben, de ez az időjárás...olyan vagyok mint egy zombi, meg egy 80 éves nagyi keveréke fűszerezve egy kis hangulat ingadozással... sokan mondták, h most jön a hideg, meg a telihold, és biztos beindul a szülés...hát én front érzékeny vagyok, de ez most kimaradt...csak fáj mindenem...

Húha :) Azért ti jól beindultatok hozzászólásban:)
Egyébként egyet értek abban, hogy itt még én sem kaptam lehurrogást, vagy bántást..csak jó tanácsot, meg érdeklődő odafigyelést :) :) :oops:
orsi91
Budapest VII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?