Zafír,
bocsi, akartam válaszolni, csak gáz volt a gépemmel, és örültem, hogy ennyit el tudok küldeni. Amúgy én lányt szeretnék, a férjem pedig fiút. Egyelőre csak lánynevünk van: Noémi. Csak annyit kértem a páromtól, hogy várjon még 10 hetet, amíg megtudjuk (talán), hogy fiú-e vagy lány, és utána kezdje el tervezgetni, hogy horgászni megy vele, meg együtt fognak csajozni
, stb.
Pocika,
én csak azoknak vagyok "Nati", akik még nem ismernek. Amikor megismernek, rájönnek, hogy nem Nati vagyok, hanem Nata. Ezt nem tudom elmagyarázni, de így van.
Nolina,
köszi az infót. A doki is azt mondta, hogy addig szedjem a MagneB6-ot, amíg rosszul vagyok, úgyhogy abba fogom hagyni.
Hajni,
nem akartalak a herpesz dologgal megijeszteni, de mivel most hallottam, gondoltam, megosztom veletek az infót.
Sajnálom, hogy megint megjött, de annak örülök, hogy rendeződött a ciklusod. Zafírral úgyis azt beszéltétek, hogy a január lesz a te hónapod
Cirmike,
örülök, hogy minden rendben van, és nem haragszunk, ha azért nem írsz, mert éppen akcióztok a pároddal. Ez az egyetlen kifogás
És akkor leírnám, hogy mi is volt az UH-n ma. Nagyon fel vagyok dobva, és hihetetlenül boldog vagyok, mert 6 cm-es babám van, 2 cm-es a feje, van két keze, két lába (én csak egy lábat láttam, de a doki szerint ott van a másik is), ver a szíve, hallottuk a szívhangját is, sőt a doki csinált 4D-es felvételt is, amin láttuk, hogy éppen ül a baba. Gyönyörű volt!!!!!!!!!!!!!!!!!
1,7 mm-es a nyaki redője, ami jó, mert csak 2 mm felett mutatja a Down-kór valószínűségét. Tök sokáig nézte a babánkat, és nem is nekem, hanem a férjemnek magyarázott folyamatosan. Majdnem megszólaltam, hogy hé itt vagyok én is
Egy csomót mozog a pocakomban, kár, hogy még nem érzem. Látható volt a szemgödre, a füle, az orra. Egyszerűen nagyon boldog vagyok!
Szóval ennyi. Ha lesz időm, jövök még ma. Ha nem, akkor csak holnap.
Nata