Sziasztok!
Morca, sajnálom, hogy így alakult...
Ez nem jó hír, és most maximálisan átérzem, amit írsz, nálunk is ez volt, van, annyi különbséggel, hogy Botond apukája legalább jön, és érdeklődik a fia iránt, bár ő is egy ideje mondogatja csak neki, hogy szereti... hogy eddig hol volt, nem tudom..... illetve, tudom, azt is, hogy kivel, de ha neki ez kell, akkor egészségére, mi meg már jobban vagyunk, de volt két iszonyú évünk... De Ti is talpra fogtok állni, és valóban a siránkozás nem megoldás semmire... Remélem, a fiúk is a lehető legjobban vészelik át ezt az időszakot, és nekik is jobb lesz ezután! Nehéz döntések ezek, de muszáj meghozni őket, hogy a gyerekeknek a legjobb legyen. És már valóban csudanagyok a fiúk!!!!
és nagyon jól nézel ki amúgy!
IGEN IGEN IGEN IGEN találkozzunk!!!!!!
Mondjuk nekünk most még három hétvége nem lesz jó, mert megyünk-megyünk-megyünk
de utána tudunk egyeztetni valami jó kis gyerekes programot!!!
Manojoco, remélem most már meggyógyultok... Boti nagyon jól van, köszi, most voltunk anyuméknál hétvégén, és ott van kert, meg homokozó, meg csúszda, úgyhogy nagyon élvezte a legénykém, hogy jöhet-mehet, játszhat
ma még csak most 11-körül éledt fel, pedig már reggel 7-től szokott szaladni... ma meg még vissza is aludt...
így kifáradt!
Hoztam pár képet is
bocsi, ha sok
Puszi Mindenkinek!!!!