Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
Köszönöm dorkabab:)

Jelentem tegnap megmondtam a főnöknek :lol:
Annyit mondott sejtette mikor én aki nem ette soha a cammambertet ettem és pont akkor jött be és aznap csak zabáltam :oops: :wink:
meglepő de gratulált :D :shock:
Szóval mától táppénzes vagyok :wink:
Most ne várok a kórházban hogy levegyék a labort!
Legközelebb uh jövő csütörtök 8-óra férj is jön!Azon kell túl lennem és akkor öröm a köbön ;););)
noci85
Budapest XIII. kerület

Hahó!

Én nagyon szeretném, ha soha egyetlen lombikos vagy terhes vagy már gyermekes anyuci(jelölttel) ne tudha soha senki kicseszni semmilyen módon.

Azt viszont tudni kell, hogy volt már itt a fórumon sajnos nem egy kirugás miatti munkaügyi per vagy abból született egyezség. Neveket én nem irnék, de a régiek biztos tudják.

Hajrá nektek és csak a legjobbakat

üdv

kispatak
meer
Aba

Gratulálok a fiúkhoz!
....

Nálam az a helyzet, hogy a munkahelyem beutalt foglalkozásegészségügyi vizsgálatra. Itt megkértem a doktort, hogy ha már itt vagyunk, akkor csinálja meg a terheléses vércukor vizsgálatot, meg TSH-t, meg egy prolaktin vizsgálatot.

A prolaktin csodák csodájára jó lett (129 mIU/l: ref. tartomány: 102-496), Szóval használt a bromocriptin, pedig csak két hete szedem.

A terheléses vércukor előtt viszont előző nap kontroll vizsgálatot végeztek, hogy nehogy bekómázzak. Aztán pedig másnap könyörögnöm kellett, hogy hárompontosat végezzenek, mert nem jól volt ráírva a papírra. A doktornő letelefonált, úgyhogy megmenekültem. Viszont legalább 8x megszúrtak. Kék zöld mind a két kezem... de legalább nem került 15 ezerbe.
......

Telefonáltam Sz. doktornak, hogy mi legyen a továbbiakban, hogy a bromocriptin ilyen sikeres volt. Azt mondta, hogy fogalma sincs, meg kellene néznie a kórlapot, úgyhogy kérjek időpontot.
Kértem: Két hét.
BORZALOM, hogy mennyire lassan mennek a dolgok.
mnoo
Budapest

Évi!Gratula a srácokhoz :)
Noci!Hajrá :)
Örülök,h szakértők is vannak erre.Mondjuk én megmondtam a főnökasszonynak,h mire járok,meg hova.De akövetkező beültinél nem tudom,h bejelentsem e ,de eddig is rendi vol.

Éjszakás hét :(((( Hulla vok :(((
nicky1983
Nagyút

hali csajok!

jelentem ma voltam genetikán és végre nem kell már dugdosnom az utrot és a crinone-t :D már ma este is csak 2 utro kell, crinone nem :D aspirin megy tovább. egy hónap várakozás után végre láttam a kis haspókomat. jaj lányok, olyan szép dagi :D és milyen nagy, 66 mm az ülőmagassága, nyakiredő 2, 1 mm. jóval nagyobb kölök, mint botivolt. de nem olyan "rendes" mert ő most nem mutatta meg magát. boti ennyi idősen szépen megmutatta a fütyijét. ő nem, sőt magát sem, mert totál befúródott a lepénybe és vidáman hátatfordított nekünk :D kua kölke, most megint várhatok egy hónapot, h lássam :D
persze, h ne legyen minden meseszerű a lepény nagyon közel van a belső méhszájhoz, ami a bevarrást akadályozza és már most kezd nyílni. még nem vészesen, megfelel egy gyereket szült nő méhszájának (belső) de ha a következő uh-nál tovább nyílik, akkor onnantól szigorú fekvés, mert bevarrani nem lehet a lepény közelsége miatt. remélem erre nem kerül sor, mert 5 hónap fekvést nem bírnék ki boti mellett. de optimista vagyok, minden ok lesz, ahogy eddig is az volt.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok lányok!

A munkaügyes témához szólnák hozzá ezúttal:

Jelenleg vállalkozóként dolgozom egy kis cégben, a mostanában jellemzõ gazdasági és politikai helyzetben napi megélhetési problémákkal.

Férfiként teljesen megértem a kismamákat és támogatom õket, ha egy kismama lenne a beosztottam, akkor amiben tudnám, abban segíteném. Ezt elõre leszögezem.

Ugyanakkor a tapasztalatom szerint vannak olyan emberek is, akik visszaélnek a helyzettel és ezt nem tartom tisztességesnek.

Néhány hónappal ezelõtt egy hirdetést adtam fel életem elsõ munkatársának-/beosztottának a megtalálására.

A hirdetésre vagy 30-an jelentkeztek, életkor és végzettség tekintetében igen nagy szórás alapján.

Volt egy olyan jelentkezõ is, aki nekem igen régi ismerõsöm (õ volt az elsõ csókpartnerem az életem során), de már régóta nem találkoztunk és nem beszéltünk egymással.

Mivel a végzettsége és gyakorlata egyáltalán nem illeszkedett az állásajánlatba, ezért mást vettünk fel a céghez, tehát a gyakorlati tudást elõnyben részesítettem az elvárt protekcióhoz képest.

Ez volt 6 hónappal ezelõtt.

Ugyanez a lány 1 hónappal ezelõtt fotót tett közzé a facebook-on, amelyen boldogan tudatta mindenkivel, hogy megszületett a gyereke, persze a fotót is mellékelte.

Azaz: ez a lány úgy adta be 6 hónappal ezelõtt az önéletrajzát az általunk kiírt, hosszú távra tervezett állásajánlatra, hogy már akkor biztosan tudta, hogy 4 hónapos terhes.
Errõl persze a mellékelt levelében nem szólt és azt velem semmilyen módon nem tudatta. Vagyis ha a régi ismeretség alapján rá esik a választásom, akkor kb. 1 hónap foglalkoztatás után bejelentette volna, hogy õ már többet nem kíván dolgozni és ott hagyott volna a pácban. Ez a cégünk végét jelentette volna .. és ha nekem nincs állásom, akkor a feleségemmel közös lombik projectünknek is annyi.

Õszintén szólva etikátlannak tartom az ilyen magatartást és elítélem.

Ezzel nem a munkáltatókat szeretném védeni, csak a magam szemszögébõl szerettem volna egy gyakorlati esetet példaként felhozni.

Én úgy gondolom, hogy mindkét félnek kölcsönösen tisztelnie kell egymás igényeit és terveit. Ha közülük az egyik fél önös érdekbõl kizárólag a másik fél átverésére játszik és veszít, az vessen magára!

További szép napot mindenkinek, aki olvassa e fórumot!

András
redy22
Szolnok

Sziasztok!!!!!

Kérdés: a TSH értek terhesen meddig elfogadható??????
Köszönöm
noci85
Budapest XIII. kerület

Nyulacs, úú, köszi, elolvasom azt is (képtelen lettem volna mindent visszaolvasni). Eddig Szűcs tűnik számomra a legmegfelelőbbnek, persze mindegy ki az, ha az első inszemnél sikerrel járunk:) (na jó, a 2.nál is)
minekaza
Budapest

Szűcsnél lehet olyat, hogy magánrendelésére járok konzultálni, de magát az inszemet, meg később a lombikot, meg laborvizsgálatokat TB fizetve a BMC-ben csináljuk? Ha igen, írjátok meg nekem, légyszi, az elérhetőségét, meg hogy mennyibe kerül 1 kontroll.

Mi egyáltalán a keresztneve?
minekaza
Budapest

Sziasztok!

Létezem én is, csak hát nagyon sok minden történt mostanában. Olvastam, hogy Nóci és Tanita nagyon ügyes volt( nem merek gratulálni, ugyebár)! Nagyon örülök nektek!

Szóval, a sok rosszat nem írom le, csak a jó dolgokat rólam.

Sikerült végre szakítanom életem egyik legnagyobb szerelemével: a cigarettával. Pokoli időket éltem át. Ennél jobban csak a szülés fájhat, na de túl vagyok rajta, legalábbis remélem. Talán most már mondhatom, hogy tényleg készen állok a gyermekvállalásra.

Másik jó hírem, hogy holnap indul az inszemináció.( Sajnos nem jött be a természetes teherbeesés a HSG után). K ügynök szabin van, Z helyettesíti. Hát, mit ne mondjak, nagyon aggódok. A stílusa még hagyján, túl teszem magam rajta, csak attól félek, hogy több hormont ír majd fel, mint amit K ígért. Állítólag nekem kevés hormon kell, kíváncsi leszek Z mit fog felírni. Olyan csórók vagyunk mint a templom egere, nagyon nem mindegy mennyit költök holnap gyógyszerekre. Ugye már holnap( CT 2. napján felírják a szurikat )uh alapján?

Este írni fogok mindenkinek, de előtte még be kell fejeznem az adminisztrációt a naplókkal, nehogy még a végén kirúgjanak!

Puszilok mindenkit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andi565 2012.05.17 16:16-kor.

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

andi!
megy a drukk, hát a stílusán röhögj, de szakmailag azt mondják jó. ha most összejön a baba, úgyis őt fogod szeretni :D és miért ne jönne össze. grat a cigimentességhez, apámra is ráférne. életed szerelme a cig, ez jó, neki is szerintem :D hajrá, össze-vissza drukkolok :D

ahogy írtam, tegnap megvolt a genetika, leállított a crinone gélről a doki, csak utro megy még a héten. .....moderálva... amúgy nem mondott semmit, minden ok, 5 perc alatt letudott. azért jönne jól ha valakivel le tudnám boltolni, mert 2,1 mm lett a nyakiredő, 3- ig jó, de nem nézett sem orrcsontot, se combcsontot, semmit .csak megcsinálta az uh-ot és levették a kombinált tesztet, otthagytam 25 ezret és kétségek között vagyok. 7500 ft-ért megnézne egy profi szonográfus, 45 percig!!! átnézné a babátt ától zéig, csak ehhez az összeghez most árulnom kell a crinone-t :D ide az isten pénze sem elég. ...........moderálva...... ha valakit érdekel írjon privit, bár úgyis kimoderálják :D de hátha addig valaki rákap :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna!

Én még nem tudom, mit ír fel a doki, de ha crinonne-nt, akkor tőled veszem meg.

Hát igen, sajnos a cigi egy óriási szerelem szokott lenni az ember életében.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

bocsi andi, már későn kapcsoltam, de ahogy feltettem már el is ment. talán 1 perccel előtted. bocsika, de azért köszi.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Helló csajok!

Kiengedtek a kórházból végre... Rövidült a méhnyak, mostantól komoly fekvés van. A 20 hetes uh amúgy tök jó volt. Hatalmasak már a srácok, és olyan kis mozgékonyak, hogy csak na. A doki mondjuk nem szarozott sokat, ha nem akartak arra fordulni amerre Ő akarta, akkor arrébb lökdöste.
Amúgy minkét bébi korának megfelelően fejlődik és szépen, egyformán nőnek. Szóval minden rendben.

Andi, a cigi nekem is szerelem volt. A beültetés reggelén még elszívtam a búcsúszálamat, azóta semmi. De nem is esz érte a fene. Akkora motiváció a baba, drukkolok, hogy cigimentes maradj. Nekem csak az a szar, hogy a párom még most is cigizik és nem csípem a hamutartós csókot. De már benne is érik a gondolat, hogy leszokjon. :)

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Oh, te szegény Évi! Még nem olvastam mindent vissza, nem tudom mi történt, de örülök, hogy már nem vagy kórházban. Akkor pihenj most már sokat! Remélem minden rendben lesz és már csak a szülés miatt kerülsz kórházba!

Én is úgy voltam vele, hogy beültetésig várok a cigivel. Mégsem vártam, mivel nem akartam duplán ideges lenni a cigihiány és a hormonok miatt. Na mindegy. Szülök egy gyereket és visszaszokok. Most már kibírom addig.

Etna: nem nagyon értem az 1 percedet. Arra gondolsz, hogy én holnap megyek gyógyszert íratni és hülyén jön ki? Emiatt ne aggódj, mert a Facebook-on is olvastam, amit írtál, tehát már tudtam róla. Örülök, ha olcsóbban hozzájuthatok a gyógyszerekhez. Vagy nem erre gondoltál?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

évikém, miért nem varrják be a méhszájadat. nekem is 20 hetesen volt gond a méhszájjal, de ezt most hagyjuk. botinál a 21. héten bevarrtak és röhögve kihordtam botit, mondjuk csak a 36. hétig. én azért válaszottam a mostani dokimat, mert ő varrós típus, nem csak fektetős. ikreseket a bmc-ben is varrtak, zeke azt mondta, h 13 hetes kórtól ő bevarrja a nála lévő ikreseket. az "új " dokik már nem varrnak a kockázat miatt, de az öreg rókák azért sok kismamát meg babát mentettek meg. nekem most ez a gond, h nem fognak tudni varrni, mert közel van a lepény a méhszájhoz, így én is fektetve leszek félidőtőtl fújjjjjjjjjjjj!!! ha lehet, én tuti a varrást választanám. kérdezd meg a dokit. mert ikreknél hiába fekszel, 32. hétnél pattan a méhszáj sok esetben, akkor már elég súlyosak is, de azért mégis jobb, ha maradnak a 36. hétig.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Évi jó, hogy már otthon vagytok, láttam facsén a pocis fotódat, nagyon szépen gömbölyödsz, tényleg beindultak a srácok :) vigyázz Magatokra!

Andi, szuper, hogy holnap kezdesz, Zeke jó doki, jó kezekben leszel.
Nem tudod, a jövő héten már lesz K ügynök? mert hétfőn van jelenésünk Nála, mi is akkor indulunk a stimuval, ha minden rendben lesz.

Etna, lehet, ezen az ultrahangon megmutatná magát Bogyókátok :)

Dorka Bab, Redy, köszönjük az okosítást, illetve a tanulságos történetet,
ez is azt mutatja, nem vagyunk egyformák.

Na szóval mi már lassan 2 hete nyomatjuk a gonapeptyl-t, remélem 7végén megjön és mehet a móka hétfőtől.

pusszantás
dodo

Daisypath Anniversary tickers

cicmarekdodo
Vác

Cicmarekdodo:

Hétfőn lesz K ügynök, de én addig ne várhatok. Remélem tényleg nem lesz gond Z-vel!

Tökjó, hogy ti is már így benne vagytok!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Ti hol szoktátok kiváltani a gyógyszereket? Érdemes a János kórház gyógyszertárában? Nem tudjátok, lehet ott EÜ( MKB) kártyával fizetni, vagy csak számlát adnak? Olyan csóró vagyok, hogy nem mindegy.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Évi: Nekem is a 20. héten kezdett rövidülni a méhnyak és egyben maradtunk a 37. hétig. Igaz, nekem csak egy gyerek volt. Az én dokim sem varrás párti. Azt mondta ha hamarabb kezd rövidülni, akkor talán megkockáztatja, de félidőnél már nem piszkálná a méhszájat. Azt mondta, ha a gyerek elindul nincs az a varrat, ami visszatartja. Ez szerinte csak tehermentesíti a méhszájat. Én nem tudom, de nem bántam, hogy nem kellett varrni.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: Ott érdemes kiváltami, mert ott általában van minden, a többi helyen meg csak másnapra tudják megrendelni. 2009-ben a tempora csak számlát tudtak adni.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm, Vicky!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi, lehet, hogy már késő, de a Déli győgyszertárban is elég felkészültek, ott lehet, hogy működik a kártyád, minden esetre itt a telefonszámuk:

Déli gyógyszertár
Nyitva H-P : 8-20, Szo: 8-14
Tel.: 355-4691, 355-4727

cicmarekdodo
Vác

Cicmarekdodo: köszönöm a tippet. Már hazaértem.

4 órát várakoztam a BMC-be ma, mire sorra kerültem Z-nél. Őrültek háza volt!

Nem volt más választásom, mint az ottani gyógyszertárban kiváltani a Menopurt-t, ugyanis vissza kellett mennem, hogy beadjanak egyet. 10-et kaptam, azt hittem elájulok: 40.000,-ft-ot fizettem. Eléggé fájt ez a szuri! Még most is érzem.
Szerintetek jó a Menopur? Nem fognak túlstimulálni vele? Azt mondták, hogy minimális a hormontartalma, de nekem mégis rengetegnek tűnik ez a mennyiség.( ahhoz képest, hogy velem minden rendben van, pé-s rendszeres stb.)
Szerintetek mit csináljak most másképp? Egyek sok fehérjét én is? Tornázhatok, hogy ne hízzak olyan sokat? Z-től semmit nem tudtam kérdezni, mert nyilván rohant.
Egyik lány, akivel a HSG-n is együtt voltunk, mesélte ma, hogy a fele haja kihullott az inszem alatt. Szegénynek ma volt az eredményhirdetése, ami nem sikerült.

Mellesleg végre a kineziológushoz is eljutottam ma. Nagyon érdekes volt, az első 5 percben magától jött rá, hogy 19-21 éves koromban értek óriási traumák. Szóval, jót tett a lelkecskémnek nagyon. Ő is azt mondta, hogy nagyon kell hinni a sikerben, nem szabad feladni. A negatív gondolatokat el kell engedni, nem szabad őket eltusolni, mint ahogy a Secret tanítja.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Cicmarekdodo:

Nem nagyon értem hogy jutottatok el a stimmuig? Én úgy emlékszem, gondok voltak nálatok. Valami csoda történt? Egyébként nagyon örülök nektek, ne érts félre. :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi!

örülök, hogy elindultatok, ne tarts tőle, hogy sok lesz ez a hormon, gondolom Téged is 2 naponta uhuznak majd és vérvétel is lesz, így kontroll alatt leszel végig, nem lesz gond :)

Velünk az a helyzet, hogy időközben megtaláltuk donorunkat, megvoltak a vizsgálatok, így hétfőn indulhat a stimu, ha addig mindkettőnknek megjön.
Ami érdekes az esetünkben az az, hogy ugyebár a donoros lombik nálunk alkalmazott verziójában lényeges elem az adományozó és a befogadó ciklusának szinrkonba hozása, és most úgy tűnik, hogy a 3 hónap alatt ez spontán módon összejön nálunk :)...szóval alakulunk

cicmarekdodo
Vác

Cicmarekdodo!

Nagyon örülök, hogy megtaláltátok a donort! Nem semmi, hogy még szinkronba is kell hozni a ciklusokat. Semmi sem egyszerű, na de megéri küzdeni!

Nekem inszemem lesz, tehát majd csak jövő pénteken megyek uh-ra. VV nem lesz.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Csajok!

Ömlik belőlem a vér úgy mint még soha. Szerintetek ez így természetes? Tegnap szúrtam először Menopurt. Ma még nem. Nem lesz bajom? Nektek is így volt? Amúgy nem vagyok rosszul.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Szia Andi!

Ne aggódj, nekem úgy megvolt mint még soha, reménykedj benne, h utána egy évig nem lesz rá gondod! :)

Két napig ki sem bírtam mozdulni a lakásból (mindezt karácsonykor).

Kitartás

Üdv: Mi

szaboevi27
Biatorbágy

Köszi, Évi!

Én most indulok leánybúcsúba...

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Jaj... Igyál egy pálinkát, most még lehet ;)

szaboevi27
Biatorbágy

...moderálva...
jocoka2012
Budapest I. kerület

Ma 3 éve volt a sikeres inszemem. Repül az idő.
vicky79
Budapest III. kerület

Vichky: huhhaaaa az nem semmi :wink:

Ki mit csinál ma??
Én ma pihenő napot tartok itthon punnyadok :wink: 3 nap uh...de így nagyon lassan ,egy az idő hogy itthon van az ember :roll: Nem baj CSI letöltve :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

12 hetes lombikos kismama vagyok. Tegnap regisztráltam és irtam, de ugy látom hogy valamiért nem felelt meg a formátum itt a babneten és csak annyi van irva hogy moderálva. Ezt nem értem.

... Vényköteles gyógyszerek árusítása törvénytelen, a Babanet adminisztrátora törli az ilyen tartalmú üzeneteket....
jocoka2012
Budapest I. kerület

Vicky: de jól hangzik az, hogy sikereatuláloks inszem. Gratulálok!

Noci: hogy vagy? Nagyon örülök neked! Szorítok, hogy az uh-n minden ok-s legyen. Te Merionalt vagy Menopurt szúrtál? Nem tudjátok, mi a különbség?

Jocoka: gratulálok a babához

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi: köszönöm :) én úgy tudom, hogy ható anyagban egyforma és orvos válogatja ki ezt ki azt adja vagy talán még azt hallottam, hogy akinek többször volt inszem és merionalal annak volt hogy menopural is csináltak ki próbáltak!Nem tudom kihez jársz, de azt hiszem a tanár úr híve a menopurnak a doktornő nekem merionalt irt fel és ugy tudom Sz ügynök és talán Z is de ha tévedtem :oops: Szóljatok
Mikor mész megint uh-ra!?Mennyit szursz egy nap!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci: K-hoz járok, de nem volt bent pénteken. Z helyettesítette. Napi egyet szúrok, mivel elvileg velem minden rendben van, a férjem értékei rosszak. Remélem összejön. Próbálok pozitív lenni, de nehezen megy.
Pénteken megyek uh-ra.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Lányok!Látom termeltetek.Örülök,hogy mindenki jól van,mindenkinek küldöm a pozitív energiákat :)
Nekem is azt mondták,hinnem kell a terhességben.Oké,én hittem a múltkor is,azért borultam ki annyira ,mikor kiderült,h nem vagyok az.
Júniusban kérek időpontot a Mens Mentisbe az IR miatt.Kíváncsi leszek,h ott is azt mondják e,mint az egri endokrinológus.
Lehet rosszat csináltam,de most abbahagytam a gyógyszereket elsejéig.Úgy éreztem,kell egy kis szünet.
A párom megont teljesen meló nélkül :( Kész vagyok :(
nicky1983
Nagyút

Andi 565 köszönöm a gratulációt. Én is gratulálok minden kismamának, anyukának, és sok sikert mindenkinek ahhoz hogy kisbabája legyen.
Ismét amit irtam a babanet törölte, azzal az irással hogy vényköteles gyógyszerek árusitása törvénytelen. Holott én nem árusítottam még árat sem irtam csak leirtam milyen megmaradt gyógyszereim vannak. Én tudom hogy ezek mennyi pénzbe kerülnek nekünk több mint 1 millió forintunkban van már 3 év próbálkozás után hogy kisbabánk lehet. És gondoltam hogy hátha segithetek azzal másnak, ha olcsóbban jut ahhoz a gyógyszerhez amire szüksége van, 2013, illetve 2014-ig érvényesek, amelyik szükséges hütőben tárolva van. Most akkor nem sorolom fel itt hogy milyen gyógyszereim van, mert a babanet adminisztrátora ugyis törli. Akit esetleg érdekel nagyon szivesen e-amilen tudunk róla beszélni, mert itt nem lehet ugy látom.
Szép napot mindenkinek!
jocoka2012
Budapest I. kerület

Jocoka:

Egyelőre nekem nem kellenek ilyen gyógyszerek. Én még el tudtam olvasni, amit írtál. Fogok neked írni, ha igen. Köszönjük a felajánlást.

Niki: örülök, hogy hallok felőled. Miért nincs a férjednek melója? Nem úgy volt, hogy sikerült neki valamit találni? Hogy álltok a bankos ügyekkel? Azt olvastam, hogy kezdenek megoldódni. Remélem azóta még jobb a helyzet.
A pajzsmirigyes gyógyszereket nem szeded? Az nem biztos, hogy túl jó ötlet. Amúgy júniusban kezdtek ismét?
Hit: tudom, hogy hinni kell a terhességben. Emlékszem, hogy Noci milyen pozitívan állt hozzá egy hónappal ezelőtt. Sikerült is neki! De annyi olyan sztorit hallottam, hogy nem sikerül elsőre az inszem, vagy hogy csak azoknak sikerül, akiknél jó a sperma minősége, hogy most nem tudom hogy kezdjek el pozitív lenni ismételten.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

A többi kismama, illetve leendő kismama mit csinál? ( Nem merek neveket írni, nehogy kihagyjak valakit). Mi újság? Mik a fejlemények?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!

Milyen volt a leánybúcsú Andi? :)
Etna, apukád jobban van?

Mi ma voltunk fogorvosnál... nem is gondoltam volna, hogy a srácok ennyi kálciumot vonnak el tőlem. egy hónapja még minden oks volt, most meg vár még rám 2 gyökérkezelés a szülés után. Borzasztó, hogy szemmel láthatóan romlanak a fogaim... :( Remélem apa csillogó villogó fogsorát örökli mind a kettő.
Közben kinéztük álmaink házát... De persze előbb el kéne adni az én biatorbágyi lakásomat, meg a páromék házát, hogy el tudjunk indulni.. Eddig olyan pozitív voltam, most meg azt érzem, hogy mindenfelől csak akadályok gördülnek elénk... Fekvésre ítélt a dokim is, de közben mire a terhesgondozóba bejutok, az egy óra... mi a fenének vagyok veszélyeztetett?? ennyi erővel bemehetnék dolgozni is, ott legalább a wc közelebb van.. :D
Na, mindegy. A lényeg, hogy jól vagyunk, megvagyunk.
Puszikálunk mindenkit!

szaboevi27
Biatorbágy

Andi: kedves vannak olyanok akiknek elsőre össze jönni lazán ám kell lenni, hidd el :wink: A sperma miatt meg nem kell aggódni csinálnak azok belőle jó minőségűt :lol: Ha meg esetleg enm sikerül ugy kell fel fogni (ahogy én ) meg volt a bemelegítés :wink: A második meg hopp hopp sikerül és teljesen lazának kell lennie az embernek, ugy mondd leszarni :wink: Emlékszem nekem nagyon sok utrot kellett szednem és a telom csörgöt...mikor csörgöt ohhh mondom már megint ez nem hiszem el, majd akkor beszedem csak befejezem a dolgom :wink: ennyike
noci85
Budapest XIII. kerület

Andi: szívesen, ha ugy gondolod akkor jelezd nyugodtan. Ha jól olvasom akkor szúrizod magad, inszemináció lesz, utána ugye a 17 napban kell a progeszteron támogatás általában a crinone gel szokott lenni (persze lehet utrogestan is) ha esetleg szükséged van a crinone gel-re abból is van 1 doboz.
Ti mióta próbálkoztok a babával?
jocoka2012
Budapest I. kerület

Beszorultam a kádba :D:D

Lehet röhögni, nyugodtan.

Minden testi erőmet összeszedtem, hogy az immáron 62 kilómat kinyomjam a 2 vézna kis karommal, mivel a lábamat nem tudom már úgy a nyakamba tenni mint lánykoromban. A pocakom ugyanis nem engedi. A kád pedig keskeny, akkorát nem tudok terpeszteni, hogy ügyesen kimásszak. Közben persze kiabálok, hogy APaaaaa, segíííts!!! Ő meg nem hallja, mert a kertben locsolja a virágokat.
Akkor a síráshatáson voltam, most már kacagok rajta és levonom az örök érvényű tanulságot, miszerint zuhanyozni sokkal jobb :D:D

szaboevi27
Biatorbágy

ÉVÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ann74

Évi: Ne haragudj, de én is röhögök.
vicky79
Budapest III. kerület

Évi: én megnéztem voltam ezt a mutatvànyt :lol: :lol: :lol: Hozzàl nekünk pocifotot :wink:

Ja sziasztok :oops: De bunkó vagyok....ki mi jót csinál ebben a fenomenális időben!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci: köszi a tippeket. Próbálok laza lenni és hinni a sikerben. Te mikor is mész uh-ra? Nagyon drukkolok!

Jocooka: a gyógyszerekhez még annyit hozzá kell tennem, hogy Etnáé az elsőbbség, mivel ő előtted tedd felajánlást. Aztán ki tudja, lehet mindkettőtökére szükségem lesz. Mi 4 éve próbálkozunk, de csak most jutottunk el a mesterséges megtermékenyítéshez. A férjemet előbb megműtötték herevisszérrel. Sokat javultak az értékei, de a természeteshez még mindig nem volt elég. Nektek hány év ment el és mi volt a baj?

Ann: mi van veled? Írhatnál kicsit többet is!

Évi: vigyázz magadra azért. Zuhanyozz ezentúl!
Mi is lakást árulunk a 11. kerületben. Csak így tudunk kijönni a bajból. Ketten majdnem elvitték, aztán mégsem. Már áron alul hirdetjük, 700.000-ért kevesebbért adjuk, mint vettük, pedig rengeteget újítottunk fel benne. Nem egyszerű lakást eladni most. Kitartás!!

Akkor most már neven szólítok pár embert, hátha ír magáról. Hol vagytok és mi újság: Tanita, Cimarekdodo, Kockásfülünyúl, Rilka, Etna is hallgat két napja, András, Vensza, Mnoo, Vasikáé, Dorkabab, Nicky(te se írtál sokat tegnap), Csupacsupsz, Minekaza, Meer, Nyulacs.

Vicky: neked puszi

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?