Na, most jövök kicsit.
Szóval az van, hogy marha sok a melóm, ezer felé szakadok és egész nap mítingelek, közben vállalkozás-beindítás, férjecske támogatása, baba-project, jövő héten szabin leszek és most mindent rendbe kell tenni, hétfőn állásinterjúra megyek, stb. Nagyon összesűrűsödtek a dolgok, ezért ugyan olvaslak titkeket, de egyszerűen nem jutok odáig, hogy reagáljak bármire, vagy hogy írjak nektek. Bocsánat!
Süti – tök jó, hogy holnap láthatod őket!! Nemük kiderül holnap? Lehet már kérdeztem, de neveitek vannak már? Egyébként csinos kismama vagy
Era – hogy vagy? Tornázol? Tudsz már tervezni, hogy kb. mikor kezdtek?
Bari – juj, nagyon rémísztő volt ez történet. Gondolom mostanra már el is felejtették a picik. Teszel fel ide is képet róluk? Köszi!
Babácska – gyere majd időnként!
Szitron – üdv itt, jó kezekben leszel!
Marianna – üdv a fórumon! Én már tuti láttalak benneteket a klinikán, pontosabban már láttam egy párt korábban, ahol a férj kerekes székben ült. Nagyon örülök, hogy sikerült nektek és már ott van a pocakban! És alapvetően az a fontos, hogy számodra legyen jó a doki és megfelelő, mert hát ugye mégis csak egy bizalmi állás
Tüsző tutira lesz holnap, sőt, szerintem hamarabb lesz peteérés, mint ahogy terveztem (lehet már pénteken inszem lesz, ami tök gáz, mert ugye akkor aznap nem tudok dolgozni menni), mert már most feszít eléggé. Ami nyilván egyik oldalról tök jó, másik oldalról meg borítja a terveimet. Vitamint én is szedek, a méhpempő kivételével ugyan azokat, mint ti.
Szóval készen állok a pocaklakóm fogadására!!