Stella,
Iszonyúan sajnálom !! Ne mondj olyat, hogy nem érdemlitek, mi mind igenis megérdemeljük, hiszen ezerszer többet küzdünk, mint a legtöbb nő !!!!!! Biztosan szörnyű lehetett a Karácsony igy, de ahogy Zsebi is mondja, mindig van út előre
Gondolj arra, hogy mennyi fagyibabátok is van, igy a stimuláció nehézségei nélkül még kétszer is próbálkozhattok beültetéssel, és talán nem is kell 3 hónapot várnotok ! Persze hogy a lelked begyógyuljon és újra erős és bizakodó legyél, ahhoz kell egy kis idő.
Hidd el, meg fogja hozni a gyümölcsét a sok szenvedés, és a végén, amikor a kezedben tartod a babát, minden fájdalmad és szomorúságod elfelejted majd
Addig is sírd ki magad, próbálj kicsit örülni az új évnek, amely új reménységet és boldogságot hoz nektek !
Zsebi, Fea,
Köszönöm a drukkot. Ma voltam UH-n, és Krizsa dokihoz kerültem
Sajna csak egy szép nagy petikém van, a másik oldalon pedig vlaószínűleg egy üres tüszőm, amiből ciszta lett....hát ilyenem sem volt eddig ! A lényeg, hogy Krizsa doki vasárnapra javasolta az inszemet, szerinte nem szabad hetfoig kitolni, igy szombat este hazajövünk Villányból. Hátha tényleg most lesz a vége jó, ha már minden ilyen nehezen indult. A Choragont pedig holnap reggel meg beadjak a Kaáliban, mielőtt elmegyünk, igy nem kell a párocskámnak küzdenie vele. Valószínűleg én sem mertem volna rábízni,Krizsa azt mondta, hogy jobb ha megkapom holnap reggel. Igy vasárnap nekifutunk, és akkor Lulláról is látom majd a híreket, lehet hogy már 1-én este !!
Zsebi, drukkolok a laparra, reméljük mindent rendben találnak. Nem olyan vészes műtét(nekem augusztusban volt)tényleg csak az az 1 nap ami húzós, utána hamar gyógyul. Már hallottam olyat, hogy lapar után többen azonnal teherbe estek....nekem sajna nem igy volt, de ki tudja
Fea,
Neked továbbra is megy a drukk, akárcsak Lullának a zebrákért
Kriszta