Új privát üzeneted érkezett!

...és neked is Ildóca!
szilvi35

Én is nagyon boldog anyák napját kívánok Mindenkinek!

wf

Kép
wf

Remélem minden anyukának szép napja volt tegnap!! Mi kosarazni voltunk tegnap, nagyon szuper volt! Sűrűbben kéne menni :)

Szilvi, nekünk van 2 db Anna és Petink, ha igényt tartasz rá szólj, ezek az első részek asszem, amikor Gergő még nem született meg. Ákosnak 1x mutattam, akkor nem izgatta fel, azóta pedig nem próbálkoztam, m én személy szerint nem szeretem ezeket a meséket. Most amúgy is Kalán néni-láz van nálunk :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Ez komoly Csipet!

Nálunk is előkerült Kalán néni! :D
Kincső imádja nagyon. Legalább van valami változatosság mert eddig csak a kisvakond volt és ment egész nap. Persze nem nézte és ahogy kikapcsoltam mindjárt kiabált, hogy neeeeeeeeeeeee.........
De aztán mondtam neki, hogy ezt nem lehet és egy két kisvakond egy két Kalán néni és kikapcs tévé.
Tényleg Csipet van Kalán néni könyvben?
Lusta vagyok utána nézni. :oops:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca, anno kiadtak pár füzetet a TV-sorozat alapján, nekünk ezek vannak meg (még a miénk volt): A léghajó, Ébresztő, Cirkusz a padláson. Ma már csak antikvárban lelhetőek fel. :(

Kép
Kép
csipetnyusza

......... annyira, de annyira elegem van a kevinkékből, brendonkákból ..... stb. !!! egyáltalán honnan a fenéből szedik ezeket a neveket?!
szilvi35

Szilvi! És a Ruben? Erre olyan is van.... :)

wf

Kép
wf

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tegnap ököllel arcba verte egy ilyen kis sz@rdarab Titit, miután megette a kajánkat, mert a nyomorult anyja nem eteti rendesen. gondolom ezt látja otthon, vagy lehet szerencsétlen az éhségtől volt agresszív. tanultam belőle, legközelebb kiflivel megyek játszóra, hogy az ilyenek kezébe tudjam nyomni. rohadtul nem tudok humánus lenni.... elegem van ebből a városból és az idióta emberekből :-( szívem szerint valóban a földbe taposnám.... na, ez igazán szociális szöveg, mi?
szilvi35

Mi sosem viszünk a játszóra kaját. Egyébként meg ki is van téve mifelénk, hogy kutya, alkohol, kaja, fagyi tilos. Nekem valahogy eszemben sem volt, ott etetni a gyereket.
De visszatérve az agresszív Ruben, Kevin és társaikra, olvastam valamikor egy tanulmányt arról, hogy az étkezés miként befolyásolja az ember viselkedését, és abban benne volt, hogy egy éhes ember igen is agresszívvé válhat, meg erőszakossá. Hát még egy gyermek, aki még nem is tudja kordában tartani az indulatait?!
Meg nekem az az érdekes, hogy mondják, hogy ja, szegényeknek nincs pénzük kajára, de cigire meg ilyen olyan telefonra telik, mi? Ááá, inkább hagyjuk, örülök, hogy nekem nincs dolgom hasonló emberekkel...

Kitartást Szilvi!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Szilvi! Megértelek!
Én a szüleiket nem tudom elviselni, mert nem tanítják meg a gyerekeiket semmire. A gyereket meg sajnálom.
Szerintem a kifli jó megoldás lehet, legalább ne bántsa Titit.
Ruben egyébként egy normálisnak kinéző családban él...

wf

Kép
wf

Sziasztok!

Jaj Szilvi te mindíg kifogsz valami okos szülőt a gyerekével!

Hahó többiek!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok! Én egy 33 hetes kismama vagyok.Már egy ideje olvasgatom az oldalt,de ma már eldöntöttem, h én is írok.
Igazából segítséget szeretnék kérni, hogy van-e köztetek valaki aki mostanában a Péterfyben szült?Én eddig a Délpestibe jártam, mert oda tartozom, de a 7. ker.ben lakom albiban, csak a tulaj nem akar tartózkodásira sem bejelenteni. Ez a kórház közel van (10 perc, a másik bkv-val 1ó...), és szeretnék itt szülni. A védőnőm is ezt ajánlotta.
Tehát a kórházról minden érdekelne, a költségektől kezdve a legapróbb észrevételekig minden, pl. hogy mit kell vinni a kórházba,(mert mindenhol más), és milyen a szülés...?
Ha valaki tudna nekem segíteni, nagyon hálás lennék! :)
orsi91
Budapest VII. kerület

Igen Ildóca, mindig kifogom.... ez már nem ér! Szar helyen lakunk :-(

szia Orsi!
itt mindenki a Péterfyben szült.
mostanában Ela, ezért Ő nem is fog írni, mert babázik. a többieket meg látod a vonalzóról, hogy mikor.
szerintem jó a kórház, nem kell félni. az orvosokkal is meg voltam elégedve.
szilvi35

Szia Orsi! Üdv itt! :-) Jaj, van pocakosunk megint! Hurrráááá!

Én 4 hónapja szültem Péterfyben, alapítványi szobában voltunk, most nem mondtak összeget, csak kaptam egy kitöltetlen csekket, hogy fizessem be. Elvileg 5000ft a kétágyas szóba/ éjszaka. Gyakorlatilag, mivel alapítvány nem mondhatnak konkrét összeget. A szobában mikró, hűtő, saját fürdő és wc. Nekem ez azért volt fontos, mert a sima szobákban nincs fürdő, és a közös az jó messze van, és oda jár mindenki, aki csak betér a kórházba, látogató, uh-ra járok stb... Nekem az nem volt szimpi. Saját dokim volt, és a másodiknál szülésznőm is, meg voltam velük elégedve. Akkor is elvégzik rendesen a dolgukat a szülésznők, ha ügyeletesnél szülsz, (az elsőt én is úgy szültem), a dokik is rendesek, én kértem EDA-t. Örültem neki.
Szülőszoba: Van kék, rózsaszín, zöld meg fehér, barátságosak, van benne bordás fal, de kád nincs egyikben sem. Viszont van egy zuhanyzó, oda bemehetsz, engedni magadra a meleg vizet. Hallgathatsz saját zenét, cd-n lehet vinni. Félhomályban is lehet lenni. Nem zavarnak sokat a vajúdásnál, kettesben lehetsz a pároddal, vagy akit beviszel, egyszerre csak egy valaki lehet benn (császárnál is).
Amit vinni kell a babának: pelenka, popsi törlő, textil pelus. (esténként mikor tolod be a kisbabát fürdetéshez tenni kell mellé egy pelust is, ezt adják rá fürdés után.) Természetesen ruhát is, amibe haza szeretnéd vinni a kicsit. Saját ruha nem lehet rajta, elvileg (de én meg láttam olyan anyukát, aki saját ruhába öltöztette a babáját), amúgy angolpolyában vannak a babák.
Na, ennyi jutott eszembe, ha kérdésed van szívesen válaszolunk. :-)
Üdv közöttünk!!!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!
Vagyok én is, csak az angol miatt rohadtul el vagyok havazva.

Hát Szilvi, nálad úgy tűnik nálad csak én vagyok antiszociálisabb. Ebbe a városba csak köcsögök és még nagyobb köcsögök vannak. Vagy a normálisabbja nem jár bkv-val. Eddig is utáltam az emberekt, na ez az érzés csak fokozódott. Szerintem nem csak a mostani kölköket nem tanították jó modorra, de úgy tűnik ez 40-50 éve nem divat. Legalábbis szerintem még 40-50 évesen sem szakad le senkinek a lába, ha terhes nő áll a villamoson.

Hát egy fix: az éhség egy bizonyos szintje után nagyon agresszív leszek. Szó szerint azt szoktam mondani, hogyha nem kapok egy falat kaját, akkor megütök valakit. Pláne nyáron, melegbe. Rendszertelen étkezéssel, alvás megvonással, ezt esetleg megspékelve napi jó sok koffeinnel bárkit rövid idő alatt ki lehet csinálni idegileg.

Én mindig viszek kaját, meg vizet mindenhova. A játszótérre meg pláne. Étkezés után fél órával is ott lesznek éhesek. Pláne ha más gyerek eszik. És olyan gáz, hogy idegen gyerek szájából nézik ki a kaját. Én szívesen adok másnak is, dehát nekem kettő van, nem biztos, hogy mindenki úgy készül, hogy az én kettőmet is etesse.

Szia Orsi!
Üdv itt.
Szerintem is jó választás a Péterfy.
A szülőszobák színére nem emlékszem, már lassan a szülésre se. Ne modern kórházra számíts belül se, de alapvetően rendesek, segítőkészek és nekem ez számított. Én az elsőt a Sote II.-n szültem. Gáz volt a szülésznő, aki remek pszichológiai érzékkel a kitolás közben közölte, hogy már nem én vagyok a lényeg, hanem a gyerek. Gáz volt az éjszakás nővér, aki a második napon hajnali 5-kor berontott, hogy miért szomjaztatjuk a gyereket. Majd kivette a kezemből és megitatta cukros vízzel. Na a csecsemősök voltak a leggázosabbak. Ebben a nagy szoptatás párti világban a segítőkészségük arra terjedt ki, hogy anyuka megy a szoptatás? Mert ha a baba besárgul, akkor nem mehetnek haza. Ha kérdeztél, akkor is nagyon vastagon szartak rád, sem szóban, sem sehogy sem segítettek. Csak nyomatták a fejést, meg a Laktoherb teát, mondván, hogy attól lesz tejed.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok

Vagyok én is, végre :D

Nem sok időm van a gép előtt ücsörögni, másra sem sajnos. Egyébként jól vagyunk. Szonja rengeteget beszél, olyan nagylányos már :D

Én is mindig viszek kaját, vizet ha megyünk valahova és én is többet, ha kér más gyerek, akkor ne a Szonjáét egye meg. Szonja egyébként is odaadja a saját kajáját mindenkinek. Nagy változás állt be nála. régen soha nem engedte, hogy elvegyenek tőle játékot, vagy bármit, most pedig sírva jön és mondja, hogy elvettek ezt-vagy azt, ami éppen a közelében volt. Sose gondoltam volna, hogy a harapós, odacsapós gyerekem így fog reagálni valamikor. Azér örülök, mert hát volt olyan időszak, mikor nem szivesen vittem gyerekek közelébe.
Szilvi
Tivát nem elégiti ki, ha csak sétáltok, motoroztok, hogy ne kelljen játszótérre menni, akkor elkerülhetnétek a brendonok és társait. Én nem szívesen megyek játszótérre, pont az ilyenek miatt. Mi csak sétálni szoktunk( már ha Szonja tempóját sétának lehet nevezni), megállunk hintázni, aztán megyünk tovább.

Szia Orsi.

Fiú vagy lány lakik a pocakban? Első, másosodik....? Az előttem írók már mindent leírtak, kiegészíteném telefontöltővel a listát :D

Tlindi

Kép
tlindi

De jó, megint jön majdnem mindenki! :D

Orsi, üdv itt! :)
Szerintem is mindent elmondtak a lányok! Én csak annyit tennék hozzá, hogy 10 napot voltam bent a szülés előtt, és tényleg rendben volt minden. Nincsenek luxus körülmények, az igaz, de mindenki kedves és megértő volt. Persze néha gondolni kell rá, hogy túlterhelt mindenki, de nekem nem volt ebből sem problémám.

Szilvi! Én szorítok Nektek a költözős tervekhez! :)

wf

Kép
wf

Sziasztok!

Huhhh:) Hát köszönöm a meleg fogadtatást, meg a sok segítséget:)

Kislányunk lesz, (1.,úgyhogy teljesen tapasztalatlan vagyok, és ismerősök sincsenek akiknek mostanában gyermekük lett volna, tehát nagyon tanácsot sem kapok..)de nagyon-nagyon várjuk:)) Az apukája ilyen kis "dilis" természetű,mindig pozitív és vidám, jobb embernek nem is szülhetnék!

Igen, a telefon töltő hasznos, illetve a fényképező gép is- feltöltött elemekkel :D !

Az nekem nem baj, hogy valami nem modern, vagy szép, elvileg nem nyaralni megyünk..Előtejem az van rendesen, főleg zuhanyzáskor. Ez jó jel a szoptatás sikeréhez?
A látogatási idő hogy van?a szobába is bejöhetnek?
orsi91
Budapest VII. kerület

http://www.peterfyszuleszet.hu/index.ph ... atasi-rend

Elég komolyan veszik a látogatási rendet, van, hogy el is küldik a rokonokat. Szobákba be szabad menni a látogatóknak, csak tekintettel kell lenni a szobatársakra. (Azt hiszem, a linkelt szöveg is így tartalmazza.)

Kérdezz nyugodtan, szerintem mindannyian szívesen válaszolunk.
Előtejre nem tudok mit mondani, nekem nem volt, de szerintem jó jel!

Neve van már a kislányotoknak?

wf

Kép
wf

nekem sem folyt semmi... bezzeg most...
engem bármikor látogattak, a folyosóra ki lehet menni.

Tlindi! Pontosan azt csináljuk, mint Ti. Kóválygunk :-(
meg bicóval margit szigcsi, orczy kert miegyéb.
szilvi35

Sziasztok!

Látom feléledt mindenki. Végül is rossz idő van ha már nem nagyon lehet ki menni?!
Bár nálunk ez nem akadály mert Kincső még mezítláb is kiment az udvarra tegnap.
Mostanában bármire képes.

Orsi Üdv!

De jó megit pocakos van köztünk, így legalábbvan megint kinek drukkolni! :D
Tök jól leírtak neked mindet a többiek.
De tényleg ha teheted akkor menj alapítványi szobába.
Sokat jelent a saját fürdő és sokkal nyugodtabb is.
Lehet, hogy nem figyeltem rendesen! De mikkorra vagy kiírva?
Jó is az ilyen apuci a háznál! :D
De bármi eszedbe jut kérdezz nyugodtan. Segítünk!

Szilvi!

Ezek szerint jól megy a bicajozás! Cipők megvannak még? 8) :oops: :wink:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szilvi!
Igaz! :) De csak a külső folyosón, ott meg folyton huzat volt... Na ezért nem jutott eszembe, de oda tényleg ki lehetett menni. :oops:

wf

Kép
wf

Sziasztok!

Az alapítványi szobába bármeddig maradhatott apa,csak a vizit idejére kellett kimennie.
Este 9kor ment haza mindennap.
Bár én egyedül voltam a szobába és senkit nem zavartunk.

Elköltöztünk....
Káposztásmegyer,panel....68nm..álom..a környék madaras,zöld,madárfüttyre ébredünk és nem belvárosi szmogra.
Rengeteg a játszótér és a gyerekes család.Az emberek kedvesek,nyitottak..olyan,mintha faluba lennénk.
Boginak saját szobája van,imád bent játszani,magára csukja:könyvet nézeget,duplozik-ez most nagy sláger!
Az IKEA katalógus és az AVON katalógus rojtosra van nézegetve,szereti a számokat....meg az illatos oldalakat..:)

A szomszédok jófejek-eddig....az alattunk lakóval megismerkedtünk,biztosított róla,hogy düböröghetnek a kislány talpak,őket nem zavarja.
A lakás egyébként a melegben sem olyan kibírhatatlan,észak-déli tájolású,nem tűz ide a nap.

Szóval eddig minden jó és nem bántuk meg az egyszobás 31nm-es 7.kerületi lakást felváltani egy nagyobb,vidékies jellegű panelra...
Oszt majd meglátjuk a későbbieket!

De Szilvi,ti nagyon hiányoztok!
Mennyit bandázhatnánk a sok játszón!

Kép
kata35

Kata!

De jó! :D Gyertek csak erre felénk legalább mindenki közelebb lesz hozzánk! Káposztás itt van a tőlünk 15 percre. Mondjuk kocsival!
Bogi birodalom klassz lehet! Na és a jó fej szomszékod meg pláne! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Azt hiszem beleszerelmesedtem a gyerekembe.... de hát annyira nagyon aranyos és kedves és .... :oops:
Szoktam tőle kérdezni, hogy szeret-e és mindig határozott nem a válasz. Na ma változott a helyzet, hozzám bújt a kérdést követően :) Meg este is úgy fekszünk le, hogy megpuszikálom és mondom neki, hogy szeretlek... Ő meg mondja nekem, hogy szesze :-) Szinte fel sem tudom dolgozni annyira odáig vagyok érte.
Persze közben tombol a predackorszak (ha van ilyen) naponta több ezer nemmel :-D Kííís vacaaaaaak!

Hiányoztok Ti is Bodita és Taka :-) Hűtlenül itt hagytatok minket vacak 37 nm-ért ;-)

Találkozzunk már mindannyian! Olyan jó lenne egy pofavizit :-)
szilvi35

Wf! Köszönöm a linket :))
Még egy kérdésem lenne, hogy valaki tudja mikor hogy rendel a Plesko Pálma?(remélem jól írtam a nevét...)
Júni 25re vagyok kiírva, de most megyek először majd a Péterfybe, nem ismerek még ott senkit, meg semmit, hogy mi hol van..

A kislány neve Ana lesz, Nem magyar az apuka, ezért is külföldi a neve, de Anna nálunk is van,tehát még hasonlít is.. :)

Olyan jó érzés lehet, mikor egy gyerkőc először mondja,hogy anya, vagy hogy szeretlek :) Biztosan Nektek is jól esett :oops:
Ha belegondolok bekönnyezik a szemem...mondjuk most biztos a hormonok miatt is .. :)
orsi91
Budapest VII. kerület

Sziasztok

Szonja is gyakran mondja, hogy "Anya nagyon szeretlek" és közben csimpaszkodik a nyakamba :lol: :lol: :lol: Nincs ettől jobb a világon.

Tlindi

Kép
tlindi

Szia Orsi!
Üdv köztünk!:)
Pálmánál én is jártam annak idején, de hogy mikor rendel...passz

Kata!
Mondtam én, hogy nem olyan rossz az a panel. :wink: A belvárosban gyerekkel nagyon gáz...

Kattkat

Kép
kattkat

Szia Orsi! Remélem szép élmény lesz a szülés, nagyon szép nevet választottatok! A Péterfyben szinte mindegy kihez kerülsz, jó mindenki! Én nem alapítványi szobában voltam, így császárosként első alkalommal 5 perc alatt jutottam el a folyosó egyik végéből a másikig, ahol a wc volt, de nem volt rossz emlék! Sőt, mély barátság is született a mi termünkben, amiért külön hálás vagyok a Sorsnak :)

Az előtej termelődése a várandósság alatt sajnos semmit sem jelez előre, szimplán a hormonok játéka. Igaz nekem is volt szülés előtt előtejem, és még mindig szoptatok, de nem emiatt :)

Kata: szuper lehet az új hely! Unokatesómék is a Megyeri úton laknak, nagyon szeretik, közel az erdő, sok a játszó, tiszta.

Már csak Szilviéknek kellene vmi jó kis kecó!! Drukk, hogy találjatok!!! Ha már bringáztok, mehettek nyugodtan messzebb játszótérre, biztos vannak kevésbé "rosszarcú" helyek is!!

Szonjának boldog névnapot!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csipetnyusza 2012.05.15 23:34-kor.

Kép
Kép
csipetnyusza

Szonjának Boldog névnapot! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kicsi Szonja Boldog Névnapot!
Cuppppp :-)
szilvi35

Utólag is boldog névnapot Szonjának!

wf

Kép
wf

Sziasztok :)
Ma jártam először a Péterfyben, és tényleg!! - mindenki nagyon kedves és barátságos. (habár a földszinten azt sem tudták, hogy hol van a terhesgondozó.. :) ) És kis utánajárással a Pálmát is megtaláltam, pont bent volt..

Az én babám nyári lesz, júniusi, és a párommal már megvettük a felszereléseket, kiságy,babakocsi...stb.
Viszont a ruhákban tanácstalan vagyok.. Mindent rám akart tukmálni az eladó, (,,mert ha hideg lesz és jégeső...")
Akinek van tapasztalata nyári picurral kapcsolatban tudna nekem segíteni?
És szült valaki Csősz doktornál?

Orsi
orsi91
Budapest VII. kerület

en nala szultem :)
hello egyebkent mindenkinek, es udv neked orsi! :)
tudom, tudom eltuntem mint szurke szamar, de hanna sajnos on es kozveszelyes lett, szoval utana rohangalok egesz nap :) azert velunk minden a legnagyobb rendben van, olvaslak am titeket, csak telefonrol irni kicsit korulmenyesebb, (azert pl az ekezetnelkuliseg meg az elutesek), de majd megkerem apat, hogy hagyja itthon a mobilsticket, es akkor majd kicsit hosszabban is irok.

orsi mi a velemenyed a dokirol? 2010 ben meg halal jofej volt, remelem ez nem valtozott, mert mar rajta vagyunk a tesoprojecten, es akkor is hozza akarok jarni. esetleg megirnad, hogy mennyi most a tarifaja? terhesgondozas+szules, kivancsi vagyok, mennyit valtozott. koszi, es ha van kerdesed szivesen segitek.
puszi minden anyukanak es babanak!

Lilypie Third Birthday tickers

marmint a dokival kapcsoltan, mert az en babom teli lyany :)

Lilypie Third Birthday tickers

Bejja:)
Most is jó fej, így elsőre, mondjuk nem beszéltünk sokat..
A tarifáját még nem tudom, egyenlőre csak arról beszéltünk, hogy vállal, (mert már 34+2 vagyok, és a nagyobb baj az volt, h én Csepelre vagyok bejelentve, de itt lakom, csak erről nincs semmi hivatalos papírom..)
De vasárnap ügyeletes, és akkor megyek be hozzá, megbeszélni a részleteket, meg leletek...ilyenek.
Akkor okosabb leszek, és majd megírom, hogy mi a helyzet.

Egyébként nekem ismerősöm dolgozik a kardiológián a Péterfyben, és ott is "jó híre van", onnan ajánlották.

Hajrá, mindent bele a projectbe!! :) :D
orsi91
Budapest VII. kerület

Bejja megkerült! Hurrá!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
De jó, hogy minden rendben veletek! :D
Légyszi azért gyere sűrűben!

Orsi!

Nekem volt nyári is meg téli is meg tavaszi is! :D
A nyári babákra nagyon kell vigyázni még a nagy melegben is. Elvileg azt mondják az okosok, hogy hosszú újjú body és rugi!
Én úgy csináltam, hogy rövid ujjú bodyt adtam rá és pántos hosszú rugit. Elég egy kis vékonyka pamut rugi nem kell vastag legyen. Nekik még nem nagyon lehet kint a kis bőrük mert fázósabbak és ha kiviszed akkor a naptól is nagyon kell óvni a bőrüket.
Nálunk Csenge volt nyári baba és Csani. Csenge nem volt egy fázós szerencsére neki az elöbb leírt verzió volt a jó. Csani viszont nagyon fázós baba volt és neki meg kellett a hosszú újjú body is. Sőt ha alud még akkor is be kellett takargassam nyakig. De mostanra már nem annyira fázós viszont most, hogy ilyen nagy meleg volt különösebben nem viselte meg a kis pockot! :D Sőt talán még jól is érezte magát!
Viszont ha a te babád nem lesz fázós akkor a lakásban ha nagyon-nagyon meleg lesz akkor lehet elég lesz neki egy body de kis zoknit mindenképpen adj rá. Mert a lábukról nagyon könnyen megfáznak! De ha alszik akkor is jó ha betakarod valami kis vékony takaróval legalább a dereka vagy háta közepéig. Elég akár egy nagyobb törölköző is!
Meg nem árt egy-két kis vékonyabb kardigán! Mondjuk egy sétánál bármikor jól jöhet.
Hát remélem tudtam segíteni.

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok

Köszönjük a köszöntéseket, átadom a kis drágámnak és a cuppot is :D

Mikorra tervezitek a pofavizitet???

Tlindi

Kép
tlindi

Én is csatlakozom a Szonját köszöntők táborába! :oops:

Kattkat

Kép
kattkat

Tényleg jó lenne talizni.
Csak várjuk ki míg vége a sulinak! Légyszi! :roll:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

na mikor? hol? hajráhajrá!
szilvi35

Kicsit megkésve ugyan, de annál nagyobb szeretettel kívánunk Szonjának boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Holnap lesz a keresztelő... Tippelhettek, hogy a nagyi mikor találta ki, hogy a 2x is leegyeztetett ruha mégsem jó... :twisted:

wf

Kép
wf

Sziasztok!

Nagy itt a pangás kérem szépen!
Túl vagyunk a konfirmáláson és a két keresztelőn!
Nem volt egyszerű! a lakás még romokban hever. Én meg dög fáradt vagyok! De minden jó volt szép volt!
g-re küldök majd képeket nem akarom le kicisníteni őket! De majd megírom ha már ott vannak mert egyenlőre nem sok időm van a képekkel foglalkozni de ígérem igyekszem!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hahó mindenki! Hol vagytok?
Mi lesz a pofavizittel?
Mikor? Hol? Valakinek valami ötlet?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

nekem mindegy hol lesz
sőt! ha soká lesz, akkor el sem tudunk menni.
szóval aki a mi pofánkra kíváncsi, az 2-3 héten belül megszerveződik
szilvi35

Hát tényleg nincs nagy mozgás :)
Tudnátok segíteni, hogy milyen papírokat érdemes elintézni még szülés előtt? És utána?
Hogy a legegyszerűbb?És a munkáltató segít ebben?Már egy ideje nézegetem,de kicsit (nagyon) elvesztem benne...
Ti már biztosan jártasak vagytok ebben, meg hátha kicsit beindul a társalgó.. :P :)

Köszönöm előre is :)
orsi91
Budapest VII. kerület

orsi :-)
kinyomtattam az összes vackot ami kell az oep (azt hiszem ) oldaláról és előre kitöltöttem, amit tudtam.
kell apai beleegyező nyil.
kell az orvosodtól valami... talán, hogy megjelentél terhes gondozáson?
az összes terheses papírod fog kelleni szüléskor (tőlem kérték)
a munkáltatótól is kell valami, majd a többiek okosabbak
ennyi jutott eszembe, de én nem vagyok géniusz (khm ebben ;-) )
szilvi35

mondjuk ha találkoznánk a margit szigcsin????
hm?
el tudtok oda jönni?
vagy városliget? ott a parkolás is ingyé van és lehet fűben ülni, tollasozni, lasztizni, pletykázni és intellektujalizálni is. Hm? játszóra nem jó menni, mert akkor beszélgetni nem tudunk... csak a gyerekek után szaladni. ha füves a party, talán egy csomóban maradunk :-D meg hát a kismami is el tud jönni oda, ugye orsi?
szilvi35

Miért is ne! :) :)
orsi91
Budapest VII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?