Szia Orsi! Üdv itt!
Jaj, van pocakosunk megint! Hurrráááá!
Én 4 hónapja szültem Péterfyben, alapítványi szobában voltunk, most nem mondtak összeget, csak kaptam egy kitöltetlen csekket, hogy fizessem be. Elvileg 5000ft a kétágyas szóba/ éjszaka. Gyakorlatilag, mivel alapítvány nem mondhatnak konkrét összeget. A szobában mikró, hűtő, saját fürdő és wc. Nekem ez azért volt fontos, mert a sima szobákban nincs fürdő, és a közös az jó messze van, és oda jár mindenki, aki csak betér a kórházba, látogató, uh-ra járok stb... Nekem az nem volt szimpi. Saját dokim volt, és a másodiknál szülésznőm is, meg voltam velük elégedve. Akkor is elvégzik rendesen a dolgukat a szülésznők, ha ügyeletesnél szülsz, (az elsőt én is úgy szültem), a dokik is rendesek, én kértem EDA-t. Örültem neki.
Szülőszoba: Van kék, rózsaszín, zöld meg fehér, barátságosak, van benne bordás fal, de kád nincs egyikben sem. Viszont van egy zuhanyzó, oda bemehetsz, engedni magadra a meleg vizet. Hallgathatsz saját zenét, cd-n lehet vinni. Félhomályban is lehet lenni. Nem zavarnak sokat a vajúdásnál, kettesben lehetsz a pároddal, vagy akit beviszel, egyszerre csak egy valaki lehet benn (császárnál is).
Amit vinni kell a babának: pelenka, popsi törlő, textil pelus. (esténként mikor tolod be a kisbabát fürdetéshez tenni kell mellé egy pelust is, ezt adják rá fürdés után.) Természetesen ruhát is, amibe haza szeretnéd vinni a kicsit. Saját ruha nem lehet rajta, elvileg (de én meg láttam olyan anyukát, aki saját ruhába öltöztette a babáját), amúgy angolpolyában vannak a babák.
Na, ennyi jutott eszembe, ha kérdésed van szívesen válaszolunk.
Üdv közöttünk!!!