Meli Tyű, ti is gombásztok? Az tök jó
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Apa nálunk „nagy vadász” egész pici korban kezdte egy könyvből, aztán talált valami öreg bácsit, az okította kamaszként. Mire átjött Magyarországra doktorizni, már profi volt, de azért megcsinálta a tanfolyamokat is
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Tiszta lökött, még szarvasgomba-termesztői végzettsége is van, pedig arra nem hiszem, hogy valaha szüksége lesz
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
. Lelkes
. Költözéskor számoltam, hogy 29 gombás könyvünk van, egy teljes sor a szekrényben
. Lassan venni kéne egy 30.-at
. Szaffinak meg nem azt tanítja, hogy gomba, hanem hogy „légyölő galóca, nyári vargánya” stb.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
. Mondtam, inkább Amanita muscaria meg hasonlókat kéne mondania, ha már precíz akar lenni
Nekem 4,9-es TSH-ra adtak L-tiroxint, napi felet az 50-esből, úgy 3-4 hét alatt lement 2,1-re, azóta már 2 alatt van, pedig kb. 2-3 hónapja nem szedem – nem is kell
. Nemtom, olvastad-e január-februárban, de én ebben a stimulációs időszakban megállás nélkül beteg voltam, a leszívás alatt lázas, a visszaültetésnél fosós-hányós vírus, aztán mégis ott van a pociban a kismanóm
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
. Két hete is elkaptam Szaffi torokgyusziját
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
.
Hülye rémhírekkel ne foglalkozz. Tudod, a 0,01%nyi negatív kimenetel mindig hangosabb, mint a 99,99% pozití!
Könyvet megnéztem, kb. azt gondolom, mint Mimilee, csak finomabban akartam megfogalmazni
. Hiszem, hogy az életmódváltással sok mindenre lehet hatni, akár a fogamzásra is, de amit így akarnak rám sózni, az nekem gyanús
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
. Nálam az a fő kérdés, én személy szerint mit érzek hatékonynak. Én orvos/gyógyszerpárti vagyok (tisztában azzal, hogy a gyógyszeripar hatalmas biznisz), nem vetem meg a vitaminokat, gyógyteákat, tapasztaltam, hogy a lélek betegsége mennyire kihat a fizikumra. Saját esetemben hatékonyabb, célravezetőbb a gyógyszeres beavatkozás, szinte minden bajomnál. Néha úgy hiszem, valami placebó is hatásos lenne, ha pszichésen elhiszem, hogy ez most mindent megold
. De pl. a homeopátiában nem tudok hinni, ezért nálam egyáltalán nem működik
. Nővérem esküszik rá, nála tuti tényleg hat is, mert ő hisz benne. Ennek a könyvnek is lehetnek ilyen oldalai, de ha kétségeid vannak, sztem nem fog működni
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
.
AMH én se tudom mi, de sose tanulmányoztam a hormonos vérképeimet
.
mimilee Egy barátnőm fogalmazta meg jól:
Mikor megmondta a doki, hogy fiunk lesz, röpködtünk örömünkben, de jó, kisfiú! Egész délután ezzel voltunk elfoglalva, hogy milyen jó kis fiús programokat lehet majd csinálni. Aztán este apa megjegyezte: Tulajdonképpen, ha azt mondja, hogy kislány, pont ugyanígy röpködtünk volna a kislányos ötletekkel egész délután. Azt hiszem, ez így van rendjén, akkor ott úgy érzed, milyen szerencsés vagy, hogy pont fiú/lány, és a másiknak is pont ugyanúgy örültél volna
Hidd el, pár nap, és el se tudod képzelni, hogy lányos anyuka legyél
Írtam már, hogy néha érzem benti baba simogatását?
Másik remek hírem, hogy összeszedtem magam és panaszt tettem a védőnőmre
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
. Még lehet, megbánom
. Lesz egy „békítő alkalom” a főnök, a védőnő meg én, majd júni közepén a következő talikor. Hááát, nem kicsit rettegek
. A főnök nagyon normálisnak tűnt, jókat hallottam róla mindenhonnan. A régi védőnénim hívtam föl, és ő adta át a telefont, szóval igazából kicsit gyorsabban történtek a dolgok, mint szerettem volna
. Tudom, hogy hormonokkal teli érzékeny kismama vagyok, de basszus, azért védőnő, hogy az ilyen idiótákat, mint én, jól kezelje
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)