Új privát üzeneted érkezett!

Noci!

Az írásod második részét szúrtam ki először, annyira örültem a hírnek, hogy az előtte lévő nem is figyeltem.
csupacsupsz
Budapest

nóci!
félinfót hoztál te csaj!!!!! mennyi lett az érték? bár jó fél infót, de akkor is, kilyukadt az oldalunk!!!és igenis fogadd a gratulációkat, mert innentől kezdve ne legyen kételyed, tessél csak örülni. ha kétes lenne az eredmény a doki úgyis mondta volna!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Kép Kép Kép

Kép Kép

Én nem gratulálok senkinek sem mert még nem szabad.... :wink: :wink: :wink: csak úgy örülök mert szép napunk van.... :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna: vizelet volt!!!Nem tudunk értéket, de a teszt eléggé erősnek tűnt!!!!

Vasi: köszönöm :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci!Nagyon szorítok érted :) Örülök Neked :)

Loren!Tovább is kell majd szúrni a Gonapeptyl-t.Majd a doki kiszűri,h változtat e az adagon.Mellette nekem Menopur volt még és Gonal-F.Én is long-os voltam.Szorítok Neked!

Puszi Mindenkinek
nicky1983
Nagyút

Bocsi csajok, panaszkodni jövök. Barbus tegnap délutántól hajnali 4-ig végig hányt. Ilyenkor nem annyira szeretek anyuka lenni, annyira sajnálom szegényt, hogy nem tudok rajta segíteni. Valami vírust benyelt. Tegnap semmi baja nem volt, jövünk haza a bevásárlásból, erre összehányta az egész gyerekülést. Mindig van nálam cserecucc, de azt is összehányta. És ez így ment reggelig. Most talán már kicsit jobban van, de most meg lázas. A nagyiék meg várták, hogy megyünk, ráadásul az uncsitesójának most van a szülinapja.
vicky79
Budapest III. kerület

újabb kérdés :oops: szúrom a gonapeptylt már 9 napja. késik a menzim, ezért csináltam tesztet, ami pozitív lett!!! szerintetek elképzelhető, hogy a hormon bezavar és pozitív lesz a teszt? megőrülök... a bmc-ben senki nincs, a nőgyógyászomat nem tudom elérni. teljes a tanácstalanságom :cry:

Barbusnak jobbulást!!!
loren
Budapest XIII. kerület

Loren: Barbus unokatesója long protokoll alatt fogant. Ha mást nem a körzetes nőgyógyászt vagy a János Kórház nőgyógyászatát fel kéne valahogy hívnod.
vicky79
Budapest III. kerület

jaja, azon dolgozom :) elméletileg műt, kicsit később újra kell hívnom. köszi!
loren
Budapest XIII. kerület

Loren: Hajrá, hátha ti is úgy jártok, mint ők.
vicky79
Budapest III. kerület

Noci! Hát csuda egy csaj vagy :) A srácaim is mosolyognak amikor jó hírekkel jöttök :) Mi drukkolunk, te meg örülj és vigyázz magadra :) Jujjj, de örömködök :)

loren, igen longos voltam én is, de mire ideérek már válaszolnak is :) Amúgy ugyanazokat toltam én is mint Nicky. Ha pozitívat teszteltél akkor mindenképp szólj a dokinak, mert a gonapeptyl ha jól emlékszem leállítja a petefészek működését, annak nem kéne ilyen mellékhatást produkálnia. De ha a terhesség a mellékhatása, akkor fene bánja :)
Szólj majd mi volt, izgulunk érted is :)

Vicky, gyógyulgassatok... olyan sokat beteg az a lány...

Csajok én nagyon izgulok már, mert pénteken megyek dokihoz és remélem kiderül végre, hogy fiúk vagy lányok :) Amúgy jól vagyunk, jól viselkednek és már határozott rugások vannak nem olyan kis motoszkálások. Sőt... ahogy érzem, nekik már most kialakult a napirendjük, ami sajnos az enyémmel épp ellentétes, de majd ha kibújnak, akkor rájönnek, hogy ki a főnök! (Apa :))

Szép hétvégét mindenkinek, csavarogjatok, kiránduljatok, hamarosan úgyis mindenki beteg lesz a sok HCG-től, amit a májusi szél befúj az ablakon ;)

Puszi: Mi

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Évi: Hát igen, elég sokat beteg Barbus, pedig most még egészen jól is bírta. Megint majdnem végig járta a hónapot. Ez van sajnos, ha az ember közösségbe járatja a gyereket, aki gyengécskébb immunrendszerű. De a béres csepp egész bevált.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, nagyon sajnálom Barbust. Hát, igen, közösségben igen sűrűn betegek, de majd alakulni fog ez hiszen az immunrendszere így fog erősödni. Jobbulást neki. Neked pedig kitartást, tudom milyen nehéz.

Évi, nagyon jó olvasni soraid. Milyen hamar érzed a mocorgásokat. Tök jó. Ilyenkor a párom fülével a hasamon várta a mocorgásokat mert ugye érezni még nem érezte kézzel, de hallani már hallotta a ficánkolásokat.

Loren, itt baba van. De izgi. Már alig várom a jó hírt.

Mi most jöttünk meg a nagy sétálásból. Csajok, olyan meleg van hogy most meg ez a bajom. Hiába, már elszoktam én ettől a nagy melegtől. Úgy lépkedtem mint egy elefánt. Ádám viszont élvezte. Megevett egy fagyis tölcsért. Először még nem kellett neki, majd nekem szívességet téve megfogta és elkezdte tanulmányozni.... és amikor rájött hogy az milyen finom .... nem lehetett volna kivenni a kezéből... :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Tegnap voltam az első (3.napi) vérvételen a BMC-ben! Hát, most már tényleg elkezdődtek a kivizsgálások. Nem lesz könnyű végig csinálni a protokollt, ez a rengeteg beutazás és várakozás és kivizsgálások.
A Podmaniczky-s vv-re mikor célszerű elmenni?
Legközelebb UH-ra megyek a BMC-be.
HSG, EKG és Mamma vizsgálatokat mikorra szokták ütemezni?
Van itt a fórumon, aki hasonló cipőben jár, azaz most kezdi a kivizsgálásokat?

KépKép
charlott

sziasztok!

a bmc ma konkrétan zárva volt. mivel a nőgyógyászomat sem értem el, a pesti kaali-t hívtam fel. ott azt mondták, elképzelhető, h álpozitívat tesztelek a gonapeptyl miatt. így elmentünk a Jánosba, az ügyeletes nőgyógyász dokihoz. kiírt egy vérvételt és a béta hcg 375 lett. :) :) :) egyszerűen hihetetlen... :D szóval leálltam a gonapeptyllel és várom a szerdát - akkora van időpont a stimulációs szakasz elkezdésére... :)

charlott: sztem minden vizsgálatot célszerű minél hamarabb lenyomni. ahogy be tudod ütemezni. nehogy ezek miatt teljen az idő feleslegesen...
loren
Budapest XIII. kerület

Loren: Várjuk a fejleményeket! :D
csupacsupsz
Budapest

Loren: Mondtam én, hogy van ilyen. A mi kis drága unokatesónk pont hétfőn lesz 2 éves. Hinni kell néha a csodákban, mert ezek szerint vannak. Kíváncsi leszek mi újság.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2012.04.29 06:25-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Reggeli helyzetjelentés: kicsi hasmenés, kicsi hányás, de kicsi láz. Most a 37,8-nak örülünk, de a kórházas cuccot még nem merem kipakolni. Inni már iszik és szerencsére többet visz be, mint ami kifelé jön. Remélem a hasmenés nem állandósul, mert akkor Szent László Kórház, Fertőző oszt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, rendkívül örülök ennek a jó hírnek. Mert ez jó hír. Ezek szerint javulás van. Csak így tovább. Gyógypuszit küldök Barbusnak. Neked pedig további kitartást.

Loren, ez hihetetlen de igaz történet. Én annyira örülök. Mindenki megérdemel egy igazi csodát az életben. Várjuk a további fejleményeket.

Charlotte, én már rég voltam kivizsgálásokon de annyiban tudok segíteni hogy a mammográfiára úgy kérj időpontot hogy minél hamarabbit kapj. Az lesz a legnehezebb. Talán jön valaki aki tud ebben bővebb tájékoztatást adni hogy hol csináltatta.
HSG-t ott is megcsináltathatod a BMC-ben, majd kérj rá időpontot. Az EKG-t pedig szerintem a házi dokiddal is megcsináltathatod de anno a bmc-ben csinálták altatás előtt. Az ráér a legvégén. A lényeg a mammo mert arra nehezebb korábbi időpontot kapni. Volt aki uh-ot csináltatott, nem tudom hogy azt elfogadják-e még mindig.
Hát, remélem valamit tudtam segíteni mert én már rég csináltattam őket.
Ja, és a Podmaniczky vizsgálat az az amh? és a máv kórházra gondoltál? mert akkor azt bármikor megcsináltathatod.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Üdv mindenkinek!

én is uh-s mammo-t csináltattam és elfogadták! (ráadásul nem a bmc-ben, hanem magándokinál)

köszönöm mindenkinek a biztatást + a nagyon kedves hozzászólásokat!!!! jelenleg próbálom elhinni, h ez tényleg megtörténik... :lol: remélem, méhen belül van és nagyon jól érzi magát!!! :lol: szerdán talán minden kiderül...

mi is küldjük a gyógypuszikat :)
loren
Budapest XIII. kerület

Loren: Én is nagyon kíváncsi leszek mit mond a doki.

Vasi: Tényleg javulunk, láza már nincs a kisasszonynak, de hasmenése sajnos van. Már átmentem mosónőbe az utóbbi napokban.
vicky79
Budapest III. kerület

loren!
mekkorra sztori!!! :D hatalmas gratula!!!! mensi késés után hányadik nap voltál,mikor ez az érték jött ki? vagy azt ilyenkor nem is lehet tudni? még a végén az lenne jó poén,ha ketten lennének :D

viki!
elég rota vagy calici gyanús a szitu. remélem minden ok lesz. nálunk magas lázra a cataflam csepp mindig bejön. az pik-pak leviszi. hányásra meg a kóla. de gondolom kaptatok dedalon kúpot is. reméljük végre kijött barbusból az a genya vírus.

kua meleg van, mi lesz velem nyáron? :-o

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

a ciklus 30. napján volt 375. nekem 26-27 napos ciklusaim vannak, de febr. 15-én volt a hsg, ami bekavart: 23 és 30 napos ciklusok következtek. szóval, nem tudom, hogy ebben a hónapban éppen mikor jött volna meg. (de jó ezt lerni :)) átlagos ciklussal kalkulálva ápr. 24-25-én kellett volna megjönnie. azaz 3-4 nappal azután, h meg kellett volna jönnie. aztán ez az eszmefuttatás totál borul, ha ebben a hónapban sem volt rendes a ciklusom...

hányásra jó a kóla?!? nem is tudtam! :)
loren
Budapest XIII. kerület

loren!
jó hát, én is iszom, ha nagyon rókázhatnékom van. te is fogod majd nemsokára :D akkor csak egy baba van :D azt hiszem azért ez nem rossz hír ,)

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Cataflam cseppünk nincs itthon és sajnos receptköteles. Láza szerencsére már nincs. Hányás sincs (hála a daedalon kúpnak), csak hasmenés. Erre próbálkozunk a smectával. A kóla állítólag tényleg jó a hányásra, csak Barbus nem akarta meginni. Most persze nem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, szerintem csak zöldségekkel próbálkozz és esetleg banánnal a hasmenés ellen. Annak a vírusnak valahogy távoznia kell a szervezetéből. A hasmenés is el fog múlni holnapra meglátod.

Loren, hányingerre-hányásra mindenkinél más válik be. Van aki a gyömbérre esküszik, van aki a colára, és vannak akik másra, majd kapod a tippeket ha ilyen problémáid lennének, de ne legyen. Problémamentes legyél :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Próbálkoznék én, de nem kell neki semmi egyelőre. Örülök, ha a vizet megissza.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky jobbulást Barnusnak!
csupacsupsz
Budapest

Csupacsupsz: Köszi, valamivel jobban van Barbus.
vicky79
Budapest III. kerület

Nóci: ügyik vagytok! :))) Várunk a jó hírekkel majd!!!

Loren: úgy tudok örülni az ilyen történetnek!! Még a férjem is jót mosolygott, és örült... Neki szoktam mesélni mikor ilyen csudi jó dolog történik.

Vicky: nem irigyellek! Remélem holnapra már elmúlik minden bajotok! Küldök pár gyógypuszit Barbusnak!

Charlott: Az ekg-t nekem a háziorvosnál megcsinálták. A mammográfiával szívtam... A 21.napi vv-nél volt a "megbeszélés", amikor mondta Z, hogy a következő mensi első napján menjek vissza a BMC-be, mert ha minden leletünk jó, akkor indul a stimuláció. Csak kell hozzá a mammo... Menten az Sztkba, hogy kérjek időpontot, és mondták, hogy nem adnak!!! Ha megjön akkor hívjam őket, és majd a következő 2 hétben kapok valamikor időpontot. Sírva jöttem el, hogy akkor nem tudjuk kezdeni a stimulációt emiatt, aztán persze magán úton megoldottam 6ezerért... És ott nem számított, hogy nem volt meg a mensim előtte... :?
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs, már ti is 4 hónaposak vagytok??? Kaphatunk róla képet? Léccike..... Hogy vagytok? Nevetgél már Zétény? Írj magatokról pár sort.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vicky!Jobbulást a kis legénykének.Sajnálom szegénykét nagyon.Remélem hamar rendbe jön.

Loren!Örülök Neked!És a szerencsédnek...

Nóci!Nagyon várlak a hírekkel.
Puszi Mindenkinek
nicky1983
Nagyút

Szia Zsuzsa!! :)
Igen, rettentő gyorsan telik az idő! Már 4 hónapos Zétikém. Nagyon cukker kölyök! Nagyokat nevetgélünk, állandóan dumál nekem! olykor-olykor csúfolódik, és kinyújtja a nyelvét. Csudafickó! Tápisak vagyunk, 1 hónapos kora óta. Ezzel néha adódtak gondok, de megoldottuk. Már eszi a gyümölcsöket, De evett már krumplipürét is. Nagyon szépen fejlődik. Most 6200g, és 63cm volt, 4 hónaposan. Imád(na) ülni, ha hagynám. igyekszem nem hagyni, de olyan kíváncsi, hogy sokszor kell félig ülő helyzetbe tenni. Iszonyat erős! Jól alszik. Tegnap is 9után tettem le, és 5ig meg sem nyikkant. Akkor evett, és aludt is vissza1/4 9-ig. Nap közben is alszik, délelőtt csak fél órát, ebéd után kicsivel többet, és általában 5körül még egyet. Eleinte elég jól el volt a pihenőszékében, most is el játszik benne, de szereti ha a közelben vagyok, és lát... Rendes fiú, hagy mindent megcsinálni napközben. :)

kis csibész:
Kép

Csúfolódik:
Kép

Olvassa a nyuszis könyvet
Kép
nyulacs82
Szolnok

Nicky: Bekavartad Zétikét is hozzánk? :-) Barbus a Barbarának a becézése, de sokan értik Barnusnak. És még írásban is könnyű mellényúlni. Talán ha lesz nálunk öcsi, akkor ő lehetne Barnabás. Bár az életben nem tudnák melyiküknek szólunk.

Nyulacs: Zéti nagyon édes pofi.

Valamivel már jobban van a kisasszony, bár még nem az igazi.
vicky79
Budapest III. kerület

nyulacs!
még a szeme is huncut a pasinak!!!! édes pofa!

viki!
remélem barbus jobban van.

én is rakok fel képet a pasimról, hát én nem tudom azt írni, h nagyon jó fiú :D de már javulgat

Kép naná, h boti nem néz oda Kép apa mindig röhögtet Kép de unom a fényképezést anya

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: Nagyon helyesek vagytok. Barbusom szerencsére már kicsit jobban volt ma este.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Én ritkán irok mostanában, de szurkolok.

Mammográfia: Mamma Klinika (házi dokker beutalóval) időpontkérés TB-s.
Bp. II. ker Kapás u. SZTK-épületben, amugy magánintézet, de nem fizetős!!
üdv kispatak
meer
Aba

Nyulacs, köszönöm szépen, nagyon örültem amikor megláttam a fotókat. Annyira aranyos hogy én úgy megnyúznám. Hogy tud csúfolódni... Nagyon de nagyon édi. És milyen szépen fejlődik. Nem baj az ha ül. Ádám állandóan állni akart. Mindenki meg volt rökönyödve hogy ültetem és hagyom állni. Hát mit csináljak vele ha magától feláll?
Nagyon kis mosolygós. Tök jó hogy ilyen jó gyermek. Nálunk nincs mindig fenékig tejfel, de én sem panaszkodom. Igazi rosszfiú. Az első fotó a kedvencem mert ott tényleg látni milyen kis csibész tekintete van.
Puszilom a kis drágát.

Etna, nagyon szépek vagytok és nagyon vigyorik. Még jó hogy Norbi ilyen kis vicces és ilyen klassz képek maradnak majd emlékbe. Boti jó nagy fiú lett már.

Vicky, nagyon örülök hogy Barbus már jobban van. Jó hamar lezavartátok azt a francos vírust. Nálunk is három napos volt de hála Istennek nem volt hányás.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Helló csajok!

Vicky, mi a helyzet a nagylánnyal?

Nyulacs, Etna: Ha fiam lesz, legalább egy, akkor ilyeneket akarok! A szemük se áll jól! Huncut, nőcsábász gazemberek és én imádom az ilyen kis tűzrevalóan rossz kölköket. De persze biztos csak addig, amíg nem az enyém :D

Mammográfia amúgy nekem csak egy uh volt, azt elfogadták.

Én olyan butaságot álmodtam... El kell mondanom, mert a végén még teljesül.. Szóval megfáztam és az idióta háziorvos beutalt a kórházba, mert lombikosnak nem tudta milyen lázcsillapítót adhat. Aztán a kórházban rámhívták a rendőrséget, mert illetéktelenül foglalom az ágyat. A rendőr meg el akarta vetetni a gyerekeket, mivel nem voltunk a nyilvános filmnézős délutánon Szűcs dokinál és így nem vagyunk jogosultak a babákra, mondván, hogy nem szenvedtünk eleget...
Sírva keltem... Én sosem álmodom rosszat és most tessék. Ráadásul most volt először, hogy álmomban is pockos vagyok és végre nem a "régi életemet" élem...

szaboevi27
Biatorbágy

Szaboévi :( Ez egy rossza alom ez biztos nem történik, meg :wink: Gyorsan menj ki a napra egy kicsit napozni és máris jobaan leszel :wink:

Én sajnos dolgozom :? de 7 óta még egy ember nem jött be az üzletbe :roll: Főnök szerint tolongani fognak...ahhhh :roll: Nem baj a pulton elvannak feltéve a lábaim :lol: Amíg Jol vagyok, hangulat ingadozik és csóri férjemmel vagyok a legkedvesebb :oops: Émelygek rendesen egyszer volt róka még hétvégén azóta nem...de hason nem bírok már aludni, ugy fáj a bimbóm....
noci85
Budapest XIII. kerület

Szép napra ébredtünk! Barbus nem hány, nincs láza (és nem is volt este óta). Oké, a hasa még néha megy, de utoljára éjszaka húztam ágyat emiatt. És sokkal élénkebb és beszédesebb. Talán túl leszünk rajta végre. Lassan kipakolom a kórházas táskát.
vicky79
Budapest III. kerület

Vichky : örülök, hogy javul Barbus!!!!

Etna: bazd ki hozzád akartam, irni tündéri Boti!!!!!Hogy vagy!!??
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci, hallgattam rád és a napon bedagadt a kezem lábam... :D
Olyan vagyok mint egy terhes michelin baba... Szóval marad a hűvös szoba, lábak a magasba (talán megkérem apát, hogy tartsa a vállával ;))
A jelek szerint 4 hét volt amíg élveztem az állapotom... De fene bánja, szenvedjek csak, biztos tök jó fej kölkök lesznek ezek után :)

Szép napot mindenkinek!

Puszi: mi

szaboevi27
Biatorbágy

köszönjük szépen a bókokat, évi én valami miatt nem látom a vonalzód, így nem tom hol tart most a rockbanda. hát ez a meleg engem is kicsinál. olyan álmos vagyok tőle, h egyszer el fogok aludni a játszón, mint az öregek, addig legalább boti verheti a többieket gond nélkül :D
ennek örömére szerintem beájulok egy kicsit itt a hűvös szobában. atya isten, h én mennyit eszem. az endokrinos drnő milyen büszke lenne rám, h tartom a 180 g-os ch diétát, igaz egy étkezés alatt, nem egész nap :D
szerintem én egy kis lovat hordok, mert már mai is tól vagyok a 2. ebédelésen. édes kenyér, hol a hányingerem????? rubint réka után szabadon én is 5 kg-ot terveztem hízni, de azért nem egy hét alatt. védőnő és a doki is büszkék lesznek rám, jól sejhajon rúgnak szerintem. de milyen jó is enni. ebédeltem kis adag cs.pörit nokival és tejfölös ubi salival, de kevés volt ezért ettem egy friss meleg zsömit avokado krémmel és sonkával. hú még van egy kis túró rudi, de azt már azért mégse. na jó, de majd később, addig alszom, h ne gondoljak a rudira :D semmilyen formában :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: :lol: :lol: :lol:
Pöri hmmmmm te kis szemtelen, az milyen fini lesz majd nem sokára a kovászos uborkával :lol: Jujjjjjde megenném már most :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Nyulacs: nagyon édi Zéti!

Etna: nagyon jó ez a kép rólatok!

:D
csupacsupsz
Budapest

Évi: kitartás, remélem túlvészeled ezt a meleget.
csupacsupsz
Budapest

Vicky: örülök, hogy Barbus jobban van! :D
csupacsupsz
Budapest

Köszi csajok a sok jobbulást, használtak. Tegnap éjszaka már gyógyszer nélkül aludt és csak reggel kelt enni. Remélem ma már sétálni is ki tudunk menni egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, nagyon örülök hogy Barbus már ilyen jól van. Mondtam én hogy három nap alatt lezavarjátok, de azért nem volt semmi. Most már elkerüljön benneteket ez a fránya vírus.
Menjetek is sétálni mert csodaszép napnak ígérkezik a mai is.

Évi, én olyan jót nevettem az álmodon.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Drágám, hadd nyugtassalak meg hogy én is szoktam álmodni és akkora marhaságokat néha hogy még én is megszégyenlem magam. Nem tehetek róla.

Etna, szívesebben írnám hogy vigyázz a zabálással mert úgy jársz mint én..... de emlékszem hogy ugyan ezt írtad te is nekem tavaly és lám-lám itt vagyok hatalmasan mint egy víziló és majd megtikkadok a melegtől. Arra vigyázz hogy ne legyen lelkiismeret furdalásod amiért eszel. Ha nem bírod megállni akkor egyél, ha meg sikerül akkor jutalmazd meg magad valami fincsivel. Igyál sokat mert az fontos és valamelyest telíti a gyomrod.

Mi tegnap voltunk először strandolni Ádámmal. Nagyon élveztük. Ádám hála Istennek nagyon jól bírta, és nem csak hogy bírta hanem éjjel végig aludt, vidáman ébredt reggel. Mára is van programunk pedig gondoltam ma pihizünk és csak játszótérre visszük egy kicsit, de a nagyszülők már nagyon várnak, muszáj menni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?