Új privát üzeneted érkezett!

Beszti
Koszonom az Infot
Meg egy kerdes....szerinted a MACA hatassal lehet a tuszoeresre is vagy csak a menzit szabalyozza?
Es meg egy kerdes..
A tuszo megereset jelzi a tojasfeherje szeru valadek. Viszont a megrepedest mi igazolja meg a homerseklet emelkedesen kivul? Vagyis ha a homerseklet par napon belul felemelkedik az egyertelmu tuszorepedest jelez-e? (Fuggetlenul attol hogy 3-4 nap utan visszaesik akar ket fokkal is.)

Kriszti
Nyugi en is a 31-napon oviztam (a hom szerint), de a tojasfeherjet a 28-naptol erzekeltem.
A mult honapban meg a 26-on volt az ovim es a menzim a nagy konyv szerint kivarta a 14-napot igy kereken a 40-napon jott meg. Kép
Most meg a 45-en fog, lehet hogy egyutt fogunk menzeszelni Kép....habar mast kivanok inkabb, neked a tobbieknek es magamnak is Kép

Pusz
Melinda
Melinda

Kedves Pucúr!
Téged ki hogy gyógyított meg és mibõl?(tiszaroff@yahoo.com )

Edus!
november 6-án irtam le röviden mi történt velem. Egyébként igy utólag nem lehet megállípítani a magzatelhalás okát. 1000 oka lehetett. Én volt trichomonasz fertõzésem, utólag alacsony progiszintet diagnosztizálta, de lehet, hogy annyira izgultam hogy minden rendeben legyen, hogy én okoztam az egészet.

Györgyi!

Mit mondott a doki?

Orsoly?
Részletek a találkozóról?

Jó éjt!

Marcsi
Marcsi

Sziasztok lányok!

Gabó, Orsoly, Krisztinka, Pucúr, Ancsi, és mindenki akit ismerek (és akit nem, ahhoz is szólok)!

Nagyon elhavazódtam, alig tudlak olvasni is benneteket. Kérlek titeket, hogy szervezzétek meg a feladataimat, kit hol mikor kell felvennem, és én ott leszek, megígérem. Csak nem tok jobban idefigyelni.

Ha megvan a feladatom, küldjétek majd át emilben légyszi.

Puszil mindenkit a végkimerülés szélén lévö Lotti
Lotti

Sziasztok lányok!

A Macát ciklus közben is el lehet kezdeni, vagy meg kell várni mig egy uj ciklus elkezdödik?

Most került a kezembe az angliai Guidelines idei magyar forditása. Ez orvosok számára készült, a legujabb klinikai irányelvek összefoglalóját tartalmazza. A "Terméketlen párok elsö kivizsgálása és kezelése" cimen nem sok újat ir, de egy mondat meglepett:

"Nincs rá bizonyiték, hogy az ébredési hömérséklet mérése vagy az LH kimutatás révén meghatározott idöpontban történö közösülés javitana az esélyeken, igy e technikákat ne ajánljuk."

Mit szóltok? Ha a petesejt 6-20 órán át termékenyithetö meg, akkor miért nem javit az esélyeken a peteéréskor történö akció?

Lehet, hogy a tudat, hogy most kell csinálni, elront valamit?

(...Persze, ha valami gond van a hormonokkal érdemes hömérözni, hogy követni tudjuk mi ujság. És azt nagyon jó látni a högörbén amikor minden OK! KépKép)

Szóval akcióra fel, nem csak akik középidösek!!!

Tücsi
Tücsi

Sziasztok!

Gondoltam mielott lefekszem aludni megcsinalom a csutortoki listat, tkepp mar elmult ejfel, tehat ervenyes Kép

Monchy 3c 57 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 52 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 49 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 48 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 42 cn Budapest 31 év
Melinda 5c 39 cn N-o. 26 év
Kisvuk 3c 37 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 36 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 31 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 28 cn Budapest 30 év
Edus 2c 27 cn Svajc 25 év
Edi 8c 24 cn Maglód 33 év
Sien 14c 23 cn Budapest 28 év
Lora 13c 22 cn Várpalota 24 év
Éva 30c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 18 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 15 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 14 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 12 cn Törökbálint 28 év
Gyöngyöske 2c 8 cn Miskolc 30 év
Ancsi -c 7 cn Adács 27 év
Edina 10c 7 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 6 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 5 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 3 cn Szeged 31 év

jo ejt Mindenkinek! Kép

kamilla
kamilla

Nahat, ez nem igazsag, excelben csinaltam, itt megsem latszik!! Kép Kép Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok lánykák!
Micsod nap, alig gyöztelek elolvasni...
Kriszzti, nagyon-nagyon-nagyon szépen kérlek,nekem is küldjél egy iciri-piciri képecskét, mert már nagyon szeretnék mindenkit láni. Ja,és lehetöleg névvel ellátva, mert ugy tudnám beazonositani.KösziKépÉs, ha kértek, e-mailes terjesztésre én is adnék képet magamrol, ha érdekel valakit...
Tegnap láttam egy szuper tudományos filmecskét a megtermékenyités témában. Háát, elállt a lélegzetem. Rettenetesen jo felvételeket mutattak BELÖLRÖL, hogyan zajlik le az ovulácio, a sperma hogyan jut ki, és hogyan vándorol aztán a nöi szervezetben. Nagyon-nagy munka ám az a kis fickoknak, és elég nagy a riziko,hogy mégsem jön össze a randi a petesejttel. Nagyon klasz mikroszkopikus felvételeket mutattak, komolyan mondom szinte tátott szemmel néztem, hogy jéééé, ez igy néz ki élöben?? Na, és a megtermékenyülés utáni szakasz, az maga a csoda...De ez már egy másik topic témája.
Szoval, le is szürtem magamban, hogy matyi legyen a talpán, aki eltalál a petesejthezKép!
Modnták,hogy a teljesen egészséges férfiaknak is lehet, hogy 60%-ban abnormális a matyijuk, jo nagy arány.
Na, mára ennyit, aztán amint van kép, kéretik rám is gondolni!!
Barbi
rari@freemail.hu
Barbi

Na haliho!

Hát, két napomba tellt, míg elolvastam a lemaradásomat. Hetente kb kétszer jövök hozzátok, így könnyebb "nem odafigyelni, és nem görcsölni". És persze nem is hömérözök rendszeresen, csak ilyenkor a ciklis vége felé.

Gratula a babásoknak, bár ha jol látom, mintha kicsit abbamaradt volna a mi kis esönk.

Melinda, a Maca-rol jo kis infot kaptál, de én még kiegészíteném valamivel. Gyogyiként közel 5000 Ft. Én kombucha teát iszok, ami maca tartalmu, és csak 800 Ft körül van a fél literes koncetrátum. Azt hiszem nem mindegy, és ugyanaz a hatása. Nekem pl 37,4-re is felnyomta a hömet.

Orsoly, vagy valaki. macsek76@mailbox.hu címre küldhetnétek nekem is infot a talirol. Szívesen elmennék én is.

Mivel ritkán jövök, kicsit késve reagálok. Nekem is volt laparos mütétem, (vidéken) de mi "csak" 5000-t adtunk a dokinak. Azota is nagyon rendes velem, a férjemet megkiabálja az utácán, hogy hogy állunk.

Ja, valaki legyen olyan jo, és javítson ki a listán, már 25 éves vagyok. Mit lehet tenni, és is "érek".

Kicsit hosszura sikerült, bocsika. Hiányoztok nagyon, de ha nem olvaslak minden nap benneteket, nem jár a bébin az eszem annyit.

Puszilok mindenkit, és üdv az ujaknak.
Lora
Lora

Megint én vagyok!

El is felejtettem, hogy tul vagyok a Gynevac kurán ma volt az utolso szuri. Sajna a lakásvásárlás nem jött össze, most emiatt elveszítettünk egy ciklust. Ha most sem jött össze spontán, akkor elkezdödik a stimulálás bogyokkal. A doki szerint nagy az esélyünk, hogy a "fa alatt" pocaklako legyen. Ennek értelmében én is csatlakoznék a karácsonyi fogathoz.
Képzeljétek, egy hetet ugy kipattotott az arcom, hogy csak na! Egyfolytában ugy érzem, mintha meg akarna jönni, pedig még csak a 22 napon vagyok. Most nem nagyon figyelgetem magamat, de feltünt.

Eldugulok, mert egyedül többet írtam most, mint ti délután.

Pá, Lora
Lora

Utoljára, a "mikor lesz babátok" témához:
A legjobb válaszom: "hülyéskedsz, hangos is, büdös is". Van aki nevet rajta, és többet nem kérdez, van aki elszörnyed, és azért nem kérdez.
Lora

Szijasztok lejányok!Kép

A formázáshoz:
A vigyori pofikat egyszerûbben is meg lehet jeleníteni:
Kép = : O (közvetlenül egymás mellé írva)
Kép = : )
Kép = \ clipart { angry }

Lora!
Ez a babás válasz nagyon jóóóó!Kép

Barbi!
Naná, hogy kíváncsi vagyunk Rád! Küldheted is a fotót! Csokifagyi@primposta.com

Gabó!
ha sztrájkra kerül sor; számíthattok rám!!!!KépKép
Nagyon lázadó típus vagyok...Kép

Ancsi
Ancsi

Na, mindenki csukja be a szemét, következik a táblázat:

<pre>
Monchy 3c 57 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 52 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 49 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 48 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 42 cn Budapest 31 év
Melinda 5c 39 cn N-o. 26 év
Kisvuk 3c 37 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 36 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 31 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 28 cn Budapest 30 év
Edus 2c 27 cn Svajc 25 év
Edi 8c 24 cn Maglód 33 év
Sien 14c 23 cn Budapest 28 év
Lora 13c 22 cn Várpalota 24 év
Éva 30c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 18 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 15 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 14 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 12 cn Törökbálint 28 év
Gyöngyöske 2c 8 cn Miskolc 30 év
Ancsi 3c 7 cn Adács 27 év
Edina 10c 7 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 6 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 5 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 3 cn Szeged 31 év</pre>

Ha nem sikerül...akkor leásom magam egészen a jegesmedvékhez...KépKép

Ancsi
Ancsi

Ancsi

Ancsi!

Fantasztikus vagy KépKépKépKép
És köszi a vigyorgókért, így sokkal egyszerûbb.!

Edelweiss
edelweiss

Jó reggelt mindenkinek!

Tücsi!

A Macat bármikor el lehet kezdeni. Én is ciklusom 10. napján kezdtem.
Én nem gondolom, hogy ne javítana az esélyeken a hömérés, vagy az LH teszt. Persze annak "könnyü", akinek szabályos ciklusai vannak, de mi van azzal, akinek (mint nekem is) jelentös különbégek vannak a ciklushosszában?
Föleg mivel a petesejt gyakorlatilag 1 napig termékenyíthetö meg, egyáltalán nem mindegy, hogy mikor történik akció. (Nekem a ciklushosszaim alapján a 14-30. napig bármikor lehetett volna ovuláció!!!)
Hömérsékletmérés nélkül elég nehéz lett volna "elkapni"!

Melinda!

A tapasztalatok alapján van hatása a Macának rá, de én nem tudom, mivel nem ciklus elejétöl szedtem, és pont egy anovulációs ciklust találtam el. De már többen írták, hogy hatott a tüszöérésükre.
A menzi szabályozását ne úg értsd feltétlenül, hogy pontosan be fog állni 28 napra, hanem inkább a hormonális gondokon segíthet (nem hormontartalmú). Nekem pl. egy év óta barna trutyim volt menzesz elött (állítólag progihiányra is utalhat), és akkor amikor szedtem, akkor ez elmúlt, teljesen jól jött meg. Szóval rám ilyen hatással volt, de ilyet még más nem irt.
Az esetek jelentös százalékában a kellöen megérett tüszö meg is reped. Nekem a doki a tüszöérést segítö gyógyszer után nem tartotta szükségesnek a repesztést szurival, azt mondta, hogy két napon belül megreped magától és igaza lett.
Önmagában a tüszörepedést nem igazolja az, hogy pár napra fölmegy, de utána lemegy a hö. Kell a görbén két jól elkülöníthetö fázist látni, egy alacsonyabbat és egy magasabbat. Persze mi nem feltétlenül látjuk, de az orvosnak kell látnia. Nem tudom, láttad-e azt a görbét amit egy rendes ovulációs és egy anovulációs ciklusról betettem Azon is van az anovulációs ciklusnál is emelkedés, de utána gyakorlatilag az eredeti hömérsékletre esik vissza.
Az a legjobb eset, amikor egyértelmüen tudsz mélypontot találni a görbén, ahonnan emelkedik és ott is marad a hö, de sajnos ezt a mélypontot nem mindig lehet kimérni, meg lehet, hogy nem a tankönyvek szerinti 3-4 tizedes esés, csak esetleg 1 tizedes.

Beszti
Beszti

Sziasztok Lányok!

Nem vesztem ám el, csak nem voltam 3 napig. Tegnap volt a középfoku nyelvvizsgám szobelije. Hát nem volt egyszerü, de azért meg lettem dicsérve a vizsgáztato által. Ja és voltam UH-n is. Kerestmamik integetett a picur nektek! Ha kiváncsika vagytok rá és nem zavar lelkileg senkit, akkor megmutatom nektek a talin. De csak ha akarjátok. Felvették videora!KépKép

Lotti!

Engem fel kellene venni, mert nem lesz autom. Ancsi és Gabo! Ti hogy mentek, bejöttök egészen a városba vonattal vagy valami más megoldás van kilátásban?

Azért olvastalak benneteket esténként, de azért nem szeretnék kihagyni egy egész hetet mondjuk, mert nem gyözlek benneteket olvasni.

Pucur
Pucúr

Ja elfelejtettem

Marcsi! mail fog menni, csak meg is kell, hogy irjam.

Lányok!

Nem lehetne megint egy talilistát csinálni mélcimekkel és telefonszámokkal? Orsoly! Ha jol emlékszem az elsöt te csináltad. Nem lehetne mégegyszer?

Pucur
Pucúr

Ancsi!
Köszi a vigyori használati útmutatást. Mostmár tudok érzelemkifejezni.Kép

Krisztinka!
KÉPEKET VÁROK AZ EMILEMRE!!!!!!!!!!
Lehet, hogy én vagyok alulinformált, de nem értelek. Vagy kimaradtam valamibõl. Nem értem, hogy hogy lehet, hogy szerinted nincs ovid, ha kaptál repesztõt. AKkor tuti, hogy van nem?

Breki!
Tesztet vettem, de nem csináltam meg, mert tudom, hogy nem lehetek babás. Még csak most leszek. Már megint ott tartok érzelmileg, hogy tuti befútróként indulok. (azért nagy értékû fogadásokat ne kössetek)Kép

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok Lányok !

Szép jóregelt mindenkinek !

Beszti !
reggelre lement a hõm 36,9 -re. Nagyon, nagyon szomi vagyok. Minden reményem elszállt. Holnap biztos itt lesz a "mikulás".

Szami
Szami

Pucúr!
Én akarom látni ahogy integet!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Én lehet, hogy kocsival érkezem és útközben felvesszük Ancsit is és ha kell Pesten még mást is. De ez még nem teljesen biztos. Attól függ, hogy akkor kell e dolgozni a férjemnek. Ha nem kocsival akkor vonattal megyünk, de az bizti, hogy együtt Ancsival. Ez hozzá tartozik a talihoz.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Vidam reggeltKép

Gabo
Nem vagy felreinformalva valoban kaptam de attol az meg nem 1000%,hogy megrepedt akkor mert akkor mar fenn kene lennie a homnek nekem viszont ugy sz.. ahogy van,bemasolom hatha ti kiokoskodtok vmit.
Irok a maganodra!!!
ui:igenis tuti befuto vagyKép

AncsuuuuuuuuurKép
Ugyi vagy nagyonKépKép

SzamiKép
1-2 tized ingadozas meg lehet amig nem piroslik addig meg ne add fel totalisanKépKépKépKépKépKépKép

Pucur
AKAROM!!!!!!!!!!!!!!!!!Latni akarom en isKép

Mingya utana nezek a kepeknek!!!!!!!!!

pusssssssz Krisztinka
kriszti

Szami!

Kép. Hát ez tényleg nem jó hír, pedig olyan szépen alakult!

Gabó!

Oké, és mekkora téteket ajánlasz? :o
Egyébként még mindig olyan magas a höd?
Hogy lehet?

Pucur!

Gratula a szóbelihez.Kép
Picinek meg puszi!Kép

Beszti
Beszti

Drága Pucurka!
Én is látni akarom ÕT!!!
(de csak akkor muti meg, ha nem zavar, hogy majd zokogás rázza testünket..Kép)

Krisztinka!
Már nagyon várom a képeket!!!
Ma készen lesznek az enyémek!! Lehet, hogy be is szkennelik holnap!!

Ancsi
Ancsi

Janyok!
nezzetek mar meg a homet lecci!szerintem tok abnormalisKép

1 36.7
2 36.6
3 36.6
4 36.5
5 36.6
6 36.6
7 36.6
8 36.6
9 36.6
10 36.6
11 36.6
12 36.3
13 36.6
14 36.4
15 36.6
16 36.6
17 36.6
18 36.6
19 36.6
20 36.5
21 36.2
22 36.3
23 36.5
24 36.6
25 36.7
26 36.7
27 36.6
28 36.7
29 36.6
30 36.9
31 36.6

Ancsika
Ugye kuldod!!??

Krisztinka

ui:halkan sugom meg nektek,hogy reggel ota mintha lugoztak volna a gyomromat!
kriszti

Krisztinka !
Hány naposak a ciklusaid ?
Sajnos én ebbõl nem tudok semmit kiolvasni, mert nem értek hozzá.
De amit "halkan mondom " az ui. ba írtál az már egészen jó jel. Vegyél tesztet.

Szami
Szami

Beszti, Gabó !
Megnézitek az én görbémet is? Elküldhetem. Ti már ebben profik vagytok !

Szami !
szami

Krisztinka!

Hát szép kis görbéd van!Kép Nem lehetne E.-t megkérdezni? Ö mégiscsak profi!Kép

OK, videokazit viszem, sirni is lehet nyugodtan én is szoktam még ott a rendelöben UH közben!
Ugye értitek miért?

Pucur
Pucúr

Tücsi!

Az LH kimutatás mit jelent? Szerinted interneten elérhetõ az a cikk, vagy a Guidelines?

Marcsi
Marcsi

Krisztinka!

Amúgy milyen magasra szokott felmenni a hõd?
Nem mintha hozzá tudnék szagolni a dologhoz, de amikor én aggódtam a dokinak még a legelején, hogy biztos ki fogok hülni, akkor azt mondta, lehet hogy az alacsony hõsök közé tartozok.

Pucur!
Én is úgy szipákolnék veletek! Kép

Edelweiss
edelweiss

PucurkaekKép

E.sajna 3 napja nem valaszol.
A gyomrom meg most is akkorakat fordulKép
jajj de jo lesz megnezni a kisPucurikatKép

Edelweiss
Hat sokkal magasabbra kb.37.2-ig de sose volt meg ket egyforma ciklusom hoileg!Kép

Marcsi
LH-t legkonnyebben a pipibol lehet kimutatni csak egy vagyon az LHtesztKép

Krisztinka
kriszti

Szami!

Természetesen, ha tudok, szivesen segítek.

Kriszti!

A görbéd eleje nagyon érdekes.
De etöl függetlenül, mintha a 21. napodon let volna peteérésed. (Én a helyedben a 35. napra nem várnám...)
Ha megnézed, akkor onnan emelkedik 4 nap alatt 5 tized fokot, és nagyából szinten is van.
De mi van a görbe elejével?????
Ez egy popóban, hüvelyben mért görbe?????
Hihetetlen.

Marcsi!

Az ovuláció idején a vérben lévö egyik hormon (LH: lutenizáló hormon), ami a ciklus alakításában részt vesz, megnövekszik, LH csúcs keletkezik. Ez jelzi a ovulációt, ennek a mérésére tesztek is kaphatók a patikában.

Beszti
Beszti

Krisztinka!
Hát elég furi a hõd, ha szaxót akarnék mondani, akkor azt mondanám: anovulációs ciklus, de akkor mire használt a szuri???
A gyomrodnál megakadt??Kép

Pucur!
Én értem miértKép Nekem is van videóm, de sajna az én kis picurom ott már nem is tudott volna integetni...az utolsó mozdulata örökre megmaradt..Kép

Krisztinka!
Egyébként a hõmérõd jól érzi magát? Nem adta be az unalmast??

Edelweiss!
Mi mindannyian hõsök vagyunk: alacsony hõsök meg magas hõsök...KépKép
Én speciel kábé 170 cm.Kép

Ancsi
Ancsi

Lányok !

Légyci, légyci nézzétek meg a görbémet. Véleményt kérnék !!!

1. 36,6
2. 36,6
3. 36,6
4. 36,6
5. 36,5
6. 36,5
7. 36,6
8. 36,6 18. 37
9. 36,6 19. 37,0
10. 36,6 20. 37,0
11. 36,4 21. 37,1
12. 36,5 22. 37,0
13. 36,5 23. 37,0
14. 36,7 24. 37,0
15. 36,5 25. 37.0
16. 37 26. 37.0
17. 37 27. 37.2
28. 36,9
Holnap kell megjönnie !

Ugyen nagyot esett a hõm ????

Elõre is köszike

Szami
Szami

Szami!

A te görbéd gyönyörü. Kép
Szerintem a 15. napon volt ov., bár elötte volt alacsonyabb érték, viszont a 16. napon olyan gyönyörüen felugrott 37.0-ra, hogy a 15. napon szerintem csak nem sikerült a minimumot kimérni (ez nem mindig sikerül, mert csak néhány órán keresztül csökken le a hö, és nem biztos, hogy reggel "elkapod" a höcsökkenést).
Igen, holnapra kell nem várnod.

Beszti
Beszti

Szami!
Megnéztem a hõdet, szerintem a 15. napon volt ovuláció. Az hogy esett a hõd, 37,2-rõl 36,9-re azt feltételezi, hogy meg fog jönni, de elképzelhetõ az is, hogy nem jól mért és holnap megint 37,2 lesz....akkor pedig minden lehetséges!!!KépKép

Ancsi
Ancsi

Szami!

Ja, és sajnos tényleg nagy az esés.
A múltkor E. azt válaszolta Gabónak, hogy a 4 tizedes esés miatt nem valószínü a baba.
Persze még azért bizakodj!Kép
De annak meg tényleg külön örülhetsz, hogy gyönyörü tüszörepit produkáltál Kép, és szerintem a höd alapján neked nincs progihiányod.Kép
Perzse, ha biztosabbat akarsz tudni, akkor kérdezd meg e.-t mert én még mindig csak mint laikus nyilatkozok.

Beszti
Beszti

Beszti

En is a 21.napra saccoltam de nem mondhatnam,hogy egekbe szallt volna utanaKép
Viszont a 18. napi UH szerint kizart,hogy nem reped meg csak meg nem lehetett tudni mikor.Egy repesztot is kaptam akkor ugyhogy akkor megiscsak a 21.nap a lehetseges.Na de akkor miert ily alacsony azota???!!
Ilyen bika szurik mellett ilyen ciklust produkalni!?
Na ezaz amin tegnap kiakadtam.
Koszi ari vagy!
Hat nalam a progihiany fix!!!!
Szami
szerintem a te hod olyan mint a konyvekben.ha holnap tovabb esik akkor vszinu a mensiKépde ha nem!!AkkorKép

pusssz Krisztinka
kriszti

Kriszti, Beszti !

Imádlak benneteket, szóval szerintetek nincs semmi bajom !!!. Ennek nagyon, nagyon örülök.
Ha most nem sikerül akkor bizakodom, hogy még beleesek a karácsonyi babaesõbe, Elvégre a dokim azt mondta, hogy ez az elsõ tüszõrepim.
De azért reménykedem ... "amíg élsz remélsz"...

Szami
Szami

Szami

Azert csak finoman,nem oriasi az esely.Csak azt mondom,hogy voltak mar itt megdobbenesek.Volt olyan kismamank is aki mensizett.De azert keszulj a rossz hirre isKép
Vegulis ez volt az elso ovid megcsak most jon a java!!

Krisztinka
kriszti

Krisztinka !

Csak a rossz hírre készülök. A mostaniba egyáltalán nem élem bele magam, 4 tized esés az nagyon sok. Én csak annak örülök, hogy nincs progi hiány stb...., de ezt a vérvételi eredmények is ki mutatták. Kereken 9x döbbentem meg, úgyhogy sajnos ismerem a koppanások fokozatait.

Szami
Szami

Janyok

A kovetkezoket eszleltem magamon az utobbi par napban
1.gyomoreges/mint az allat!/inkabb a nyelocsoben!?
2.Bimboerzekenyseg/minimalis/
3.emelyges/csak ma/
4.farkasehseg/20 perce,de olni tudnek!/

mar megint tulfigyelem magamKép

csak megakartam veletek osztani a gondolataimat,kossz,hogy meg`olvastok`Kép

Krisztinka
kriszti

Sziasztok!

Van egy jó hírem. Marad az internetes gép a helyén, úgy hogy szabad a pálya.

Lora!

Milyen teáról írsz, ami a Maca helyett is jó?

A lista tetején lévõknek (is) nagyon szorítok!!!

Puszika: Éva
Éva

Kriszti!

Tudod, hogy összehasonlítva olyan a höd, mintha szájban mérnéd. Ahhoz jó hö lenne!Kép
Progihiány? Én nem feltétlenül gondolom (vagy ki tudja), mert ugyan nem szárnyal magasba, de a minimumhoz képest megvan a 4-5 tizedes emelkedés. Persze az igaz, hogy az elsö fele, és a második fele között nincs jelentösebb emelkedés.Kép
Szóval egy kicsit tanácstalan is vagyok...
(Meg hát nem vagyok orvos. E.-nek elküldted és még nem válaszolt?)
Egyébként mikor néztek utoljára hormont?
És szeded a Duphastont?
(Bocs, ha mindezekre már az elmúlt napokban ötvenszer válaszoltál... Már egyszer megbeszéltem magammal (csak még nem jutottam el a megvalósításig), hogy felírom, ki hol tart, mit csinál. Hátha úgy jobban képben leszek.)

Éva!
Hurrá! Kép

Beszti
Beszti

Beszti

nem szedem a duphastont mert meggyozodesem,hogy nem jott ossze!Inkabb csak bosszant,hogy ennyi szyri ellenere nem tudok egy 28-30napos ciklust produkalni.Igazibol hetfotol lesz erdekes a dolog.
Ja es h.-ben merem es a hormoneredmenyem szerint is alacsony a progiszintemKép
E.szerintem nagyon faradt es azert nem valaszol.
Azert kossz,hogy igy tiprocc rajtam,edes vagy

cuppppp,Krisztinka
kriszti

Ancsi
Ancsi

Ancsuuuur
En is en is!!!!!!!!!!!!!Kerek kepet!!!!!Bescanneltek??
Talan nalunk is kesz lesz nemsokara.

nagyon vacakol a serverunk nemtom mi lesz ha nemtok jonni akkor ne csodalkozzatok nem leptem le csak doglodik a net.

Krisztinka
kriszti

krisztinka!
Ma már nem megy a szkennelés, mert mindjárt lépek haza, de holnap talán tudok küldeni!

El is köszönök Tõletek,
holnap ismét itt várlak benneteket,
legyetek jók,

pusszantáááás*** mmmmmaaaaa (ez egy virtuális puszinak hangzott?)

AncsiKép
Ancsi

Éva!
Ez szuper!!!!!!!
Üdvözlet újra!Kép

pussz,
Ancsi
Ancsi

Szeretném, ha minket is felvennétek a táblázatba, de árulja el valaki légyszi, hogy mi az a 3c és egyéb rejtjelek!!!
Köszi elõre is!
vicamama (vicamama)

Szami!
Megerõsítve az elõttem szólókat a hõgörbéd minta görbe. Kár, hogy leesett. Szerintem akkor valószínû, hogy meg fog jönni. De e miatt nem kell elkeseredni, hiszen neked még ez az elsõ ciklusod és az nagyon ritka, hogy elsõre összejön.Még az is ha második ciklusban. Nekem a dokim azt mondta, hogy kb 10-20 % esélyünk van egy ciklusban, hogy összejöjjön. Még akkor is ha minden rendben van. (Nálunk).Kép

Krisztinka!
A te görbéd tényleg elég érdekes. Annak örülök csak, hogy most nem vagy e miatt nagyon szomi.Kép

Ancsi!
Ugye nekem is küldessz, ha be tudod szkenelni.Légyszi légyszi légyszi.Kép

Lányok!
ha már a hõnél tartunk. Az én hõm 37.0 volt ma is. Már kb 2x kérdeztem, de megkérdezem most is, hogy ez lehetséges, hogy a clotitól van?
EMLÉKEZTETÕ: Az elõzõ ciklusban leesett 37.3-ról 36.9-re, aztán visszament 37.0-re és azóta is annyi, de van amikor 37.1. Duphastont szedtem az elõzõ ciklus végéig, utána a 2. naptól closti 2x1 az 5. napig.

üDV: GABÓ Kép
Gabómanó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?