Szilcsi! Az a szomorú hogy min. bérért sem tudok elhelyezkedni. Azt, hogy le kellett adjam ennyire még lenyeltem, de ez már igy együtt rosszul esik. Uszit kérdeztem, nem tudták megerősiteni, tényleg van ilyen terv, de nem valószinü megjön a támogatás rá addig, igy többen nem hisznek benne, hogy be tudják zárni amikor akarták.
Bp-re csak én járnék fel, ugyanaz a gond, mint a külfölddel, hogy jönne velem a család a bizonytalanra? Amugy leesett az állam, mert én Bp-en jo nagy infos fizetéseket tudtam, erre felvilágositottak hogy 200e nettónál ne kérjek többet. De még ennyit sem ajánlottak, ami lett volna. Olyan kevés volt, hogy abból meg megélni fent és minden héten hazajárni már nem maradt volna annyi sem mint Szegeden min. béres melóból maradna. Igy nem vállaltam el.
Talit megbeszélem apával, folyton odavagyok, heti 4x eleve este járok haza a suliból, erre szombaton kimenön voltam, most megint?
Jó lenne, megdumáljuk itthon, de én 7ig suliban leszek, nem lenne nagy gond szerintem ha 8kor kezdődne és nem nagyon későn.