Sziasztok
Megvolt ma a 12 hetes UH. A bébiről csodás UFO-s kép készült, feltettem a profilomba.
Képzeljétek el, hogy most alukált szegénykém, a doki az UH-s fejjel megmacerálta egy kicsit, egyből felébredt és ott kalimpált, hogy hagyjuk békén
56 mm volt és a nyaki redőt ismét megnézték, az 2,0 mm volt. A szívdobogását is meghallgattuk
A doki pedig még az ujjait is látta (hát én nem, de nem is vagyok radiológus
). Úgy néz ki, hogy ma pont 12+0 vagyok.
Voltam belgyógyászaton is, illetve csak próbálkoztam, ugyanis a leleteket beszedő nő közölte, hogy nem vagyok sürgős eset, ezért ma már nem fogad a doktornő, jöjjek vissza holnap/holnapután. Jó mi?
A terhesgondozómban meg szünetelnek két ünnep között, mentem volna a vérvételes papírjaimért, erre ki van írva, hogy nyitás január 3-án.
Úgyhogy hétfőn fognak megcsapolni, remélem nem késő babakor szerint.
Marcsi77
Bocsi, akkor összetévesztettelek valakivel. Azért a gratula így is jár
Krimo és Mindenki
Szerintem nagyon sokunk "túlesett" egy (több) baba elvesztésén, így aztán tényleg nehéz szívvel olvassuk az ilyen híreket. Jómagam is magam mögött hagytam egy 9 hetesen elhalt babát, de lám fél év múlva itt a következő! Hiszem és tudom, az ilyen távozásoknak komoly oka van, és inkább megnyugtat, hogy a természet 'elvette', mert beteg lett volna, semmint egy olyan babának adjak életet, kinek maga az élet szenvedés és nem szépség lenne.
Zsófi
A baba mozog ezerrel már egészen kicsi korában, csak Mi nem érezzük még
Majd csak ha olyan nagy lesz (18-20 hetes) hogy karcsapásaival vagy láblógatásaival érezhetően belénkhúz egyet
Az én babóm is hihetetlen aktív volt a 3D-s UH-n, édesen mozgott, kalimpált, nagyon klassz érzés volt látni. Persze ezekből a finom mozgásokból még semmit nem érzek fizikálisan.
Gemini
Pizzamama
Köszi az érdeklődést
Tényleg nagy élmény mindig az UH, persze az első félsz mindig az, hogy látom-e majd lüktetni a kis szívét.
Pizzamama
Az, hogy elhalt a babó és később veszik észre, szerintem valahol evidens, hiszen ahhoz gyakorlatilag legalább kétnaponta menni kellene UH-ra. Nekem 11 hetesnek kellett volna lenni, de méret alapján 8-9 hetes volt a baba. Előtte pont 8-9 hetesen voltam UH-n, szépen dobogott a szíve, de két hét múlva már nem
Pedig a kétheti UH sem gyakori, leginkább 4 hetente készítenek UH-t. Jele sem volt, hogy elhalt volna a babám, se nem vérezgettem, se nem görcsöltem, egyszerűen csak abbamaradt a fejlődés. Nyilván ha UH-n nem vesszük észre, lehet napokon belül megindul magától a vetélési folyamat.
Ételmérgezést kaptál?
Mit ettél?
Várjuk a vérvétel eredményeit!
Barbi
Kiderült már mi lesz a második babátok neme?
Johanna
Feltétlenül írd meg, mi lett a vérvétel eredménye!
Puszi
Vanda
12+0