sziasztok lányok!
hozok egy kis jóhírt (nekem az
) kiskönyves kismama vagyok! hétfőn teljes vér és vizelet vizsgálat. és időpontkérés ekg-ra.
hát azért a panaszkodós kismamák sem hazudnak. potom 17 ezret hagytam ott a gyógyszertárban femibionra, crinone gélre és utrora, folsavra,asprinre. aztán szerdán 10 ezer az orvos és mindehhez kaptam 58800 ft táppénzt!!!
de hát nem panaszkodom, nekem legalább már nem a szurikra kell költeni.
andrás!
azért tegyetek félre pénzt nyugodtan utána is, mert maga a crinone gél 9038 ft 2 heti adag!!! egész pontosan 15 db annyi. és még a vitamin ami kell a kismamának,szóval utána sem lesz habzsi-dőzsi úgy kb 2-3 évig
andi!
azért remélem nálunk nem ilyen jövőkép várható, h boti pályázik az örökségre. mondjuk annyira nincs mire pályáznia, mert egyenlőre inkább banki tartozásunk van, mint vagyonunk
inkább a szép oldalát nézd, mikor 3 napig nem lesz időd sem fürdeni, sem fogat mosni, mert mondjuk a frontok egybe esnek a fogzással és ez párosul a hasfájással. mikor nem alszol az első 3 hónapban mert vagy attól rettegsz, h a gyerek megfullad vagy a melled feszül a tejtől vagy a gyerek ordít úgy kb minden miatt. ugye mennyivel szebb így a dolog
és akkor még csak az első 3 hónap történéseit írtam le
ha kell részletezem a következő időszakot is szívesen. kell ez nekünk!!!!IGEN!!!!! mert a világ legjobb dolga anyának lenni, meg persze egyben a legnehezbb is.
évi!
rokkerek, h bírják ezt a frontos időd, megy a bugi rendesen?
mnoo!
szerintem 40 fölött mindenkinek magas az értéke, de az nem baj, h óvatos szűcs doki, hisz a te egészséséged is fontos. remélem nem aggódsz az eredmény miatt, mert szerintem nincs rá okod. sok sikert és irányítsd csak tovább is a dokit, utána meg majd mindig várjuk a beszámolót, mert nagyon bírom a stílusod, ahogy írsz.
nóci!
tuti nem csinálsz tesztet? szerintem egy 10-es teszt már lehet mutatna valamit!!!drukkolok
niki!
szerintem nincsenek véletlenek. biztos átvészelitek ezt a nehéz helyzetet együtt, hisz szeretitek egymást. viszont abban teljesen egyetértek, h igenis tegyen le már ő is valamit az asztalra, minimum munkahely kereséssel. hisz te lombikos lévén , nem biztos , h fogsz tudni dolgozni, bár remélem nem így lesz, de azért az egy kicsit más terhesség. az sem jó, h mondjuk lombik alatt ezen idegeskedsz, mert akkor neked csak magadra és a babára kell gondolnod és semmi nagy stressz!!!! ezt próbáld vele megértetni és ne támadólag. ha más nincs, menjen piacozni, mindenhol vannak piacok, áruljon zöldséget, használtruhát, stb bármit, amiből bevétele lehet. nem akarom mondani, h a mekiben is 500 ft-os órabért adnak, még az is jobb, mint a semmi. szerintem!! nekem tuti nem lenne büdös egyik munka sem!!!!