Kedves mimilee és a többiek!
A férjemmel már nagyon régóta próbálkozunk a babával (2007), de orvosi segítségért csak 2009 szeptemberében fordultunk. Ekkor ugye elvégeztek mindenféle vizsgálatot. Férjemnél nagyon jók voltak az eredmények, nálam sem találtak semmi problémát. Volt petevezető átfújás -----> a kontraszt anyag kijutott, minden rendben. Volt laporosztkóp műtét (még az évben 2009 november) és ott sem találtak semmi különöset (az egyik petefészkem hártya szerűen be volt vonva, azt oldották, de nem fordítottak rá különösebb figyelmet, így gondolom nem is volt annyira fontos). Szóval nagyon belevetettük magunkat az elején......aztán vártam a csodát, azt hittem, hogy most már minden rendben lesz, de nem jött. Egyszerűen nem hittem el, hogy nem sikerül, majd legközelebb csak 2010 őszén kerestük fel a dokimat. Ekkorra kiderült, hogy a pajzsmirigyem alulműködik, 3-4 hónap volt amire beállították. Itt valahol csináltak összeférhetetlenségi vizsgálatot, ahol kiderült, hogy összeférhetetlenek vagyunk...
de azzal nyugtattak, hogy ez még nem jelenti azt, hogy spontán nem jöhet össsze, de azért nem kell rá számítani, ppfff.... Ezt követően jöttek az inszemek, összesen 5, mind sikertelenül végződött.....
Sokszor össze kellett kaparjam magam, annyira el voltam keseredve..... De most újra erőt merítettem/tünk, hogy voltunk Szegeden, Zádori doktor úr annyira megnyugtatóan beszélt......
Tehát összefoglalva mi ismeretlen eredetű meddőséggel állunk szembe.
De ahogy mimilee is mondta, hátha elkapom az itt végigsöprő teherbe esési lázat
Mindenkinek akinek sikerült szívből gratulálok!! Nagyon jó ilyet látni kedves Lombikbaba, egyszerűen ezért érdemes élni .......