sziasztok lányok!
évi lájkolom a lájkodat és szívből gratula!! szerintem a gyerekek születése után jelentkezzetek be a házasságkötőbe, mert 32. hétben lévő ikres kismamákat elnézve, nem fogsz tudni, csak 2 székre ülni
egyiken te, másikon a hasad
andi!
sajnálom a nega tesztet, remélhetőleg minden jól fog alakulni és a teszt volt car.
vasi!
az a kua kölök olyan szép, h szét tudnám rágni a husát. a szeme, nem ígér semmi nyugodt napokat
hála istennek. de jó mindig leírni, h a fagyi visszanyal
imádom ezt a kölköt, méltó utódja botinak
de lehet, h túl is tesz rajta.
gyerekek, h legyen egy kis üröm is az örömben, ráadásul nem is kicsi, közöltem a munkahelyemen a nagy hírt, mert jövő héttől kellett volna mennem és boga dr táppénzt javasolt az előéletem miatt (5 vetélés) hát isteni szerencse, h lombikos vagyok!!!!! sima terhességnél csak a 12. hét után véd a tv, addig elküldhetnek, én meg még csak 8. ban vagyok, így írásban kellett nyilatkoznom, h lombikos vagyok és csatolnom kellett a győri papírt is, miszerint tp javasolt. így kezelés kezdetétől fél évig védett vagyok és ugye a 12. hét után már mindenhogy. szóval aki nem akarja megmondani a melóhelyén, h lombikos az óvatosan menjen tp-re, mert pik-pak utcán találhatja magát. ez csak az egyik része a dolognak, a másik az, h mivel boti dec 27-én lett 3 éves és azóta én a szabadságomat töltöm (83 nap) így nincs meg a folyamatos 180 nap munkaviszonyom. eddig ez nem csak arra vonatkozik, aki pályakezdő volt? táppénzem 58800 bruttó!!! még jó, h a családi adókedvezmény jár nekem , így a nettóm is ennyi lesz. hát mi a francra lesz az elég, ha a crinone és az utrom maga 25 ezer és persze magán doki meg még 8 kéthetente??? én miért is tehetek róla, h ahogy a kedves kaális szomszéd nevezett selejtes vagyok??? 18 évig folyamatosan dolgoztam közszférában, soha nem voltam munkanélküli és mint közalkalmazott, majd később köztisztviselő állandóan szarul kerestem és a belemet kidolgoztam nekik. ennyit ér az, amit az ember letesz az asztalra, h ugyanannyi pénzt kap, mint az aki soha az életben nem dolgozott. még jó, a kicsinek semmit nem kell venni, mert botitól mindent elraktam.
azt hiszem, ha betöltöm a 12. hetet megyek és beiratom a gyereket bölcsibe, mert nálunk a kerületben ez így megy és azt hiszem 1 éves kora után kénytelen leszek bölcsibe adni, hiába szakad meg a szívem.
és még van pofájuk azt mondani, h kevés a gyerek!!! hát ki az a marha (rajtunk kívül
) aki ilyen feltételek mellett bevállalja a másodikat. csak az akinek jól keres a férje.
na most jól kipanaszkodtam magam, indulok a következő választásokon és majd én rendet teszek itt az országban
majd szavazzatok rám, ingyen lesz a lombik mindenkinek, kivéve annak , akinek én nem akarom
csupacsupsz!
12. hétig kell szednem a folsavat és az aspirint is.
amúgy nálam minden ok, egy héten 1x van olyan nap, amikor a szívem megáll mert produkál valamit a gyermek, de 6 napot jó. mindenki lányt jósol (titkon fiút remélek, de ez titok) remélem születése után is ilyen jó gyerek marad. botival már ilyenkor 2x voltam dokinál barnázás és vérzés miatt, szavam nem lehet. jövőhéten megyek dokihoz, uh-ra, aztán azt hiszem, h bejelentkezem a védőnőhöz. jobb minél később, h ne kelljen súlyt mérnem
megyek csajok, mert leég a hajam a festék alatt annyit írtam, szép lennék kopaszon és kövéren, ja és én viszont tele vagyok pattanással mindenki helyett, szóval ne aggódjatok a patik miatt, nálam vannak.
pusza mindenkinek akinek nem volt időm írni.
nóci, olyan babaragacsot küldtem, h még szülésig is hatni fog!!!