Sziasztok Lányok!
Ha eltűnök két napra, annyit kell visszaolvasni, hogy alig győzöm
Sokat gondolkoztam ezen a barnázáson meg vérzésen, és furcsa módon nekem semmi ilyen nem volt eddig (kop-kop). Folyásom időnként van. De az a fura benne, hogy pár napig tart, utána teljesen, egyik pillanatról a másikra abbamarad és napokig nincs semmi. Furcsa mindenesetre. De semmi bajom nincs.. nem fáj, nem viszket, amikor a doki megnézett, azt mondta, hogy minden rendben van (amikor rákszürést csinált).
Most én éppen attól szenvedek, hogy a babóca kezd nehezen elférni a hasamban és úgy érzem, hogy a belső szerveim harcot vívnak fennmaradásukért. Persze biztos tágulni fogok belül, de most baromi rossz.. olyan, hogy nem fáj, de mégis.. nem rossz, de mégis.. ilyen blee az egész közérzetem. Picit fáj a torkom is (bár ez inkább asszem megfázás a tegnapi nagy adag epres shake után).
Igyekszem én sem tömegbe menni.. egy áldás, hogy autó van a seggem alatt, komolyan! Ha tömegközlekednék, már hatszor influenzám lett volna szerintem.
Megnyugtatásul írom azoknak, akik betegek: Unokatesóm akkor betegedett le, amikor a 6-7. hétben volt és akkor láballt ki az influenzából (több hetes láz), amikor már kb. a 13. hétben volt. A baba makk egészséges és most egy boldog öt hónapos kisbaba teljesen normális öt hónapos viselkedéssel és formával. Szóval tökéletes
Azt mondta neki az orvos, hogy minden, vagy semmi. Ha a baba megmarad, akkor egészséges lesz. Ha nem, akkor egyébként is beteg lenne. Elvileg az egyetlen veszélyes dolog az a láz, de egy erős magzat kibírja azt is.. sokan gondolkoznak igy.. persze ez azoknak, akik aggódnak nem megnyugtató, de minden esetre elgondolkodtató szerintem.
Nekem ma nagyon fáj az egész gerincem, a lábamba is kisugároz. Az érdekes az, hogy per pillanat 69,2 és 70,0 kg között ingadozok.. mindezt ugy, hogy pl. ma 69,4-et mértem, de délelőtt annyit kakiltam, mint egy elefánt (végre!). Rájöttem a titkára: BANÁN BANÁN BANÁN. Az segített
Teljesen rendbejött most.. (bocs hogy ilyesmivel fárasztalak titeket
)
Amúgy a paradicsom azért nem jó, mert az kapásból hasmenést csinál (tapasztalat). Persze egyéni eltérések lehetnek, de azért érdemes próbálkozni azzal pl., hogy az ember a reggeli szendvicseket felváltja 3-4 db banánra két-három napig.. ha nem hoz eredményt, akkor sem vontunk meg semmit magunktól szerintem
Én csütörtökön megyek a védőnénihez, egyelőre csak telefonon beszéltem vele, ott nagyon kedves volt.. kiváncsi vagyok, mi lesz ott
A fura egyébként éppen az, hogy látom, hogy nem hízok, csak ingadozik a súlyom attól függően, hogy tudtam éppen aznap kakilni (vagy legalább is minimális mértékben hizok, szinte észrevehetetlen) és a hasam mégis napról napra egyre nagyobb. Ma megnéztem magamat a tükörben és érdekes változásokat látok: Nagyobb lett minden. A mellem, a hasam.. szóval így előrefelé minden..
Vicces.. a végén még nekem is megadatik a C-s cici?
Ti nem szenvedtek időnként attól, hogy húzódnak az izmaitok belül? Vagy ez nálam ilyen egyedi baj?
Puszi mindenkinek
hanee (12+5)