Szia!
Évi fiatal, rövid vöröses barna, szeplős.
Amióta érintett vagyok, nyilván több ikrest ismerek, meglepő módon még első szülésre is vannak természetesen született ikrek. Nálam azért számított, hogy 3.terhesség. Az elsőnél engem is befektettek, mert hogy túl van hordva, és csak 2. indításra született meg, jan. 2-án, az első szilveszterkor volt! Szóval el tudom képzelni! az valóban jó taktika, ha nem szalad az ember a kórházba, másodszorra jobban meg is mered csinálni, meg a dokik is, ha már ismernek4 A másodikkal itthon vajúdtam kádban, kb 1- 1 1/2 órát töltöttem bent a szülőszobán mire meglett!
Az ikreknél fél 8kor ment el itthon a magzatvíz, fájások sehol, így mentem be, és fél 12kor már mindkettő megvolt, igaz , kaptam egy hordónyi oxitocint!
Amúgy többek között a te dokid volt, aki bejött utána és megnézte az ikreket, bár ő végig mondta, hogy nagyok, azért látni akarta a saját szemével, meg engem is, hogy tényleg belőlem vannak
! De a viccet leszámítva, jól esett, hogy valóban örült, és tényleg érdekelte a dolog! Egyébként az összes gyerekemnél minden "bejött " neki, méretek, neme, minden, szóval valóban nem tippelget az uh gép előtt. De a végén már mondta, hogy annyira fedésben vannak, hogy fogalma sincs, mi melyikhe tartozik
!
Mekkora korkülönbséget terveztek?
claire