Sziasztoooooooooooooooooooook!!!
Hát megjött a mindig késö 13as
De jó,hogy itt vagytok,"nekem"!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
és már mennyit írtatok,azta...azt hiszem,be kellene megint mutatkoznom
Mesélek kicsit,bár írtam a gyk-n,hogy voltunk az esküvön,tehát eléggé hulla vagyok..
Nos,15-16ra vagyok kiírva,második kisfiú,a nagyfiam már 3 éves zsiványka
Hü.Mégnem fogtam fel teljesen,hogy lehet,holnap "már"szülünk,kicsit félek is,ezért sem sürgetem semmi praktikával-még-a dolgot...azt meg már én sem hiszem,hogy a második lurkó elöbb jön..a környezetemben szinte senkinek nem jött be,nekem se nagyon még,bezzeg a 2.baba súlya!!!Igen,egy jó darabig azt mondták,hogy "csak" akkora lesz,mint a Levim-3610gr,56cm-,gondoltam,ez épp elég..Aztán a hasam nem nött,de a benne lévö Manócska..hát múlthéten már 3750gr volt....
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
hm..hogy fogom megszülni?!ajjajj...Ja,azt még nem írtam,hogy mi nem Magyarországon lakunk,szóval nálunk sokminden más.Pl itt nagy divat a sokat vitatott kívánság-császármetszés+kívánság-szoptatás..DE én rettegek a császártól,soha nem voltam mütve,nem is nagyon vágyom rá..Próbálom megbeszélni a babócámmal,hogy könnyü,gyors és fájdalommentes -:lol: szülésünk lesz
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
és mások a vizsgálatok is,nekem mindig van uh,aminek nagyon örülök,mert láthatom Öt
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
viszont nincsolyan gyakran a végén ctg,ami kicsit nyugtalanit,és saaaaaaaaaaaaaajnossssssssss....itt nincs olyan,hogy fogadott orvos.Amit nagyon nem találok jónak,mert nekem fontos,hogy olyan legyen mellettem,aki ismeri a terhességem...de hát ez van.Két klinikán jeleztük,hogy várhatnak,mert ahelyiben épp nincs kád
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
levim pedig ott szültem,nem tudom elképzelni,hogy viz nélkül szülök..a másik klinika,ahol vannak kádak,az viszont majdnem egy óra...azt setudom,mikor induljunk...häää...nem egyszerü.Meg az sem,hogy fogom kibírni a Levim nélkül...hiába lesznek reggeltöl estig velem...mármost nagyon észrevenni rajta,hogy valamit érez,hiába mondogatom Neki,sztem még annyira nem fogja fel.
Na,ennyi röviden.Csomó mindent bizti kihagytam,amit Ti írtatok,de majd potlom
Idenézek holnap is,HA egyben leszünk még...
Hátha ma éjjel lesz alvás,jó Èjt,csajok&babócák!!!