Jojo - sosem lehet tudni. Annyi csodáról hallottam már, hogy az hihetetlen.
Fea - kitalálom, bulizni voltál.
Vagy valami hasonló hajmeresztő.
Elárulom, volt nekem egy olyan inszemem, ami után elmentem úszni meg szaunázni... és még így sem sikerült.
(Persze ez rád nézve semmit nem jelent, csak hát nekem az inszemek nem jöttek be - egy kolléganőmnek, akit én küldtem el dokihoz, meg úgy néz ki, most az első inszem sikerül - mindenki más)
Lara, várom a jelentést!
Jaj, lányok, a szervezetem szórakozik velem. Tegnap este löketszerűen megint nagyon véreztem, egy óráig. De a hasam nem fáj rendesen, tehát nem válik le az endo, csak bevérezgetek. Nem tudom mi lesz így, naaaaagyon nem akarok küretet. Bár az is megvan egy nap alatt, nem? Talán jövő hétfőn le tudnánk zavarni, és akkor szerdán síelhetek.
Amúgy mondok még egy viccest. A párom nagyon kíván, mert most a lombik eredményeként egy dekát nem híztam, viszont a cicim nagyobb
És hát ő beszélt a dokival tegnapelőtt, és meghagytam neki, kérdezze a spontán próbálkozásról, mert konzira majd csak egy jó hónap múlva megyek vissza. Na, mi történt? ezt írta a párom e-mailben:
"Doktor úr, lehet-e spontán .............( nem tudtam, hogy fogalmazzak)
-"Spontán mi? Vetélés?"
- "Nem,nem, hogy is mondjam......."
-"Szex?"
-"Igen, igen..."
Na ennyit a férfiakról. Azt mondta Krizsa, neki a spontán szex ellen semmi kifogása nincs
Aha. én nem ezt akartam tudni, de mindegy.