Sziasztok csajszók!
épp kezdek bedilizni a fáradságtól - Isti jó gyerek, csak még mindig 2-2,5 óránként eszik, és ha nem alszik, akkor is cicizne - minden csukláskor meg minden pelenkázáskor (akkor kezd el csuklani) kéri a cicit, én meg persze szoptatom, mint a gép...
a látgatóktól most legalább egy hétre meg akarok szabadulni, mert a babán látom, hogy nem tetszik neki, hogy minden nap felborítja valaki az élete rendjét - amitől persze mindig én szívok, mert ha nappal vegzálják, éjjel lesz kipihent és játékos kedvében
Neet, Esztibébi ollllyan de ollyan szép kis hercegnő! még mindig úgy áll a haja, mint a kórházban, tök édes
Istinek a nyakánál elkezdett hosszúra nőni, miközben elől meg kopaszodik, szóval tiszta NDK-focista feje lesz nemsokára
Ancsi! vigyázz magadra, és találj ki vmit, hogy pl. lumbágód van, azért nem cipelsz. ne mondd meg, hogy babát vársz, még kiteszed megad annak a veszélynek, hogy kirúghassanak - most hallottam, az anyám díszes mhelyén is kitettek egy kismamát a rohadtak
nem szabad megmondani, úgysincs semmi közük hozzá!
tényleg, mi lehet Pipocskával?
a gyermekágyi vérzés-folyás dologgal kapcs. tényleg a szaga zavar a legjobban, valami iszonyat, és folyton mosakodom, és közben mégis attól félek, hogy mindenki érzi
úgy érzem magam, mint egy 2lábon járó vegyi fegyver, tök büdiket is izzadok - ez biztos vmi hormonális dolog, mert korábban nem voltam ilyen kis bűzösborz
a folyás meg kifejezetten a betéttől lesz büdös - én még mindig a gézlapocskák közé préselt vattadarabot használom a folyás felfogására, és ha kell, hát óránként cserélgetem, nem egy tétel
betéttel nem bírnám ezt a tempót...
remélem hamarosan vége lesz - tényleg olyan, mintha az összes elmaradt menzeszt verné le rajtunk a természet
Zanza, Vollard, most már ti jöttök, igaz?
és hol van Fibi, csak nem??????
Szia Nyúlanyó! szülésznőnek 5-10-20e ft-ot, ha választott, akkor akár többet is. hallottam pl. olyat is, hogy vki többet adott a szülésznőnek, mint a dokinak - általában elégedettség-függő a dolog, mert nincs előre-tarifálás, mint egyes dokiknál
csáó lányok, megyek dolgozni
komolyan mondom, felüdülés - persze csak ha közben Isti alszik...
na még felrakok egy képet én is