hi
tul vagyunk kari elsö két napján-remélem mindenkinek jol teltek a napjai.
nálunk még jo sok mászka van hátra, ami jo, mert nem kell föznöm
cory:
mély együttérzésem, az én gyerköceim általában ünnepekre tartogatják a betegséget.
zsoma meguszta vagy kijött rajta?
pár héttel ezelött mikor jöttünk ki kedden a tornárol, volt az uszoda (foka) bejárata elött pár szülö a csemetéivel. egy autobol kiszállt egy apuka és a kisfia. a járdán állo kisfiuk elkiabálták magukat, hogy "szia balu!!" megütötte a fülemet, hátra néztem, de 6 kor márelég sötét volt, igy nem igazán ismertem volna fel a te baludat. ezek ti voltatok vagy vki másnak is van baluja?
klarissza:
laca rendbe lett?
nálunk bene agusztusban született és szeptemberben ment oviba a lány, egy kicsit féltem, pont emiatt amit irsz, hogy nehogy azt érezze ö már nem kell és nem szeretjük csak a picit, elég megrázkodtatás volt számára a kicsi hazajövetele. pedig ö akart kistesot, na meg az apja.......(ha rajtam mult volna egyke maradt volna)
nálunk a fordok vannak tulnyomo többségben (össz:4)
benével juli23 ra voltam s aug 1 lett.
barbi::
pannával végig rosszul voltam. éjjel nappal hányinger. husfalo vagyok, de már a látványátol is fordult a gyomrom, a folyamatos ájulásrol nem is beszélve. mig benével semmi rosszul lét, se hányinger, se ájulás.
pannával maternát szedtem. benével elevitet, lehet, hogy ez segitett rajtam?
hogy van iker teso?
panna-bene: 3év, 3honap és pont 3hét a korkülönbség
tv: panna 4honaposan tv matyi lett, trükkösen nézte ám, csak akkor fordult oda, ha ugy látta, hogy mi nem látjuk, de láttuk és jot mosolyogtunk rajta.
benét max. az állatok kötik le az animal planet-en, más nem igazán, de a reggeli tejcihez kell a tv, de olyankor magyar ado magy (rtl klub)-ezt én nézem
ann:
görcsös akarás
amikor tinédzser az ember és nagyon tetszik neki egy srác, jo lenne, de már annyira begörcsölsz, hogy tuti nem jön össze a randi és egyéb, a fogamzással is igy van a szervezett, egy pár embernél még az áll terhesség is elöfordul ilyenkor.
ha nem gondolsz rá sokkal lazább vagy, jobb a hangulatod és gondolom más hormonok termelödnek/ vannak többségben ilyenkor, mint görcsös akarás esetén.
panu:
nagylány jan.3án megy ujra oviba. addig még megyünk még nagynénihez (26) ,törökbálintra (26), pomázra (?), mogyorodra(30), esztergomba(31) és moziba, mert drága jo apája átvágott minket és nem jött haza..... no comment
a lány még az anyuval is megy az egyik barátnöjéhez (?)
ja és még leltározni is kéne
dorki:
nálunk a lánynak a lába, a popsija és a kéz feje szárad ki, én bene popsi kenöcsével és bübchen-nek van egy wind and wetter (remélem jol emlékszem a nevére) nevü krémje azt használjuk. egyébként nekem is borzasztoan száraz a böröm+ az ekcéma+ hideg allergia
alsol is jo, bár az inkább horzsolásra használják a fertötlenitö/hámosito hatása miatt (csecsemö korom ota használom, jo krém)
teljesen egyetértek a karácsony napi gondolataiddal.
nálunk 24-én átvisszük a gyerköcöket anyámékhoz mig mi feldiszitjük a fát, ott ebédelünk s ugy jövünk haza. vmelyikünk elöre szalad és bekapcsolja a fényeket.
azokért a szemekért és mosolyért éri meg a fáradság amit egy pafonig érö fa diszitése jelent.
(nálunk az angyalka hozza a fát és az ajándékot) a második/harmadik nap az anyosoméké/ mi teljes családunké (5 idösebb, mármint én szüleim és testvérei, mi szülök és nem szülök 7en és 3 gyerköc+ 1pocibaba)
fog emlékezni 20év mulva, én is emlékszem az otthoni gyerekkorombeli karácsonyozásokra és a szokásokra még akkor is, ha ez idövel változott.
persze, hogy él a 20%, bár januárban megkapjuk az olaszoktol az uj árakat, de ami a raktáron van még azt garantált idei áron megy. + lesz egy pár ujdonság is.
marcsi:
ez szuper, akkor már érdemes lenne cimet is cserélnünk
" 2003 nyár végi babák és 2005 nyári tesoi+brigi téli babája"
panu, zsizsa és brigi:
köszi a telcsiszámot
anita:
irtam /irok most ez után választ a mailre.
na jo8 mindenkinek
holnap hosszu napunk lesz.
hajnalban még mogyi tortát is kell sütnön, de délbe el kell menni vendégségbe majd 3-4 között a következöbe. remek lesz.