Új privát üzeneted érkezett!

Békés boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek mi is!

Kép

Kriszta és Martin
soraya

Kedves Fórumosok!

Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk nektek és családotok minden tagjának!

Kisdió
Kép

Kép
kisdió

Mindenkinek nagyon békés,
áldott karácsonyi ünnepeket kívánok
sok szeretettel:

Kika
kika

<font color="0000ff"><font size="+1"><font face="Times New Roman"> Nyugodt, szép Karácsonyt minden anyukának, babának és az apukáknak is!

Zita</font></font></font>

Kép
pzita

Sziasztok!

Én már angyaljárás után jövök, nehéz, hogy ennyit utazunk!

Mindenkinek nagyon boldog és békés Karácsonyt!

Bendegúz, Csaba és Kinga
nyinike

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Egcsi és a majdnem 5 hónapos Bertold baba

Ui: Megnéztem a képeket édesek vagytok!Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sajnálom, hogy kicsit lemaradva, de

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!

Marcell baba, Jerry és Levente

Zita:úgy néz ki, hogy nem tudunk menni a találkozóra, Levente vendégeket szervezett. Kép

Jerry
jerry

Kedves Lányok!

Ma kellemetlen meglepetés ért. Egy ismerősöm két!!! hónappal ezelőtt küldött e-mail-je ma landolt a gépemen. Ezek után rájöttem, hogy a 30-i babás találkozóra elküldött meghívó nem biztos, hogy mindenkihez célba ért, illetve lehet, hogy az arra küldött jelzés is kering még valahol a világhálón. Ezért most leírom, hogy kitől nem kaptam semmilyen jelzést, sem e-mail-ban, sem itt a fórumon. Elnézézést kérek, ha valakinek a fórumon történő jelzését nem vettem észre esetleg.

<font color="0077aa">Orsi
Nalika
Mariann
Kinga
Kakukkfű
Fifianyu
BNM
Kika
Maci
Amatőr</font>.

Egcsi és Salla valószínűleg meg sem kapták, mert a szolgáltatójuk visszadobta a levelet.

Pitypangnak nem tudom elküldeni szintén, mert a cím nem működik.

Kérem szépen, hogy jelezzetek, hogy meg sem kaptátok a meghívót, vagy nem tudtok/akartok jönni. Nem szeretném, ha bárki is a modern technika miatt maradna le.

Előre is köszönöm.

További szép ünnepet!

Zita
pzita

Sziasztok,
remélem mindenkinek örömteli Jézuskája voltKép
Most néhány képet gyorsan felteszek,mert nálunk is jártKép
Mindenkinek további jó pihenést,karácsonyozást kívánok,
Nanda

Kép
nanda

Kép
nanda

Zita,

Íme, egy másik emil cím, ennek már tényleg működnie kell.
szleona@freemail.hu
Köszi
P.
pitypang

Pitypang!

E-mailt küldtem. Remélem, ez már célba ér.

Üdv mindenkinek!

Zita
pzita

Kép
cvali

SziasztokKép

Remélem mindenkinek nagyon szépen telltek az ünnepek!Kép

Zita
Sajnos nem tudunk menni a talira.Kép

Bea, Kisdió, Egcsi, Nanda, Vali
Édesek a képek mindenkiről!Kép

Nálunk minden ok, Gergő tegnap sikeresen megfordult magától a hátáról a hasára és nagyon tetszik Neki, így azóta is ezt gyakorolja!Kép Persze elfárad, meg vissza nem tud fordulni, így azért néha elég dühös tud lenni ezek miatt.Kép
A karácsony nagyon szép volt, annyira más már, mikor az embernek babája van, valahogy csak az számít, hogy Ő mit szól mindenhez. Gergőnek nagyon tetszett a fa és az ajándékait is mind szépen végignézte az ölemben, ahogy kibontogattam Neki. Nagyon cuki volt!Kép
Majd teszek fel képet is, ha időm engedi.

Puszika mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Állandó vendégjárás van nálunk, így nem tudok ide jutni, de amint lezajlik jövök!

Rita: írnál egy mailt a címemre, mert a te e-mailcímed nincs benne a listában, és tudom, hogy egyszer megadtad, de nem találom.

Jerry
jerry

SziasztokKép

Frissítettem a fotóalbumainkon és csináltam egy újat is, de nem publikus, úgyhogy ha valakit érdekel szívesen elküldöm a címet.Kép

Gergő azóta is forog és forog és forog.Kép
És nagyon gyanakszom, hogy jön a foga!Kép

PusziKép

Orsi

Azért felteszem az egyik kedvenc képemet.Kép

Kép

avocado

Pzita!

Kérted, hogy jelezzek a talival kapcsolatban:
sajnos nem tudunk menni, köszi.
Kika
kika

Sziasztok!

Sajnos mi sem tudunk menni a talira, mert pont akkor jön a barátnőm. Kép Persze örülök a barátnőnek, csak sajnálom, hogy erről a taliról lecsúszok. Kép De mindenkinek nagyon jó talit, és még egyszer ezer köszi a meghívásért!
shine

Shine-Petra
Most láttam véletlenül a képen, amit felraktál, hogy Nektek is olyan méretű Hab-tapi van, mint a miénk. De tök jó figurákkal! Hol vettétek? Nagyon tetszik a hajó!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok lanyok!

Latom, most mindenki elvan foglalva az unnepekkel. Kép Mi jol vagyunk, csak Lili fazott meg egy kicsit. Az ejszakak rendben vannak, csak nappal nyugos es egy kicsit folyik az orra. De ettol fuggetlenul jol vagyunk. Kép

jerry: e-mail cimem: rjeney@cora-h.hu

Orsi: nagyon jok a kepek Gergorol. Miert gondolod, hogy jon a foga? Forgas. Kép Lili folyamatosan csak azt csinalja. Minden iranyba forog es kuszik. Kép

Zita: Nem lehet a talit elhalasztani? Van egy olyan erzesem, hogy nagyon kevesen tudnak eljonni, vagy van egyaltalan valaki aki eljon? Remelem nem haragszol. Kép Ha Lili tovabbra is ilyen "taknyos" marad, nem hiszem, hogy elmegyunk. Kép

Karacsony: nagyon jol telt. Lili rendkivul jol viselte az utazast. De ugy tunik akkor fazott meg egy kicsit. En is jol vagyok most, plane, hogy a ferjem itthon van egesz heten. Sok ajandekot kaptunk. Lili rengeteget. Kép Kapott egy etetoszeket is. Kép Igaz, meg korai, de biztosan majd szuksegunk lesz ra. Kép

Nanda: Maya oriasi autot kapott! Kép Mondd, az elektromos? Vagy belul pedalos? Gondolom ezt otthon nem tudja hasznalni. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Sajnálom, aki beteg és azért nem tud jönni, de azért lesz találkozó. És még leszünk is. Én személy szerint már nagyon kíváncsi vagyok Mayára, alig várom, hogy Anikóval megbeszélhessem a közös cukrászdázásunkat, Vali ikreit is nagyon szeretném már megint látni, és még sorolhatnám.

Nem tudom tudok-e addig jönni. Legyetek jók!

Zita
pzita

Csak gyorsan...
Zita,mi biztos,hogy megyünkKép

Rita,elektromos(akkumulátoros)az autó,ki se száll belőleKép
Sajnos bent nem tudja használni,majd,ha jobb idő lesz kivisszük,és nyáron levisszük Velencére,a nyaralóbaKép

Most mennem kell,már nagyon várom a talit,remélem akik jelezték el tudnak jönni,nagyon sajnálom,hogy a többiek nemKép

Puszi Mindenkinek,a betegeknek jobbulást kívánok,aki pihen jó pihit!
Puszi Nanda
nanda

Sziasztok Lánykák!

Sajnos csak most tudtam jönni,gond volt a gépeinkkel...
A képek tündériek!!! Kép Mire jó a számítógép?! Kép
A TALIRA MEGYÜNK!!!!! Már alig várom. Kép
Zita!
Előzetesben megint a Horváth-ból viszek sütit,jó? Kép
Rita!
Sajnálom,hogy betegek vagytok. Kép
Egyébként annyian nem tudnak most jönni,hogy szerintem nemsokára lesz megint.
Nanda!
De jó lesz találkozni! Kép
Orsi!
Nagyon fogtok nekem hiányozni!!!! Kép
Lemaradtunk súlyban Tőletek,tegnap 8350 gramm volt Gombóc.Kép
Linda!
Nem semmi Gergő!Kép
Javult már valamit a helyzet nálatok? Talit sajnálom. Kép
Kika,Shine!
Pedig szívesen megismertelek volna Titeket is. Kép

Bocsi,megint mennem kell,ma a tesómékhoz megyünk ebédre. Kép

Sok-sok puszi Nektek!

Anikó
vakili

Sziasztok,
nekem sem sok időm van mostanában a gép elé ülni, állandóan megyünk, vagy jönnek...Kép
Az ünnepek jól teltek, csak olyan hamar vége lettKép Pedig hónapokig készül rá az ember...

A gyerekek élvezték a rengeteg ajándékot, főleg Dani, még most sincs minden új ajándék birtokba véveKép

Dorka 21-én elkezdett megint taknyosodni, pár napja már köhög is, ki is hívtam a dokit, hogy megnézze, "szerencsére" csak egyszerű meghűlés, most Halixolt szedünk, remélem, holnapra jobban leszKép végülis már tart 7 napja a dolog.
Dani jól vanKép
Kedves Anyukák,
van valahol olyan baba, aki most TELJESEN egészséges, semmi orrfolyás, köhhingetés...? Áruljátok már el a titkot...

A képeitek mind-mind annyira aranyosak!!!!
végre Egcsi is tudott jönni hosszú idő utánKép
Orsikám,
én várom a linkedetKép

Volt az utóbbi napokban egy csomó hófordulós, így most utólag kívánok

Vali Alinájának és Tomikájának,
Rita Lilijének,
Mariann Annájának
boldog féléves évfordulótKépKépKép
Mucska Annájának,
Kisdió Ákoskájának,
Linó Katájának,
Egcsi Bertijének,
Soraya Martinjának
boldog hófordulótKépKépKép
Swen,
Botondnak legalább előre kívánhatok boldog félévességetKép
remélem, senkit nem hagytam kiKépKép

most el kell köszönnöm, remélem, tudok majd jönni gyakrabban (hiányoztokKépKépKép)az ünnepek után, de csak január közepétől, mert elutazunk.

addig is mindenkinek puszi, próbálok még jönni az Új Év előttKép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok lanyok!

Zita: Koszi a biztatast, hogy valaki megiscsak lesz ott. Kép
Szerintitek elmehetek a Lilivel, ha o egy kicsit "taknyos"? Nem szeretnem ha valaki haragszana amiatt, hogy netalantan esetleg mas is elkaphatja. Bar szerintem ez nem fertozo, csak megfazas. Nem szeretnek senkit megbantani. Varom valaszaitokat. Kép

Anita: orulok, hogy irtal. Kép Hova utaztok el januarban? Mar ha szabad tudni. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Anita, Rita!

Ha meg tudjátok oldani, akkor tartassatok ma egy orvosi vizitet, és tegyétek fel a kérdést, hogy a doktor szerint a gyerek mehet-e gyerekek közé avagy nem. Az egyértelmű nem válasz esetén, nem kérdéses a dolog. Ha azt mondja, hogy igen, akkor meg még mindig megbeszélhetitek magatokkal, hogy elfogadjátok ezt, vagy biztos, ami biztos alapon mégsem jöttök.

A fenti leírásom alapjául az szolgál, hogy a mi doktor nénink még sosem tévedett ilyen ügyben. Így a bő négy év alatt, mióta gyerekem van, még senkit sem fertőzött meg egyik sem.

Üdv mindenkinek:

Zita
pzita

Szia Zita!

En tegnap voltam a dokinal, es megemlitettem neki. Csak legyintett a doki, mondvan, hogy eszre se vette, hogy folyik az orra es hogy kutya baja a kis holgynek. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Gyorsan beköszönök én is, ékezetesenKép, itthonrólKép

Nagyon aranyosak a fényképes köszöntők!

Mi jól vagyunk, most éppen Gyöngyösön tanyázunk, mar csak a talira megyünk fel Pestre. Nagyon jól telnek az ünnepek, Andriska élvezi a nagyszüleit.

Akivel már nem találkozom, azoknak nagyon boldog uj évet kivánok!

Remélem, az új évben én is gyakrabban tudok majd jönni, mint mostanság!

Sok sok puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

A ferjemmel valo megbeszeles utan, ugy dontottunk, hogy megse megyunk el a talira. Kép A ferjem szeretne ha Lili meggyogyulna teljesen es utana vinnenk ide-oda. A csaladban o a nagyon aggodo tipus.
Ne haragudjatok, de legkozelebb biztosan megyunk. En nagyon sajnalom. Kép
Azert erezzetek jol magatokat. Kép Es keszitsetek kepeket. Kép

Sok puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok Lányok!

Hű, de régen voltam itt! Asszem december első hetében. Ünnepek nálunk is jól teltek, talán kicsit csendesebben.

Anita Bori: Ákos nem taknyos! Most. De ugye az volt két hétig karácsony előtt.

Süncsi: szóval nem kaptál karácsonyra magyar billentyűzetet?! Kép Mikor mentek vissza?

Látom, nagy pangás van itt, mindenki a két ünnep közötti szokásos menetrendben van. Én is alig bírok géphez ülni, mert ugye a tanárapa itthon van.Kép

Puszi mindenkinek!

Kisdió

Kép
kisdió

Lányok!

Úgy néz ki mi nem tudunk menni.

Mindenkinek jó szórakozást!

Vali
cvali

Zita és többi szerencsés talizó!

nekünk sajna-szerencsére keresztlány-program van, egybekötve némi kötelező előszilveszterezéssel. Most épp oda indulunk.

Jó szórakozást, remélem, a következőn már mi is ott tudunk lenni.
És nagyon köszönjük a meghívást.
Üdv,
P.
pitypang

SziasztokKép

Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk ma menni, de 2 után értünk haza, délelott a Heim Pálban voltunk a borgyógyászaton.Kép (Bocs, de valamiért eltunt a hosszúö és ü betum.Kép)
Szerencsére nem nagyon komoly, de ekcémája van Gergonek, kaptunk rá kenocsöt. Nálunk nagyon nitrátos a víz, nem is lehet inni és az sem tesz jót neki, de szerencsére már szereztünk kannákat és Gödöllorol fogjuk hozni a vizet, ott van egy forrás. 2005-ben fazékban fogom melegíteni a vizet a fürdéshez, jó nem?Kép Gondolkozom, hogy valahol szóvá kéne tenni, mert az önkormányzat leszarja az itteni embereket, úgyhogy vagy a Juszt Lászlónak, vagy a Fókusznak lehet, hogy írok.

Most mennem kell, mert Gergo hiányol, de hoztam 1-2 képet Róla.Kép

PusziKép

Orsi

Kép
Kép

Ezt kapta a Nagyikájától és tolünk közösen karácsonyra. Ha valakit érdekel leírom miket tud és nagyon jó árban volt!
Kép
Kép
Kép
Kép

avocado

Orsi!

A mienk is ilyen Kép Mondtam, hogy jó az izlésed!

Talizosoknak jó szórakozást!Kép

Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Hogy sikerült a találkozó? Sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de nemrég mentek el a vendégek.

Jerry
jerry

Mindenkinek kivánunk minden jót a következő évre!

Kép

MucskaAndi és családja

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Jó volt megint találkozni veletek! És nagyon szomorú vagyok, hogy sokan nem tudtak eljönni!
Feleannyian voltunk, de negyedannyi kép sem készült. Meglátszik, hogy nem én fotóztam...Kép Remélem a többieknek több és jobb képeik vannak!
Felteszem azokat, amelyek még elfogadhatóak. Nagyon kisméretűre kicsinyítettem a képeket. Akinek kell nagy (normál) méretben, szóljon és elküldöm!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ákossal nem tudom, mi van. A kakit már kiszedtem belőle, de ennek ellenére nagyon sír. Kézben sem nyugszik le. Lehet, hogy jön a foga? De nem látszik semmi!

Mindenkinek jó éjt!

Kisdió

Kép
kisdió

sziasztok,
látom még mindenki pihen,gyorsan néhány kép a mai taliról,a többut majd egyben.

Nagyon jól éreztük magunkat,Maya már most kérdezi,hogy mikor lesz megint.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

ZITA,köszi a szervezésért,mindenkinek nagyon örültem,kár hogy beszélgetni megint nem tudtam mindenkivel.Nagyon jó volt látni,hogy milyen nagyot nőttek,fejlődtek a babákKép

Sajnálom,hogy a többiek nem tudtak eljönni,de remélem majd legközelebbKép

Puszi,jó éjt!
NandaKép
nanda

Kép
nanda

A fenti képen Andriska és Tomi(Süncsipapa) láthatóKépés Zitáék
nanda

KépAnikó és Bencus
nanda

KépKépKép
nanda

SziasztokKép

Nagyon irígykedem a tali miatt! Nagyon jók a képek!Kép Remélem mi is el tudunk menni a következore!

Most csak szeretnék mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET kívánni! Legalább olyan boldogot és jót, mint az idei volt!Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánok minden anyukának és babának. Kép

chello
chello

Sziasztok lányok!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
Linda és a fiúk:

Kép
bellana

Sziasztok!

Nagyon jok a kepek. Nagyon de nagyon sajnalom, hogy nem lehettem ott a talin. Kép
Lili mar jobban van. Mar nem folyik az orra. Kép Lekopogom. Kép

Linda: Nagyon jo a kep. Szepek vagytok rajta. Ugye tudod, hogy ha tudsz te is barmikor johetnel hozzam? Bar nekem egy gyerekkel egyszerubb, mint neked kettovel. Kép

Orsi: Gergo hurkai. Kép No comment. Kép Nagyon szepek. Kép

Kepzeljetek Lili mar annyira nem szereti az almat, de a banant es a sutotokot krumplival imadja! Kép Ugyhogy legkozelebb a bananba keverek almat. Hatha igy jobb lesz. Kép A repa sem megy neki, de megprobalom valamivel keverni, esetleg anyatejjel edesiteni. Hatha. Kép
Mindezek mellett a szopikat ugyanugy kivanja es nagyon jol alszik ejszaka. Kép Kop-kop-kop. Kép

Puszi mindenkinek es Boldog Uj evet kivanok!!

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Nagyon-nagyon jó volt tegnap találkozni!!! Kép
Kissé hiányos volt a csapat,sokat emlegettük a távollévőket. Kép Remélem csuklottatok! Kép

Zita:még egyszer köszi a szervezést! A cukit meg csináljuk úgy szerintem,hogy ott találkozunk,megvesszük a sütit,és itt nálunk meg elfogyasztjuk.Akkor nyugodtabban ehetnénk,nem kínlódnának a gyerekek beöltözve.Közben Ádám és Csilla eljátszhatnak a gyerekszobában.Kép

Bori,Panó:olyan jó,hogy mégis el tudtatok jönni! Kép

Lino,Süncsi,Nanda,Kisdió:jó volt látni Titeket! Kép

Újonc apukák hogy érezték magukat?

Lino,Nanda:aranyosak és gyönyörűek a lányaitok,végre Őket is megismertem.Kép

Mucska:Zita átadta az üdvözletedet,nagyon köszönjük!

Most mennem kell,hív a Kisfőnök. Kép
Nem biztos,hogy tudok ma még jönni,mert nálunk lesz a buli és készülnöm kell,úgyhogy most kívánok
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok Lányok!!

Látom találkoztatok, nagyon jók a fotók!.)

Engedjétek meg, hogy boldog és egészséges Újévet kívánjak Mindannyiotoknak!Kép

Puszi,

Tündér&IlangKép
tündér

Boldog, békés új évet kívánunk mi is!

Kisdió

Kép
kisdió

Mindenkinek nagyon Boldog,Egészséges,Örömteli Új Évet kívánunk,
Maxi,Maya,Tomi,Szilvi(Nanda)Kép
nanda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint