Sziasztok!
Momo!
Úgy látszik a nem evés lány tulajdonság, mert Mendi sem viszi túlzásba a kaját. De ő már jó pár hónapja csak kakaón él.. más nem kell neki, csak egy-kétfalat . Vettem neki Vitacolan szirupot, hogy legalább vitamint egyen..
Betegség
. Én nem tom, mióta KEvin megszületett, minden hónapban betegek.. pedig nem járunk sehová..
Szerintem Mesi hízása miatt ne aggódj, Mendi ugyanilyen volt! Alig evett valamit, tán még fél évesen is 100-120grammokat nyammogott. Sose hízott eleget, átlagban 10-15dekát havonta. Mégis egészséges gyerek, jól fejlődik semmi hátránya nincs a nemevésből.
Ez a holtfáradtan üvöltés is ismerős.. nekem is mindkettő ilyen -volt-. Mendi kinőtte kb. 7-8 hónaposan.. most meg majd meglátjuk, mert Kevin nehezebb eset!
Anyatejes bébi: hát Kevin még mindig 3-5 kakis pelust termel . Az normális még ilyen korban?
Kevin nyűg: fogacska: már gondoltam rá, de szerintem még kicsi hozzá. Igaz, már mintha látszana a helye alul, de nem hiszem, szerintem csak belelátom a dolgot. Mendinél is minden nyűgnél azt hittem hogy fog, aztán mégsincs ezer foga
pociérzékenység: nem hiszem, nem eszek semmilyen új ételt, amit eddig nem. Volt hogy szénsavasat ittam, de ez régebben is volt néha , és nem zavarta. Meg nem is vettem észre hogy nagyon érdekelné mit eszek
A 3 órán belül ugyanaz a cici se vált be, mert eddig mindig így csináltam -talán az estit kivéve, lehet hogy ez a gond- most cumit adok neki 3 órán belül.. ezek szerint az igény szerinti szopit nem is a gyerekeknek találták ki? hogy van ez? vagy csak az én fiam ilyen nehéz eset?
Kata!
Igen, én is azt hittem milyen jó lesz már majd ha három hónapos lesz.. hát semmivel se jobb mint az elején..sőt.. mostmár nehezebb is szoptatni mer hosszú is meg marha nehéz..
de annyiból jobb, hogy közelebb van a féléves kor mint mikor újszülött volt
. Persze amilyen szerencsém van, azt is hiába várom hogy fél éves legyen..
Ha beszélsz Micával, mondd meg neki, hogy kitartás! és hogy rendületlenül szurkolok!
Heppi!
Dehogy beszélem én bele! Egyébként ha a védőnőmön múlt volna már tele lenne tömve gyógyszerrel..
Az az érdekes, hogy ő nem puki előtt sír, hanem utána. vAgy is-is.
Tippet köszi-köszi! Kipróbáltam hogy ne szopizzon csak három óránként asszem beválik a dolog. Igaz, így muszáj cumit adnom neki, de bánja a fene,mert már kezdte volna az ujját szopizni, azt meg nem szeretném.. elég lesz Mendit leszoktatni róla valahogy..
Most este kipróbáltam hogy betakarom még egy takaróval -ez a negyedik- és úgy néz ki bevált, mert most már tíz órakor aludt, és felkelt fél háromkor, de akkor csak cumit adtam, aztán egy óra múlva akkor kajált, aztán meg csak fél hétkor, és utána is visszaaludt, igaz, cumival. Eddig nem úgy néz ki mint aki cumizavaros lesz tőle. De hogy őszinte legyek, talán már nem is bánnám. MÉg mindig nem lelem örömöm a szoptatásban, és lecsökkentettem a kitűzött két évet a felére
Lehet hogy le kéne dőlnöm nekem is , mert elaludt mind a kettő. De takarítanom kellene, mert holnap vendégek jönnek meg sok gyerek.. nincs kedvem, lusta vagyok. Holnap hoz egy csajszi olcsó új babarucikat, de asszem nem tudok venni majd, mer Ati még mindig nem kapott fizut.. minek is az így karácsony előtt? Legalább nem kell ajándékokat vennünk, úgyis utálom ezt a részét..
Betti