Na harmadszor veselkedek neki, hogy írjak ide is.
Már kétszer félig be volt gépelve amikor a "főnököm" elszólitott.
Gabi: a város itt is nagyon szépen fel van díszitve, persze csak a sétálóutca
de at mesébe illő. Tegnap nagyot sétáltunk a gyerekekkel, mert imádják nézni a sok karácsonyi csili-vili kirakatot, meg a sok apró fényt a fákon. Szolt a zene igazi karácsonyi hangulat.
A vizsgádon ügyeskedj, majd szoritok én is.
Sity-suty meglesz és utánna meg jöhet a megérdemelt pihi!
Andi:
A disznó vágás jó társaságban még jó buli is lehet
Én mindig nagyon szeretem mert akkor összejön a család és jó a hangulat a rengeteg munka mellett is!
De azért nagyon vigyázz magatokra! Hideg van egy felfázást nem kéne beszerezni! És igyekezz ugy a melóhoz állni, hogy más is hozzá férjen
Most papirod van róla, hogy megtehesd!
Szóval semmi túl eröltetés. Amúgy érezd magad jól és egyél jókat helyettem is
A karácsonyi készülédés már nálam folyamatban, takarításból már csak a mindennapi sikamika maradt. Azt meg majd utolsó nap.
rengeteg ajándék meg van már...persze a gyerköcöknek
kicsit túl is vásároltam magam, de annyi mindent találtam amiket pont nekik találtak ki
Nekem meg már megjött a Jézuska bibibi .) megkaptam a páromtól a szuperkonyhairobotot
aprít, darál levet facsar reszel meg tésztát is lehet csinálni vele...kár, hogy el nem mosogat
Apa zakót kapott nagyon csini divatosat...Cégesbuli szombaton...ezért neki sem a fa alatt lesz. Már abban akar vírítani.
A hétvégén kezdem a sütiket megcsinálni..meg kellett várnom vele míg csibém itthon lesz, mert ragaszkodott hozzá, hogy Ő is segítsen.
Eddig mindig 23.-án éjjel díszitettük a fát amikor a gyerköcök már aludtak.
Mivel Ákos velünk alszik egy szobába (ott lesz a fa is) így ez nem megoldható. 24.-én délelött együtt állitjuk a fát, hogy a Jézuska alá tehese az ajándékokat.Na nem lesz semmi...lehet, hogy regényt írok majd belőle...előre látom, hogy akicsi fiam hogyan fog "segíteni"
Szerintem jobban izgulok mint ők. Persze az ilyenkor "szükséges" agybaj is elért már.
Semmi nem jön úgy össze ahogy szeretném, mindenki kavar semmi nem sikerül...tegnap kicsit depiztem is miatta, ma egyenlőre jobb, de még nagyon reggel van.
katianyu