Sziasztok! Cory, én is jobbulást kívánok Balunak!
Barbi, remélem most már elmúlik ez a hányós korszakod
De azért nagyon jó lehet az a kis manó ott a pocakodban
Ádám a tv előtt
Zsoltika abszolút nem nézi, igaz mi is csak ritkán. Bár... Amit nagyon szeret, az a Garfield, de az számítógépen van meg, néha nézzük együtt, amikor már éfjél felé közeledve sem alszik a gyerkőc
Ha lehet szavazni, akkor én az Edit-féle bejglire szavazok
Nagyon finom, nem csalódnál benne!
Klarissza, remélem, ez a betegsége Lacának tényleg csak valami fogdolog... Jobbulást neki!
Jó, hogy leírtad az érzéseidet
Érdekes így olvasgatni, hogy miket gondoltál és hogyan reagáltál. Kiváncsi vagyok, velem hogy lesz majd egyszer
Ez a lépcsőzés nem egyszerű, mi a harmadikon lakunk és szintén nincs lift, és most már elég nehéz Zsoltika. Ha viszont lépcsőzik, akkor meg nagyon lassan haladunk. De jövő augusztusban már Laca is elboldogul szerintem a lépcsőn
Babakocsit lent tudjátok hagyni? Nálunk lent van tároló, így viszonylag könnyű még lift nélkül is
Mucus, hiszti
Zsoltika ok nélkül sosem sír fel, persze ok az is, ha nem engedek neki valamit, ami tényleg veszélyes, de akkor meg szoktam magyarázni, hogy miért is nem szabad azt a bizonyos dolgot megfogni, megenni, stb...
Barátnőm kisfia viszont nagyon hisztis tud lenni, pl. mert el kell indulni a játszótérről, és az anyukája beteszi a babakocsiba. Na akkor akkora sírást vág le, zeng a lakótelep
Barátnőm ilyenkor igyekszik elterelni a kissrác figyelmét, de van hogy ráhagyja, mert úgy csillapodik le a leghamarabb. Szoktuk mondani a gyerkőcnek, hogy kicsit hangosabban kiabáljon, hogy mindenki hallja
szóval igyekszünk humorosan felfogni, mert ez jobb hatással van a gyerekre, mint ha az anyja idegeskedne, vagy mindenben a gyereknek engedne.
Tündér, jobbulást nektek, remélem tényleg nem betegedtek le az ünnepekre!
Ann, ez a festék-dolog úgy volt, hogy a zöld festékem tubusa is ugyanolyan volt, mint az összes többié. Amikor használtam, már lttam, hogy más: sokkal jobb! Nagyon szép volt a színe, és gyönyörűen lehetett vele dolgozni. Csak lehúzni nehéz...
Nagy-nagy gratula Haminak, hgoy már ilyen sok szót tud!!! És irigykedek is ám, Zsoltika még közel sem jár itt
Az állathangok remekül mennek, és szókezdeményket mond már ő is, de csak én értem hogy mit akar
Panu, a csomagolópapír-tekercs nálunk is nagyon menő! Én direkt Zsoltikának vettem, mert mindig annyira szertett volna a boltban ilyet
Már teljesen tönkretette, csomagolni tuti nem fogok bele
DBarbi, Batka, írjatok bővebbet!!!
<font color="0000ff">Képzeljétek, ma Zsoltika este 9-kor elaludt
Igaz, cicin, de nem bánom, sőt! Így aztán jutott még időm festegetni, olvasni és netezni
Ma egyébként annak köszönhetjük a korai esti elalvást, hogy napközben jóformán alig volt szundi: séta után 20 perces csukott szemmel cicirágás volt mindössze. De ez már nagyon kellett (mármint a 9 órás elalvás), tegnapelőtt háromnegyed 12-ig húzta Zsoltika
Itt pedig az album címe, ahová az alkotásaimat feltettem:
www.babanet.hu/album/main.php?album=4249&p=9673675 Anita, vannak fent kontúros képek és még a fólián lehúzás előttiek is, hátha ez segít a gyártásban
Most megyek, mert nagyon mocorog Zsoltika, az előbb már nyögdécselt is
Jó éjt,
Gabi</font>