Sziasztok!
Tegnap este hazajöttünk. A szülőknél nincs net, úgyhogy megint kezdtek kialakulni az elvonási tüneteim, és amúgy is egy kicsit elfáradtam a nagy családi eszem-iszomban. De azért szép volt.
Idén fantasztikusan gazdag karácsonyunk volt, rengeteg ajándékot kaptunk,
a szüleimtől pl. egy kenyérsütő gépet. A férjem teljesen be van izgulva rá, már nagyon régen szeretne, tegnap este azért nem tudtam jönni, mert recepteket tölögetett le, meg próbálta megkeresni a gépleírását.
Ja mert nincs benne magyar nyelvű leírás, ez elég idegesítő. Angolból fordítgattunk, de nem mindent értünk. Úgyhogy ha valakinek van közületek ilyenje, akkor légyszi jelezze, lenne egy-két kérdésem!!
A tesómtól turmixgépet kaptunk, azt mondta ez félig már az unokahúgának/öccsének ajándék, majd csinálhatom vele a jó is sárgarépa pürét...
Mi is játszottunk, mi activitiztünk anyósoméknál, a sógoraimmal és párjaikkal. Az első kártya, amitle kellett rajzolni a férjemnek, a "gyereker vár" volt.
Képzeljétek, végül alig találta ki...
Egy rossz dolog is történt, valószínűleg a nagy nyüzsi miatt, szegény Alf (az újaknak: anyósom kutyusa)epilepsziás rohamot kapott
Nagyon szörnyű látvány volt. Hideg ruhába tekerték és le kellett fogni, miközben össze-vissza kapálozótt és görcsölt.
Na nem traktállak Titeket a karácsonyi élményeimmel tovább, bocs, ha nagyon hosszú volta. Annyit még, hogy sok lehetőséget adtunk az Angyalkának, hogy ezt a gazdag karácsonyt egy babával tegye teljessé..
Úgy érzem már van peteérésem, persze olyan Pg53-at megint nem vettem.
Anikó sms-ét én is megkaptam, de már nem volt időm 24-én beírni ide, nagyon elszomorodtam a hírtől
Remélem azért szép karácsonyuk volt.
Hajni, szerintem elég bíztató tüneteteid vannak!
A játékbeli jelekkel ne foglalkozz, nekem annyi jó jel volt, csak baba nem..
Igaza van Pocinak terhességi teszteteket lehet kapni a Rossmanban és a DM-ben is, elég részletes leírás van bennük, az óvszerek mellett vannak
Én mindig szemezek velük, ha egyszer majd kéne, tuti ott veszem meg!
Lányok, ha van kedvetek, Ti is írjatok, hogy hogy telik a karácsonyotok! Én ma már egész nap itthon leszek és néhányszor tuti benézek.
Nolina üdv köztünk,én mindig nagyon örülök az újaknak,
ez még egy elég kicsi topic! Tényleg írjál magadról bővebben!
Zafír 12/32