seruzad, mesketével én is egyetértek. Nálunk a harmadik sem tervezett baba volt, csak úgy jött, és a férjem nem igazán akarta az elején. Meggyőztem, hogy hátha kislány lesz, még azt is mondtam, hogy az utolsó baba.
Persze kisfiú lett, és igazán addig bennem volt ez a kis csalódottság, míg a kezembe nem adták. Persze onnantól már nem cseréltem volna le egyetlen kislányra sem, de nálam is megmaradt a kislány utáni vágy.
Sajnos azt vettem észre az embereken, hogy sajnálkoznak, hogy 3 fiam van. Még olyat is mondtak, hogy: szegény, biztos nagyon nehéz. Az ilyenek nagyon felháborítóak.
Most is állandóan kérdezgetik, hogy fiú-e vagy lány, és látom rajtuk, hogy mit reagálnának, ha megint fiút mondanék. Legközelebb kipróbálom. Nagyon idegesítenek ezek az emberek. Vagy én vagyok a rossz?
Írj, ha megvan az eredmény!
roni, drukkolok!
angie, szerintem ez most jó lesz!
Igen, azt mondják, hogy a pé a következő menstruáció előtt van 14 nappal, de nekem többször volt a menstruációm pontos, a pé-m meg vándorló (13-15 nap között).
Az első baba előtt kellett volna ezt figyelnem, akkor órára pontosan jött mindig 28 napra.
Képzeljétek, már van egy kis köldöksérvem is. Olyan izgi, velem mostanában mindig van valami.
Legalább elmondhatom, hogy ezt is begyűjtöttem.
Tegnap meg 2,5 órán keresztül rendszeresen újra és újra fájt elől a hasam és hátul a farcsontomnál. Jóslófájások a 19. héten? Elég gáz lenne, nem? Ezek után ma egy ponton alul a hasam (a jobb oldalon) egész nap fájt.
Ha ülök, jobb. Hát egyáltalán nem unatkozom.
Jövőhét kedden megyek dokihoz, remélem nem lesz gond ezek miatt. Lenne még egy kérdésem. Azt tudom, hogy az ajakherpesz (HSV 1) nem annyira gond terhesség alatt, de az van a leletemen, hogy fogékonyság a HSV 2-re. Az okozza pl. a nemi szerveken a herpeszt, ami viszont annyira nem jó terhesség alatt. Szerintetek ez mennyire rossz? Ebből még nem lesz baj, ugye?