Új privát üzeneted érkezett!

Seruzad, köszönöm, hogy leírtad!!!!
Az a 19. nap volt, ha jól számolom!
Hűha!
És pont a peteérés napján lány!
Remény hal meg utoljára! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Angie: NEM MONDTAM, HOGY LÁNY!!! Ne éld bele magad, én sem teszem, de csütörtökön tutira kiderül, egyáltalán nem mondtak a nemére semmit, de megint láttam a fiúkra jellemző szerveket.... Most már fő az egészség!

Neked nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!!!! Előbb-utóbb összejön az a baba...ez tuti!

Seruzad, bocsi, tényleg nem mondtad, hogy lány!!!
Lehet, hogy már csak oda képzeltem, és írtam ész nélkül!
:oops: :oops: :oops:
Várom én is csütörtököt!
ilyenkor feltétlen meg kell mondják neked a nemet?
Vagy ott lesz az eredmény a papíron?
Pedig te nem akartad megtudni!

Kép
KépKép

angie28

Angie!

Én már sajna elfelejtettem hogy pont hányadik napon lett két csíkos az LH teszt,de ahogy írtam azt hiszem Violánál nekem is a 18.vagy 19.napon volt...szóval no para...

Seruzad!

Szinte ismételni tudom Laurát...a 3.kisfiam előtt nekem is volt egy műszeres befejezéses terhességem mert elkaptam egy vírust amitől 99%-ra beteg babánk lett volna...és azt a terhességet mi is nagyon lánynak próbáltuk csinálni(Czeizel mödszer stb..)..szóval ezek után nekünk mindegy volt hogy mi lesz csak egészséges legyen...és pont pé.kor voltunk együtt és fiúcska is lett...én tudtam is hogy az lesz :wink: ...senki nem akarta elhinni de abszolút nem voltam csalódott...engem annyira megviselt a vetélés hogy tényleg mindegy volt a neme..amúgy május.10.-én volt a műtété és én már jún.25.-én babás voltam Olikával :wink: Ahogy Laura írta,tök más egyéniség mind,szóval egy cseppet sem bántam hogy fiú lett :wink: A közeli és távoli ismerősök kéretlen megjegyzéseitől már én is nagyon kivoltam...a lesajnáló tekintetek és megjegyzések kikészítettek...egyszerűen nem tudtam és tudom most se elképzelni hogy lehetnek ilyen hülyék az emberek :x

Aztán amikor Olika után történt a 3 vetélés egymás után,komolyan nem érdekelt a 4.baba neme...ezt se akarta senki elhinni..csak az számított hogy jöjjön és egészséges legyen...egyébként Laurához hasonlóan én is téziseket állítottam fel magamban hogy mi a férjemmel csak fiú utódokat vagyunk képesek "gyártani" :wink: ,hogy nekünk tuti a lányok nem lennének életképesek..bla-bla-bla-....aztán a sors megviccelt Violával...és mivel ő is a pé napján készült tényleg egy kisebb csoda....Istentől egy sluszpoén hogy kislány lett...az ismerősök is "megnyugodtak"hogy nem kell annyira sajnálni bennünket..DE én váltig állítom hogy pont ugyanilyen boldog lennék egy 4.fiúval is!!!!!!!!!!!!!

Olika nevében is köszi a köszöntést :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, aranyos vagy!
Most én is úgy gondolom, nem viselne meg egy újabb fiú!
Daninál sem éreztem semmi csalódottságot!
Igazából éreztem, hogy fiú, csak megerősítettek benne.
Délután újabb ovu tesztelés, meglátjuk!
Ez a 17. nap

Kép
KépKép

angie28

Na, végre, szerintem pozitív!!!
Nem sikerül lefotózni, valamiért nem látszik semmi a képen a vaku miatt, anélkül meg még annyi sem.
Mintha egy picivel vékonyabb lenne a 2. csík, de csak nagyon minimálisan.
Holnap is megismétlem.
Tegnap voltunk is együtt, hátha jó lesz!
Savasítás most nem volt.
egyébként akkor most ettől a naptól számítva 14 nap múlva kellene megjöjjön?
mert azt olvastam, hogy mindig a menstruációt megelőző 14. nap van peteérés!
Ez így van?

Kép
KépKép

angie28

Angie, szerintem mindenkinél máskor van a peteérés. Nálam az első fiúnk menstruáció után fogant közvetlenül, ki érti ezt.
Most a kislánynál a ciklus 11-12. napján éjjel voltunk együtt. 15. napon volt a peteérés. (menstr első napjától számolva)
laura0606

Sziasztok Csajok,

képzeljétek 10. napon volt akció:-) apa belement:-)
nekem mindig 28 naposak a ciklusaim és 14. napon van pé-m érzem is. Ebben e a hónapban újra a drága Coraxos teszttel csináltam és gyönyörűen mutatta, ahogy napról napra erősödik a csík (nekem semmilyen más teszt nem mutatta ilyen egyértelműen). Ami furcsa hogy tegnap 14. nap már azt vártam hogy negatív lesz, de ha lehet még erősebb volt a két csík, úgyhogy ma volt a pé-m. Vagyis ha összejön (amit kétlek) 5 nap telne el legalább az akicó és fogantatás között.
Ami aggaszt, hogy pont ma délben váltott a hold fiús jegyre, ja és 14. napon lányos jónásom volt, és ugye ha egybe esik az ovu plussz jónás akkor nem garantált a neme...
na majd meglátjuk...

Roni
roni28

Sziasztok!

Ez a " mikor megtudtam, hogy ő is fiú" kérdés érdekes. Én csalódott voltam, de nem voltam kiborulva. És ez a csalódottság végig megvolt, pláne, ha találkoztam valakivel, aki pedig kislányt várt. Hiába tudtam az eszemmel, hogy örülnöm kell, hiszen minden rendben volt a Pocaklakóval, szépen fejlődött, mindig minden értéke megfelelő volt, mégsem tudtam eltávolodni, attól, hogy én kislányt szerettem volna. Folyton az járt az eszemben, hogy milyen érzés lehetett volna, ha az ultrahangon azt mondják kislány, hogyan várnám, hogyan készülnék a nagy találkozásra és hasonlók. Egyszerűen be kell vallanom, hogy onnantól, hogy megtudtam fiú Marci, megtört valami és szégyen, nem szégyen, de nem tudtam úgy várni, mintha lány lett volna. Aztán a születése után persze ugyanúgy a kezdetektől imádtam Őt, de a hiány ott maradt. Voltak, vannak pillanatok mikor úgy érzem el tudtam engedni, vagy legalábbis csökken a vágyakozás, de sajnos folyton rá kell ébredjek, hogy ez időszakos. Egy-egy trauma, pl nekem is most ez, hogy nem vállaltam ezt a babát nem volt könnyű és a műtét utáni napokban mikor sírdogáltam valóban olyanok jártak az eszemben, hogy bárcsak visszakaphatnám a babámat, mindegy, hogy fiú, vagy lány, csak vissza szeretném kapni és hasonlók. De már érzem, hogy ismét ott tartok, hogy de, én kislányt szeretnék. És ezért gondolom, hogy Laura (most mikor nektek sem volt jó a nyaki redő)és Panny (a vetélések miatt)az átélt dolgok miatt ott és akkor úgy éreztétek mindegy a neme, de higgyétek el, ha végül fiúk lennének a 4. gyerkőcök ti sem tudnátok lezárni magatokban a dolgot. Menne minden előről tovább.

Roni! Drukk! Nekem amúgy most utoljára így jött össze, hogy a 10. napon voltunk együtt és látod sikerült. Úgyhogy semmi sem lehetetlen.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete, teljesen igazad van! Én is így gondolom! Ott és akkor tényleg azt gondoltam, hogy mindegy a neme, de fiú esetén idővel mindig visszatérne a lány utáni vágy. Ez tutibiztos. Elég visszaolvasni kb. két-három évvel ezelőttől ezt a fórumot, ahol leírtuk az aktuális érzéseinket lány-fiú témában. :)

Kívánom, hogy mindenkinek jöjjön össze a kívánt nemű baba! Hozzátok is jönni fog, mikor készen álltok, meglátod!
Amúgy arra jól emlékszem, hogy nálatok Botond már előre megérezte, hogy lesz kistestvére? Jól emlékszem, hogy kérdezte tőled, hogy mi lenne, ha baba lenne a hasadban?
laura0606

seruzad, mesketével én is egyetértek. Nálunk a harmadik sem tervezett baba volt, csak úgy jött, és a férjem nem igazán akarta az elején. Meggyőztem, hogy hátha kislány lesz, még azt is mondtam, hogy az utolsó baba. :oops: Persze kisfiú lett, és igazán addig bennem volt ez a kis csalódottság, míg a kezembe nem adták. Persze onnantól már nem cseréltem volna le egyetlen kislányra sem, de nálam is megmaradt a kislány utáni vágy. :roll:
Sajnos azt vettem észre az embereken, hogy sajnálkoznak, hogy 3 fiam van. Még olyat is mondtak, hogy: szegény, biztos nagyon nehéz. Az ilyenek nagyon felháborítóak. :evil: Most is állandóan kérdezgetik, hogy fiú-e vagy lány, és látom rajtuk, hogy mit reagálnának, ha megint fiút mondanék. Legközelebb kipróbálom. Nagyon idegesítenek ezek az emberek. Vagy én vagyok a rossz? :shock:
Írj, ha megvan az eredmény! :D

roni, drukkolok! :lol:

angie, szerintem ez most jó lesz! :wink: Igen, azt mondják, hogy a pé a következő menstruáció előtt van 14 nappal, de nekem többször volt a menstruációm pontos, a pé-m meg vándorló (13-15 nap között). :roll: Az első baba előtt kellett volna ezt figyelnem, akkor órára pontosan jött mindig 28 napra.

Képzeljétek, már van egy kis köldöksérvem is. Olyan izgi, velem mostanában mindig van valami. :P Legalább elmondhatom, hogy ezt is begyűjtöttem. :D Tegnap meg 2,5 órán keresztül rendszeresen újra és újra fájt elől a hasam és hátul a farcsontomnál. Jóslófájások a 19. héten? Elég gáz lenne, nem? Ezek után ma egy ponton alul a hasam (a jobb oldalon) egész nap fájt. :( Ha ülök, jobb. Hát egyáltalán nem unatkozom. :)
Jövőhét kedden megyek dokihoz, remélem nem lesz gond ezek miatt. Lenne még egy kérdésem. Azt tudom, hogy az ajakherpesz (HSV 1) nem annyira gond terhesség alatt, de az van a leletemen, hogy fogékonyság a HSV 2-re. Az okozza pl. a nemi szerveken a herpeszt, ami viszont annyira nem jó terhesség alatt. Szerintetek ez mennyire rossz? Ebből még nem lesz baj, ugye?

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

NAPSUGÁR:
A HERPESZRŐL FOGALMAM SINCS,VISZONT PRÓBÁLD MEG A POCAKODAT KICSIT MEGEMELNI,TEHÁT ALULRÓL TARTANI...ELMÚLIK TŐLE A FÁJDALOM???MERT AKKOR TUDOM A MEGOLDÁST :D

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Meskete!

Én is úgy gondolom hogy igazad van...tényleg akkor ott mindegy volt a neme de biztos ha a 4.fiú lett volna talán bennem is ott motoszkálna valami...ezt igazából soha nem tudjuk már meg :wink: ...de több mint valószínű hogy engem sem hagyna nyugodni a kislány utáni vágy....

Napsugár!

Nem vagy te rossz...én is totál kivagyok a sok hülye ,megjegyzésektől a 3 fiú miatt...engem is nemegyszer lesajnáltak,stb...kiborító :x

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Lányok, mindenkinek köszönöm az élményeit a 3. fiával kapcsolatban.

Laura: Pont mielőtt írtad, hogy érdemes visszaolvasni, akkor kezdtem el a topik legelejétől olvasni, már a 24. oldalnál tartok és tényleg nagyon érdekes és tanulságos.

Én már tiszta ideg vagyok, hogy mikor hívnak fel, de csütörtök-péntekre ígérték, így ma még rághatom a körmömet.
seruzad
Solymár

Az ovu tesztem ma is pozitív!!!!
Ilyen még nem volt.
A mai 2. csík sokkal erősebb, mint tegnap volt.
akkor csak holnap lesz peteérés?
Lehet nem bírják addig!
26-án este voltunk együtt, holnap 29. lesz.
Azt olvastam, hogy sok nőnél hajnalban-reggel következik be a peteérés.
Reménykedem

Kép
KépKép

angie28

Nyugi Angie, nálunk is 3-4 napig vártak a spermiumok a peteérésre, és itt a kislány a pocakomban! Drukkolok!
laura0606

Angie! Én is azt hittem, hogy nálunk tuti nem élnek addig Apa katonái és tessék, ez a baba is a 10. napi együttlétből jött össze. Pedig előtte sokszor voltunk együtt úgy, hogy a 10-12. napon nem védekeztünk és nem lettem terhes. A lényeg szerintem, hogy türelem és kitartás. Ha igazán elszánt vagy, nem szabad feladni, akár fél év-egy évig is érdemes próbálkozni. Én úgy vagyok vele, hátha beletartozom a 80%-ba, akinek ezzel a módszerrel sikerül. Addig várok, míg össze nem jön ismét így a 10. nappal. Ha nem jön össze így jártam, egyszer megkaptam a sorstól, nem mertem élni vele, nem harcoltam érte, lehet többet nem fogja megadni.

Napsugár! Azt nem tudom, hogy mit jelent, hogy hajlama van valakinek erre a herpesztipusra. Talán, hogy a vérében megtalálható a vírus? Mint, ahogy meg tudják állapítani a toxoplazmózist stb? A genitális herpesz valóban több veszélyt rejt a magzatra, de, ha nincs aktív fázisban, akkor nincs gáz szerintem.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Seruzad! nagyon szorítok hogy minden rendben legyen!

Meskete, én pontosan ugyanazt éreztem mint amiket leírtál (olyan jól megfogalmaztad) amikor kiderült a másodiknál hogy fiú, aztán amikor megszületett beleszerettem, és azóta is dúl a szerelem, ahogy az elsőbe is szerelmes vagyok:-)))

Angie,

nekem meg 27-én volt peteérésem, és 22-én este voltunk együtt...az meg már több mint 4 nap :shock:
Akkor ha most babásak leszünk pár nap különbség lesz csak köztünk :lol:
Bár én nagyon aggódom hogy 27-én délben váltott fiús jegyre a hold, meg jónás volt 26-án, igaz hogy lányos, de mi van ha pont ellenkező irányba befolyásolta a nemét, mivel ovu + jónás egybe esett :shock:
Laura Te néztél hold állást?

Azon gondolkodtam, ha összejött úgyanaz lesz a szitu mint Hju-nál, 5 nappal pé előtti akcióból baba, és ugye neki kisfiú lett, vagyis tuti hogy vmi hold állás vagy jónáska kavarhatott be, ami most nálam is nagyon bejátszhat :roll: na még meg se fogant én meg már túlagyalom az egészet :oops:

megyek is inkább a csibészeimhez :lol:

Roni
roni28

Roni!
De jó is lenne, ha bejönne!
Főleg mindkettőnknek és vihetnénk együtt a babavárás izgalmait! :lol:
Nekem is Jónás nap volt 25-én, voltunk is együtt az azt megelőző napokon. Viszont a peteérés később van, holnap.
Nekünk márciusra nem ír nemet.

Meskete, köszi, hogy leírtad!
Fel a fejjel! Lesz még babád, ha a Jó Isten is Úgy akarja! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Angie!
Nyugi máááá! Nálunk is 3 és fél nap volt, és tessék, itt a csaj a pocakban. Még ha holnap is lesz, benne vagy a 3 napban.
Amúgy nekem mindig nappal, du volt ovum, éreztem, és meló után hazaérve teszteltem, és akkor volt pozitív. Azaz, nekem aznap. A tesztre az van írva, hogy 24-36 órán BELÜL következik be a pozitívhez képest.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Szerencse, köszi neked is a bíztatást!
Remélem, ha túlélik, csakis csaj lehet! :lol:

Olvasgattam a Jónásról megint, mert az is érdekel, de nem tudom, mit gondoljak róla.
Az a legérdekesebb, hogy elvileg az első gyerek fogantatásakor már eldől a 2. neme.
A 2. fogant.-kor, pedig a 3. neme már eldől, stb.
Annyira kíváncsi lennék, nálunk ez hogy alakult, de erre költeni több tízezret nem tudok.
Most még az asztrológussal sem tudom megcsináltatni amit szerettem volna, sajna egy váratlan kiadás padlóra tett minket. :cry:

Kép
KépKép

angie28

Angie, én mindig ezen filóztam a jónással kapcsolatban, hogy akkor az egész egy megfejthetetlen valami. Hisz egy csomó megfogant babáról szinte nem is tudunk, mert mielőtt kimutatná a teszt esetleg már kiürül a szervezetből... na és ezek is befolyásolják a következő baba nemét? Mert akkor követhetetlen az egész, hisz nem tudod milyen nemű baba lett volna...

Mindenesetre nekem jól írta/mondta anno Pánszky a jónással és asztrológiával, hogy 3 fiam után lesz egy lányom, de azért az elgondolkodtató, hogy hiába próbálkoztunk lányos jónáskor, nem jött össze életerős baba.

3+1
laura0606

Hahó!

Akkor ezek szerint csak el kell menni Pánszkyhoz és megmondja a meglévő gyerekeidből, hogy érdemes-e próbálkozni. Hát.... Nem tudom, ha azt mondaná, hogy minden gyerekem fiú lesz, feladnám-e és nem próbálkoznék tovább.

Laura! Igen, Boti már álmodott újabb tesóval, újabb kisfiúval. Anyukám is 4. fiút álmodott. MOst amúgy továbbra sem szeretne újabb tesót, de remélem egy kis idő múlva, mikor Marci már nem lesz ennyire aktív és számukra néha idegesítő is egyben, talán megenyhül. Annyira érdekes egyébként, mikor még a hasamban volt most a baba Csongi az utolsó héten kérdezett be kettőt váratlanul. Az egyik, hogy "Anya, te örülnél most egy újabb gyereknek?" A másik meg: "Anya neked miért olyan fontos egy kislány?" Mindezt úgy, hogy ők ugye semmiről nem tudtak aktuálisan. Szóval a csuda tudja, lehet érdemes a gyerekek megérzéseire hallgatni.

Üdv

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

SZiasztok!

ENgem még mindig nem hívtak fel!!!!

Jónás: Talán van benne valami, bár az az asztrológus akit én ajánlgattam nektek, ő másképp értelmezi, mint mi. Nekem összefüggésekről beszélt, meg arról, hogy a fiú gyerekekre van esélyünk a férjemmel, ill. azt még hozzátette, ha "véletlen" (gondolom erre bazi kevés esélyt olvashatott, ha ezt a szót használta) kislány lesz, akkor annak fiús jegye lesz...

A gyerekek jóslatai tényleg érdekesek, talán Laura nálad olvastam még régebben, hogy egy ovis csoportos kislány előre megmondta, hogy most kislányod lesz???? VAjon honnan tudja? És bejött neki, mert tényleg az lett.

Laura: Te voltál a Pánszkynál, vagy írtál neki, vagy hogyan találkoztál vele? Én is akartam menni, csak elmaradt a dolog...

Meskete: Olyan szomorú lettem, attól amit írtál, hogy lehet, hogy ez volt az esélyed és nem éltél vele, miért gondolod így..... Én hiszek a sors dolgaiban, és ha ennek így kellett lennie, akkor nem rontottál el semmit, ezután fog következni a nagy ajándék!!!

Ami nálunk még érdekes, hogy szerencsémre sikerült jól titkolnom a srácaim előtt, hogy mennyire szeretnék egy kislányt. AMi furcsa, hogy ők viszont nagyon szeretnének KISLÁNYT. Marci 3 éve mondta, hogy neki lesz egy hugicájaa, Vince meg folyton úgy beszél "a babáról", hogy lány. Pedig egyáltalán nem biztos, sőt...

Szerencse: Ez mit jelent: "Amúgy nekem mindig nappal, du volt ovum, éreztem, és meló után hazaérve teszteltem, és akkor volt pozitív. Azaz, nekem aznap. A tesztre az van írva, hogy 24-36 órán BELÜL következik be a pozitívhez képest". Ez biztos? Mármint, hogy amikor pozitív volt a teszt, akkor volt ovuláció is? Akkor én már nem tudom, nekem mikor volt pozitív, mert ha esetleg én is így működöm, akkor 29-én, és a 30-i összebújás már nem számított, és a 26-i katonák nyertek (és talán lány), vagy ha másnap volt 30-án (ahogy a nagykövben meg van írva), vagy 31-én (és akkor nagy eséllyel megint fiú).... Bedilizek ebbe is. Szerencse, te honnan tudod ezt magadról???

Seruzad!
A pét onnan tudom, hogy világéletemben éreztem. Mindig egy jellegzetes szúrkálást érzek ilyenkor az egyik oldalon. Mikor Dávidnál volt pé, akkor hajnali fél 6-kor éreztem ezt a bizonyos érzést, akkor gondoltam, hogy na, ha ez tényleg az volt, akkor ebből most tuti baba lesz. És így is lett. Akkor még nem akartuk élesben, csak nem védekeztünk, köv. hónapban kezdtük volna a projektet.
Amúgy meg tényleg mindig napközben érzem, fura ez nekem is. És mikor elkezdtem ovu tesztelni, akkor az is igazolta, mert mindig a szúrkálás napján volt pozi a teszt. Sőt, egyszer voltam pé követésen UH-on, előtte pár nappa voltam a dokinál, hogy mikor menjek legközelebb, így mikor aznap éreztem a bizonyos érzést, tudtam, már lekéstük a pét, nem fogjuk látni. Így is lett, lehetett látni, hogy már nincs ott, de még a helye látszódott. Úgyhogy nálam ez tényleg így van/volt. azért írják, hogy a nők többségénél éjszaka következik be a pé, de ugye a kívétel erősíti szabályt. :wink:
Na bocsi, hosszú lett.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

te amúgy nem érzel egy-egy oldalon szúrkálást a petefészkednél? Mert az a pé jele.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Laura!
Ez érdekes felvetés, az elhalt magzatokról!
De az is, hogy neked bejött Pánszky jóslata.

Meskete
aranyosak a fiúk! Az biztos, hogy különleges világ a gyerekek lelke!

Seruzad, pedig gondoltam rád, hogy mi lett az eredmény!
Hátha ma, telefonálnak!
Mindenképp írd meg!

Én a peteérés környékén minden nap érzek valamit.
Meg nem mondanám melyik nap van.

Többiek, akik rég voltak?

Kesha? Akarya? Zolna?

Kép
KépKép

angie28

Ági? Hju? Babér?

Nem akarok senkit kihagyni, de hála istennek, sokan vagyunk! :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Szerencse: Szerintem én akkor azt az időpontot átalszom :). Nekem csak akkor van szúrkáló érzés, ha terhes vagyok. Most is volt, legalább egy hétig, a jobb oldalamon. És az uh-n mondta is a doki, hogy a jobb petefészkemből "esett" ki.

Az lh teszt előtt én a Billings módszer alapján figyeltem magam, illetve a váladékot, de valahogy arra jöttem rá, hogy nem a legátlátszóbb napon volt a pé, hanem a következőn... Szóval én a pé. soha nem éreztem meg (sajnos).

MÉG MINDIG NEM HÍVTAK!
seruzad
Solymár

Bakker írtam, és elszállt. :twisted: :twisted:
most gyorsan megpróbálom újra beírni.
Szóval, amit Meskete írt, nagyon igaz. És abban is egyet értek nagyon nehéz feladni a vágyat. 8) :oops: Én is azt hittem, nem lesz több gyermekem, most meg itt agyalok és tervezgetek én is.
Jónás, érdekes dolgokat, felvetéseket írtatok, én sem tudom, mit higgyek...Kezdem azt hinni, hogy itt sok tényező eggyüttese a meghatározó. 8)
Most én is elkezdtem LH-zni, és érdekes...majd meglátom, mennyire cseng egybe a hőmérőzéssel, a nyákkal és a szurkálásos érzéssel. Eddig csak hőmérőztem, és a 11. és 12. napon volt az ovulációm, most úgy néz ki a 15. napon lesz...Azért így nehéz lesz majd terveznem..
Seruzad neked drukkolok és sokat gondolok rád!
Köszönöm a hiányolást!:)
A napokban már akartam jönni, de vendégeink voltak, betegségek voltak, sokat voltunk apa nélkül is..
További szép, napsütéses napot Nektek is! Majd még benézek Seruzad miatt!

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Sziasztok!

Köszönöm az aggódást. Most hívtak pár perce és minden rendben van, nincs kromoszóma eltérés. Mondták még, hogy ha esetleg az AFP alacsony lenne, akkor azzal már nem kell foglalkozni.

A nemét nem mondták meg a telefonba, de Szabi (férjem) mindjárt ott van a leletért, bár azt mondta a telefonba, hogy "neked nem árulom el"... persze ezt már viccelve mondta, mondtam is, hogy oké, akkor nekem még lehet meglepetés. :lol:

Babér: Szorítok én is neked a kislányért, meg persze Anginak is!!!
Babér: már nem emlékszem, de neked hány fiad van?

Sziasztok!

Régen voltam, de sajna mostanában alig van időm v.mire, csak a rohanás a munkába,majd a gyerekekeért, edzések és vége a napnak!

Próbáltam visszaolvasni!

Seruzad! Örülök, hogy minden rendben a babával, remélem megnyugodtál!

Angie! Szorítok, hogy összejöjjön a baba!

Roni! Örülök, hogy apa belement nálatok! sajna nekem még mindig nem szeretne a férjem!
Pedig megszületett a keresztlányunk és egy tünemény!!
Ha eddig nem is most érzem, hogy szeretnék babát!

Laura! Remélem minden rendben veletek! Írtam! Már nem sok van vissza neked sem!!

Napsugár! Mit mondott a doki a herpesz vírusra?
tina76
Mohács

Szia Tina! Köszönöm! Remélem én is, sikerült!

Seruzad, örülök, hogy minden okés!
És, meg fogod nézni a nemét?????
De izgi!!!!

Kép
KépKép

angie28

tina, kedden megyek a dokihoz, akkor tudom megmutatni neki a leletet. Amit itt a neten találtam, az azt mutatja, hogy az a 1-es típusú miatt nem kell terhesség alatt aggódni, de ha 2-es típusú van, az indokolja a császárt. Nekem a 2-esre csak az van írva, hogy fogékonyság (szeronegativitás), vagyis nincs ilyen fertőzésem, de még lehet. :wink: Azt hittem az 1-es is ártalmas terhesség alatt, de olvasataim szerint nem. Majd kedden dokibácsi megmondja! :roll:

seruzad, én nagyon kíváncsi vagyok! :oops: :lol: Örülök, hogy rendben van minden!!! :lol:

napsugár08

Hahó!

Seruzad! De jó!!!! Örülök, hogy minden rendben! Hú, én is nagyon kíváncsi vagyok mi van a borítékban! :D :D

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Haliho,

Seruzad, örülök a hírnek, hogy minden rendben! Gondolom, most egy kicsit megkönnyebültél Te is :).
Kibírtad, hogy megkérdezd Apától a bébi nemét?! 8)
Amúgy a 3 muskétások táborát erősítem :D
Panni, én is Boldog Szülinapot kívánok kicsit megkésve Olikának, és nekem is tetszik a Viola név. De a többiek által leírt nevek is tetszenek. Nóra név nekem is favorit, Ibsen óta.. De jókat írtatok.
Mesket örülök, hogy jobban vagy már, és örülök, hogy apa is kezdi beadni a derekát. :)
Roni drukkok Neked is, kiváncsi vagyok, hogy összejött-e, ahogy Angieknál is. :D Drukk csajok! Tina neked is drukkolok, hogy sikerüljön meggyőzni apát. :)
Napsugár, lassan te is félidős leszel! Azta, hogy megy az idő!

Mindenkinek jó pihenést a hétvégére! :)

üdv, babér

Lilypie First Birthday tickers
babérlevél

Seruzad!
Én is kíváncsi vagyok!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok Babér és Tina!

Nekem a Nóra biztos, sikerül nőneműnek lennie! :lol:
Fiú még nem dőlt el.

Seruzad, gyere majd, írd meg mi újság!
Ha nem kérdezed meg, akkor is! :wink:

Nektek is szép hétvégét!

Kép
KépKép

angie28

Seruzad!

Nagyon örülök hogy minden a legnagyobb rendben a babócával...gondolom egy hatalmas kő esett le a szívedről :wink: :wink: :wink:

Kibírtad hogy nem kérdezed meg apától? :wink:

Violának jön felül a két fogacskája(elég későn fogzik,ez nálunk családi vonás...eddig csak két foga volt alul)és iszonyat nyűgös tőle...napok óta éjjel kb.6-7x ébred...épp most törnek át a fogak...homeo kicsit enyhíti,de alapvetően ringatgatni,babusgatni kell

:wink: ..rem hamar túl lesz rajta a drágám :wink:

Nagyfiam épp most megy körzeti szavaló versenyre(9-kor kezdődik)..apa vitte...úgy izgulok érte :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, drukkolok neki!
Ügyes!

Kép
KépKép

angie28

SZiasztok!

Úgy alakult, hogy nem kérdeztem meg Szabitól, mi van a borítékban, illetve felajánlotta, hogy nem mondja meg, Ő kibirja (kiváncsi leszek meddig, vagy mikor szólja el magát). Semmit nem látok az arcán... Nem lehet kifürkészni, mivel neki mindegy a baba neme, így "jobb" helyzetben van. Igaz ma kérdeztem, hogy akkor se mondaná el, ha kislány lenne, de azt mondta, hogy belőle biztos nem szedem ki, akármi is a baba. Fúúúú, hát ez nekem nehezebb lesz, már látom... Kiváncsi leszek ki-meddig bírja. Ha szeptemberig nem derül ki, akkor magamat megjutalmazom az biztos, egy extra nagy adag fagyival... :)

Apukámat hívtam fel, hogy minden rendben, nem kell már izgulni, erre kérdezte, hogy és milyen baba lett, mondtam, hogy nem tudom, az meg hogy lehet stb.... mikor a papíron rajta van. Mondtam, hogy én nem láttam a papírt, de Szabi igen, erre mégjobban kiakadt, hogy miért csinálom ezt magammal. Hát ezt én se tudom, talán félek megtudni az igazságot. Egyre jobban úgy érzem, hogy megint fiú....

Tina, Angie, Roni: Én is drukkolok!

Topik olvasás: Most tartok a 36. oldalon, épp most csatlakozott Meskete, meg Laura. Tényleg furcsa visszaolvasni, olyan titokzatos. Az is érdekes volt, hogy Szerencse meg Angie is ilyen régóta tagja ennek a topiknak. Én azt hittem Laurának nagyobb fiai vannak, erre kiderült, hogy még az enyémeknél is kisebbek, jó bátor vagy, lassan 4 kicsi gyerekkel. Én is 4-et szeretnék, de eredetileg 2 fiú 2 lány felállásban...

Panni: Violának kívánom, hogy gyorsan bújjanak ki azok a fogacskák. (Tényleg későn jön). Marcinak nagyon korán kijöttek, már 5 hónapos korában, most meg nem akarnak kiesni. Még csak két csontfoga van, a felső kettő még mindig tejfog. A suliban már mindenkinek kinőtt legalább az alsó felső 1-2. Mondjuk én is másodikos voltam, mikor kiesetek a felsők.. Ezek szerint ezt tőlem örökölte.

Napsugár: Gondolkodom még a káposzta teszten... Herpeszre rákérdezek holnap anyósomtól, ő belgyógyász, azon belül mondjuk vérrel kapcsolatos dolgok szakértője, de hátha mond valami okosat. Holnap jönnek hozzánk látogatóba.

Sziasztok!

Seruzad! Hú, hát Te aztán tudod tartani magad! Engem már megevett volna a kíváncsiság! Éjszaka tuti kilopództam volna meglesni a boríték tartalmát... :-) :-) :-)

Nem is tudom ki kérdezte! Kisebbik fiam 8 éves, a nagyobbik 9 és fél. Szóval Ők már nagyok! :-) És félelmetes, hogy mi mindent tudnak. Én azt hittem, hogy egy csomó minden még rejtély előttük a felnőtt dolgokkal kapcsolatban, és hát nem, sőt! Kornélom olyan felvilágosítást tartott nekem a minap, hogy csak lestem. És ő az, aki soha semmit nem kérdezett otthon. A kicsi igen, neki mindig voltak kérdései, vagy egyszerűen utána olvasott. (pl babavárás idején a terhességi kiskönyvet előszeretettel forgatta a WC-n, mint később kiderült...)

Tudjátok mi azt érdekes? Eddig ugye iszonyatosan vágytam a kislányra, míg csak a fiaim voltak. És most tudom a fiaimat igazán szívből szeretni, hogy megvan Dorka. Nem tudom, hogy értitek-e? Előtte azért mindig ott motoszkált, főleg, ha másik kislánnyal voltunk együtt, hogy nekem miért nincs, mi lett volna, ha valamelyik fiú lánynak születik. Most meg olyan boldog vagyok, hogy a lányom mellett van két imádni való fiam!!! Így lett teljes az életem.
agi1974
Szigetszentmiklós

Seruzad, azt a mindenit!!!!
Kitartó vagy, ez tök jó! Szerintem mi már kíváncsibbak vagyunk , mint te!
Hogy is hívják a férjed? Megkeressük és jól kikérdezzük! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként, tényleg rég itt vagyok! Itt próbáltam összehozni Danit lánynak! De milyen jó, hogy nem sikerült!

Ági, olyan jó, hogy ezt leírtad!
Pont így érzek, hogy nekem, miért nincs lányom, és imádom ezt a 2 gyönyörű fiút!

Kép
KépKép

angie28

Ági írása engem is megfogott...én is valahgy így érzek csak soha nem mondtam így ki...mióta van Viola én is sokszor kapom magam azon elgondolkodni, hogy mennyire jó hogy vannak a srácok is..mindhárman...ennek így kellett lennie :wink:

Seruzad!

Én azt mondom bírd ki!!!!Annál nagyobb lesz az öröm a szüléskor, akármi is a neme!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

SERUZAD:
ÖRÜLÖK,HOGY MINDEN OKÉ...DE TÉNYLEG NEM VAGY KÍVÁNCSI????ÉN NEM BÍRNÁM KI :roll: :roll: :roll:

NAPSUGÁR FELTETTEM EGY KÉRDÉST...OKÉ,HOGY RITKÁN ÍROK,DE MÁR AZT SE TEGYEM?SZÓLJATOK,HA ZAVAROK :(

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

majga, ne haragudj!!! :oops: Bocsánat, hogy elfelejtettem válaszolni! Szóval ez még a pocakrész alatt volt, vagyis hiába emeltem fel a pocakot, nem segített. Hogy is mondjam... Ott éreztem a fájdalmat, ahol a mindjárt megjön érzést szokták, csak nem középen, hanem eltolva egy kicsit. Ez így érthető? Vagyis alul. :roll: Arra gondoltam, hogy esetleg a pocak nehézsége miatt említetted, de az emelés nem segített. A sérv miatt egyébként egy sebész szaki ismerős haskötőt javasolt, hogy ne menjen még jobban szét a hasam. Holnap megbeszélem a dokival. 1-re megyek. :) Akinél most voltam sebész doki meg azt mondta, hogy ezekkel a dolgokkal (köldöksérv, rectus diasztázis), csak a szülés után fogunk foglalkozni, vagyis nem kell hozzá visszamennem csak ha panaszom van.

napsugár08

sziasztok!
itt aztán történnek az események, hol is kezdjem!

Seruzad..
minden elismerésem a tiéd, de az tuti,hogy a férjed olyan természettel bír mint az enyém. de a helyedben nem várnék,magamból kiindulva legalábbis.. szerintem jobb ha tudod, ha lány akkor örülj felhőtlenül,ha pedig fiú legyen időd az elfogadására.hiába volt csodálatos Domán a születésekor hiába volt minden rendben,de bennem mégsem boldogság volt,pedig tudtam,hogy fiú..Én megcáfolom azt hogy ha a kezedbe fogod elmúlik minden előtte született negatív gondolat, idő kell hogy elfogadd megszeressed,és úgy tudd tisztába tenni ahogy az elsőt, amikor is mindegy,hogy fiú vagy lány..Ne értsetek félre, szeretem a fiaimat, de az érzésekről kérdeztetek,és nekem a szülés után még rosszabb volt mint terhesen..Mára már elmúlt,és tudom önzetlenül szeretni,de ahhoz az kellett,hogyrám mosolyogjon,és gügyögjön végre!
remélem senki nem gondol rólam rosszat,de ezt éreztem,és ezt még csak gyenge változatban Írtam le,mint a valós félelmetes érzéseimet..

Meskete..hogy vagytok?készültök a húsvétra? mi ma déután festünk tojásokat..14db tojást fújtam ki..azt hittem behorpad a homlokam:) :lol:

ti hogy készültök a gyerekekkel a húsvétra?
humadene
Jánossomorja

Humadene!

Azért azzal egyet érthetünk hogy azért mert te csalódott voltál a baba születése után is mert fiúcska lett,azért az nem biztos hogy más is így van vele...főleg egy olyannál tuti másképp van akit meglegyintett annak a szele hogy esetleg beteg lehet a baba.....nálunk annak idején szó sem volt róla hogy lesz 4.gyerek...így amikor kiderült az UH-n hogy a 3. is fiúcska egy kicsit csalódott voltam...DE a szülés után AZONNAL el tudtam fogadni és nem kellett hozzá hogy mosolyogjon,gügyögjön...azonnal ugyanúgy szerettem mint az elsőt..a szeretet megsokszorozódik...talán ezért is volt így mert előtte elvesztettem egy magzatot...ezzel csak azt szeretném magyarázni hogy nem biztos hogy mindenki úgy érez mint te akkor...

14 tojás?nem semmi
:wink: :wink: :wink: ügyes vagy!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Seruzad! Tuti én sem bírnám ki, hogy ne nézzem meg, pláne, hogy otthon van a borítékban az eredmény.
Nézőpont kérdése amúgy szerintem, mint annyi minden más, hogy ki mikor és hogyan veszi jobban a dolgokat. Humadenének is igaza lehet, hiszen így van rákészülési idő, ugyanakkor pont ez is lehet a hátulütője. Mivel még nem kötődsz úgy a babához, mintha a kezedben tartanád, nem ismered, nem láttad a kis arcát, nem érzed az illatát, kvázi kicsit személytelenül próbálod őt mégis elfogadni, megszeretni. És talán egyre jobban lovalod bele magad abba, hogy de én nem ezt akartam én vissza akarom fordítani az idő kerekét és még sorolhatnám (legalábbis amik nekem az eszembe jutottak akkoriban) Viszont mikor csak a születés pillanatában tudod meg, akkor egyrészt a szülés közbeni hormonális bumm, az endorfin pillanatnyilag okoz egy nagy szeretethullámot és talán ott, abban a pillanatban megtörténik az elfogadás első lépcsője.

Humadene! Köszi, jól vagyunk! A srácok már nagyon várják a szünetet, bár most igen rövidre szabták ezt a húsvéti szünetet, nálunk legalábbis, csak csütörtöktől hétfőig tart, kedden már menni kell. Húsvétkor meg elutazunk a nagyszülőkhöz, így én itthon nem igazán sütök-főzök. A tojásfestésen még gondolkodom, azt én is szeretem, meg a srácok is élveznék.
Egyéb téren is minden rendben, ahogy telik az idő, egyre jobban megnyugszom. Igyekszem a mának élni és élvezni, hogy milyen 3 szép szál, okos nagy fiam van. Most Apával is jobban figyelünk kicsit egymásra és megbeszéltük, hogy visszatérünk a baba témára később. De legalább már nem zárkózik el, mint pár hete, én most ennek is örülök.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Panny! A 3. babánál én is hasonló képpen voltam, szinte a születése pillanatában azonnal elfogadtam, hogy fiú. Bár nem mondom, hogy a szülészeten nem sandítottam a kislányos kosarak felé. De most úgy érzem, hogy sokkal-de sokkal nehezebb lenne elfogadnom, ha a 4. is fiú lenne. Én a 4. babát annak a reményében vállalnám be, hogy átélhessem azt, amit egy kislánnyal anyaként át lehet élni. Ezért vállalnám a nehézségekkel együtt, amit már nekem egy 4. baba jelentene az életemben és a családunk életében. Persze sokkal több a pozitívum, főként az érzelmi többlet egy új kisbabával. De úgy érzem én átéltem már az anyaságban azt, amit át lehet a fiú gyerekekkel és nem vágyom rá még egyszer. Kicsit úgy érzem, hogy fölöslegesen hozok én is és a többiek is áldozatot (nem tudom jobb szóval írni, mert bizony vannak olyan dolgok, amiben igenis nehézségeket okozna) annak érdekében, hogy érzelmileg kiteljesedve érezzem magam. Mert nálunk most az az álláspont, hogy igazából rajtam kívül senki nem szeretne babát, sajnos. A férjem szeretne végre visszakapni, a fiúk kerek-perec közölték, hogy szép volt, jó, volt, aranyos volt Marci babának, de már olyan jó, hogy egyre értelmesebb, el lehet vele jönni-menni, nem csüng annyit rajtam és még sorolhatnám. Szóval, aki úgy éli ezt meg, hogy az élete utolsó lehetősége volt annak nem könnyű, sőt, talán még jobban feltorlódnak az érzelmek, az indulatok benne.
Néha én is érzek olyat, hogy lehet inkább nem próbálom meg, mert nem szeretnék csalódni. El kell jussak oda, hogy akkor akarjak újból pocakos lenni, ha szimplán a babázásra, egy pici újszülöttre vágyom minden örömével és nehézségével együtt, nem pedig csak és kizárólag kislányra.

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?