Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!

Igaz nem voltam talin, de szeretném látni a képeket, mert vizuálisan jobban meg tudnám jegyezni ki kicsoda. (Meg persze kíváncsi is vagyok rátok.)

Eddig nem jött össze, hogy elmenjek, de szeretnék elmenni talira.

Cserébe tudok magamról küldeni emilben képet, persze csak emiles terjesztésre.

Caldea
(Akinek igaziból is ez a neve.)
caldea

Kamilla!

Köszi!

Caldea
caldea

Györgyi! Ma estére:+++++++++++++++++++
Sien
Sien

Kriszti

Légyszike legalább 1 képet szkeneljetek beKépKép
Olyan kiváncsi vagyok márKép

Györgyi
Györgyi

Krisztinka!
Az jó, hogy nem felejtetted el elõhívatni nekem is.De jó! Addig is ha sikerül be szkenelni akkor emilen elküldöd?

Breki!
Válasz emilt elküldtem. Készülj, hogy nem sikerült valami vidámra.KépKép

Puszka: Gabó
Gabómanó

Sziasztok!

Küldjetek nekem is légyszi olyan képet amin rajta vagytok. Én is elég vizuális vagyok, és olyan szuper lenne, ha nem csak nick-ek lennénk, hanem arcok is kapcsolódnának a nevekhez. Ha kíváncsiak vagytok rám, én is küldök nektek.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok!
Úgy örülök, hogy mindenkinek tetszettek a képek. Gondoltam tetszeni fog ha reggel beléptek ide...
Bejött! KépKépKép

Tudom nem voltam a talcsin, de én is úgy szeretném látni a képeket!!!!! Olyan jó lenne végre arcokat tenni a nevekhez.

Olvastam, hogy valaki babás görbét keres. Itt van a norcié, a Pucuré és az enyém:
http://public.fotki.com./Lella/diagramok/

Gabó!
Olvastam mit tanácsolt Neked Erazmusz. Hát én is mondok még egy dolgot a Miskolci Eü-el kapcsolatban. Tegnap a DOTE-n azt mondták, hogy nem kell elmennem Debrecenbe 4 hét múlva, hogy levegyék a vért az AFP-re, hanem vetessem le itt Miskolcon és küldessem el nekik. Azt hiszem már írtam, hogy azért kell ott vizsgáltatni a vért, mert itt Miskolcon csak az AFP-t nézik benne, míg Debrecenben nézik a HCG-t és még egy, a magzat által termelt steroid hormont.
Szóval ma elmentem a vérellátóba, hogy ugyan hogyan is fog majd müködni ez a dolog. Hát õk szívesen leveszik a vért, de el nem küldik. Menjek a Csabai Sztk-ba. Ott ugyanezt mondták. Söt még azt is, hogy itt senki nem fogja nekem elküldeni, mert ök ilyennel nem foglalkoznak. Felhívtam a DOTE-t, ott azt mondták, hogy akkor kérjek dobozt és adjam fel én. Viszont visszamentem az Sztk-ba, dobozt sem tudnak adni, és nem is fogok kapni Miskolcon sehol. Hát nem semmi egy város.

Kata
Kata

Sziasztok!

Már reggel benéztem egyszer... (akkor ég nem volt it senki.)

Kamilla, Szami!
Mél ment, azért, mert ugyan feljebb tényleg megvan a tábla, de az egy jpg formátumú kicsi kép, és elküldtem Excel formátumban is, hátha úgy is jó nektek, és azon jobban látszanak az értékek.

Edus!
Normális ciklusban egy pete megérik, egy nála jóval nagyobb tüszöben a petefészekben (a tüszö mérete a teljes érettségkor kb. 2 cm!), majd a tüszörepetéskor (ovuláció, de ezt is szokták peteérésnek híni megtévesztésül..) a pete kiszabadul, elindul a petevezetékben a méh felé (a pete természetesen nagyon kicsi, csak a tüszöje volt nagy...), a tüszö maradéka pedig bevérzik, sárga festékanyag rakódik le benne, ezért sárgatestnek hívják. Ha nem termékenyül meg a pete, vagy nem ágyzódik be, akkor a sárgatest elsorvad, a méhnyálkahártya (és a pete) vérzés kiséretében távozik (menzesz).
Több eset is lehetséges:
1. nem érik tüszö (és benne petesejt)
2. megérik, de nem reped meg
3. megérik és megreped.
1-2. esetet anovulációs ciklusnak hívják.
1. esetben az UH-n nem látnak domináns, majd érö tüszöt. A högörbe is jellegzetesen anovulációs (nem osztható alacsonyabb és magasabb fázisra...)
2. esetben az UH-n látszik az érö tüszö, de nem reped meg, ekkor általában ciszta lesz belöle.
3. normál eset, ekkor az UH-n látszik az érö tüszö, majd az ov. után a sárgatest (vagy a bevérzett tüszö), és a högörbéböl is jól megállapítható a tüszörepetés idöpontja.

Beszti
Beszti

Kriszti!

Na nem írtam emil címet, így aztán várhatom a képeket.Plízzzz

caldea@freemail.hu

Caldea
caldea

Kedves Beszti!

Koszonom szepen a reszletes magyarazatot! Akkor, ha a hom, leesik, a tuszorepi megtortent. Ha pedig volt tuszorepi, akkor volt erett petesejt is? Csak ez nem volt szamomra tiszta. Remelem, mindannyiunknal megerik a petesejt, megreped a tuszo es megtermekenyul a petesejt... es megszuletik egy egeszseges, draga kicsi baba...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek!

Edus
Edus

Lányok !

Beszti !

Köszi, köszi nagyon sokat segítettél. Ma vagyok a 26. napon folyamatosan a 15. naptól 37 fok felett vagyok, de mára érte a csúcsot 37,3 ra emelkedett. Holnap után kell megjönni. Szerinted ez normális, hogy emelkedik. Úgy izgulok ........

Lányok !
Én sem voltam a talin, de nagyon szívesen megnézném a képeket, ha úgy gondolját, akkor légyszi nekem is küldjétek el.

bled@freemail.hu

szami

Köszi
szami

Caldea

Nekem mar reg megvan a cimed!!!Bi-bi-Bi!!!

KépJanyokKép
mar rabiztam a kepeket egy pasira,aszonta estere meg lesz.Ha igy igaz akkor REGGEL kuldom a kepeket!!!!Kép

Krisztinka
kriszti

Szami

Mikor volt ov-d? Szuper eredmény!!!Kép Hol méred?
Márcsak néhány nap és kiderül... Kép
SzoritokKép

Puszi
Györgyi
Györgyi

Györgyi,

Drukkolok az esti vizsgálathoz!!!

Gabó,
Emiledre válasz elment!!!!

Krisztinka,
Érdekes egy tesztet küldtélKép

Beszti,
Le a kalappal a tudományos magyarázatért. Bár ezek alapján akkor én most nem tudom mi van velemKép
Ma 35 napon vagyok az utsó mensihez képest, a fogam.gátlót most hagytam abba ( ez lenne az elsõ hónap gyógyó nélküli megvonásos vérzés nélkül és terhes tutira nem vagyok. Mi a helyzet velem???
Ezek szerint nemvolt sem peteérésem, se tüszõrepedésem, se semmi, akkor lehet, hogy nem is vagyok nÕKép Vagy egszerûen az agyalapi mirigyem még alszik?Kép
ÉBRESZTÕÕÕ!
Várom a diagnozist!

Breki
breki

Hú, én sem írtam meg az e-mail címemet.
edelweiss@freemail.hu

Nagyon kíváncsi vagyok ám rátok! Kép

Edelweiss
edelweiss

Krisztinka,
Küldj nekem is képeket lszi!
Breki
breki

Beszti: koszi az e-mailt.

Bar en sem voltam a legutobbi talin, nekem is elkuldenetek a kepeket?
kamilla25@freemail.hu

Vki meg tudna mondani, hogy Erazmusz doktorno a Maca Vibe-t szokta ajanlani mindenkinek? Azert kerdem, mert mindenki csak roviditve emliti (macat), es nem tudom, valyon errol van-e szo.
Edus irta, hogy most O is ezt fogja szedni...

kamilla
kamilla

Györgyi !

Az ovim a 15. napon volt. A hüvelybe mérem, szerintem az a legbiztosabb. A Closty hatására igazándiból ebben a hónapba repedt meg elsõnek a tüszõ. Folyamatosan megy le a hõ, vagy hirtelen leesik????

Szami
Szami

Breki
vszinuleg elhuzodo ciklusod lesz talan tobb is,gondlom 1/2evnel tovabb ne hagyd ellenorizetlenul,ragaszkodj majd a hormonvizsgalatokhoz.De par honapot muszaj adnod a szervezetednek vegulis beleavatkoztal a mukodesebe!

Kamilla
KuldomKép

Szami
Nagggyon esellyes vagy!!Kép
hat a leeses mindketfelekeppen szokott tortenni.Nalam is volt olyan,hogy tobb tizedet esett utana megjott,volt,hogy mar megjott es csak 2 nap mulva esett le.

Krisztinka
kriszti

Kriszti: koszi!!! Kép

MACA VIBE : ezt szokta Erazmusz doktorno ajanlani?

kamilla
kamilla

a francba elszállt az üzim kezdhetem elörölKép
Györgyi

A mai lista Kép

Monchy 3c 56 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 51 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 48 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 47 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 41 cn Budapest 31 év
Edina 7c 40 cn Coimbra 23 év
Melinda 5c 38 cn N-o. 26 év
Kisvuk 3c 36 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 35 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 30 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 27 cn Budapest 30 év
Edus 2c 26 cn Svajc 25 év
Edi 8c 23 cn Maglód 33 év
Sien 14c 22 cn Budapest 28 év
Lora 13c 21 cn Várpalota 24 év
Éva 30c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 17 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 14 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 13 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 11 cn Törökbálint 28 év
Ancsi -c 6 cn Adács 27 év
Gabó 31c 5 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 4 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 2 cn Szeged 31 év

kamilla
kamilla

Kata!
Hát igen Miskolcon elég elkeserítõ a helyzet. Nekem is azt mondta a dokim, hogy régebben a progiszint mérésre Egerbe küldték a vért, de állandóan bonyodalmak voltak és már ez nem mûködik. De kérdem én, hogy akkor miért nem oldják meg, hogy egy nagyvárosban lehetõség legyen ennek a létfontosságú hormoszintnek a vizsgálatára. Egyszerûen nem értem. És ez csak egy a sok közül. De nem mehet az ember állandóan Debrecenbe vizsgálatra, UH-ra, inszemre stb.stb.Végre van egy jó dokim, de nem tud progiszintet mérni. Na jó nem idegesítem e miatt is magam.

Krisztinka!
Várom a képeket nagyon.Kép

Szami!
A hõd nagyon jól alakul. A ciciddel mi újság?

Breki!
Megyek emilezni.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Szami
Biztató a hödKépVan valami tüneted?

Breki
Idõ kell míg kitisztul a szervezeted, valószinüleg a gyogyo megvonáls bekavar..
Györgyi
Györgyi

Gabó!
Én most megpróbálom azt, hogy kérek vérdobozt a közlekedéstöl (itt a yardon), aztán feladom én postán, vagy hátha megy azon a héten tölünk futár Debrecen felé, és felvitetem. Nem tudok jobbat. Vagy ha jól felidegesítem magam, akkor inkább lekocsikázok, és levetetem ott helyben a vért. Persze a Te eseted dettó ugyanaz. Menj el barcikára egy vérvétel miatt, amit lazán meg tudnának csinálni itt Miskolcon is. Nem hiszem, hogy nincs rá igény. Most én is jól felhúztam magam. Mintha valami eldugott kis tanyán élnénk.

Krisztinka!
A képek miatt az én címem tudod ugye?????? KépKép

Kata
Kata

Szami!
A hõ leesése nálam úgy van mint Krisztinél. Van amikor már elõtte leesik, de van amikor utána két nappal.
A clostit te milyen adagolásban szedted. Voltál UH-n? Kaptál repesztõ szurit?

Macát fogok én is adagolni jövõ hónapban a férjemnek. Feltuningolom egy kicsit.Kép

Gabó
Gabómanó

Breki!

Lehet, hogy ez a ciklusod tényleg anovulációs (jobb is ha nem eshetsz teherbe még, mert azt olvastam, hogy a magzati rendellenességek szempontjából közvetlenül tablettaszedés után teherbe esni nagyon kockázatos.) De ez még nem baj, valamikor majd megjön, és utána rendesen beáll. Egyébként önmagában az anovulációs ciklus nem feltétlenül okoz nagyon hosszú ciklusokat (pl. a szeptemberi cikluson biztosan anovulációs volt, és ennek ellenére a 33. napra megjött, ami azt hiszem nem számít hosszú ciklusnak).

Szami!

Az nagyon jó, ha emelkedik, amint látod nálam is, meg a többieknél is álltalában emelkedett. (Volt akinél egy szinten marad, és nem mozdult onnan...)
Én azt tapasztaltam magamon, hogyha meg akart jönni, akkor már a menzesz elött két nappal esni kezdett. (De persze van akinek csak a menzesz napján, vagy utána kezd esni, de szerintem ez olyan egyéni adottság. Mármint az, hogy kinek hogy viselkedik a szervezete.) Azt nem tudom, te melyik csoportba tartozol, de ha az "énfélébe", akkor szerintem nagyon jó esélyid vannak! Kép
Már csak néhány nap! Kép

Kamilla!

A Maca-Vibét nem E. dokiö szokta ajánlani, csak mi magunk közt. Ö a Gynevac nevezetü szurit javasolja mindekinek, ami a gyulladások, hüvelyi folyások rendbetételére jó.
A Maca-Vibéröl van olyan doki, aki azt mondja, hogy kuruzslás. Mindenesetre potencianövelö (fiúknak), és a menstruációs ciklus rendbetételére jó (lányoknak). Meg még másra is.
Ha több érdekel, akkor olvasd el a www.hazipatika.com-on az ismertetöjét.

Edus!

Pontosan. Ha volt tüszörepi, akkor volt petesejt.Kép

Beszti
Beszti

Itt jartam elolvastalak benneteket, de sajnos irni ma nem tudok Kép
Talan holnap...
Puszi nektek

Remelem a telapo megpakolja a batyunkat Kép
Melinda

Azert mert tetszett, itt van ujra KépKép
Koszi Kata.
Remelem bejon. Bar.... Azert egyszer biztosan bejon, nem? Kép

Ancsi a tablazat aranyos. Majdnem jo. Arra figyelj hogy egy lanynak az adatait egy sorba ird vesszovel elvalasztva. Kov. sor kov lany. Sor vegen ne hagy tab jelet, mert akkor ugy fog kinezni, mint nekem az elso. Ha kell eltudom kuldeni az alapot es akkor mar csak szerkesztgetni kell.

<pre>
Monchy 3c 56 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 51 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 48 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 47 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 41 cn Budapest 31 év
Melinda 5c 38 cn N-o. 26 év
Kisvuk 3c 36 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 35 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 30 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 27 cn Budapest 30 év
Edus 2c 26 cn Svajc 25 év
Edi 8c 23 cn Maglód 33 év
Sien 14c 22 cn Budapest 28 év
Lora 13c 21 cn Várpalota 24 év
Éva 30c 19 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 17 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 14 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 13 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 11 cn Törökbálint 28 év
Gyöngyöske 2c 7 cn Miskolc 30 év
Ancsi -c 6 cn Adács 27 év
Edina 10c 6 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 5 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 4 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 2 cn Szeged 31 év</pre>

Remelem az adatok meg mindig jok.
Klari
Klari

A Maca-Vibe-nek ez a rendes neve is vagy csak roviditett?
Lehet orvosi rendelveny nelkul kerni?

Beszti
A leirasaid alapjan meg a hogorbedet tanulmanyozva ugygondolom mi egy csoportba tartozunk. Kép
Nekem is vannak anovulacios ciklusaim amik altalaban rovid: 32-33 nap lefutasuak...
Viszont ha peteeres tortenik akkor az legalabb egy 40-45-napos ciklus...most is a 27-naptol kezdodott a termekeny idoszakom.
Neked kellett valami gyogyit szedned? Esetleg Macat?

Puszi megegyszer
Melinda

Beszti !
Sajnos csak ez az elsõ hónap amit normálisan végig hõmérõztem. Sajnos semmi tünetem nincs. Nincs hányigerem, nem fáj a mellbimbóm, nem sötétedik az anyajegyem ....., szóval semmi.

Gabó !
A Clostyt a menszi megjövetelének 2. napjától 5 napig szedtem. Pontosan 4 hónap alatt értük el a kívánt eredményt. A 4. hónapra 2 tüszõm is megnõtt 20, ill. 23 mm-re (ez a mostani hónap). A dokim szerint a 20 mm-es repedt meg. (láttam a sárgatesteket) Na most ennek az eredményét várom.
Nem kaptam semmilyen szurit. A dokim nagyon eréjesen kijelentette, hogy csak egy szemet szedhetek 5 napig, mert különben nagy esély van a ciszta kialakulására.

Szami
Szami

Beszti: koszi, az archivumban megtalaltam Erazmusz doktorno ajanlasat a Gynevac nevu keszitmenyhez, meg holnap feliratom a dokimmal.A Gynevacrol egyebkent a
www.elender.hu/gynevac helyen is nagyon jokat olvastam az iment, ezt az oldalt is Erazmusz doktorno ajanlotta. Olvassatok el nagyon erdekes, azt irjak, hogy a nok kb 70%-a babas lett meg azok kozul is, akik tobb eve probalkoznak a teherbeesessel!!!! Kép

megyek haza Kép

este meg visszajovok otthonrol Kép

kamilla
kamilla

Gabo
Miert csak a kov.honaptol?????????
Mostmar abcoluut semmit se ertekKép
Tokkkeletes nyakom van!!atlacco meg nyulik meg minden!
Tulajdonkepp nem a baba miatt idegesit,hanem azert mert 6 szuri utan is ilyen bena a szervezetemKépNagyon szomi vagyok!!!
mar LH tesztet sem csinalok mert nekem havonta 15-20 db kene,az eleg huzos am anyagilag>
Szerinted most mi vaaaaan!!!!!KépKépKép

Szer-Szer Krisztinka
kriszti

Sziasztok!
Állítólag volt ebben a topicban szó egy bizonyos maca nevû "csodaszerrõl" ami állítólag segít a fogamzásban ill. hogy a hímivarsejtek gyorsabbak legyenek.
Aki tud róla valamit írja le legyen szíves!
Köszönöm

Rita
Frita

Lányok!

Lehet hogy már olvastátok de szerintem elég kimerítõ leírást lehet találni a www.infertility.hu oldalon magyarul a férfi, nõi, testi, lelki meddõségrõl. És bizony a mi görcsölésünk a lelkiekhez sorolható.

Edus!

Köszi a biztató szavakat.

Györgyi!
Este megy az email.

Kata!

Köszi a magyarázatot. Minél szájbarágósabb annál jobb. Este majd próbálkozom a beszúrással.

Marcsi
Marcsi

Kata!
Igazad van! Vonuljunk ki a kórház elé és sztrájkoljunk! Jól mondtad. Igény biztosan lenne rá, biztos pénz nincs. Nincs pénz, hiába fizeted a TB-t, tömöd az orvos zsebét, de erre nincs pénz. Kazincbarcikán miért tudják megcsinálni. Vagy Egerben. Jó tudom ez ettõl bonyodalmasabb kérdés, de ha nekem sikerül és e-miatt lenne problmám akkor kié lenne a felelõsség? Ilyenkor jönnének a természetes szelekció dumával.
Na most jól kimérgelõdtem magam.
Láttad? Van még egy miskolci társunk Gyöngyöske. Képzeld amikor mentünk az elsõ talira és találkoztunk Ancsival a vonaton, akkor még egy lány ült a fülkében és hallotta amirõl Ancsival beszélünk és kiderült, hogy Õ is babanetes. Õ a Gyöngyöske. "Kicsi a világ" Hát nem jó sztori? Mondanom sem kell, hogy a beszélgetés témája mi volt. Ekkor mit sem sejtve beült közénk egy srác, természetesen mi nem zavartattuk magunkat és folytattuk a peteérés, menstruáció, sárgatest, hõmérõzés és egyéb témáinkat. Na a srác szemmel láthatóan nehezen viselte a szituációt.Hát ennyi.
Ma ilyen nosztalgiázós napom van.

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Lányok!
A táblázat akkor lesz szupi, ha az adatokat excelbe mentitek el, külön oszlopba a név, a c, a cn, a lakhely az év, ott változtatjátok, és onnan másoljátok be.

Marcsi!
Sok sikert hozzá, sikerülni fog!!!

Gabó!
Igen észrevettem Gyöngyöskét. Olyan jó lenne már olyanról beszélgetni amiröl a pesti lányok a másik topicban, vagyis: mikor találkozunk és hol, hogy együtt járjunk terhestornára. Egyre többen vagyunk innen is. A másik topicban is van egy kismama aki szintén itt lakik, de ö már lassan megszül.
Az egészségüggyel kapcsolatban már nem is idegesítem magam, de olyan jó volt Neked leírni. Azért nem hagy nyugodni, hogy amit barcikán meg tudnak csinálni, itt a megyeiben miért nem. A sztrájk jó ötlet Kép Csináljunk egy táblát is jó???? Kép
Mivel minden demonstrációt be kell jelenteni a rendörségen, ezt megoldom, ok? Nem fognak hülyének nézni egy kérdésnél: kb. hány demonstrálóra számítsanak? Válasz: kettö KépKépKépKép
Be kellene szervezni Gyöngyöskét.... Jobban hangzik a három.
Ja a találkozás vele, érdekes lehetett. A srác nem ment ki közben? Szedte az igéket, vagy inkább szégyelt felállni és tüntetöleg kimenni???

Kata
Kata

Gabó, Kata
Nagyon is igazatok van, tiszta röhej, hogy egy nagy városban nem tudnak egy ilyen egyszerû vizsgálatot megcsinálni?!! Vagy ehhez valami csodaszer kell?..

Györgyi
Györgyi

Kriszti!
Mit miért csak a jövõ hónaptól? A macát a férjemnek? Mert most éppen aktivált szed és ha elfogy akkor a köv. hónaptól megpróbáljuk a macát. De lehet, hogy már most.
Hát látszik, hogy rohanva írod az üziket, mert most kb háromszor olvastam el, hogy értsem.KépKép
Most miért baj,hogy jó a trutyid? Miért béna a te szervezeted? Mi az a sok Kép (szomi smile).
Krisztinka. ejnye-bejnye.Pozitívabban légyszives.Kép
Olvastad tegnap, hogy az az üzim amire nem válaszoltál véletlenül Klárinak küldtem el? Még jó, hogy nem másnak. Az lett volna csak az érdekes.Kép

öl-öl: Gabó Kép
Gabómanó

Kata!
Hát persze. Tábla nélkül nem sztrájk a sztrájk. Pédául tehetnénk rá smile figrágat. Olyan piros morgósat (ilyet nem tudok csinálni). Szerintem lejönnének értünk a lányok is Pestrõl, Ancsi Adácsról és még a többiek is. Na mindegy. Jobb ha beletörõdünk. De azért tehetne valaki valamit ez ügyben. Bezzeg ha valami nagy kutyának lenne szüksége a hiányzó eszközökre biztosan lenne rá pénzügyi keret.

Gabó Kép
Gabómanó

Kata!
figrágat helyett figurákat............
Gabómanó

Bocs, mindekitöl, aki már olvasta, a Maca-Vibe leírást (néhányszor):

Maca - Vibe potencianövelõ kapszula

A "Maca - Vibe kapszula" a Maca (Lepidium meyenii) szárított gyökerébõl készül. a növény gyökere a burgonyára emlékeztet és a burgonyafélék családjába tartozik. A Maca-t a perui hegyekben, 4000-4500 méter tengerszint feletti magasságban termesztik. Nincs más kultúrnövény, amelyet ilyen magasságban még termesztenek. A Maca gyökerét a helyi lakosság hagyományosan az energia, életerõ és a tûrõképesség növelésére használta. A Maca hatására - ahogy a kutatók beszélnek róla - az agy kitisztul és a nemi vonzódás fokozódik.
Napjainkban a Maca-t a férfiak impotenciájának, valamint a nõknél menstruációs zavarok és a menopauza gyógyítására használják. A Maca hatásosan alkalmazható még a krónikus fáradtságérzés kezelésénél is. A testépítõ tevékenységeknél pedig a Maca kitûnõ helyettesítõje az anabolikus szteroidoknak.
Az utóbbi idõben intenzíven kutatják és fejlesztik a "Maca - Vibe" szexuális tonikot, egész sor különleges és elõnyös tulajdonságot fedezve fel benne. Egyformán jól hat a férfiakra és a nõkre is - a "Maca - Vibe" a nap 24 órájában mûködik, tehát nem szükséges a nemi aktus elõtt egy órával bevenni. Néhány nappal a "Maca - Vibe" készítmény szedésének kezdete után a páciensek közérzete és a partnerkapcsolat "normálissá" válik.

Orvosi rendelvény nélkül szedhetõ, nincsenek mellékhatásai, nem tartalmaz veszélyes stimulátorokat, nincs ellenjavallata valamilyen betegségnél.
A "Maca - Vibe" közvetlen hatása, hogy növeli a szexuális képességet, növeli az ondó mennyiségét, a spermiumszámot és nagy mértékben növeli a szexuális vágyat.
Nagyon fontos tényezõ, hogy a Maca nem hormontartalmú szer és semmiféle mellékhatása nincs. Biztonsággal alkalmazható olyan ún. veszélyeztetett betegnél is, aki cukorbetegségben, érrendszeri vagy magasvérnyomás betegségben szenved.
A "Maca - Vibe" 100%-os növény-alapanyagú termék. Hosszantartó, kúraszerû szedése ajánlott napi 3 X 1 tablettázott formában. Így a nap 24 órájában mûködik és nem szexuális aktushoz kötött. Pozitív hatását 2-3 heti szedés után fejti ki.
Készült: Lepidium meyenii (perui zsázsa) felhasználásával. 1 tabletta 500 mg Maca-t tartalmaz.
Adagolás: 3 X 1 tabletta naponta

Melinda!

Szedtem Macat is pont egy anovulációs ciklusban.
Szerintem segített. De utána volt ovulációs ciklusom is, ekkor Serophene-t szedtem (3x1-et).

Szami!

Mint már irtam, tünet nem kell.
Bár a nök nagy százalékának hányingere van, de 1. nem biztos, hogy a legelejétöl 2. van akinek egyáltalán nincs (ide tartozom én is).
Szokott a menstruációd elött valami problémád lenni? (Derék, láb, hasfájás, ingerlékenység..)
Ezt csak azért kérdezem, mert nekem nem szokott, és komolyan mondom, a fiamnál semmi terhességi panaszom nem volt (pedig vártam ám, mert mindeki mondta, hogy lesz pl. hányingerem (anyámnak is volt...). Most is csak olyan lábfájásom volt, mint a mensi elsö két napján szokott lenni.

Beszti
Beszti

Na szasztok! Én összecuccolok és tûzök haza.

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Gabomano

Ne hari,a szokasos palyaudvar!A sok szomi meg azert van mert 30. napon vagyok,most mikor ovizok!!!!!!!szoval csak nem ertem!
Most rohanok fogdokihoz!

szer-szer mindenkit!

krisztinka
kriszti

Azért írom pirossal, hogy felfigyeljen rá aki tudja!!!!!!

Szóval, látom nemcsak én nem tudom. Hogy csináljátok a sárga fogvicsorgató és a piros mérges smile figurákat????

Kata
Kata

Kata!

Menj bele itt oldalt a Formázás / Egyéb formázások / Képek, mellékletek és jeézések / index-be. Itt megtalálod leírva, és ezeken a jeleken kívül még egy csomo más jelet is.
Egyébként a clipart után kell {} közé beírni a smile-ok neveit.

Edelweiss
edelweiss

ok, próba! Kép

Kép

Kép

Kata
Kata

Köszi!

Kata
Kata

Ügyi vagy!!! KépKépKépKépKép

Edelweiss
edelweiss

Azt hittem ezeket is elég valami billentyü-kombinációval írni.

A sárga sikerül is azzal, de a piros nem, csak képpel.
Kata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?