Arik vagytok, mar jobb a kedvem ,ferjem elvitt a tanyara, es voltam az ujjszulott osztalyon (kalyha melletti kalyiba) , ma szuletett 8 liba, és 4 napja 15 kiscsibe, es van meg vagy harminc kisnyuszi, es 3 kiskecske, hiaba az allatok szaporak
)) Itt a tavasz.
Szoval sokkal job ba kedvem, bar mar a ferjemet is nyuzom ,hogy nem sikerult mar megint, ezt most valahogy megereztem
Viszont az megnyugtat, hogy feltankoltam tesztekkel. Jo hogy mondod Szivi, akkor nem fogok telefonalni, ha negativ, mert egyebkent be vagyok osztva ugyeletbe, nem tudok tenlyeg menni, ha esetleg pozitiv lenne ,akkor is csak masnap tudnek menni. Oszinten dokumentaljak ahogy akarjak, peldaul irjak be, hogy vizeletteszt alapjan negativ. Ezt a vervetelt most vezettek be par honapja, en nem sok ertelet latom, ugyis megjon par napon belul ha nem sikerult, foleg nekem kesni sem fog, mert nem tartja vissza semmi. Lehet hogy vasarnapra mar tul is leszek rajta. Akkor meg minek is vervetel????????
Engem mar annyiszor szurtak, hogy minden alakalom szamit, de tenyleg, lelkileg nem fizikailag.. A BMC-ben ropke 3 orat kellett varni az eredmenyre, ugy hogy ott ultettek, es utana mehettel az itelethirdetesre, hat gyerekek egy orokkevalosag volt, de ezt gondolom Agnyes is meg tudja erositeni.
Tudom, Suti ,de amikor negativat teszteltem az mindig azt jelentette, hogy negativ ,biztos vannak csodak, de nem az en eletemben ,en ebbol a szempontbol jol mukodok ,most mar a mellem is faj, ez is a mensim jele szokott lenni, meg a jobb petefeszkem mar megint faj, ugy latszik megse mult el, mar kezdtem hianyolni, hogy nem faj es akkor tessek.....
Na mindegy holnap huzos napom lesz, aztan meg tesztelek szombaton.
Suti a te erteked eppen hataron volt szerintem a ketto es az egy kozott. Van akinek 120-160 kozott van egy babnal is. Egy forumos ismerosom ikrekkel 4.000. , azaz negyezer HCG szintet produkalt 14. napon, a tizennegyedik napon ugy 120 korul jo lenni, ez azt jelenti, hogy a 12.
napon olyan hatvan korul, tehat a 10-es tesztnek mutatnia kell, szerintem....
Na roviden elszantam magam a tesztelesre, es most megyek fozni egy kis olasz tesztat.