Új privát üzeneted érkezett!

Tantina: értem!!!Akkor hajra!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Tanita, igen az első volt és nagyon jól sikerült. Sz. Doki nálunk azóta az Isten és áldjuk a nevét, nálunk ugyanis Ő a "keresztapa". Január 14-én (szombaton) kaptam vissza őket (kettőt) 5 naposan. 9-én volt a leszívás, ha jól emlékszem 10-et sikerült akkor, amiből 3. napra már csak 7 db lett és szombatra maradt 3. Ebből 2 jött vissza anyához, egy ment a fagyóba. A kezdeti nehézségek után most már minden rendben. Kívánom, hogy a laptető és a szombati beültetés neked is szerencsét hozzon! Nagyon drukkolunk!

Nicky szívem, hogy vagy? Sokat gondolok rád...
Etna? hánytál ma már?

Szép hetet mindenkinek!

Puszi: Mi

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

tanita!
sok sikert, az embrio transzfer azt jelenti,h visszarakták a babákat, csak okosan így mondják, valszeg 4. napon már kezdő blasztók jöttek vissza, tehát minden úgy van, ahogy mondták.

évi!
nem hánytam, most épp ettől parázok, h nincs tünetem, csak a melleim lettek nagyon és érzékenyek, meg kívánós vagyok, most épp paradicsomos dolgokat eszem. meg elég fura lett az ízlésem. reggelire pl húsleves. de sem hasfájás, sem görcsök, én eddig ehhez voltam szokva. csak reggel van egy kis émelygés, amíg nem eszem, mondjuk húslevest :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Végre nekem is lett laptetõm :lol: :lol: :lol: Juhéééééééé
Csipegessetek belõle ezerrel :lol: :lol:

Hasfájása, egyéb tünete senkinek nem volt a beültetés után???
Úgy érzem magam, mint egy víziló :shock:
tanita74
Szigetszentmiklós

tanita!
hasfájás is volt és puffadás is, túlstimulálódás előtt. mérd a súlyod és a haskörfogatodat, ha változik, akkor szerintem nézzenek meg a jánosba a nőgyógyászaton bármikor megnéznek, ha nem rendelési időben, mert akkor a meddőségin is z megtekint. haskörfogat mérés köldöknél van. ha hányinger is párosul hozzá, akkor szerintem holnap nézzetek be a bmc-be, legfeljebb feleslegesen nézik meg. nekem is hétfőn kezdődött és keddre már hányinger is lett. de kölök lett a vége :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Tanita!sok sikert,nagyon drukkolok!Igyál sokat!!!Az fontos!Meg pihi!
Évi!Köszi,megvagyok.Még sajog a lelkem,de gondolom,majd egyhül kicsit később.Ma már voltam dolgozni.Irtó szar volt,mindenki velem volt elfoglalva.AZt kérdezgették,hogy vagyok,és láttam a sajnálkozó tekinteteket :(
Noci!Veled mizujs?
Etna!Hogy vagy?
nicky1983
Nagyút

Niki én is vagyogatok a holnapi napot kell túl élnem :( Sajnos én is mára már kicsit barnázom :( Csak a honlapon legyek túl és még egy két nap és akkor helyre rázódom én is!!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Drága!Pedig annyira szorítottam én is Neked,de úgy látszik,még nem jött el a mi időnk :( Majd legközelebb!Nagyon remélem...

Csajok!Honnan érdemes méhpempőt rendelni?Ami nem is annyira drága,meg a minősége is jó.Segítsetek!
nicky1983
Nagyút

Nicky1983

Én méhpempõs mézet innen rendeltem:
http://bioszallito.hu/Mez_mehpempos_31_g-termek-10471

Kapszulát is fogok a biztonság kedvéért.

etna33
Annyira nem vészes a haspuffadás és hányingerem egyáltalán nincs. Reggel mérem magam, de az sem változik lényegesen. Most ráálltam +2kg-val többet mutatott, de gondolom ez a bevitt, ki nem adott víz+étel miatt van. Ha lett volna vmennyi víz a hasüregben, gondolom azt szombaton észrevették volna.

Napi max.3.5-4l vizet tudok meginni. Ez jó?? 25dkg túrót is eszem naponta, mert nõvérke mondta, hogy ennyi fedezi a napi fehérje bevitelt.
tanita74
Szigetszentmiklós

Ti vizet/teát vagy mit ittatok??
tanita74
Szigetszentmiklós

Tanita!Én ittam vizet,teát,tejet.
Ha unod a sima túrót,keverd össze más-más ízű joghurttal.Nekem bejött.Puszi
nicky1983
Nagyút

Fel a fejjel lányok. Ne foglalkozzatok a sajnálkozó tekintetekkel, kemények vagytok és mentek tovább. Nehéz, de folytatni kell, mert ott a baba a végén. Ez biztos!

Tanita: Az 5. stimuláció és a 4. inszeminációnk lett sikeres. Barbus természetes úton született 37 hét után. Nekem az első stimumnál 8 tüsző sikeredett, az lett leállítva. Utána már lombikhoz leszívták, mint most neked. Szerintem azért kaptad vissza mind a három blasztóbabát, mert a harmadik nem volt fagyasztható állapotban.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!El vagytok veszve.Alig van itt forgalom. :(

Én egyre biztosabb vagyok abban,hogy jövő hónapban megint nekimegyek a beültinek a fagyibabákból.
nicky1983
Nagyút

Tényleg. Mi ez a nagy csend errefelé?

Noci: mi volt ma? Ott van a baba? Jelentkezz mielőbb!!!!

Tanita: gratulálok a laptetőhöz! Biztos összejött(ek) a baba(ák)! :P Hogy vagy most? Túlstimu?

Nicky: Hajrá fagyibabák! Beszéltél már velük, hogy megvannak-e?

Többi lánnyal mi újság?

Én lélekben felkészültem a csütörtöki hsg-re. Már nem félek, sőt, alig várom, hogy túlegyek rajta. Kíváncsi vagyok, hogy van-e sövény vagy elzáródás. Kibírom a fájdalmat, úgy döntöttem! Még mindig azért izgulok, hogy ne legyen chlamydiám, habár szerintem felhívtak volna már. Remélem nem megyek be potyára. Jön valaki csütörtökön?

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Sziasztok!
Tanita, örülök, hogy sikerült a beültetés, ne arra gondolj, hogy mit nem akarsz (3-as ikrek), hanem hogy mit akarsz. Vigyázz magatokra, pihenj, és ragaszkodj a Tieidhez! Nagyon szorítok!

andi, április 11-re kaptam időpontot első konzira, 9-10 óra körül. Most épp azt gondolom, hogy mennem kell, mert inszem óta egyre jobban fájt a cicim, és tegnap elég komolyan a hasam is, erre ma reggel mintha nem is lenne mellem. Kitartás a hsg-hez csütörtökön. Biztos ügyes leszel, és nem is lesz semmi gond. Fejfájásod elmúlt már? Méregtelen vagy?

ann, Ti hogy döntöttetek, hogyan folytatjátok?

nicky, az tuti, hogy lelkileg is romboló tud lenni egy-egy várakozással, pláne megalapozott reményekkel járó hónap után a szemünk közé a pofon, de nagyon igaz, amit Etna idézett. Felállunk, felpattanunk... Nem tudom, én nem bánom, ha ilyenkor sajnálnak, hisz én is úgy sajnálom mindig a rossz hírrel érkezőt. A fagyibabás beültetésed az pénzes lesz?

Etna, szerintem nagyon sokáig ne bánkódj azon, hogy csak a melleid nőnek, más tüneted nincs, a bébit majd úgyis csak azok fogják izgatni egy darabig, és baromira nem érdekli majd, hogy hányszor hívtad Kínát a nagy fehér telefonon. Uh-ra mikor mész? Vizesedésed teljesen elmúlt?

Többi kismami hogy van, jól viselitek a kettős frontot, nőnek a pocakok, kinek milyen vizsgálatai vannak?

ölelke
vensza
Jakabszállás

Vensza!

Nagyon remélem, hogy nem kell BMC-be menned! Hinned kell benne, miért nem lehetnél babás? Nemsokára tesztelhetsz. Nagyon, nagyon szorítok!

A fejem már nem fáj, úgy néz ki, méregtelen vagyok :lol:

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Vensza!Igen,pénzes lesz.Muszáj,h maradjon 4 lehetőség,bár kétlem,h kihasználom,.De inkább a fagyibabásért fizetek 100000-at,mint a stimusra ki tudja hány 100-at. :(

NOCI!Mi van Veled?Vártam az sms-t,de hiába.Pedig nagyon izgulok ám.ÍRJ!!!!
nicky1983
Nagyút

Nicky, te nem vagy pco-s ugye jól emlékszem?
ann74

Szia Andi!

Remélem minden rendben lesz, szorítok neked!

Üdv Csupacsupsz :D
csupacsupsz
Budapest

Jó, hogy jöttetek csajok megtörni a csendet. Én nem akartam a negatívkodásommal itt rontani a hangulatot, de jelentem nem gáz a helyzet. Dolgozom, szerencsére, mivel nem dolgoztam 3 hétig, így most sok behozni való van, így ez lefoglal.
Szombaton meg is jött, sajna iszonyat éjjeli hányással együtt. Ma voltam BMC-ben, a csütörtöki 260-ról mára 37-re csökkent a hcg-m. Úgy fel voltam készülve, azt hittem már 2 alatt lesz a hcg, bementem nekivetkőztem, még a kardigánomat is levettem, hogy akkor most megbeszélünk minden továbbit,csak akkor még nem tudtam, hogy még mindig van hcg. Jövő csüt kontroll, és aztán végre mindent átbeszélünk. Sajna azt már előre tudom, hogy nem igazán fog tudni mit mondani a miért-re, de kíváncsi vagyok mit fog javasolni.

Andi szorítok csütörtökre, és ki fogod bírni :)))
A chlamidia eredménye elég hosszú idő, légy türelemmel, de bízzunk benne hogy tuti rendben van.

Tanita, szorítok értetek!!

Nicky, jól teszitek, hogy fizetitek a fagyisat. Ha sikerül, meg fogja érni azt a 100e Ft-ot, csak erre gondolj. És persze sikerülni fog.
ann74

Ann!A 120 perces inzulinom volt magasabb,úgyhogy elvileg IR-es vagyok.De szedem a Merckformint is.Holnap meg megyek endokrinológushoz délután fél 6ra.Aztán majd ő megmondja,h mi a szitu.De ha szeptemberben nem csinálnak terhelést,nem is tudom,h vmi gáz van.Semmi tünetem nem volt.
Nagyon remélem,h sikerülni fog :) Bár megsúgom,kicsit félek az újabb pofontól.
nicky1983
Nagyút

Idézetek

“Az egyik legnagyobb kihívás bárkinek az életében, hogy megtanulja, hogyan értelmezze a ‘kudarcot’. Hogyan foglalkozzunk az élet ‘vereségeivel’, és mit tartsunk olyan oknak, amely a sorsunkat alakítja. Emlékeznünk kell arra, hogy csaknem bármi másnál jobban alakítja az életünket az, hogy hogyan kezeljük a csapásokat és a kihívásokat.” (Anthony Robbins)

Építsd föl minden éjszaka
építsd föl újra, s újra
amit lerombol benned
a nappalok háborúja.

Ne hagyd kihunyni a tüzet
a százszor szétrúgottat
szítsd a parazsat
Nélküled föl újra nem loboghat.

Csak az győz, aki tudja, miért harcol és szilárdan hisz is az ügyben.
Mihail Solohov
csupacsupsz
Budapest

Csupacsupsz, köszi az idézeteket! Hát én is hasonló hangulatban vagyok :))

Nicky, a diétát csinálod? Betartod? Milyen volt amúgy az értéked? Szeptember óta szeded a gyógyszert? Mikor volt kontroll?
ann74

Kontroll nem volt,és a doki,akivel akkoriban beszéltem,azt mondta nem vészes,ne pánikoljak.Nem kell diétázni fölöslegesen.Csak kevesebbet egyek mindenből.
Mondjuk próbáltam diétázni,de a munkahelyem miatt én ezt nem tudom úgy csinálni,ahogy papírforma szerint le van írva.
Azt mondják,az éhomisnak az 5szöröse lehet max,hát az enyém úgy nézett ki,h vércukor éhom. 5,2 ; 60 perces 8 ; 120 perces 6,5 ;inzulinszint 2,7 ; inzulin 120 perces 51,7.
Úgyhogy most ezért megyek holnap szakemberhez,aki remélhetőleg többet konyít a dolgokhoz,és talán segít a tanácsaival,és elküld kontrollra.Igen,szept óta szedem a gyógyszert,de sztem felügyelet ill.kontroll nélkül nem ér semmit.
Majd írok,mint mondott az endokrinológus.
nicky1983
Nagyút

Jah!Meg írtam egyszer egy netes szakértőnek,aki szintén azt mondta,h nincs okom az aggodalomra.Persze,de mindenki más azt mondja,h hatalmas bajban vagyok.Ami nincs kizárva,de rám hozták a frászt.
nicky1983
Nagyút

Sziasztok csajok!

Akkora béna vagyok, hogy ezt el kell mesélnem...
kb egy hete görcsölök az adóbevallásokon. Akármelyiket is csináltam, mindegyiknél az jött ki, hogy be kell fizetni több 10 vagy 100 ezer ft-ot... Olyan idegbeteg agresszív állat voltam ma már, amikor századszorra írtam be ismét az adatokat, hogy mérgemben letöröltem a teljes programot, majd újratelepítettem az egészet. És ekkor jött a csoda... Rá kellett döbbennem, hogy a 2011-es adatokat nem a 2010-es nyomtatványba kell beírni :) Hát ez vagyok én... Aki tegnap már felhívta a Tesco győri pénzügyi központját, hogy elcseszték a tavalyi adózásomat és menjenek a picsába...

Kész vagyok teljesen.... :D:D

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Nicky: Nem annyira jók az eredményeid, de az enyém sokkal rosszabb volt és mégis itt van velem Barbus. Kitartás.
vicky79
Budapest III. kerület

Évi: Az a lényeg, hogy kiderült hogy hibáztál. Így csak nem kell annyit befizetned.

Ann: Munkaterápia. Jót tehet.
vicky79
Budapest III. kerület

ÉVIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Tényleg nem vagy semmi!! Szegényke!! Amúgy a terhesség miatt is lehetsz simán szétszórt.
Anno volt főnököm felesége amikor terhes volt, bejött hozzánk az irodába és ott mesélte, hogy elindult, hogy elvigye a kutyát fodrászhoz. Szépen összekészülődött, ahogy ezt kell, aztán el is indult, meg is érkezett az irodába, na ott vette észre, hogy a kutyát otthon hagyta :D :D Szóval Évi, lehetett volna rosszabb is, ne aggódj :)
ann74

Nicky, a 0-ás inzulin az szép, hát a 120 perces a akárhogy számolom elég sokszorosa a nullásnak. Ha azóta nem volt kontrollálva az ir-ed, lehet én a helyedben megnézetném újra, vagy legalább egy kajálós terheléses (75-80 gr lassú és gyors szénhidrát) vv-vel, hogy legalább lásd, hogy normál esetben hogy működik a szervezeted. Írj majd mit mondott az endokrin doki, kíváncsi vagyok. Kihez mész?
ann74

Nicky és milyen gyogyót szedsz és mennyit?
ann74

Merckformint szedek 750 mg-osat,napi 3at.
Dr.Juhos Erzsébethez megyek Egerbe.
nicky1983
Nagyút

Jó reggelt!!!

Niki ne haragudj de tegnap szó szerint sokkot kaptam :shock:

Bementem vittem a pisimet, de két napja már rozsaszin folyásom volt :oops: így tudtam mi fog rám várni, ezáltal vittem is magammal 25 ezer forintot :D Hogy Jol be vásárolok magamnak egy két dolog, Higy ne szomorkodjak :lol: Így indult a nap...folyosón oda szólt a doki néni, nagyon rendes volt és enniy mondott, újból kezdünk végülis és éreztem :( De örülök, hogy ezt így közölte velem :!: Utolsónak hívott be...mondom neki nekem is vetkőzzöm kell!?mert gondoltam én minek, meg beszéljük csak a folytatást :roll: Erre kérdi mensi!?Mondom nincs...ok utro!?Mondom elfogyott...jó rendben 1-2nap és megjönn...de vetkőzzek meg akar nézni...mit látok!? :shock: Basszus véres egy kicsit a bugyim :shock: Szerencse, hogy feltalálták az intim kendőt :wink: Bemegyek mondom : eltelt az 1-2 nap...na mi történt, hát mondom megjött...ohhhh na az szuper, akkor meg csücs vizsgálunk...
noci85
Budapest XIII. kerület

És akkor csak enniyt hallottam...Endo: 10, bal:5, jobb: 10.
EZ MI LEHET!?!?!?!?Nem tudja valaki!?!?!?
Mert nekem van egy sejtés és, de nem tudom hogy az- e és persze enm kérdeztem rá :oops: :evil: Elfelejtettem :evil:
Na akkor mondta ez a ciklusom első napja lesz még ma erősen meg fog jönni...akkor mi lehet ez a 5 és 10?!?!?!
A végen még annyit mondott minden a legnagyobb rendben van!!!
Kiküldött majd jöjjek vissza...Nagy szemmel nézz, nem tudja mi lehetett a bibi, hisz nálam 3szép tüsző volt rögtön hatott a gyógyszer 1het alatt 2/3 ampulla elég volt...és férj meg kiváló a minőség...csupán a stasztikára tudja fogni... :roll: Ok nem kezdem ebbe bele menni ez van :roll:
És akkor mondja üljek le... :shock: Előveszi a stimus lapot :lol: Meg egy receptet :lol: Amin a merional van :lol: Én egyből fülig erő szájjal voltam, és ő is...igen holnaptól...elkezdi a 2/3 ampullát...nem tudd többet adni, mert így is múltkor 3 tüszőm érett szoval marad minden ahogy az előzőnél...és jövőhéten szerdán tüsző uh, és reméljük megint szép nagy tüszőt produkál ok és penteken inszem :shock: :lol: :shock: :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

vicky79
Eleve nem lombiknak indult a dolog és ezért kevés volt a tüszõm. 5 petesejt lett, ebbõl 4 termékenyült meg és 3 volt használható. A 3. egyébként is kicsike volt és így nem volt mit lefagyasztani. Gondolom normál esetben ez sokkal több. Ha ez nem jön össze, akkor az inszemnél is 3 hónapot kell várni vagy csak a lombiknál??

andi565
Jól vagyok, szerintem nincs tulstimum, mert már tegnap semmi bajom nem volt, nem voltam felpuffadva és hetek óta most voltam elõször éhes és korgott a gyomrom :shock:
Nem is igazán értem ezt a tulstimut, mert nincs már tüszõ, ami túlstimulálódjon,csak petesejt van. Na mindegy, biztos úgy van, ahogy okosék mondják.
A csütörtöki hsg-hez ezerrel megy a drukk :lol: :lol: :lol:
Ki csinálja???
tanita74
Szigetszentmiklós

Vensza
Köszönöm a drukkokat, csak nincs még babám és elsõre akár 2-3 is lehetne :shock: :shock: Ettõl kicsit beparáztam. Nagyon-nagyon szeretném, de ha most nem jön össze, nem tudom mi lesz :cry: :cry:

nicky1983
Hogy van ez a fizetõs dolog?? A fagyibabákért miért kell??
OEP keretén 3 havonta lehet ingyen, nem? Egyébként, ha nem várom ki a 3 hónapot, akkor mi van? Vagy így is úgy is kell fizetni???

ann74
Aranyos vagy, hogy szorítasz
:lol: Hogyan tovább? Milyen és mennyi lehetõségetek van még??

szaboevi27
Aranyos, de szerintem ez bárkivel elõfordulhat :lol: No para
Te mikor csináltad az elsõ tesztet?? Szombaton volt a beülti 4 napos babókkal. Félek a csalódástól, ugyanakkor meg nagyon szeretném már tudni, hogy mi van :wink:

noci85
Hanyadik inszem ez neked?? A 2/3 Merionallal hány db tüszõd lett???
Az endo az a méhnyálkahártya, a jobb/bal az a petefészek benne az x mm-es tüszõkkel.
tanita74
Szigetszentmiklós

Tantina: igen azt tudom, hogy az Endo az a mnyh :wink: És én is arra gondoltam, hogy a jobb és a bal az a petefészek és benne tüsző, de a ciklus első napján lehet ez már!?!?! :shock: :shock: :shock: hogy érik a tüsző!?! :shock:
Második inszem és 8 napon át 2/3 merional produkált, 2db 18mm tüsző és még egy 14mm!!!!! :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci85

Szerintem azért van már benne tüszõ, mert ennyire felturbózzák/felborítják a hormonrendszert és ez vhol nagyon nem természetes.
Akkor most lesz a 3. inszem?? Mennyit ajánl a dokinõ??
tanita74
Szigetszentmiklós

Tanit: azért van már benne tüsző, mert előző hónapban kaptam a merionalt!?!?
Én nekem azért meglepő ez mivel Ma kezdett el még csak a szúrást és tegnap jött meg és tegnap látta ezt az uh-n... :shock: akkor!?!?!?!!
Nem ez a második!!!ő azt mondta max 2-3 és sikerülni kell!!!!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

nóci, szerintem a petefészek méretei azok az eredmények, de ha eszedbe jut mellékduma még írd le. tüsző még szerintem nem lehet benne, vagy akkor már 5. napon kéne tartani, nekem a 6. napon voltak ekkora tüszőim.

boti bokáján lett egy zúzódás, mert becsípte a bicikli küllő, valamint a sarkáról szó szerint le van nyúzva a bőr. két naponta járunk kötözésre, fekvésre van ítélve. csóri gyerek négykézláb jár, mert emelni nem tudom, norbi meg persze mindig dolgozik. kiskádban fürdik, mindig valami ismerős jön át betenni. hát pihenésről szó sincs. tünet nem nagyon van, gyomorégés, éhségérzet, mellduzzanat, eddig ilyen klassz terhességem sosem volt. kb mindig úgy indultam, h, barnázás, görcsök, stb. ma kezdtem a 6. hetet és pont mához két hétre van uh. hát jó későn hívtak minket vissza, már majd 8 hetes leszek az uh-kor.

megyek, mert leszűröm a húslevest, még mindig azt eszem, meg rengeteg fokhagymás kaját. reggel fokhagymás tejfölt kentem a pirítósra :-o ennek a gyereknek szárnya lesz a sok pulykaszárny levestől. csak abból esik jól a húslves. de abból egész nap :D

sajnos most nagyon visszaolvasni nem tudtam, remélem mihamarabb gyógyír lesz a kis lelketeknek a következő kezdés és egy marha magas bhcg. érték. én küldök mindenkinek egy 510-es eredményt, mint nekem volt. április 11 de kua messze van

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

etna33

Te hány napos babókat kaptál vissza és mikor csináltad az elsõ tesztet??
tanita74
Szigetszentmiklós

tanita!
5 napos blasztokat kaptam vissza és a 10-es teszt et (ebmrio transzfer)+8. napon már + lett. a 25 teszttel ne is próbálkozz a vv előtti napig, mert nem fogja kimutatni szerintem, a bmc hamar behív vv-re

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Andi!
Holnap mennek a drukok! :D
csupacsupsz
Budapest

Etna!

Jobbulást Botinak!
csupacsupsz
Budapest

Etna: Jobbulást Botinak. Jól elintézte a lábát szegény.

Nóci: Szerintem sem tüszők. Vagy ciszták, de akkor nem kezdheztél volna, vagy a petefészkek méretei.

Tanita: A lombiknál 3 havonta van támogatott beavatkozás, ha szeretnéd visszarakatni a picúrokat, akkor 100.000 plusz a gyógyszer, ami az előkészítéshez kell.
vicky79
Budapest III. kerület

Nicky, mit mondott ma az endokrin dokkernő?
ann74

Sziasztok!

Lányok, köszönöm a drukkokat mindenkinek!

Csupacsupsz: nagyon jó az idézet. Ne felejts el írni a fejleményekről!

Noci: sajnálom, hogy nem jött össze, de látom sokkal jól vagy lelkileg! Nagyon jó, hogy már kezdhettek is. Most biztos összejön. Szorítok!

Ann: te ugye még nem csináltattál AMH-t? Nagyon fontos lenne megtudnod, mennyire terhelhető és mennyire van kimerülőben a petefészked!

Jó hír: Nincs chlamydiám. Felhívtam ma a BMC-t, tehát mehetek holnap HSG-re. Ez is egy örömhír!!!
Viszont ma bőrgyógyászaton voltam( kuponnal vettem egy dermatoszkópos anyajegyszűrést féláron) és le is szedték az egyik anyajegyemet. Kaptam egy szurit a hátamba, majd lézerrel leszedték. Erre nem számítottam, mert csak szűrésre indultam, de elvileg nem lesz baj holnap a HSG-n emiatt. Legalább lenyugtatott ez a fájdalomcsillapító injekció. Ellazultam tőle, nem izgulok a holnap miatt.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi, szorítok nagyon a holnap miatt, ahogy tudsz írj majd hogy mi volt.

Az AMH-tól baromira félek, úgy érzem hogy stresszelne ha tudnám, hogy úgymond "mennyi időm van még hátra". De majd rákérdezek jövő héten amikor megyek a kontroll vv-re úgyis akkor beszélünk meg mindent. Igazából azt nem értem, hogy ennek az eredménye vajon mennyire vihet minket előre.
ann74

Ann!

Én is ez törtem a fejem a napokban az AMH-ról. Én se vagyok már fiatal közelitek a 40-hez. Nem tudom mennyire tenne jót a lelkemnek, ha megtudnám, hogy mi vár rám a jövőben. :?:
csupacsupsz
Budapest

Nah,sziasztok!Hazaértem :)

Akkor sorraveszek mindenkit :)

Noci!Nagyon örülök,hogy lelkileg is jól vagy :) Komolyna.Remegve vártam az sms-edet :)

Andi!szorítok a HSG.re. :)Hajrá!

Ann!Az endokrin doktornő nagyon meg van a lelteimmel elégedve.Én meg mondom neki az inzulinos történetet,h a 120 perces?Azt mondta,az eredménnyel semmi probléma,minden egészséges embernek valahol itt lenne az értéke,ha cukrot adnak neki.Szóval most szakember mondta,h jó.Akkor most neki se higyjek?Arra már végképp nincs pénzem,h elmenjek több szakemberhez 5000,- ért,hogy vajon egyforma e a vélemény.

Etna!Jobbulást Botinak.Puszilgasd meg helyettem is.

Tanita!Nem a fagyibabákért kell fizetni,hanem mert nem várom meg a 3 hónapot.És úgy gondoltam,a fagyibabásat olcsóbban megúszom,mintha a stimusért kellene fizetni.Így a stimussal spórolok.

Nah,remélem nem hagytam ki senkit.Szép estét csajok!
nicky1983
Nagyút

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?