Babacska sajnalom, de lehet meg mindig korai az a teszt, ha hetfon kell menned, ket nap rengeteg ido, en tovabbra is nagyon szoritok neked. Ne add fel a finisben, remenykedjel, hetfoi vervetel a tuti, az meg mindjart itt van, persze ha addig megjon, akkor mar valoban nincs sok remeny. Igen megjohet potlas mellett is, nekem peldaul Crinon gel es 3 tabletta utro mellett is megjott
(( Ha nincs baba az Utro sem tartja sokaig vissza a mensit ,csak egy par napig.
Neked hanyadik lobikod volt, masodik?
Ma betegre kerteszkedtuk magunkat, hulla vagyok , reggel 10 tol nyomtuk, de szepek lettunk, megyek furdok aztan egyenesbe helyezem magam, leszakad a hatam a sok hajolastol, meg sepreketesetol, en sepertem, ferjem tartotta a lapatot, jo kis kozos munka volt
Pihenes meg mar megint semmi, na de sebaj azzal nyugtatom magam, hogy ha van is ott valaki, vagy valakik, akkor max 1 mm nagyok, abban meg sok kart nem tudok tenni, azert mert hajolgatok.... es nem fekszem
Volt hogy fekudtem egy , vagy ket hetig inszemek utan es a nagy semmi lett az eredmeny, azt gondolom nem ezen mulik, szerintetek????
Lanyok most mar egyre jobban izgulok, hogy akkor most velem mi lesz ha nektek sem sikerult?? Nem jo hirek ezek. Falkaban szeretnek terhesedni; olvastam a masik forumon, hogy lelkileg nagy segitseg, ha a forumos lanyok segitik egymast, es nagyobb aranyban lesznek terhesek is, mint akik nem tagjai ilyen kozossegnek, akkor most velunk mi a helyzet, nem mukodik a falkaszellem, es marad Suti az egyetlen kismamink, egyebkent en elhataroztam, hogy ezt az inszemet nem osztom meg a forumon, de nem birtam ki, latjatok itt porgok allandoan, na sebaj igy jartam..
Ja es a csaladot is telekurtoltem, hogy bizony megint aktio van, tessek izgulni, meg imadkozni de nagyon, meg ferjem Szent Ritas nagynenjet is beavattuk, ahhoz kepest, hogy lassan 80 eves, keni vagja az inszemes temakort, meg az agykontrollt, es kuldi az smseket, hogy mit kellene csinalnom, peldaul beszelgetni a kicsikkel meg ilyenek, ja meg persze Ritahoz imadkozni
Babcska hanyas tesztel teszteltel??? 10-es vagy 20-as? Szerintem tesztelj holnap is hatha honap megjelenik a masodik csik.
En elhataroztam, hogy csak a 14. napon tesztelek, es ha negativ nem is megyek vervetelre, ha pozitiv akkor igen, mert kivancsi leszek ki van odabenn.