Új privát üzeneted érkezett!

Votiv, Neet és aki már szült!

Nektek volt hányingeretek a vajúdás alatt! A szülésznő azt mondta, hogy szerinte csak szőlőcukrot érdemes vinni, mert a cerbona szeletet, csokit meg egyebeket úgyis kiadja az ember! Vagy nem mindenki küzd olyankor hányingerrel? Én nem fogok örülni, ha még az is lesz! Köszi a választ!

Szimo!
A Szt. Imre honlapján (www.imreszul.hu)megvan az összes doki neve, aki a Szt. Imrés! Szerintem a keresőbe írd be a neveket és az archívumból megkapod a hozzászólásokat, akiről van!

Clau!
Mikorra vagy kiírva?
Ildi
ildi76

Neet,mi nov. 3tol nem lattuk egymastKép

Kép
babarozsa

Boldog Karacsonyt Lanyok!

(es a baba tuti lany, azt mondtak!!!KépKép

Kép
babarozsa

Neet, tök mázlista vagy, hogy Eszti csak 3óránként enne, vagy még akkor se
Isti max. 2-2,5 óráig bírja
éjjel is!
képzelheted, itt micsoda tempó megy
szintén gyorsan eszik, ezért legalább 10-15 percet kell böfiztetni, mert annyi levegőt zabál a kis mohó
így még egyszer nem tudtam nappal hunyni egyet 2 szoptatás között - akkor próbálok enni/tisztálkodni/babanetezni - szóval csak az alap Kép
ha többet tudna enni a babó, csak többet aludna - erre várok, nagyon
na erre ma annyit evett, mint atom
és még csak nem is aludt délelőtt emiatt Kép
most is csak 15 percet
ennyi volt a szünetem...

votiv 8)
votiv

Ildi, naná hogy volt - a dokim szerint a méhszáj tágulásával párhuzamosan jön
nekem még a szőlőcukor is sok volt
viszont lement 3 liter víz
az táplált Kép

Babarózsa, gratulálok! Kép

votiv 8)
votiv

Clau! Igeeeen, en voltam az Kép Piros felsoben, farmerban. Hu, ne haragudj, en nem emlekszem Rad, ill. nem figyeltem. Nekem sem mutatott semmit az NST, Balint tok lusta volt, ugy kellett lökdösni, hogy megmozduljon. De vigasztaljon, hogy ez semmit nem jelent. Attol meg barmikor elindulhat a szülésKép
Nekem ma vizsgalaton azt mondta a doki, hogy erik a gyümölcs, nyiladozik a méhszáj. Szerinte ket ünnep között szülünk, de persze bármikor elindulhat a lurko...

Fibi(2 nap hijan 40)

KépKép
fibi

Ja, en is nyakdugo nelkul vagyok mar, ill. a nyakcsap egy hete folydogal kifele, de ez meg napokat jelenthet... Akkor nekem is szoritotok?Kép
Viszont ma fajdogal a keresztcsontomnal is, hatha ez is jelent valamitKép

KépKép
fibi

Fibi!
Persze, hogy szorítunk! Meg tudod beszélni papával, hogy írjon nekünk, ha esemény van?

Én is ma voltam dokinál! A méhlepény I.-es fokozatú, úgyhogy még bőven van idő szülésig! Viszont már csak a 39. héten kell mennem a dokihoz! Olyan fura!

Votiv!
Akkor lelkiekben felkészülök a hányingerre is!

Ildi(36)
ildi76

Sziasztok,
még itthon vagyunk, voltam dokinál, a gyerkőc szépen lement, folyamatosan folyik nekem is, ezek szerint a nyákcsap, görcsöl a hasam is, én már nem merek szólni senkinek, hiába mondtam,hogy reggel végigfolyt valami a lábamon, az állítólag csak folyás volt, hát azért hülye nem vagyok tudom milyen a folyás, ha meg mondom, hogy fájásaim vannak, arra azt mondják, hogy az nem fájás, ezek szerint csak akkkor kell kórházba menni ha már a gyerek félig kint van és ömlik belőlem a vér. Reggel még NST-t se csináltak, mert, hogy tele van az összes szülőszoba..
Na mindegy levontam egy két tanulságot, de a saját dokimat imádom, nagyon aranyos, ez a lényeg a többi nem érdekel.
remélem azért nem ment el senkinek a kedve.Kép
claudia

Votív, Neet
ti hányszor hittétek,hogy megindult a szülés?
claudia

Sziastok, azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki elérhetőséget a Bálint Mihály doktorhoz, valamint bővebb információt szolgáltatni az orvosról.
szimo
szimo

szia Szimo
én nem tudom, de ha a kórházat felhívod meg mondják neked, én is ott kérdeztem meg az én dokim számát
claudia

Claudia megkérdezhetem neked ki a dokid mert én nem ragszkodom a Bálinthoz tulajdonképppen egyik orvost sem ismerem csak próbálok minél több információhoz jutni
szimo

Sziaszok

Kiscsajom atkapcsolt par napja extra anyás+hiszti valtozatba.A karacsonyi kajcsikkal meg SEHOGY nem allok... Kép

Fibi
Megy a drukk!!! Kép

Clau!
Nekem is volt ilyen folyasom, bementem vele a korhazba(meg Pecsett) es nekem is azt mondtak,hogy sajna ez nem magzatviz!Pedig tobb zsepinyi---> tisztasagi betetnyi volt...total biztos voltam benne,hogy az szivarog! Kép Igaz engem NSTre tettek es mar nem engedtek haza...
Hogy vagy???

Bocs...most ennyi.Ja...3 napja keszulok bejelentkezni dokihoz es meg odaig sem jutottam el. No comment...

Norka
norkini

Szimo! A Szt. Imre honlapján csak az ott dolgozó dokik vannak fenn, de a kórházzal szerződéses dokik nem. Ez utóbbiakból igen sok van, a hét egy-két napján ügyelnek, vagy műtenek, tehát a kórházban jelen vannak, csak épp nem folyamatosan.

Valaki beírhatná, hogy milyen vizsgálatok várnak rám

ancsipancsi

Forza Fibi & Clau !

ancsipancsi

Ancsi
En meg nem is gratulaltam a zebresodashoz!!! Kép GRATULA!

Vizsgalatok: Doki megallapitja a terhesseget, enyem doki ezek utan azt mondta 12 hetig pihi, se vervetel se semmi...12 hetesen ver+vielet vizsgalat.Es termeszetesen UH!!!! Kép Egyelore legyen eleg ennyi, ilyenkor meg olyan lassan telik az ido!!

Norka
norkini

Szia Ancsipancsi
Neked ki az orvosod? Mi most tervezzük a babát, és ezért keresek orvost a szent imrében mert ott szeretnék szülni, a Bálint sándornál már próbálkoztam de ő kilőve, te tudnál esetleg valakit ajánlani?
szimo
szimo

Sziasztok!
Ildi, nekem abszolúte nem volt hányingerem, viszont a víz nekem is kellett. Mondjuk éhes se voltam egyáltalán. Szerinem azért nem árt bevinni egy pár falatot magadnak is, nemcsak apának!
Szimo, én a Bálint Mihályhoz járok, le is írtam az elérhetôségét 2 archívval ezelôtt. Ugyan nem szültem még nála, de kedves, normális, alapos.
Ancsi, gratulálok!
Neet, nekem az Avent mellszívó és az avent mosható cicibetét jött be. DM-ben kapható mindkettô.
Fibi és Claudia, hajrá! (Nekem abszolút nem ment el a nyákdugóm, azonnal a magzatvíz kezdett ömleni. telement vele a csizmám Kép Onnan még 11 óra volt a tutiig Kép)
Greenolive, ha te 24, akkor egyszerre szülünk? Ki a dokid és mikorra vagy kiírva?
Bori, 24
lakibori

Szia Lakibori

Magánrendelője van, vagy a kórházba kell hozzá menni?
Szimo
szimo

köszi a gratulákat!

épp most számoltam ki, hogy még csak 6 hetes leszek holnap, így lehet, hogy a doki elhajt a fejébe Kép. remélem azért ér majd valamit a vizsgálat, mert nem olcsó. járt valaki úgy maszekhoz, hogy közben az UH-t nem ott csináltatta? mert mint írtam volt, a terhesgondozás 8000 ft, de az UH az plusz vagy 9000 ft, amit sokallok. elég lesz nekem alkalmanként 8-at perkálnom.
gondolom megmondom a dokinak, hogy nem így készültem anyagilag, blabla, és utána ad egy beutalót az uh-ra, ahova biztos be kell jelentkezni. akkor ezekszerint még vért se vesznek 12. hétig? Kép én naív elképzeltem, hogy a jövőhéten mindent lerendezek, mert most leszek szabin.

ancsipancsi

Szimo! A B. S. miért kilőve? Egyelőre senkit nem tudok ajánlani, mert még csak 2x voltam a dokimnál, így nem rendelkezem kellő tapasztalattal etéren.

ancsipancsi

Szimo!
Én a Rabóczki Mariettához járok. Nagyon szeretem,ha gondolod megadom a számát, nem feltétlenül az a jó orvos, aki agyon van sztárolva ( tapasztalat), Na most ha olvassák utálni fognak, de nem igazán érdekel.Kép
Ancsi,
Horror összegeket írsz, ráadásul a 6. heti uh-on lehet, hogy még csak a petezsák fog látszani..
Nem is kérdezem kihez jársz, az ultrahang még a Praxisban is olcsóbb ( 7000.-, képpel, felvétellel együtt), de az sem semmi amit az orvosod kér.
Én az elején a kórháziba jártam uh-ra, tökéletes volt és ingyenes, időpontra mentünk és a Roland is bejöhetett. Ja és kaptunk fotót és felvételt. Ari volt mindenki.Kép
Claudia 39
claudia

sziasztok

szimo:én a cseked gáborhoz járok,neki budaörsön van magánrendelője,ha érdekel megadom a számát.
Képzeljétek most már biztos h. kisfiam lesz és Marcellnek fogják hívni. Egy kérdés a kicsinek mit kell bevinni a kórházban? Lehet választani 1 ill 2 ágyas szobát ahol majd leszek amíg a kórházban kell lennem,v a doki ill csecsemősök döntik el ki melyik szobába kerül.

juji 30
juji

javítok cseke gábor
juji

Lakibori !
Ápr.12 elvileg , aztán majd meglátjuk Kép Kocsis Éva doktornő. És te ?

Ancsi ! Én 7 hetesen voltam , akkor már lehetett látni az UH-n .

Kép
Kép
greenolive

Ancsipancsi!
Megadták nekem a B. S. telefonszámát felhívtam erre ő hívjam másnap kettő órakor mert megbeszélésen van, másnap hívtam, most is rohan nem ér rá és lecsapta a telefont. Így jártam vele.
Claudia!
Nagyon örülnék ha megadnád a telefonszámát és még azt szeretném kérdezni, hogy neki magánrendelője van vagy a kórházban rendel, ha a kórházban rendel akkor ti szoktatok neki pénzt adni sima nőgyógyászati vizsgálat után? Mert én akihez eddig jártam ő kórházban rendelt mindig adtam neki pénzt és szó nélkül elfogadta.
szimo

Sziasztok!

Claudia, ez nagyon gáz amit írsz, épp akartam kérdezni, hogy magzatvizileg mennyi az, amennyi elfolyik?? Ezek szerint ezerrel ömlenie kell kifelé, és akkor az már az??
Tegnap én végig ki voltam dőlve, fájt az összes csontom derék és comb környékén, a hasam aljáról nem is beszélve. Oldalt fekve volt elviselhető. Pedig eddig én elég aktívan viseltem a terhességet...

Lányok, az NST-n mit kellene látni a "naív" kismamának?? Minél jobban kilengenek a hegyek és a völgyek, annál közelebb a szülés??

Holnap este már Szenteste...Mindenkinek Kellemes Karácsonyt, a Pocakból kinn levőknek és Pocakban levőknek is!!! Remélem mindenkinek jól és fájdalommentesen fog telni a karácsony!
Vollard (38)
vollard

kösz az infokat.

én is meg fogom mondani a nőgyógyászomnak, hogy a rendelőbe akarok uh-ra járni, és kész. ráadásul ha ma, 6 hetesen berendel uh-ra, úgyis csak kb. 8 hetesen kapok ip-ot a rendelőtől, nem? Kép és addigra meg csak látszik már valami a kisskacból.

ancsipancsi

Sziasztok !

Tegnap meglett a cukros eredményem , 5,19 , 2 óra múla 6,56 . Azt mondták a kórházban ez még nem vészes ( a határ 6,1 ) , és ráérek megbeszélni a dokival majd januárban . Azért így kari előtt mégiscsak érdekelne , hogy ehetek-e sütiket , ilyesmit ? ( Bár nem vagyok egy nagy édességzabaló )Van vkinek tapasztalata ?

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Greenolive, én úgy tudom, hogy több, mint 6,1 a határ, valahogy 7,8 körülire emlékszem. De hátha valaki tudja jobban...

Lányok, jó, ha van az embernek hasleszorító bugyija a szülés után?? Ha igen, hol lehet beszerezni?
vollard

Greenolive!

Nekem 6,8 lett a cukrom és csak arra kell vigyáznom, hogy ne egyek édességet, illetve, a cukrot ki kell iktatni! Szóval szerintem neked sem árt vigyázni a karácsonyi sütikkel, inkább diabetikus cuccokat egyél! Én tegnap sütöttem magamnak diabetikus bejglit! Diabetológiára biztos nem küld majd a doki ezzel az eredménnyel!
Ildi(36)
ildi76

Vollard ,Ildi , köszönöm a válaszokat ! Szerencsére tényleg nem rajongok a sütikért , szóval nem nagy kérés Kép

Kép
Kép
greenolive

Fibi!
Szurk, szurk!!! Kép
Ildi!
Hányinger nem volt, csokit ettünk és kólát ittunk. Ha lett volna nálam más, azt is beettem volna, bár a végefelé, amikor valszín már éhes lehettem, nem éreztem, csak a fájásokat. Szülés után viszont kétpofára, amit papinkó behozott (beküldött) a börgerkingből. Kép

Clau!
Sose hittem, nem volt jele, csak jóslófájások.

Vollard!
Jó kérdés. De amíg nincs sokszor 80-90% körül az alsó csík, addig ninc semmi. Bár ez sincs mindig így.
Magzatvíz, nekem burokrepesztés után pár csöpp volt, majd negyedóra múlva árvíz. Kép
Védőnéni szerint szorosabb biciklisgatya is megfelel. Én semmit nem hordom, és megy vissza szépen.

MINDENKINEK KELLEMES ÜNNEPEKET, SOK TEJCIT, JÓ BABAVÁRÁST ÉS KEVÉS FÁJDALMAT, NYAVAJÁT KÍVÁNOK!!!!

neet
neet

Sziasztok!

Hát... nálam úgy néz ki, hogy 25-én szeretettel várnak a szülészeten, igaz, csak nst-re. No ennyit nálam a kevés nyavalyáról Kép

Ez a magzatvíz ennyire egyénfüggő lenne?

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és ha addig babó beindulna, Boldog Újévet is kívánok!
Zanza
zanza

Sziasztok!
Szimo, én a Bálint Mihály magánrendelôjébe járok a Bocskai útra, 5000 a terhesgondozás, és UH a kórházban van. Mondjuk rettenetes utálatosak voltak ott velem a nôcik, nemtom mért, de úgy t?nik, másoknak jók a tapasztalatai.
BM száma: 386-0700, k-cs.: 16.00-18.00-ig.
Hasleszorító bugyi szerintem tökjó, Anitában lehet kapni, a Kékgolyó utcában. Persze biztos magától is visszamegy, de én nem mertem a véletlenre (meg a genetikára) bízni.
OFF:
Lányok, ma reggelre virradóra ellopták az autónkat, és lejárt a casco-nk, nincs valakinek ismerôse a Generalinál, aki tudna valamit segíteni? Nem kaptuk meg ugyanis a felszólító leveleket, stb. Kép Brühühü
Bori 24
lakibori

Sziasztok!

Greenolive!

Nem akarlak elkeseríteni, de nem csak a cukorral kell nagyon vigyázni, hanem az összes szénhidrát tartalmú ételt vissza kellene fogni (főleg fehér kenyér, krumpli, rizs stb.), illetve csökkenteni. A határ 6,1 tudomásom szerint, így jobb lesz figyelni, annak érdekében, hogy a vércukorszinted egyenletes legyen és ne ugráljon. Nem tudsz még most beszélni a dokiddal, mert mégiscsak az lenne a legjobb neked és a babádnak is?

Vollard! Szerintem jó a hasleszorító, de csak akkor, ha szülés után 1 héttel elkezded már hordani. Ez lehet bugyi, amit javasolni tudok az Anita kismamafehérnemű boltban lehet kapni (Kékgolyó u.), bár az ára elég húzós 7000.-Ft körül van, vagy gyógyászati segédeszköz boltban pl. Salus lehet kapni kifejezett hasleszorítót, amit magad köré tudsz tekerni, így praktikus, mert bármilyen fehérneműre rá tudod tenni, kell hozzá a csipőméreted, így bárki meg tudja venni neked. Ez kb. 2800.-Ft körül mozog.

Mindenkinek Boldog Karácsonyt és jó babavárást!Kép

Üdv:
Újbaba
újbaba

Lanyok
Mindenkinek Kellemes Unnepeket kivanok! Kép

Norka
norkini

Újbaba !
Köszi , most hívtam fel megnyugtatásul a dokit , azt mondta a határ 7,8 , ne foglalkozzak a csillaggal .
Mindenkinek boldog. békés karácsonyt !

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Köszönöm a bugyis és NST-s infokat mindenkinek.
Neet, szoros biciklisnacit nem lesz nehéz találnom a szekrényben! Az összes szoros lesz szülés után! :-))) Jó ötlet!

Greenolive, nekem is 7,8 rémlett...de így is résen kell lenni a szénhidráttal és a cukorral, az tuti! Én néha picit elcsábultam, de annyira csak, hogy az íze miatt pl. a sütinek, nem egy egész tepsi. :-)

Újbaba, az a kifejezett hasleszorító, nem olyasmi, mint amit fogyókúrázáskor is magára teker az ember, hogy izzadjon alatta, vagy hülyeségre gondolok?

Utazik valaki vidékre karácsonykor nagy hassal??
vollard

arra is vigyázzatok, hogy bármi liszttartalmú kajában sok a szénhidrát.

Ildi! a beiglid receptjére kíváncsi vagyok, mert gondolom a lisztet nem hagytad ki belőle, de biztos cukor helyett mást tettél bele. írd be kérlek, mert anyukám is cukros, és folyton újabb és újabb sütiket kellene kitalálnom.

Voltam a DOKINÁL! Most már tudom, hogy a terhesgondozás 7.000 Ft, ENNYIT KÉRT = TERHES VAGYOK Kép Az UH sajnos 9.800,- Ft. ÉRTITEK? és azt kérte, hogy a két fontos betegséges UH-t náluk csináltassam, mert nagyon jó a gép+doki, blablabla. jan. végefelé kell először UH-ra mennem, ezt ő számolta ki. lehet, hogy ez a nyakiredő?
addig szép lassan elvégeztethetem a többi vizsgálatot. először is a házidokihoz kell mennem, utána a védőnőhöz. DE KÖNYÖRGÖM! azt se tudom hol a védőnő!!!

ancsipancsi

áá, és a doki azt mondta, hogy semmiféle mágneses izére ne menjek, így az MR-t is el kell halasztanunk.

és különben is:
Ancsi
6 Kép)

ancsipancsi

oké, látom senki nincs itt Kép.

Kellemes Karácsonyt minden kedves Mamának/Leenedő mamának/Babának/Leendő babának!

ancsipancsi

ANCSI!!! GRATULA!!!!
kívánom, hogy minden rendeben menjen, és szép egészséges babód legyen kb 34 hét múlva (remélem jól számoltam, ha nem, ne szidd majd a fejem Kép)

szorítunk Fibi, Claudia, Zanza!

Vollard, rám a hasleszorító bugyi se jött fel Kép
viszont magától is gyönyörűen visszament a hasam, nem kellett míder
csak sokat kell szoptatni Kép
és hason aludni (amennyire a ciciktől lehet...)

puszi mindenkinek, és jó fadíszítést holnapra!
Kép nekem ez lesz az első karácsony a SAJÁT CSALÁDOMMAL Kép
Isti holnap kéthetes is Kép
irtó boldog vagyok
remélem Ti is mind
votiv

votiv 8)
votiv

Ancsi, a haziorvos megmondja, hogyhol a vedono.
Meg a gyermekorvosi rendelonel szokott lenni.
Az uh egy kicsit huzos...

En is BOldog Karacsonyt Kivanok mindenkinek!

Votiv:nektek is!Kép
nekunk meg be van csomagolva az ajandek, kicsit kesik, majd csak februarban szabad csak kicsomagolniKép

Kép
babarozsa

Én is ki szeretném csomagolni a saját ajándékomat! Már nagyon kiváncsi vagyok rá!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
zanza

Csajszik!

mai estémet beárnyékolta az, hogy előbb jobb oldalon középen, majd egyre hátrébb fájt a fogam, míg átterjedt az alsó sorra. egyidejűleg, vagy felváltva fájt vagy 4-5 fogam. remélem a terhességtől van, mert most semmi röntgen, semmi lidocain. ráadásul két fogam olyan bazi érzékeny lett a hideg-melegre. eddig nem volt Kép
ti jártatok így? jövőhéten elmegyek fogdokihoz, hogy nézze meg kívülről őket.

ancsipancsi

Ancsi, helyi erzestelenitest lehet hasznalni...

lehet, hogy "csak" inygyulladas, de egesz az elejen, nem is tudom...
nekem szerencsere nem volt gondom a fogaimmal eddig
(33+2)

Kép
babarozsa

Ancsi, nekem a terhesség alatt végig vérzett az ínyem, de a szülés után azonnal és tökéletesen elmúlt, azóta se volt - vígasztaljon ez mindenkit, aki hasonló cipőben jár! Kép

voltam vele fogorvosnál is, a szájvízes öblögetést+fogselymezést javasolt + hogy óvatosabban bánjak a fogkefével
tömött is egyet, na ehhez még injekciót is kaptam - asszem lidocaint
azt mondta, semmi hatása a babára
szóval ha kell is vmit csinálni nálad, akkor se aggódj, olyat biztos nem csinálnak, ami árthat a babónak

egyébként "csak" a terhességtől nem hiszem, hogy ennyi fogad egyszerre fájhatna, bár ki tudja
remélem azóta már jobb lett, és jót karácsonyoz(ta)tok!
1ébként milyen rabszolgahajcsár munkahelyed van Neked, hogy alig tudsz elszabadulni?
vagy én vagyok elkényeztetve, és a legtöbb mhely ilyen?
azért próbáld meg majd az ünnepek után is kímélni magad, végül is most a baba a legfontosabb, nem?

Babarózsa, remélem boldogan karácsonyoztok, és tudtok a pároddal kettesben is lenni!

minden pocakos kismamának üzenem: becsüljétek meg nagyon az éjszakai alvást! (még ha 1-2 pisiszünet be is csúszik) Kép
2 hét után ott tartok, hogy jóformán álmomban szoptatok, és a 3-4x-i éjjeli etetésnek köszönhetően nappal is tök lepény vagyok
jaj, de várom már, hogy átaludja - legalább a fél - éjszakát!

még1x szép karácsonyt Mindenkinek!
v

votiv 8)
votiv

Sziasztok!
Boldog Karacsonyt Mindenkinek!

Claudia, en teljesen ugyanezeket erzem. Minden este faj a hasam, sokszor több oran keresztül, es mindig azt hiszem, hogy indulni kell a korhazba. De sajnos amig nem rendszeresek a kontrakciok, addig hiaba... Minden percben el tudnam sirni magam, mar annyira keves a turelmem. Pedig a 9 honapot vegigvigyorogtam, nem hittem, hogy a vege ilyen huzos lesz. Nehez igy a karacsonyra koncentralni, meg minden. Holnap telihold lesz, mar csak ebben remenykedem.
Köszi mindenkinek a szurkolastKép

Fibi (+1 nap)

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?