Sziasztok
Ildikó,
nagyon ügyes vagy Te is, szuperül haladsz a kilókkal!
Jó lehetett a buli
Olyat már én is csináltam, hogy este ettem fincsi milka pralinét, aztán reggelre csökkent a súlyom, de ez a ritka
Hát remélem tényleg nem allergiás semmire Olivér, de ha van rá hajlam, akkor tényleg jobb minél hamarabb kiszűrni!
Költözés: nagyon irigyellek benneteket! Mi is nagyon szeretnénk családi házat, de még a jelenlegi lakásunkon is hitel van... Amúgy milyen házat vesztek? Új építésűt? Mekkorát? És ha szabad kérdeznem, miért Gödöllőn?
Subesz,
jó hogy írtál
Gratula a fogacskához! Amikor én vizsgáztam, leginkább én is arra törekedtem, hogy legalább ne hízzak...
Zsófi,
húha, pedig nagyon bíztam a teljes kiörlésű lisztből készült bejgliben! No mindegy, azért sztem kipróbáljuk, de nem csinálok sokat belőle. Kitartást a diétához, belejön az ember, és akkor már könnyebb lesz betartani az időhatárokat!!!
Andi,
én is azt tudom mondani, amit Szirom: minél kevesebb korlátot érdemes felállítani, sokmindent inkább el kell rakni szem elől, vagy legalábbis jó magasra. Nálunk a szemetes is el volt zárva sokáig, ma már Zsoltika maga viszi ki a teli pelus és kidobja
De nem nyúlkál a szemetesben. Viszont a konyha nálunk nincs elzárva, ott a sütő a tiltott dolog, ha ahhoz nyúl, mindig hangosabban, szigorúan szólok rá, mert az nagyon fontos, hogy nem tapogassa. Én úgy vagyok vele, hogy ha pl. széttép egy könyvlapot Zsoltika, hogy miért is hagytam elől... Persze mondom neki, hogy nem szabad, stb... De hát ő még nem tud mindenhez olyan finoman nyúlni. Konnektorokat, vezetékeket nálunk nem lehet elöl találni, minden bedugaszolva, elrejtve
Amit még nem engedek soha: hogy ütögessen, karmolásszon minket, pedig azt is csak szeretetből szokta, de azt nem szabad.
Tegnap szalonnáztam. Én sem vagyok normális, utána vacakul voltam
Elszoktam már a zsíros kajáktól... Viszont elhatároztam, hogy egy kicsit szoláriumozni fogok, 5-5 percre merek csak befeküdni, de egy ici-pici színt jó lenne szerezni
Ja, és egy kérdés: nem tudjátok véletlenül, nem kötelező az élelmiszerekre ráírni a kalóriatartalmat? Egy csomó mindenen nincs rajta! Mondjuk nekem ez annyira nem fontos, a Norbi-diéta ugye nem a kalóriák számlálásán alapul - vagyis nekem ezt nem is kell tudni, de olykor kiváncsi vagyok erre-arra, és elvétve találok összetétel, kalória információkat az élelmiszereken.
Gabi