Sziasztok!
Nálunk ez történ azóta.
1. Az 1 hónapos kontrollon mondta a gyerekorvos, hogy van Máténak 1 kis köldöksérve, de nem kell vele foglalkozni, majd kinövi.
2. Pont tegnap 1 hete, hogy voltunk a fizetős csípő, koponya, hasi uh-n. Csak nem jutottam ide leírni. Kiakadtam a dokira, seggfej volt. kettőt nem szólt az emberhez, odaadta a szla-t és mondta, hogy minden oké, ami a papírra le van írva! aztán elkezdtek öltözni, ott álltak kabátban mögöttem 2m-re, és néztek! olyan ideges voltam, hogy alig bírtam begombolni mátét!!!! pedig direkt telefonáltam délelőtt, és ők mondták, hogy menjek! mindezt 10ezerért! rákérdeztem a köldöksérvre, szte nincs is, mert ahogy kinéz, ennyi erővel minden gyerek az lenne.
3. Szombaton észrevettem, hogy a jobb csípőcsontja és a kukija között van 1 nagy dudor. Figyletük, hol lejjebb apadt, hol visszajött. Úgyis megyünk 2 hós kontrollra, majd szólok.
4. Tegnap megvolt a 2 hós vizsgálat. Direkt megkérdeztem a köldöksérvvelmi van. Gyerekorvos szerint VAN!, de továbbra sem kell vele csinálni semmit, kinövi.
Mutatom neki a dudort. Jajj-jajj! Egyből beutaló a Bethesda gyerekkórházba, mert ez bizony lágyéksérv, és elég előre haladott, majd a kórházban megmondják, hogy figyelni kell-e vagy műtét.
Itthon megnéztem a rendelést, hogy jutok el kocsival, mert akkor ma elmentünk volna. Főnököt is hívtam, hogy beugrok majd a céghez gyerek mutatásra.
5. Aztán este felébredt, 8tól sikított (mint a malackák vágás előtt) egyfolytában szopi alatt is, na biztos az oltás. Rohadt kúpot nem tudtam beadni, lázmérés. Sikítás fejhangon tovább, anyóst hívtuk, hatha bénák vagyunk. Küzdünk, anyós beszél hozzá, én fogom a lázmérőt. majd észrevesszük, hogy a sérve teljesen lement a zacsijába (mintha 1 virsli lett volna a lágyéktól a zacsi feléig), kőkemény, és a kuki is teljesen félre áll tőle. Azonnal kórházba, mire felöltöztunk, falfehér volt szegényke. Kocsiba elaludt. Doki néni visszanyomta neki, persze sikított végig. Mihelyst eléri az 5kg-t azonnali műtét altatásban, 1éjszakát bent kell lennie. Kiderult, hogy 2hetet mindenképp várni kell az oltás miatt. Nincs értelme nézegetni, várni a csodára, mert már olyan fázisban van, hogy hiába húzódik vissza, nem fog ott maradni. Uh fasza 2het ele nezunk. Remelem addig szegenyke keveset fog szenvedni.
Köldöksérvet direkt megkérdeztem tőle is. És VAN! Viszont a gyerekek 2 éves koráig nem kell vele foglalkozni, kinövik.
6. nem tudom, hogy lehet, hogy szerda este 7kor a gyerekgyógyász szerint minden oké, szombaton meg ez van. uh-n biztos kellett volna látszania nem? ennyire sietett vagy mi? direkt azért mentünk hozzá, mert gyerekgyógyász. sima radiológus is meg tudta volna nézni. Lehet, semmi köze hozzá, de rohadt gyanús! B...a meg!
7. Hétfőn kell visszamenni, ha vmi nagy gáz van, akkor irány megint a kórház v az ügyelet. Az 5kg-t az altatás miatt kell kivárni, de gondolom, ha addig vmi nagy gáz lenne (de nem lesz), csak csinálnak vele vmit. Úh ez van. Épp mondtam a barátomank, hogy eddig semmi baja nem volt, még szörcsögés sem, erre rögtön 1 ilyennel nyit! Ejnye-bejnye.
A metet is elfelejtettem bevenni este, viszont jól bezabáltam minden hülyeséget.