Vikó
Köszönöm
Szamica
Üdv közöttünk! Az UH nem árt a babának, én most járok a 11. hétben és már 4-szer voltam, úgy hogy a jövőhéten is megyek. Tegnap este feltettem egy képet a babánkról, itt kb. 10+4/6 napos. Igen, a kis szívük már a 6-7. héten dobog! Lehet látni ahogy pulzál, és ha olyan az UH, akkor még a hangját is meghallgathatjátok. Nekem most volt tegnap 3d (4D) UH-om, azt mondta az orvos, hogy szerencsés alkat vagyok, - ez tök jól esett- mert hogy rólunk majd mindig jó képeket lehet csinálni
(nincs túl sok zsír rajtam - egyenlőre
). A 3D-s UH "helyettesíti" a "simát", sokkal pontosabb, részletesebb, - de elárulom hogy két dimenzióban is megnéznek egy ilyen géppel, rögzítik a képet és azt teszik át 3D-be. Ja és édesen kalimpált, mocorgott, a Te babád is biztosan aktívkodni fog! (mellesleg 29-én megyek én is következő UH-ra
)
Hajni
Vérvétel
Engem a múlt alkalommal egy kezdő kis csajszi szúrt meg, ott állt mellette az "oktatója", képzelheted! Úgy reszketett mint a nyárfalevél (én is!). Borogasd be hideg zsepivel, hogy ne legyen csúnya lila.
Hanee
A szoptatós kismamiknak viszont nem ajánlatos citrusféléket enni. Ezt egy másik topicban olvastam. (imádom pedig)
Judyt
Kérjük majd a beszámolót!!
Mekkora a bébi, mekkora a nyakiredő
Johanna
A Tóthnéhoz muszáj előre bejelentkezni? Én úgy hallottam vannak nála kész ruhák is, abból nem lehet csemegézni? Vagy csak méretre-rendelésre varr? Köszi
Vanda
10+5/6 (már nem is tudom)