Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Roni, tényleg így van, nektek is jár. 3 gyereknél minimum 2,5 maximum 4,5 szoba kell.

Panny, babócás könyvet nálunk a nyuszi hozza majd. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Csatlakoztam a szeptemberi babásokhoz. A káposzta tesztet nagyon szkeptikusan fogadták :). Egy volt a kb. 10 főből, aki azt mondta, hogy kipróbálja. Ez is érdekes, azt hittem majd lecsapnak a lehetőségre, de az összes jóslást kiröhögték :) Szó szerint....
seruzad
Solymár

Seruzad, én nem röhögöm ki, de nem hiszek benne, csak az uh-ban. Nem vagyunk egyformák. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze: Látod ezzel én is így vagyok, csak azt hittem nem a többséghez tartozom :)
seruzad
Solymár

Panny, Boldog szülinapot Kívánok Olikának!!!!!!

Én ki fogom próbálni a káposztát!
Ilyen kíváncsi természet vagyok! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Szerencse! Gratulálok a kislányhoz! Hihetetlen és egyben tök jó, hogy most ennyire bejön mindenkinek. 3 éve mikor Marcival voltam pocakos, meg egyszerűen sorra csak a fiúk jöttek.

Napsugár! Tőled szerettem volna kérdezni, hogy mikor neked volt tavaly a műtéted, utána meddig volt pozi a teszted? Csak mert kiváncsiságból megcsináltam és még mindig pozitív a terhességi tesztem, pedig már 2 és fél hete volt a műtét. Azt olvastam, hogy elég lassan ürül ki a hcg ilyenkor, na, de ilyen lassan? Ez normális? Remélem nem maradt bent semmi darab, vagy ilyesmi. A héten megyek kontrollra, csak gondoltam előbb megkérdezlek, normális-e, hátha te is teszteltél még utána.

Különben egyre jobban vagyok. Különösen, hogy Apával is kezdünk visszahangolódni. Már nem zárkózik el teljesen, hogy újból próbálkozzunk. Lehet látnia kellett ezt, hogy nekem mennyire fontos és mennyire el voltam keseredve utána. Én eredetileg úgy terveztem minimum másfél-két évet várunk, de még bármi megeshet, ahogy ismerem magam nem fogom tudni kivárni!

A káposzta teszt szerintem is inkább csak érdekesség. Nem tudom pontosan hány hetes kortól lehet megcsinálni, de az tuti, hogy egy bizonyos magzati kor alatt még nem is választ ki vizeletet a vese, aztán is csak nagyon keveset, amit még átszűr az anya veséje is, szóval nem is tudom.....

Üdv mindenkinek!

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

seruzad, bocsi, hogy ilyen későn válaszolok! :roll:
Találtam olyan oldalt, ahol leírta a lány a ph értékek és a színek jelentését (http://www.whattoexpect.com/blogs/red-c ... bbage-test), de ha a youtube.com-os videókat nézem, ott inkább a piros-fiú, lila-lány variáció jött be. Persze ott is van olyan, ami kék lett és fiú, és olyan is, ami kék lett és lány. Persze biztos függ az étkezéstől is. Összességében szerintem, ha a végletek (piros-kék) felé megy, fiú, ha lilás, akkor lány. Ha jól tudom, akkor a 10. héttől írja. :D

meskete, ne haragudj, de én nem teszteltem utána. Elég ramaty állapotban voltam, szerintem nem bírtam volna ki, ha látom, hogy még + a teszt.:? Remélem minden rendben lesz veled a kontrollon! :wink:

Lilypie Pregnancy tickers
napsugár08

Napsugár!

Köszi a választ! Én is csak azért csináltam tesztet, mert még mindig vannak enyhén terhességi tüneteim (büfizés, émelygés). Én is remélem, hogy ez így normális.

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

SZiasztok!

Meskete én is szorítok, hogy minden rendben legyen veled, és drukkolok, hogy hamar úgy alakuljon minden ahogy szeretné(tek)d.

Napsugár: köszi a választ, amúgy tényleg érdekesnek találom, majd ha a táblázat bővül légyszi csatold fel újra... Köszi.

Megkaptam a kombinált tesztem eredményét, és nem lett jó sajnos. Nagyon kivagyok, jövő hétfőn hasbaszúrnak méhlepény biopszia... A meglepi baba, hogy fiú vagy lány nem fog összejönni, ezek után ez a része eltörpült számomra, és fő, hogy makk egészséges legyen. Vár rám egy nagy extra ultrahang, és aztán a szuri. Nem kockáztatunk és megbeszéltük a férjemmel, hogy inkább az Istenhegyi-be megyünk, ott legalább pár nap az eredmény. Van egészségpénztárunk, a melóhely szépen fizeti, így ez a része sem gond.

Nagyon magam alatt vagyok, hogy fogom ezt a 10 napot kibírni 7+ 3 az eredmény.
seruzad
Solymár

Seruzad!
Drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!
Tudod, hogy ez a teszt sokszor téved, mert számít az életkorod is, és sokszor emiatt téves az eredmény!
Hány éves vagy?

Meskete
Remélem hamar túl leszel rajta!
Kitartást neked!

Kép
KépKép

angie28

Seruzad!

Nagyon drukkolok, tuti nincsen semmi baj. Volt már nyakiredő, orrcsont mérésetek? Az rendben volt? Tényleg számít az életkor is. Nekem pl. annak idején valami 1:840-hez lett az eredmény Marcival, ami jó volt, de másnak meg ilyen több ezres arányszámok jöttek ki. Finoman közölte velem a dokim, hogy hát igen, nem vagyok már mai csirke. Szóval reméljük neked is csak ennyiről van szó.

Üdv

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Köszi Lányok! 35 éves leszek két hét múlva, nem tartom még magam öregnek :). De az eredmény alapján 40 vagyok, 1:140-hez lett, ami nagyon magas kockázat, szóval mindenképpen biopszia.

A nyakiredő: 1,7 volt, és látszódott az orrcsont is. Ezen kívül nagy baba 63,3 CRL, láttuk mind az öt ujját az egyik kezén, mert pont szétnyitotta őket és a kezét egyfolytában mozgatta. Az uh-s nő még meg is jegyezte, hogy "na így kell kinéznie egy kisbabának".

Van pár ismerősöm, akik azt mondják az uh számít nem a vérvétel, de most mit csináljak, ha az az eredmény lett full rossz.

Papp-A: 0,35 (ez talán alacsony?)
béta hCG: 1,82 (ez meg magas? nem számít, hogy harmadik terhesség?)

A papíron 12+4 nap van, de valójában 12+2 volt, gondolom ez a két nap diferencia nem érdekes. A súlyom biztos annyi (67 kg), mert aznap reggel mértem, bár azóta fogytam, és európainak tartom magam.

Fogalmam sincs mitől ilyen fránya rossz az eredményem..., reménykedem, hogy nincs semmi baja, csak egyszerűen már megint nem tartozom a "nagyátlaghoz".
seruzad
Solymár

Seruzad!
Fel a fejjel! Szerintem ez csupán a statisztikai adat. A tarkóredő és az orrcsont a legfontosabb. És ezek tökéletesek. A negyedik babámat 39 éves koromban vártam a 12 heti alapos uhu eredménye után, ami nagyon jó volt, nem csináltattam meg a tesztet. Minden rendben volt. Ötödik babánknál is így terveztük, de az ő esetében a tarkóredő méretével gondok adódtak, így mi is az istenhegyin kötöttünk ki. Az integrált tesztem pedig jobb volt, mint amit a koromból kifolyólag elvárhattunk, akkor mintavétel mellett döntöttünk, és valóban a kisbabánk beteg volt.
A mintavétel legalább megnyugtat, de én nem aggódnék, biztosan minden rendben lesz.
zolna
zolna
Győr

Seruzad!
Dehogy vagy öreg! Sőt! Tökéletes korban vagy!
Nehéz most azt javasolni, nyugodj meg, valószínű én is remegve várnám a szúrást. Drukkolunk neked!

Zolna, milyen jó, hogy mégis a mintavétel mellett döntöttél, annak ellenére, hogy az integrált teszt jó volt! Azért az uh. sokat számít!
Ilyenkor mindig kétségeim támadnak az integrált vagy kombinált teszttel kapcsolatban. Én is tervezem majd azt elvégezni, csak sokan azt mondják, túl drága és sokszor téved. rossz eredményt hoz, pedig nincs semmi baj!
Nem tudom!

Kép
KépKép

angie28

Seruzad!

Sztem is az UH a döntő!!!!!A kombi vagy az intergrált teszt annyi mindentől függ....nem lehet pl.kiszámítani pontosan h mikor fogant a baba...és már egy csomó adat így tolódik is....próbálj megnyugodni,tudom könnyű ezt mondani...a helyedben a bizti kedvéért én is mennék az Istenhegyire!!!

Angie!

A kombi teszt már egy csomó emberkének ingyen van...attól függ hogy melyik kórházban szülsz és a kórházad szerződésben van-e a kombi tesztet csináló céggel...az én esetemben én a SOTE II-n szültem és az ott szülő kismamiknak a Czeizel cége a Bolgárkerék utcában ingyen elvégezte a kombinált tesztet annak aki kérte.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny, nálunk sajna már nem ingyenes!
Danival még az volt, aztán 2010 körül valamikor már nem!
Itt csak magánban csinálják 30 ezerért.
Még Debrecenben fogok utána nézni a klinikán.
Ha ott sem, akkor inkább Pesten csináltatom ugyan annyiért mint itt + utazási költség.
De akkor már ha fizetek, jobb helyet választok.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!
Hoztam képet Dománról..Már 5200gramm, és 59 cm.. ÉS csak szopik!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.11 09:32-kor.
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Andi! Gyönyörű ez a kis Pasi!!!!!! :D :D :D Örülök, hogy jól vagytok! Ügyesek vagytok a szopival!!!

Angie! Ha ilyen sokba kerül magánban ez a kombi teszt, akkor szerintem érdemesebb egyből szuratni ezzel a chorionboholy mintavétellel, hiszen nem sokkal kerül többe, mint a kombi teszt és jóval pontosabb az eredmény. Jó, hogy van 2 % vetélési kockázata, de tuti biztos, legalábbis arra a néhány betegségre igen. Legalább időben kiderül, ha gubanc van.

Üdv:

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Nagyon szép Domán!!! :wink:
Üdv. a 4 gyerekes létben :lol: :lol: :lol:

Én az utcsó két gyereknél csináltattam meg a kombi tesztet mert amúgyis ingyenes volt...a dokim beszélt rá...amúgy meg én a profi UH-ban hiszek....hál'istennek a dokim egyben profi szonográfus is,így benne nagyon bíztam.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!
Tanácsot kérnék, mert nem tudom helyes-e amit csinálok.. Az utobbi időben Domán eszik 120tejet, de utána iszik teát, addig üvölt amíg nem adok neki, és abból még 40-et is megiszik.. Szerintetek lehet szomjas tejre?

Köszönöm aranyosak vagytok:) most ahogy rendeződik minden kezdünk napirendet kialakítani, és kezd időm lenni magamra, képzeljétek,hogy újra mennek a fiúk oviba, és ez a délelőttömre jó hatással van...

Nem is említettem hogy sorba mindenki átesett a bárányhimlőn..

Annyira bosszankodom, ugyanis vasárnap a drága férjem túlfújta a baba kocsi kerekét és szétdurrant, így a héten nincs babakocsim, de még jó hogy garanciális..

Annyira gyorsan telik az idő, már nagyon sokat van fenn Domán,de ahogy látom Napsugárnak is telik az ideje..
Laura mikorra várod a babát? Lassan neki is érkezni kell..

Sajnálom,hogy a képi tesztet senki nem írta amikor Dománnal lettem babás, szívesen kipróbáltam volna:)Most hiába próbálnám ki, de talán majd 2 év múlva:)

Panny? te nem szeretnél még egy babát?Neked már nem lenne tétje sem? Nem jött meg a kedved a babázáshoz? :oops:
humadene
Jánossomorja

Humadene, nagyon szép kis pasid van! :lol: Sajna a tea kérdésre nem tudok válaszolni, mert nálunk ilyen még nem fordult elő. Azért szép mennyiséget eszik tejcsit, nem hiszem, hogy azért sírna, mert éhes maradt. :roll: Remélem a tapasztaltak tudnak neked segíteni. :D
Nem irigyellek a bárányhimlő miatt. :? Sokat vakaróztak? Kentél rá valamit? Vagy ilyenkor mit kell csinálni szegény gyerekekkel?
Tényleg telik az idő!

panny, az engem is érdekelne, amit humadene kérdezett. :D Nem gondoltál esetleg a pici lányod után még egy kislányra? :wink:

napsugár08

Humadene,Napsugár!

Dehogynem gondoltam én még egy babára...nagyonis megfordul(t) a fejemben...az az igazság hogy a páros számú gyerekek híve vok...szóval akkor már 6 kéne :lol: :lol: ...viccet félre téve...úgy érzem még 4 belefér...tudok rájuk figyelni külön-külön,talán 5 már sok lenne...de valószínű ha 5 lenne akkor az ötöt is tudnám simán kezelni....az ember lánya alkamazkodik a szituhoz :wink: ...a lényeg a lényeg hogy úgy érzem anyagilag is elég 4,már 35 vagyok...kéne melózni is egyszer már :wink: ...bár még az is messze van mert főállású anya leszek egy darabig....de azért az Eygetemet is valamiért csak elvégeztem és még nem dolgoztam benne egy percete sem...szóval azért találok ki sok indokot az 5.baba ellen hogy meggyőzzem magam miért nem kell...de a szívem mélyén benne lennék....igazság szerint már a férjem sem nagyon repesne az ötlettől...neki is elég már 4 gyerkőc...így is szétszedik őt 4 felé :wink: ...de azért soha nem mondom hogy soha...ki tudja mit hoz még az élet :wink:
A babakocsit és a sok babacuccot az unokatesómnak adtam mert ők akarnak babát mostanában...szóval családban maradt minden :wink:

Humadene!

Én sem adtam soha teát egyik babának sem,szóval én sem tudok ebben tanácsot adni.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Humadene!
Nagyon édes baba Domán! :wink:
Nekem tápszeresek voltak , én adtam nekik plusszba, de nem teát, vizet! azt mondta a védőnő, tápszer után lehetnek szomjasak.
Szóval érdemben én sem tudok segíteni, sajnálom!
Csak olvastam róla, hogy elvileg anyatejtől nem szomjasak, de hát ki tudja. Baja nem lehet tőle, de csak szerintem. :roll:

Azért kemény lehetett mind a 4-el otthon úgy, hogy a legkisebb még nagyon kicsi!
Nekem most nagy újra beteg, egész éjjel köhög, senki nem alszik.
Nem gondoltam, hogy ez az első év az oviban ennyire beteges lesz!
Jó, mondták, hogy ez erről szól, mindent elkap, de nekem előtte szinte sosem volt beteg.

Panny, az jó lehet, mikor 4-en szedik szét apát! :lol:
Ketten is le tudják amortizálni szegény apánkat, mikor hazaér melóból, hát még 4-en! :lol:
Olyan édesek olyankor, mikor még be sem lép az ajtón, de már mondják neki, egymás szavába vágva, rohannak hozzá.
Ez több gyerekkel még nagyobb élmény lehet.

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Andi, gratulálok, gyönyörű Domán!
Teához nem tudok mit mondani, elég tejnek tűnik amit iszik... és ha vízzel kínálnád utána? De én is tápszeres voltam, így nem vagyok mérvadó!

Megcsináltam a káposztatesztet, nekem jó jött ki. Sötét bordó lett, tehát lány.

Nekem papíron még 10 hét van hátra... De már elég nehezen viselem, fáj mindenem, kevés a vasam, sok pihenést, 3x2 magneB6-ot ajánl az orvos, hát nehéz betartani a pihenést 3 gyermek mellett.

Úgy örülök a szép időnek, kint is vagyunk sokat. Ma is virágokat ültetek, olyan jó!
Remélem mindenki jól van!
laura0606

Laura, már csak 10 hét??????
jól elment az idő!
Akkor még egy jó pont a káposzta tesztnek! :wink:

Kép
KépKép

angie28

khkjfhgdfgxd
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára humadene 2012.09.11 09:33-kor.
humadene
Jánossomorja

De cuuuuuuuki :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Humanede! Nekem kb. ennyi idős volt Dorka, amikor esti szopi után keservesen sírt vagy 3 napot. Végül Apa közölte, hogy tuti, hogy éhes, azért sír! Több int egy hétig szopi után evett még pótlást. (délelőtt fejtem, hogy legyen plusz tejecske) Összesen 190-200g-ot. Én attól féltem, hogy rosszul lesz már, de Ő a pótlás után édesdeden mosolygott, majd szépen végigaludta az éjszakát! Azóta nem kell pótlás, de éjszaka továbbra is alszik. Szóval nem lehet, hogy éhes marad, azért iszik? (Édesanyám mesélte, aki anno védőnő volt, hogy minket éjszaka nem szopiztattak, hanem teát adtak... Éjszaka azzal kellett beérni :-))
Ja, és elfelejtettem írni! Csodaszép kisfiad van!!!! Nagyon formás baba!
agi1974
Szigetszentmiklós

humadene, Nagyon szép Domán! :D Néztem a bőrét, milyen gyönyörű pihe-puha... :lol: Zabálni való! :wink:

napsugár08

ági azt hiszem igazad van, mert átállt a drága, ma sikerült neki 180grammot szopizni,és végre nem bömböl..Előbb is írhattam volna, de most nőtt a tejmennyiségem talán egy ideig nem lesz nagyobb az igénye.. Erre jobban odafigyelek majd..
köszönöm..
humadene
Jánossomorja

Sziasztok!

Humadene, örülök, hogy megoldódott a probléma!
Aranyosak együtt a fiúk!

Nekem az eddigi adatok alapján ma kellett volna pozitív legyen az ovu teszt, de nem!
Tegnap semmi nem látszott, ma egy halvány második csík van.
Na, majd holnap!
Ma még akció! :wink:

Kép
KépKép

angie28

angie, hajrá! :wink: :oops:

humadene, nagyon jó, hogy ilyen sokat eszik! :D Mi lesz, ha ezek a fiúk megnőnek, és nem bírunk rájuk majd főzni... :P Legalább nem fog piszkálni a férjem, hogy miért főztem ilyen sok bablevest... :lol: :lol: :lol:

napsugár08

Napsugár, köszi!
Én is mindig ezen agyalok, pedig még csak ketten vannak fiúk, hogy milyen mennyiséget fognak elpusztítani később! :lol:
Mondjuk én ha főzök, keveset nem tudok!
Majd nem 2 nap esszük amit főzök, hanem elfogy 1 nap alatt.

Kép
KépKép

angie28

Ma sem lett pozitív! :cry:
Nekem úgy tűnt, még halványabb, mint a tegnapi!
Akkor most folytassam tovább a tesztelést?
Meddig?
1-2 nap még biztos csinálok.

Kép
KépKép

angie28

a ciklus hanyadik napján vagy? Mikor szokott lenni kb. a péd? Hány naposak a ciklusaid? Nekem, mikor most babás lettem, nekem se a várt hétvégén volt ovu (pedig mindig a 12, 13. napon volt), és most kedden jelzett az ovu és a testem. Türelem. Lehet, hogy még kell pár nap. Nem hőmérőzöl? Attól okosabbak lennénk.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Angie!

Sztem is hőmérőzz..azzal meg tudod állapítani hogy mikor mi következik.

Egyébként nekem is volt hogy 13.napon volt a pé és volt hogy a 18. napon.Olika pl. a 13.napon fogant,Violánál a 18.napon volt pé.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Angie!
Anno a nagyobbik fiam óvatosan érdeklődött, hogy mi is kell ahhoz pontosan, hogy kistesójuk legyen. Kisfiam hallva a kérdést válaszolt azonnal: "Mi kellene, az, hogy anya minden reggel szájába vegye a hőmérőt!" :-) :-) :-) (egyik hajnalban lebuktam előtte, mikor mértem a hőt) Szóval hőmérőzésre fel! Tényleg sokat segít!
agi1974
Szigetszentmiklós

Szerencse, ez a mai a 16. nap.
A fogi gátló elhagyása utáni 1. hónapban a 13. napon volt pé. , a 2. hónapban 14. napon, ez a 3. hónap , mióta nem szedem a fogi gátlót.
Lehet ez is kavar még.
Ma is nézem. Valami kisebb fájdalmat éreztem ma.

Panny, köszi neked is.
A hőmérőzésre sokszor készültem már, de olyan komplikáltnak tűnik így kívülről.

Ági, ez nagyon aranyos volt a kisfiadtól! Hány éves?

Kép
KépKép

angie28

Seruzad, ma lesz a hasba szúrás?
Drukkolok nagyon!

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!

Seruzad, gondolok én is rád! Minden rendben lesz! Jelentkezz majd, amint tudsz.

Nekünk volt pár vaklármánk, bár még 8 hét.... de szerencsére zárt a méhszáj, sok magneB6, vitamin, pihenés.
Már megint elbizonytalanodtam a neveket illetően, az a baj, hogy a fiúk már nevén szólítják a leányzót, én pedig még szeretnék próbálgatni, válogatni hátha lesz még jobb. Ugyanez volt Máténál is. :)

Hogy vagytok? Óraátállítás nem kavart be?
laura0606

Szia Laura!
Jóslóid voltak?
Azért még bírja a kis csaj egy kicsit!
Szerintem azt a nevet kapja, amit te és apa elképzeltek neki.
A fiúk is megszokják majd. :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Angie!

Ha elkezded a hőmérőzést,nagyon kis idő után már a napi rutinod része lesz...én is így voltam vele...bár azért van egy-két szabály amit be kell tartani és ha pl.fel kell kelni a valamelyik srácodhoz éjjel akkor lehet hogy dugába dől az aznapi mérés...ekkor kérheted apa segítségét:)
Amúgy egyátalán nem komplikált...egy aranyaszabály van...mindig ugyanott mérd és ha lehet mindig azonos időben és azonos időintervallum után...nagyjából ezek a legfontosabbak hogy nagyjából hiteles és felhasználható eredményt kapj.

Laura!

És mik a befutók név ügyileg?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

A hasbaszúrós részén túl vagyok. Egy nagyon kedves doktor úr volt az Istenhegyin, maga Bátorfi doktor úr. Mindent elmondtott, hogy mikor mi fog következni. Tulajdonképpen nem fájt, olyan mint egy darázscsípés, és most is olyan érzés. Csütörtökre mondták az eredményt. Ma feküdnöm kell, holnaptól pihengetés egy hétig. Az uh-n alaposan átnézte babukát, nem láttot semmi olyat, ami izgalomra adna okot, ám a véreredményeim tényleg pocsékok lettek, ezt nem hagyhatta szó nélkül...

Panni: Olikának boldog szülinapot!!!

Sziasztok!

Seruzad! Örülök, hogy túl vagy rajta! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!! Már csak három nap és megnyugodhatsz! Addig pihenj sokat!

Ez a hőmérőzés dolog nekem tuti nem menne. Én tök sokszor vagyok fent éjszaka, mászkálok, meg reggel sem kelek mindig ugyanakkor.
Most mondjuk kiváncsi vagyok hogy áll majd vissza a ciklusom. Marci után rövidült, 25-26 naposra. Ezen a héten letelik a 4 hét, most már bármikor megjöhet. No, majd meglátjuk.

Laura! Én is kiváncsi vagyok a lánynevetekre! Vagy majd csak akkor árulod el, ha megszületett? Én ma voltam látogatóba egy tündéri Julcsi babánál. ÚÚÚÚÚggggyy.... szeretnék én is egy Julcsi babát!!!!

Üdv:
:D

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán

Meskete: nekünk az lenne a lánynév :)

Laura, Panni, Napsugár, Meskete (meg még akit kihagytam és három fia van): Ti mit éreztetek, amikor megtudtátok, hogy a harmadik is fiú?
seruzad
Solymár

Seruzad!
Örülök, hogy túl vagy rajta!
Sokat olvastam erről, és azt mondták sokan, hogy fájt!
Valakinek nem is kicsit!
Biztos számít, ki csinálja!
Megkérdezhetem ez mennyibe kerül ott az Istenhegyin?
És a vetélés veszélye még fenn áll ilyenkor? Vagy csak közvetlen a beavatkozás után?

Nekem ma is negatív az ovuteszt.
Nem is erősödik.
Olyan lehet, hogy pont nem akkor teszteltem, amikor mutatta a pozitívat?
Minden nap 14:00 körül csinálom, ugyan annyit iszok.
Már 5 napja tesztelek.
:?: :?:

Kép
KépKép

angie28

Én is akarok egy Nórikát :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
KépKép

angie28

Seruzad, én is Bátorfinál voltam nagyon jó szakember!!! Ha azt mondta nem lát gondot, biztos minden rendben lesz! Csütörtök mindjárt itt lesz és megnyugodhatsz.

Harmadik babánk előtt lányos Jónáskor megfogant egy baba, aki pár hetesen elment, és mikor decemberben tesóprojekt volt, nem is trükköztünk, csak az lebegett a szemünk előtt, hogy jöjjön össze és maradjon meg, legyen egészséges stb... peteérés körül fogant.
Mikor megtudtam harmadiknál hogy fiú? Csalódott voltam aznap, mert azért reménykedtem... és elkezdtem azon agyalni, hogy biztos mi a férjemmel nem tudunk XX-es gyerkőcöt összehozni, biztos oka van, lehet hogy nem is lenne egészséges- próbáltam magyarázatot találni a miértekre... a lány ruhákat elraktam jó mélyre, és csak akkor ütött szíven a téma, mikor az ismerősök sajnálkozva mondták nap mint nap, hogy a harmadik is fiúúúú? szegény TE! De amint megszületett beleszerettem, egyáltalán nem bántam már hogy nem lány, mikor a kezemben tartottam. Egész más egyéniség mint a tesói, és imádnivaló!

Nevek: most Lilla a befutó.
Johanna, Emese, Linda, Nóra, Panna, Petra... de még keresgélek...

Julcsi is nagyon jó név! :D (hajrá lányok!)
laura0606

Angie, Nóra nekem is nagyon tetszik. Csak az a baj, hogy mellette még van egy pár... nehéz, de majd csak letisztul. :)

És melyik tesztet használod? Szurkálást, tüneteket nem érzel?
laura0606

Angie: Én decemberben használtam LH tesztet, mert (talán már írtam) áprilistól-augusztusig nem jött össze, aztán "pihentünk" és újból nekikezdtünk, de akkor már a tesztettel (ez lett a baba itt a pocakomban). December 11-én jött meg, mivel a ciklusom elég hosszú kb. 31-32 napos, épp hogy gondolja. Dec. 25-től kezdtem tesztelni. 25, 26, 27, 28 negatív lett, már kezdtem aggódni (mint most te), hogy mi van, nincs is peteérésem, aztán 29-én pozitív lett, de nagyon erős két csík volt, míg az azt megelőző napokon semmi, illetve nagyon halvány két csík, de arra azt írta az útmutató, hogy az negatív. 29-én nem volt kedvünk együtt lenni, mert nagy vendégsereg volt és hullák voltunk. 30-án este voltunk együtt, ha jól gondolom aznap lehetett a peteérés... De az uh is ezt mondja. Igaz 26-án este is együtt voltunk, de ezek a sejtek szerintem már nem éltek addig..

Talán valamit segített a sztorim.

Laura: Megnyugtattál, köszi. És gondolom a mai napig imádnivaló :)
seruzad
Solymár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?