Új privát üzeneted érkezett!

A hsg-hez: nekem a mávban csinálta a dokim. Semmilyen gyógyszert nem kaptam vagy vettem be. Oké, nem volt kellemes, de hamar túl voltam rajta és utána már nem volt bajom. Én nem feltétlenül vennék be előre semmit.
vicky79
Budapest III. kerület

Komolyan Csajok,nem hiszem el,h mindig enyém az oldal utolsó hsz-e... :lol:

Etna!Örülök,h jól vagy :) Puszilgasd meg a kis Manót helyettem is :)
nicky1983
Nagyút

Akkor már én is elmesélem a hsg-s "élményemet":
Nálunk úgy ment, hogy kórházba befekvés, utána katéter felhelyezése, 1-2 óra várakozás a röntgenre, séta a röntgenig (másik emelet, túlsó folyosó vége - katérerrel amúgy is élmény, itt külön színesítette, hogy a járóbeteg osztályon és egy halom építőmunkáson is keresztül kellett caplatni), üldögélés a röntgen előtt, asztalra felfekvés, kontrasztanyag be.
Fájdalomcsillapító nálunk sem volt semmiféle. Igaz, a dokim a vizsgálat előtt mondta, hogy ha hoztam, vehetek be egy Cataflamot, de szerinte nem kell. Persze nem vittem, így nem vettem be.
Mi is ketten voltunk 2 különböző orvosnál. A másik lány volt előbb, ő teljesen rosszul lett a katéter felrakásától. Szegényt ott élesztgették. Nekem - hát nem volt kellemes, de kibírható. Mikor pumpálta fel azt a vackot, azt éreztem rendesen, de elment egy durvább mensis görcsnek. Utána feküdni nem volt vészes, járkálni és üldögélni viszont kellemetlen volt. A röntgennél találkozatam a sorstárs lánnyal, épp ment ismételni, mert kicsúszott neki a katéter. A röntgenasztalon is volt még egy kis affér, elfelejtették előkészíteni a röntgenesek a dolgokat... Lényeg, hogy végül kontrasztanyag be, majd nálam is kiesett a katéter. Szaladtunk ismételni, mert a röntgenesek már igen idegesek voltak.
Na itt már szívesen kuncsorogtam volna bárkitől egy fájdalomcsillapítót, de a doki lebeszélt, mondván addig már úgyse kezdene hatni. Szóval nőgyógyászatra vissza, katéter gyorsan-gyorsan befelé, most jobban fölpumpálták, hogy biztos ne csússzon ki (itt már csillagokat láttam). Dokival karonfogva (hogy ha ájulok, elkaphasson) röntgenre vissza, ott újabb üldögélés. Közben a villanyszerelők néha arrébb küldtek, hogy dolgozhassanak, velem meg csak forgott a világ. Röntgenbe be, köv. adag kontrasztanyag benyom, majd hüvelyen át vissza. Valami technológiai probléma... Oké, 3. adag kontraszttrutyi be, ez végre átment a bal oldali petevezetőmön. A jobb oldaliról máig se tudok semmit, mert itt már megsajnált a doki, és abbahagyta, mondván úgyse kell ez nekem semmire, lombiknál tökmindegy.

Ezek után én mindenkinek ajánlom, hogy kérjen fájdalomcsillapítást, és vigyen is magával valamit, arra az esetre, ha hasonlóan spártai intézménybe keveredne.

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác

Helló csajok!

Totál időzavarban vagyok.. Én azt hittem már vasárnap van, és jöttem leskelődni 2 doboz kipakolás közben, hogy együtt örömködjünk ennek a rakás kismamának... és aztán este kellett rájönnöm, hogy péntek van még csak... Ez nem érvényes! Én már olyan izgatott vagyok :)

Amúgy a pakolással már tököm kivan... Amikor 2 fullos háztartást kell egyesíteni úgy, hogy 2 pasinak is jó legyen... A derekam kezdi feladni, amúgy egészen jól bírom. A kölkök tök jófejek... Tiszta apjuk. Tudják, hogy most dolog van, így nem is nagyon kínoznak.

A HSG-ről én is mesélnék, de én átaludtam. Arra emlékszem, hogy utána véreztem, meg valami kék cucc jött ki belőlem..

Pusszantás mindenkinek

szaboevi27
Biatorbágy

Lányok, itt izgulok már én is, hogy ki mikor tud meg eredményt. Kitartást a várakozáshoz!

Évi:
Felvetettem a páromnak a Holt-tengeres ötletet, azt mondta, mehetünk, de én tolom az autót, mert benzinre csak Ceglédig van pénzünk... :roll: :D
A költözködési tanácsaidat megfogadom, hamarosan nálunk is ez lesz a műsor.

Etna:
Örülök, hogy jobban vagy. A rózsaszínházas ürgéhez nekem is lenne egy-két szavam... Hogy lehet ilyen érzéketlen bunkó állat valaki???

Witch:
Érdekes ez a keresztnév. Békéscsabán egy ilyen nevű városrészben nőttem fel, de sose hallottam, hogy ez keresztnév is. Ott a tót (szlovák) "jama"=gödör szóból ered az elnevezés, mivel tele van bányagödrökkel. Lánynévként milyen eredetű vajon?

rilka
Vác

rilka,én is Jaminai vagyok. :)

szaboevi27
Biatorbágy

rilka,én is Jaminai vagyok. :)

szaboevi27
Biatorbágy

Évi:
Hát ez vicces. :) A végén még kiderül, hogy padtársak voltunk... :D
Kicsi a világ...

rilka
Vác

Jóóó reggelt!!!!

Rilka!Ez a hsg-s élmény tiszta kínpad.A miénk ehhez képest vidámpark volt.

Évi!Én is nagyon izgatott vagyok már :) De azért kicsit félek is. :?
nicky1983
Nagyút

Jó reggelt...
Akkor én is jól be néztem mint Évi, mert azt hittem már a zebrás teszteket jövök :oops: :roll: Na azt az egy napot valahogy még kibírom :roll: :lol:

Niki: jól vagyok köszönöm tegnap moziban voltunk meg barátoknál.

Nekem még mindig változatlan a helyzet... :roll: Reggel derékfájás napközben nagyon semmi :roll: Este meg megjönn érzés ....
És a hőm az már napok óta be stagnált 37.1 semmere nem mozdul...
noci85
Budapest XIII. kerület

hali lányok!
niki ,akkor holnap?????? én be vagyok carva,h milyen eredményem lesz.

köszi lányok a drukkot. megint laptetőm van!!!!! ha holnap nem lesz + a teszt, akkor soha többet nem fogok hinni benne! muszáj lesz, h az legyen. amúgy et+8 nap 5 napos babóknál mennyire hiteles? ne várjak hétfőig? kua beszari vagyok így előtte egy nappal!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna!Igen,holnap reggel teszt.Én be vagyok tojva :) Nem baj :)
Ma egész na a levegőn voltam,élveztem a napsütést :) Tök happy vagyok :)
Noci!Puszillak,Drága!Örülök,h jól vagy :) Nálam amúgy igazán semmi terhes jel :)
Lesz holnap bőgés meg holnapután,ha nem +++++ lesz :(
nicky1983
Nagyút

Kedves Csupacsupsz!

Nagyon szépen köszönöm a bátorító szavaidat! Aranyos vagy, hogy megírtad!

Neked mi a történeted? Összejött a baba?

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a részletes HSG-s "élményeket". Valahogy majd csak túlélem!

Etna: nagyon örülök, hogy jobban vagy! Ez a 25 orvostanhallgató nem semmi lehetett! Le a kalappal!

Nóci: a 37.1-es hő nagyon biztatóan hangzik! Biztos baba van a dologban! :lol:

Niki és Etna: nagyon várom a holnapi boldog beszámolótokat. Ne sokat várakoztassatok minket a jó hírekkel! :D

Rilka: nem semmi a te HSG-s történeted! Én ott haltam volna meg, az biztos. A lényeg, hogy most már boldog kismami vagy!

Évi: Kitartás, nemsokára vége a költözésnek! A jó öreg Jamina! Sokat jártam arra tinikoromban. Gyulára jártam gimibe.

Vicky: le a kalappal előtted, hogy gyógyszer nélkül végigcsináltad a HSG-t!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!

Vensza
Én is inszemes vagyok. Az elsõ sajnos nem sikerült, most duplán kapom a Merional-t. Az elõzõnél 17mm-es volt a tüszõm, gondolom ez lehetett a probléma. Holnap adom be a 9. injekciót és hétfõn megyek uh-ra, aztán kiderül, hogy mi van.
Neked ez hanyadik??? Olvasom visszafelé is a fórumot, de annyi az info, hogy nem tudom mindet megjegyezni :lol:
Te a BMC-be kihez jársz????

Az elõzõ inszemnél nagyon pozitivan-- csak rövid i betû van a laptopon---- álltam hozzá, de a másodiknál valahogy nem..... Nem tudom, ez mennyire normális, de ettõl függetlenül nagyon szeretnék már kisbabát.

Etna33, nicky1983 várom holnap az eredményeket :) Remélem minden ok lesz :)

Olyan nehéz megkülönböztetni, hogy ki aki inszemes és ki a lombikos. Ahogy olvasom sajnos sokkal kevesebb az inszemes :cry:

Andi565
Túléled a HSG-t. Én nem vagyok egy izgulós, de életemben nem izgultam még annyira, mint a vizsgálat elõtt. Otthon Catalfan-nal iditottam, ott kaptam vmit, de egyik sem ért semmit. Nem volt kellemes, de nekem semmi elzáródásom nincs, ezért nem fájt nagyon.
Neked mikor lesz inszem/lombik???

Hétfõn jön valaki Z doktorbácsihoz????
tanita74
Szigetszentmiklós

Noci85
Neked ez az elsõ inszemed??? Semmi bajod nincs az injekciótól??? Kihez jársz, mikor derül ki az eredmény??
tanita74
Szigetszentmiklós

ÁÁ Csajok nem korai az az et+8 nap? Nem kéne inkább a 9et megvárni? Nicke neked mikor lesz az eredményhirdetés? ET+11 ugye?
ann74

Szia Andi!
Küldtem privit. :D
csupacsupsz
Budapest

Ann74!Én ET+9-en megyek (hétfőn)vv-re.Igazándiból nekem muszáj tesztelnem.Én enélkül nem merek elmenni vv-re :(
nicky1983
Nagyút

Kitartás csajok, csuriban mindenkiért a kezem.

andi: Nekem nem is mondta a dokim, hogy kérjek fájdalomcsillapítót, de nem is kellett. Én is nagyon izgultam, de túl lehetett élni. A vizsgálat után mentünk a párommal sétálni. Nem szívesen mennék újra, az biztos, de inkább mennék, mint szülnék. Bár annak a végén a kezedben a baba. Arra is azt mondtam a szülésznőmnek, hogy az biztos, hogy én soha többé nem szülök, most meg már szeretnék. Vagyis inkább szeretnék túl lenni rajta.

ann: Ne haragudj, hogy ma kicsit leráztalak, csak a barátnőmék átjöttek a lányomat megcsodálni, aki először félt tőlük, majd elvonult a húgommal aludni. Szóval barátnőmmel pletyóztunk. De nagyon drukkolok neked és szorítok, hogy minden rendben legyen.

Nálunk megint nátha van, Barbus lázas lett tegnap éjszaka. Nap közben már nem volt baja, úgyhogy nem mentünk haza a nagyiéktól hamarabb. Van nálam lázcsillapító szirup és kétféle kúp is, szóval fel vagyok készülve. Csúcs egyébként, hogy milyen egészségcsomaggal jövünk haza. Lázcsillapítók, orrszívó, tengervizes orrspray, orrcsepp, szemcsepp, hasfogó, hányinger-csillapító, ásványi sóoldat, lázmérő. És ez még csak a gyereké. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Ja most ugrott be Nicky, hogy neked te 5 naposakat kaptál vissza, nekem azért volt a 11. napon, mert én 3 naposan kaptam vissza őket. Így mostmár értem, és akkor tényleg kell tesztelned!! És 2 csíkosnak kell lennie, úgy, mint Etnánál.

Nálam is iszonyat lassan telnek a napok, konkrétan vánszorog. Nem érzek igazából még mindig semmit... Bár a legtöbben azt mondják még baromi korai, meg mindenkinél másképp van, csak azért olyan jó lenne már megbizonyosodni a babám léte felől.
ann74

Ann,Drága!Én is nagyon rettegek,h csak beképzelem,h ott vannak a babáim :(
De ott kell lenniük.
Remélem nálad is rendben vannak a dolgok.
Igen,igen,5 naposakat kaptam vissza.Akkor már mutatni kellene vmit a tesztnek...És remélem jó hírekkel jöhetek holnap.
Etna!Érted is szorítok!
Noci!El vagy veszve mostanában :)
Jajj,de jó,h ennyi kismami lesz itt :)
nicky1983
Nagyút

Sziasztok lányok!

Segítsetek nekem kérlek... Nem tudom, hogy a költözés hozta ki, vagy amúgy is előjött volna, de veszettül fáj a derekam. Sosem voltam derékfájós, de kezdek KO lenni, mert minden lépés fáj. Felkelni, lefeküdni szintén kishalál...Fájdalomcsillapítót nem vehetek be ugye, de masszíroztatni vagy meleg vízben csücsülni vajon lehet? Hétfőn megyek dokihoz és megkérdezem tőle mit tehetek, de most úgy érzem, hogy addig lebénulok...

Holnapra sok sok csíkot kérek... Attól szerintem jobban lesz a derekam is :)

szaboevi27
Biatorbágy

Évi, így hirtelen fogalmam sincs, de szerintem meleg vízbe ne csücsüljél bele!!!
Ha felkelsz ágyból, vagy lefekszel, mindig oldalhelyzetbe tedd, a karod segítségével.
Derékfájásmentes éjszakát és sokcsíkos reggelt mindenkinek!!
ann74

Niki vagyok csak ma mit is csináltam!?! :lol: Jöttünk mentünk vásároltunk...barátoknál voltunk :wink: Holnap hamar gyere!!!!

Tanita: én már túl vagyok az injekciózáson...semmi bajom nem volt, csupán hogy éreztem feszít a hasam...7 merinalt használatát el 3/4 és így lett a jobb oldaliban két darab 18mm és a balban egy 14mm mnyh 8mm erre még egy darab 3/4 merinalt rá nyomtam és rá 36 órával volt az inszem...szerintem akkor lehetett egy 20-22mm tüsző addigra... :roll: és a mnyh akkor volt 13mm meg nézte mert aggódtam, hogy két nappal előtte kevés volt a 8mm...
És 26-án megyek!!!Neked egy tűszöd volt csak?Az inszem elött két nappal volt 17mm!?Es akkor már kaptad a repesztőt a 17mm re!?
noci85
Budapest XIII. kerület

LÁNYOK!!!!!!

HALVÁNYAN, DE KÉT CSÍKOS A TESZT!!!!!!

fényképezőgéppel nem lehet rázummolni, h látszódjon, de szabad szemmel határozottan látszik, halvány rózsaszín, az egyik csík a másik persze jó sötét. kb 2 percet kellett várni, addig végig sírtam, h nega lett. most meg azért sírok, mert +.
édes istenem, ennyi szenvedés után végre eljutottam legalább a + tesztig, de most már végig is viszem. ilyenkor szerintem egy kisebb sokk ér minket, még nem tudom felfogni, csak sírok, sírok, sírok.
sok sikert niki, nóci, ann!
megcsináltuk!!!!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Juhhheeeeee!!!!!! :) :) :) :) :) Jobban is van a derekam, de meg faj, tovabbi csikokra van szükségem.

szaboevi27
Biatorbágy

Lányok!Nekem még halvány jó híreim sincsenek :'( Kicsit kiborultam...
Etna!Pici gratu! :)
Évi!Sztem meleg vízbe ne csücsülj!Fürödni sem lehet,úgyhogy sztem ez nem jó ötlet!
nicky1983
Nagyút

Etna: :wink:

Niki:semmi nincs veszve :wink: Ott lesz az :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Kép reggelre ilyen szépen látszódik a két csík

niki!
ne aggódj, életem első + tesztje és mégis itt van boti. amúgy sajnos nekem sem ez az első lombikom, hanem a 4. de ne aggódj, holnap már többet tudsz. tudod hányunknak lett nega tesztje és mégis babásak voltunk

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Nem tudom,még nekem sem volt sose pozi tesztem.És annyira akartam,h az legyen :'(
Jobban kibuktam,mint gondoltam.Nem tudom,hogy induljak neki a holnapnak.Még itthon elbőgicsélek,de ha ott is ilyen híreket kapok...
nicky1983
Nagyút

Etna: Gratula itt is.

Nicky: Szerintem sincs még minden veszve. Ma bőgd ki magad a nega teszt miatt, holnap meg pityeregj egy pozi miatt. Drukkolok.

A mostani éjszakánk sem volt jobb, úgyhogy hamarabb hazajöttünk Barbussal. Nap közben nincs rossz kedve (most itt húzza a lóbőrt mellettem az apjával), de nem akar megint enni nagyon és taknyos meg lázas. Jövő héten megint pihi itthon, pedig egy csomó munkám lenne.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi vicky,aranyos vagy.Barbus babának jobbulást.Küldök neki egy hatalmas gyógyító puszit :)
nicky1983
Nagyút

Nicky!

Fel a fejjel, holnap még sok jó hírt kaphatsz! Nagyon drukkolok neked! Kívánom, hogy ugyanúgy legyen mint Etnánál annak idején! A vérvételen fog minden eldőlni.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Etna!

Hatalmas gratula Neked! :P

Lányok, ne aggódjatok! Hamarosan mi is elkapjuk a babaragacsokat Etnától! :D

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Csajok!Ilyenkor vv után a doki mondja meg az eredményt?
nicky1983
Nagyút

Inszemnél igen, de ott csak teszt volt. Szerintem lombiknál is a dokié a feladat.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi.Holnap jövök!
Noci!Neked meg küldök sztem sms,h mit mondtak :) Remélem minden oké :)
Évi!Derekad?
nicky1983
Nagyút

Nicky nagyon szorítok!

Etna gratula a pozitív teszthez! :D
csupacsupsz
Budapest

Köszi csupacsupsz!Aranyos vagy :)
nicky1983
Nagyút

Sziasztok!
Ki hogy van!?!

Niki: várom a fejleményeket!!!!!!smst!!!!

Engem kiborult néha ez a derék fájás :oops: :( Nagyon remélem hogy jó jel ez azért 8)
noci85
Budapest XIII. kerület

Helló lányok!

Nicky, nagyon drukkolok!!!

Ma hivatalosan is elkezdem békéscsabai életemet. A pakolással nagyon jól haladtunk, a fiúk kitettek magukért :)
Szóval megkeresem a híres Védőnői centrumot, aztán meglátogatom a dokikámat, hogy nézzünk csak meg a srácokat, mert már 2 hete nem is láttam őket és ma betöltöttük a 12. hetet!!! :):):)

Szép hetet nektek, és jóóóóó sok babaragacsot a pocakokba!!!

Üdv: Évi

szaboevi27
Biatorbágy

Sziasztok!

Etna: nagyon örülök a tesztednek!!! :)

Nicky: remélem ma a boldogságól lesz könnyes a szemed!!! Nagyon drukkolok neked!!

Szép napot mindenkinek!
nyulacs82
Szolnok

Még nem kaptam smst Niniktől :?
Szegény ennyi ideig vár egy eredményre!?Vv re!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Már csak egy hét és én is megtudom mi a helyzet :shock: :roll:
Van izgalom rendesen, de a testhez nyuszi vagyok és leszek szerintem :oops: Csak ez a derék fàjás :roll:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!
Noci!Ment az sms. :(
Lányok!Azt mondta a doki: " Csak kicsit terhes." Nagyon alacsony a HCG szint,csak 5,2.Azt mondta,nem lát benne sok fantáziát.Visszarendelt szerdára még vv-re,hátha az már jobb lesz.
De nagyon lelombozott,ha még ő sem lát benne fantáziát.
nicky1983
Nagyút

nikiről semmi hír???????

én víztelen vagyok, de a parát belém tették a jóakarók. h egy + teszt még nem jelent semmit. most vehetek még egyet, h rájuk cáfoljak. ja amúgy 25-ös tesztet fogok venni, mert állítólag a 10-es még az ovitrell hatását is kimutatja, szóval ma megint hajnalban pisilhetek egyet le.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Én nekem az jutott eszembe, hogy :oops: Mi van ha én elmegyek egy vérvételre inszem után 14 nappal!?egy magán laborba!?
Mit kell kérni csak egy hcg nézést!?! :oops:
noci85
Budapest XIII. kerület

Nicky: Nagyon örülök, látod, még semmi sincs veszve! Fel a fejjel! Szerdáig még megemelkedhet az a HCG szint. Biztos egy(vagy kettő) lusta fiú van benned! :D

Nóci: neked most nagyon drukkolok! Nemsokára letelik az az egy hét!

Ann: te mikor is mész az első uh-ra? Holnap? Szorítok!!!

Évi: gratulálok a 12. héthez! Most már megnyugodhatsz! :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Etna: szuper, hogy most már víztelen vagy!! Ez jó hír! Biztos ott vannak a babák, ne izgulj! :D

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?