Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Móki, csuda jó volt a tali, nagyon élveztük, köszi szépen.Sára hazafelé úgy bealudt, hogy felöltöztetve fél 7ig húzta a lóbőrt.Most meg alig tudtam lelőni.De én győztemKép.
Ott maradt nálatok egy előkénk. csak, hogy tudd, ki volt az a lüke, aki ott felejtette Kép

Claire, a nyitó oldalra kell menned jobb felső sarok:hozd létre saját képtáradat.Arra katt.Ott saját album létreh-a/szerkesztése.Név, jelszó.És innen már adja magát.Csak a kép méretére figyelj.
Aztán hajrá, hadd csodálhassuk a képeket.

A beteg babáknak hajrá gyógyulgatni!!!

Sajna nincs erőm vissza olvasni, de holnap jövök.

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Móki, köszi a talit, sajna korán le kellett lépnünk.Kép Apa jött értünk, bezsúfoltuk magunkat a kocsiba és irány haza. Kincső kidőlt, már alszik.

Betegeknek jobbulást!

Fotókat teszek fel éppen a taliról, ha kész, adom a címet is.

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Egyenlőre csak 4 kép van fent:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4260
A többit majd holnap, mert el lettem zavarva a gép elől. Megyek fürdeni.

Jó éjt!

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!
Fantasztikus, hogy egyik taliról a másikra is mennyit változnak ezek a törpék!
Köszi az útba igazítást4 Csináltam végre egy albumot, kezdetnek elmegy, sajnos néhány kép elég gyengén lett bescannelve. 3+1 néven fut, de addig bénáztam, míg csináltam egy üreset is , bocs, nem megtévesztésnek szántam!
Tudom, hogy még sok tartozásom van, esküvő, pocak, stb, de majd igyekszem pótolni, lehetőleg jobb minőségben!
Üdv: Claire
claire

Sziasztok!

Végre! A talis topicon (tavaszi kisbabák talis képeifenn vannak a képek (ami nem homályos, és jó lett.

Szilvus, Humi, Mariann, és a többiek, nagyon hiányoztatok!!!!!!!!!!

Olyan jó volt személyesen talizni megint, ill. megismerni Edinát és Barbit!

Nagyon jó volt, örülünk, hogy eljöttetek. Bár Andris nem igazán tudta kimutatniKép Ugyanis fiam, A.Bömbi, a lakás réme,(A, mint anyamajma-apamajma) szinte végignyávogta, bömbizte, bőgte, itt-ott üvöltötte a talitKép Ha nem sírt, akkor vagy elvonult jó messzire, vagy társaságot keresett rövid időre, ami abból állt, hogy vagy Kincsire mászott ráKép, vagy épp kicsit megcsipkedte, vagy Biát fakasztotta sírásra. Szóval egyetlen csemetém igen nagy vendégszeretetről tett tanúbizonyságot.Kép
Ja, hát nem Kincsi napja volt a tegnapi: kapott csórikám párat. A mindig nevető, csicsergő lánykát több kollegának sikerült megríkatni.

No megyek, mert jókedvű barátom megint 'csendben' tépi hallóiedegeimetKép

Szép napot, még jövök!!!!!!

Móki és a 'jókedvű' ded
móki

Sziasztok!

Rohanok vasalni, de ezt muszály megmutatnom.
Tanultunk Andristól tegnap:
Kép

Puszi

nuska

Sziasztok!
Nagyon jók a talis képek, végignézegettem, mindegyik csemete nagyon aranyos!!!!!
Esetleg majd egyszer csatlakozhatunk mi is???? Tudom nem jövök gyakran, és nem is vagyok régi tag, de azért olyan jó lenneKép
Na, meg aztán annyira szép lánykák vannak itt a topicon, mi is mennénk udvarolniKép

MókiKép Nagyon édi a kis Bömbid, jót nevettem a beszámolódon, meg a képeken (képaláírásokon).

Képzeljétek tegnap anyósom jól kitolt velem, közölte, hogy csak 10-15 óráig vállalja a Márkot. Mert: "Márk hisztis és sírós baba, csak kézben jó neki, nagyon el van kényeztetve, nagyon anyás, stb..." Ehhez képest 2 órán keresztül aludt, a maradék 1 órában szépen eljátszott. Én meg rohantam, mint az őrült, nehogy szegény anyóst teljesen lefárassza, nehogy miattam legyen neki kényelmetlen. Én hülye, lelkiismeretes állat! A szüleim sírjához nem is jutottam ki, emiatt nagyon szomorú vagyok, bőgtem is egy nagyot.
Na, de azért nincs rossz kedvem, csak ez olyan rossz érzés.

Kari: még pár dolgot kéne venni, de azokért elszalasztom az apát. Nekem elég is volt 2 óra bevásárlás, egyszerűen nem bírom a tömeget, a Nóri is hamar elunta magát.

Holnap még bekukkantok, addig is mindenkinek nagyon szép napot kívánok:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Orsi is elalszik a hintábanKép Vagy nyalogatjaKép

Jo nektek hogy tudtok talizni, én még mindig irigy vagyokKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

nagyon nagyon jók a talis képek, egyre önállóbbak a babók.
Nekünk már jól indul a kari, délután megyünk dokinénihez, Bence tiszta lázas (délelőtt 38 volt, mostanra biztos több, mielőtt megyünk még mérek egyet), taknyos és köhög. Nem aludtunk egész éjjel. szép kis első karácsony, nem mondom.

Kész vagyok a sütikkel, ajándékok többé-kevésbé, de ezen már nem stresszelem magam, majd lesz valami.
Nagy ügyet úgysem csinálok ebből, idén először valahogy nem érdekel.

Még holnap takarítani kell, meg főzni, még nem nagyon tudom mit.

Ha esetleg már nem járnék erre addig, nagyon nagyon boldog karácsonyt mindenkinek, vigyázzatok a fára ! (Babók kíváncsi támadására gondoltam)
Ja még fánk sincs.

Puszi

Timi és Bence (aki szortyimanó lett)
kismaszat

Sziasztok!

Este jövök!Kép
Móki, nagyon szépen köszönjük a vendéglátást szuper volt!!!KépKépKép

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Moki!
Koszonjuk a meghivast! Nagyon jol ereztuk magunkat! Bianka jol kifaradt, mert ahogy beraktam a gyermekulesbe, meg be sem kotottem, de mar lecsukta a szemet es aludt. Sot este 8-tol a hangjat sem hallottuk reggel 6-ig. Vegre nekem is sikerult egyben aludnom 8 orat. Regen volt mar ilyen, azt sem tudom mikor. Mostanaban szokassa valt a 3x-i ejszakai ebredese. Csak remenykedni tudok, hogy ma este is talan megismetli az ejszakai vegigalvast.
A fotok nagyon jok lettek es a kommentar hozza is nagyon szupi!
Remelem, akik nem tudtak eljonni, azokkal is talalkozunk a kovetkezo talin.

Biztosan jovok meg karacsonyig, minden esetre Boldog Karacsonyi unnepeket kivanunk mindenkinek!

Sly es Bianka

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Móki!
Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat. Bálint is élvezte nagyon a társaságot, szerencsére jól kifáradt. Kép
Olyan jó volt végre személyesen is találkozni. Remélem, akik most nem tudtak eljönni azokkal is hamarosan megismerkedünk.
A képek is nagyon jók lettek
Sajnos amiket én csináltam nem lettek igazán jók, de azért majd felteszem őket este.

Ed,
Remélem Kincsi kiheverte a Bálint "udvarlását"

Ma voltunk vásárolni, még mindig hiányzik pár dolog. Szegény Bálintnak még nem vettünk semmit. Ráadásul még nekünk sincs fánk, Apával is jól összevesztem. Olyan rossz, hogy soha nem tud hazajönni egy kicsit előbb. Ma megbeszéltük, hogy találkozunk az Árkádban, erre nemrég telefonált, hogy mégsem tud jönni, mindegy, nem idegesítem magam tovább rajta, csak annyira rossz,hogy ennyire nem tud ránk időt szakítani.
Most, hogy kipanaszkodtam magam, megyek nézek valami vacsorát.
Még jövök!

A beteg babóknak jobbúlást!

Puszi
Edina

nedinabp

Sziasztok!

Azt hiszem, karácsony előtt már nem jövök, valószínű holnap utazunk a szülőkhöz. Mindenkinek kellemes karácsonyt és nagyon boldog, vidámságban gazdag új esztendőt kívánunk!!!

Andris, Móki és Laci

Kép
móki

Lányoooooooooooooooooook!

Magamon kívűl vagyok.Rettenetesen kiborított, amit egy másik topikban olvastam.(Móki láttam te is olvastad)Átugrottam egy ismerősnek gratulálni az újjabb babához, és találtam ott vmit, még du.-n amin nem tudom túl tenni magamat.Azóta gondolkodom, hogy ideírjam-e nektek.Végül arra jutottam, nem árt ha név nélkül elmesélem(kérlek ti se keressétek), gondolkodjatok el rajta.
Szóval adott egy kismama egy nem rég született babával.Hozzá egy kretén állat, egy másik oldalról, aki úgy döntött, szúrjunk már ki egy picit az anyukákkal, akik boldogan mutogatják csemetéikről a képeket a világnak.Szóval fogta a pici képét, lemásolta magának, és feltette egy pedofil honlapra, alá cuki kis kísérettel(inkább nem részletezem).

Azon túl, hogy véleményem elmondásával egyszer már én is megégettem magam, azt hiszem ez túl megy minden határon.egyszerűen kiborít, hogy ennyire szutyok, undorító világban élünk.
Amúgy mindehez hozzá kell tenni, hogy említett anyuka nagyon jól "tartja " magát, mert bár tudja ki volt az illető, mégsem szedte szét.Bevallom, én biztos neki mennék, de az is egészen biztos, hogy Zolit és apukámat nem lenne az az erő ami visszatartaná, hogy kedves fiatalember(22 éves)anyukájának ne kellene rövid időn belül temetésre mennie.

Mindezt nem azért írtam le, hogy borzoljam a kedélyeket, így karácsony előtt, hanem, hogy mindenki gondolja végig(eddig nekem eszembe se jutott), hogy a világnak adjuk ki magunkat és gyermekeinket.És ez a világ sajnos undorító (egyre inkább az).

Lányok, bocsánat attól, akit zavar, hogy ilyenekkel rontom a hangulatot.De nem megy ki ez a dolog a fejemből.

Móki, nektek nagyon jó utat és vigyázzatok magatokra, és boldog karácsonyt.

Ennyi, több most nem telik tőlem.
Jó éjszakát.
Léna(a csalódott és elkeseredett)

nuska

Sziasztok!

Mégis bekukkantokKép (Léna, én egész du. ezen rágódtamKép. )

Most jutott eszembe, hogy ELSŐ BABÁS ANYUKÁK! EZ AZ ELSŐ BABÁS KARÁCSONYUNK!!!!!!!

Kép

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!
Kép
Kincső, Edina, Péter

Sikerült a fotókat feltenni az albumba.Kép

Móki, Léna, én is olvastam. elég durvaKép

Apa megint kimenőt kapott, Kincső alszik és ha jól hallom, Após a konyhában rámol.Kép Van mit! Me nem volt időm mosogatni, viszont vettem Apának ajándékot.

Talán jövök még, de ha nem, jó bulizást és élvezzétek a babás karácsonyt!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Móki, Ed, nagyon jók lettek a képek és az aláírások. Legközelebb nem felejtem el én sem a gépet.Kép

Móki, még egyszer köszönünk mindent.Kép Milyen volt még utána a vendégség? Jó kis nyüzsi napotok lehetett. Tényleg olyan jó, hogy babával várjuk a karácsonyt!

Minden beteg babónak JOBBULÁST!

Léna, a hintás kép után már nekünk is be kell szerezni egyet.Kép Csak kedvet kap az alváshozKép
Az az eset undorító. A férjemnek is megmutattam és teljesen kiakadt. Én levettem az albumunkatKép

Zsu, köszi a beiglis tippeketKép

Erika, még mielőtt olvastam, mi is a TEscoban vettünk fát. Olyan furcsa, hogy csak normand-ot árulnak. Vettünk 1 jó nagyotKépGRATULA A VIZSGÁDHOZ!!!

Szilvus, szegény anyukád, jobbulást neki is.Kép
Biztos fincsi lesz a karácsonyi menü, jól hangzottKép

Edina, elhiszem, hogy rosszul esett én sem örülök a sok munkának

Barbi

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!
Megvagyunk ám mi is, csak úgy telnek a napok. Most visszaolvasni már nem tudok, de igyekszem bepótolni.
Mire észbekapok már este van. És még alig csináltam valamit karácsonyra. Zserbót már sütöttem, de a mézestészta még a sorsára vár.
Jól vagyunk, Tomika teljesen meggyógyult, nagyon jó az étvágya is.
Az alvás a szokásos: napközben 2-szer fél-egy óra. Este 7-kor fürdés - már majd leragad a szeme, de 9-10 körül alszik el. Utána fél óra múlva fölébred, sír, cici, visszaalszik. Utána ébred negyed 1-kor. Akkor általában átvisszük közénk, mert pont akkorra aludnék el végre. Reggelig aztán alszunk úgy-ahogy 8-9-ig.
Emellett nem túl sok idő van másra, ráadásul Gábornak kezdődött a vizsgaidőszak.
Tomika egyre kópésabb. Tudja például, hogy nem szabad a tv-állványhoz mennie, ezért hangosan röhögve mászik oda, mert tudja, hogy én "Nem szabad" kiáltással fölkapom. Meg továbbra is tépi a hajamat. És harap is. A karomon megvan a helye. Amúgy nagyon aranyos.

Tomika fürdik:

Kép

És egy rácsodálkozós:

Kép

Mivel holnap már nem jövök (mézeskalácsot kell végre sütni), most
KÍVÁNUNK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG BÉKÉS KARÁCSONYT. KÍVÁNJUK, HOGY AZ ELSŐ KARÁCSONY MINDEN BABÁNAK EMLÉKEZETES LEGYEN (ÉS PERSZE A MAMÁKNAK IS).

Puszi, Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!

Mi is kívánunk mindenkinek békés, boldog karácsonyt!
Kép

Mariann és Nádja az angyalka (már amikorKép
tmarianna

Léna!

Teljesen igazad van, megértem a felháborodásod és csalódottságod, ez undorító!Kép

Annak, aki már nem jön kívánok nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket!

Kép KépHogy milyen karácsonyt kívánok Nektek?

Beiglizabálós rosszullevősest.
Karácsony másnapján vándorlóst, mindenhol jópofizósast.

Ajándékot nem váróst, de rejtett vágyakban nagy ajándékot remélőst.

Sok munkával ajándékcsomagolást elkészítőst, de azt ajándékozásnál
gyorsan széttépőst.

Kínai piacos égőktől karácsonyfa gyorsan leégőst.

Fáról szaloncukor lopkodóst, de üres csomagolását a fán hagyósast.

TV előtt ülőst, Bud Spencert és Jézusost 30x-ra is megnézőst.

Családi látogatásnál anyóssal összeveszősest.

Karácsonyi vacsorát elrontósast, de illedelmes vigyori arccal megevősest, este hányósast.

Globális felmelegedés következtében hó nem levősest, max latyakban
csúszkálósast.

Rádióban 1000000x ugyanazt a karáncsonyi számot lejátszósast.

Süteményektől cukormérgezésben elpatkolósast.

Dec. 27-én ajándékokat visszacserélőst.

Szerintem...

puszz

Erika
goczane

Sziasztok Lányok!

Jól eltűntem, remélem hiányoztam egy picit. Azért hébe-hóba olvastalak is benneteket, csak nem írtam. Gyorsan, röviden vázolom a helyzetet nálunk: Levi már 4 foggal büszkélkedik. Naná, hogy nem a felső középsők jöttek ki, hanem a szemfogai, úgyhogy ha hamarosan nem bújik ki a többi felső, igazi kis vámpír lesz belőle. A fogzás szörnyű nyüszögéssel járt, de sokkal most sem jobb a helyzet. Egész nap semmit sem tudok tőle csinálni, szeretné, ha mindig vele lennék. Ja és hogy dajkáljam. Úgyhogy már leszkad a derekam meg a csuklóim is kész vannak. Aludni alig akar napközben, holott majd kinyomja a szemeit, meg letépi a füleit olyan álmos. Még most is ordítással jár, hogy elaludjon. Mindez kb fél óráért, úgyhogy örülök, ha az ebédjét meg tudom csinálni, meg a lakásban egy kis ezt-azt. Főzni meg csak este tudok, de akkor meg már olyan fáradt vagyok, hogy nem tudok igazi konyhatündér lenni. Meg most már szépen álldogál, meg ücsörög, szóval ügyesedik, de képtelen ellenni egymagában a játékaival, mászik utánam és kapaszkodik, közben nyöszi. Időm=0. Vajon mit ronthattam el?
Aztán: nagyim kórházban van és semmi jót nem mondanak a dokik. Ezért a múlt hét vasárnap bevállaltunk 180 km oda, meg ennyi visszautat, meglátogattuk. (Gondoltam Mariannra és Nádjára, hogy hogy bírták az utat Németo.be és vissza. De olvastam, hogy nem volt gond.) Ahhoz képest Levi jól bírta. Viszont nagyi tényleg nagyon rosszul van. Úgy sajnálom szegényt. A szüleim minden nap mennek hozzá, ergo nincsenek itt. Aztán: Én állandóan tök egyedül vagyok, Apa állati sokat melózik, ha meg nem, akkor tanul, mert vizsgaidőszak van. Ma is vizsgázik, meg 28-án, meg 7-én meg 15-én. Meg már túl van három tantárgyon. Így az idén megvettem a fát, hát élmény volt. A babakocsit toltam egy kézzel, a másikban a fa, Levi meg üvöltött. Úgyhogy kész vagyok teljesen, semmi karácsonyi hangulatom nincs. CSak egy kicsit pihenni szeretnék.

De azért örülök, hogy Ti jól vagytok és a tali jól sikerült most is. Irigykedek. A képek tök jók. Lassan már szaladgálni fognak a babók.

Hát, amit Léna írt, döbbenetes. Jó a net, de mégse. Szörnyű, hogy mennyi elvetemült, beteg lelkű ember van.

Megyek, vége az alvásnak.

MINDENKINEK BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK KIS CSALÁDOTOKKAL EGYETEMBEN!

Puszi: Moncsi, LeviKép
monyó

Sziasztok Lányok!

Jól eltűntem, remélem hiányoztam egy picit. Azért hébe-hóba olvastalak is benneteket, csak nem írtam. Gyorsan, röviden vázolom a helyzetet nálunk: Levi már 4 foggal büszkélkedik. Naná, hogy nem a felső középsők jöttek ki, hanem a szemfogai, úgyhogy ha hamarosan nem bújik ki a többi felső, igazi kis vámpír lesz belőle. A fogzás szörnyű nyüszögéssel járt, de sokkal most sem jobb a helyzet. Egész nap semmit sem tudok tőle csinálni, szeretné, ha mindig vele lennék. Ja és hogy dajkáljam. Úgyhogy már leszkad a derekam meg a csuklóim is kész vannak. Aludni alig akar napközben, holott majd kinyomja a szemeit, meg letépi a füleit olyan álmos. Még most is ordítással jár, hogy elaludjon. Mindez kb fél óráért, úgyhogy örülök, ha az ebédjét meg tudom csinálni, meg a lakásban egy kis ezt-azt. Főzni meg csak este tudok, de akkor meg már olyan fáradt vagyok, hogy nem tudok igazi konyhatündér lenni. Meg most már szépen álldogál, meg ücsörög, szóval ügyesedik, de képtelen ellenni egymagában a játékaival, mászik utánam és kapaszkodik, közben nyöszi. Időm=0. Vajon mit ronthattam el?
Aztán: nagyim kórházban van és semmi jót nem mondanak a dokik. Ezért a múlt hét vasárnap bevállaltunk 180 km oda, meg ennyi visszautat, meglátogattuk. (Gondoltam Mariannra és Nádjára, hogy hogy bírták az utat Németo.be és vissza. De olvastam, hogy nem volt gond.) Ahhoz képest Levi jól bírta. Viszont nagyi tényleg nagyon rosszul van. Úgy sajnálom szegényt. A szüleim minden nap mennek hozzá, ergo nincsenek itt. Aztán: Én állandóan tök egyedül vagyok, Apa állati sokat melózik, ha meg nem, akkor tanul, mert vizsgaidőszak van. Ma is vizsgázik, meg 28-án, meg 7-én meg 15-én. Meg már túl van három tantárgyon. Így az idén megvettem a fát, hát élmény volt. A babakocsit toltam egy kézzel, a másikban a fa, Levi meg üvöltött. Úgyhogy kész vagyok teljesen, semmi karácsonyi hangulatom nincs. CSak egy kicsit pihenni szeretnék.

De azért örülök, hogy Ti jól vagytok és a tali jól sikerült most is. Irigykedek. A képek tök jók. Lassan már szaladgálni fognak a babók.

Hát, amit Léna írt, döbbenetes. Jó a net, de mégse. Szörnyű, hogy mennyi elvetemült, beteg lelkű ember van.

Puszi: Moncsi, Levi
monyó

Sziasztok Lányok!

Puszi: Moncsi, LeviKép
monyó

Sziasztok!
Nnna, ezt jól elküldtem, bocs. Még béna is vagyok.

Pusssz, Moncsi
monyó

Sziasztok!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!!!!

Kép

Petya, Joci és Zsu
bzsuzska

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek kívánok békés, boldog Karácsonyt.
Kívánom még, hogy a fa alatt mindenki találjon egy nagy adag egészséget, boldogságot és harmóniát.

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK:
Márk, Nóri, Gyuri (férjecske), Magdi

Léna! Én csak a Te beszámolódat olvastam, rémisztő, hogy milyen világban élünk. Én nagyon sokáig tiprodtam, hogy tegyek-e fel képet a gyerekeimről. Albumunk nincs, (ennek most nagyon örülök).
Most elgondolkoztam, hogy a profilomból kivegyem-e a képüket. De akkor annyira személytelenné válokKép. Barátnőkért jön ide az ember, dumcsizni a mindennapokról, a közös gondokról. Annyira elszomorító, hogy ilyen beteg elmék szabadon rohangásznak, és megbántanak ártatlan családokat, gyermekeket.
Jó, hogy leírtad, azt, ami történt, erről szerintem mindenkinek tudnia kéne, aki babanetezik.
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Ha most Sheeva Istennő lennék (mint ahogy nem vagyok az...) sem lenne elég a kezem. 3 adag süti kész, anyuhoz megyek diót törni, a püspökkenyérre kell még a máz és jó lenne valami apró karácsonyi linzer, fenyőfa alakú...HuhhKép Szerencsére Peti jól viseli, hang nélkül játszik a járókában (az orrszívóval...de most hagyom, csak csendben legyen). 2 napja függönyöket mosok, fodrászhoz persze nem jutottam elKép Ja, és Anyós ismét alakitott, csúcs-ocsmányat, le sem irom, majd ha már elszállt minden mérgünk. páromhoz még ma sem lehet hozzászólni, annyira ideges miatta. Na, de nem tartok panasznapot, igy aztán csak tételesen:

- Erika, nagyon köszönöm a menüjavaslatot, természetesen elkészitettem, sikere volt! Nem tudtam, hogy azt a salit úgy hivják, rengeteget készitem, a görög mellett a másik kedvencünk. még mexikóvl hoztam a receptet,

- Móki és a talisok, irigykedem, nagyon jók a képek. A bébik hatalmasat nőttek, én Huminál láttam utoljára a társaságotKép Hitetlenkedve olvastam, hogy Kincsi pityergettKép

- Nuska, sajnos ilyen világban élünkKép Ami pedig felkerül a netre... sajnos ki van téve ilyen pedofil és irigy állatok kénye-kedvére. Kép Minden rosszat kivánok az ilyen embernek, ez az én átkom, nem sűrűn szórom, mert be szok' jönni.
ne rontsa ez el a Karácsonyotokat, meg senkiét. Mi boldogok vagyunk, örülünk a gyönyörű gyermekeinknek.

És végül:

Békés boldog Karácsonyt
és
egészségben, sikerekben gazdag
Új Esztendőt kívánunk
Mindenkinek!!

Szilvi és Családja!

(Ide most egy kép jönne, de annyira sziven ütött Léna beszámolója, hogy nem jön.)
szilvus

Sziasztok!

Tomika és Nádja tündéri!

Szilvus, sajnálom, hogy Petiről nincs kép, de abszolút megértelek!

Moncsi, jó volt olvasni rólatok. Levi édi lehet a fogával!

MINDENKINEK BOLDOG, MEGHITT KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!

Kép

Bence, Barbi, Apa

Barbi
Kép
Kép
barbic

Sziasztok!

Nagyon békés és boldog karácsonyt kívánunk!
Kép

Humi és családja
humi

Sziasztok!Kép

Apa lassan meggyógyult, Edina is gyógyulgat, erre én is elkezdtem 2 napja trutyizni, köhögni, a fejem robban el.Kép Brühühü, micsoda kari elé nézünk. Nagyon vártam ám az ideit, mert ez az első karácsonya Edinának, hát nagyon összejöttek a dolgok. Bizony én teljesen anyukámra szorultam, ő elvállata, hogy készít helyettem is. Még jó, hogy ilyen közel laknak.

Fánk nekünk sem volt tegnapig, azt hittem nem is lesz, ráadásul apát tegnap este 9 körül engedte haza a főnök.Kép Na de hozta a karifát! Kép Remélem a fizetés sem késik, így napirenden leszünk az ajándékokkal is.

Hát Léna, döbbenetes amit írtál. Nem tudom elhinni, hogy ilyen hitvány állatok mire használják fel a babás képeket. Tényleg nekem is elment a kedvem a képcsatolástól.Kép

Aranyos a hintás kép Sáráról! Mi még mindig nem értünk rá, hogy felszereljük az Edináét, így apa az ágy tetejéről hintáztatja a lányát.Kép

Tünde, Tomika is egyre nagyobb kópé! Edina is röhögi, ha azt hallja: Nem szabad! Talán mert én is röhögve tiltom a dolgokat?

Mariann, örülök, hogy ilyen jól sikerült az utazásotok.Kép Nagyon tetszik az angyalkás kép Nádjáról.

Monyó, szegény fejed, kész kálvária lehetett nekied a karifavásár.KépRemélem javul a nagyid helyzete. És küldök neked egy pici karácsonyi hangulatot, nekem épp most kezdett gyűlögetni.Kép

No megyek irigykedni, vagyis megnézem a talis képeket.Kép Ugyanis tegnap vacakolt a net.

Szilvus, kitartás, remélem mindennel elkészülsz idejében. Látod Petike is milyen megértő, ennivaló lehet, amint játszik az orrszívóval.Kép

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! Sajnos a képecskét nem tudom csatolni.Kép

Puszi, Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

Mindenkinek gyönyörű, békés(hiszti mentes)karácsonyt kívánunk.

Léna, Sára, Zoli
Kép

nuska

Sziasztok! Kép

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk! Kép

Pumukli és családja

Kép
pumukli

Boldogságos Karácsonyt Kívánunk Mi is mindenkinek!!!

Olyan jó!Kép

Matyika és a (boldog) szülők!

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Békés, Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!

Edina, Bálint, Zoli
<!--attachment: kar_csony-140278.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*208.4**kar%e1csony%2ebmp --><center><pre>
Kép
karácsony.bmp (208.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

nedinabp

BÉKÉS, BOLDOG, SZÉP KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!

Szilvi, Zsófi és Attila Kép
sylvia

Sziasztok! Kép

MINDENKINEK BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!
Remélem mindenki végzett időre a tennivalókkal ,és nem túl fáradtan ünnepelt ma este.
Rékának nagyon tetszett az első szentestéje, magyarázott a fának, evett a pisztrángból.

Sajnos visszaolvasni sem tudtam, egy kicsit magam alatt voltam az utóbbi időben, de talán már vége van.
Éjszakánként újabban 1-2 óránként kelek, ez a fogzás eléggé megviseli Rékát.(Ja, és engem is)
Már hallom megint fent is van, kb. másfél órát aludt is.

Puszi:

Kitty
kitty123

Sziasztok,

Kívánok mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt, s kívánom, hogy legyen az Új Évetek olyan, amilyennek szeretnétek!!! :-)

Kicsi Manócskáknak külön-külön nagy zsák puszi első Karácsonyukon!!!

Üdv:
Eszter
budddha

Sziasztok!
Szerettem volna időben, és vmi pofás jókívánsággal kirukkolni, de idén ez nem jött össze, elég nehezen zajlott a készülődés, túl sok minden volt kívül-belül egyaránt. De az este jól sikerült, a nagyok izgalmáért megéri az egész. A kicsik még kevésbé fogják persze, de mégis az első karácsonyuk!
Szóval mindenkinek további szép ünnepet, és némi pihenést kívánok!
Szilvus! Ha rájössz a kéznövesztés receptjére, én is vevő lennék rá Kép!
Móki! Köszi az üdvözletet, nagyon tetszett!
Claire
claire

Sziasztok!

Képzeljétek, Nádja ma felült!!! Én persze pont lemaradtam róla. Csak a végeredményt láttam.
És már kezd ráérezni a mászásra. Már majdnem mászik. Még néhány nap és rohangálhatok utána.

No, megyek is, csak ezt feltétlenül el kellett újságolnom.

Mariann
tmarianna

Jó reggelt!

Remélem mindenkinek nagyon jól telt a karácsonya!!!
Nekünk egyszerűen leírhatatlanul jó volt. A 3-ból 2 napot mentünk, de 26.-án itthon voltunk és nem csináltunk semmit csak játszottunk Matyussal. Kép Tehát nem főztem karácsonykor csak teát Matyusnak. Ilyen jó dolgom még sose volt! Kép
Matyika kapott egy halom játékot, 26-án csak kapkodta a fejét, mert akkor fogta fel igazán hogy ezek eddig nem voltak itt. A karifa különösebben nem érdekli, ami alatta van az már jobban.

Van valakinek kenyérsütő gépe? Ezt hozott nekem a jézuska, és az első próbálkozásom a kukában landolt, nem sült meg, tiszta kovász maradt a közepe. Kép Ha valaki tud recepteket akkor kérnék, mert nagyon szeretném használni, de nem adtak hozzá csak 1 receptet, azt meg el is égethetem. Kép

Szilveszter? Ki hol ünnepli? Mi barátokhoz megyünk Ladra (Szigetvár, Pécs között) Már megrendeltem a havat, mert szuper szánkó+popsisí pályák vannak arrafelé. Így 30-ig maradunk itthon. Szűk kis baráti ünneplés lesz, lehet hogy jönnek a bátyámék és akkor 5 gyerek lesz, 8 hónapostól a 12évesig. Kép

JA még valami! Matyika már sokszor álldogál egyedül, minden kapaszkodás nélkül, és ha foghatja az egyik ujjunkat akkor már sétál is. Szerintem 1 hónap és rohangálhatunk. (nagy változás nem lesz Kép)

No léptem!

Mariann!
Gratula Nádjának! Ez a Te karácsonyi ajándékod Tőle!

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Gyorsan írok, amig SÁra kipakolja a szekrényét.Remélem mindenkinél jól telt a karácsony, és majd fotókat is láthatunk.
Mi az egész ünnepet végig mászkáltuk, csak 24.-én voltunk itthon.SÁra élvezte, ugyanúgy, mint Matyit, a fa őt sem érdekli, a dobozok és a csomagolópapír annál inkább.

Egyenlőre teszek nektek ide egy képet, de az albumunkba is fogok újjakat tölteni.

Majd még jövök, de itthon "tájkép csata után" van.

Puszi, LÉna

nuska

Nem ment, túl nagy, remélem majd az albumba sikerül.

nuska

Mariann! gratulálok Nádjának!!

Ági! Matyusnak is!Kép

Karmen
Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok!

Feltettem a képeket az albumba:http://babanet.hu/album/main.php?album=3523

Hajrá NádjaKép

Puszi, Léna

nuska

Sziasztok! Nálunk az ünnepek még el sem múltak, még csak most jön a nagy fiaim és anyám szülinapja, közé ékelve egy kis szilveszter, új év!
Ági! Nekem is azt hozott, nem tudom a hozzá adott recept milyen lesz. Én régen -míg el nem lopták-, anyósoméval sokszor sütöttem, kenyeret, kalácsot, mindent, én a "A Föld ajándékai" sorozatból. a "Kenyér" című könyvet használtam, és mosz is ezt fogom kipróbálni, remélem bejön. (Officina nova kiadvány). Ezt most nem tudom átnyomatni neked, de azt hiszem itt a társalgóban , talán az erről-arról rovatban láttam kenyérsütős topicot! Mindjárt meg is nézem!
Ügyes a fiad, de ezen nem lepődünk meg, aki látta őt még Ritáéknál mászni, amikor gyakorlatilag még az összes többi gyerkőc feküdt vagy ült, szóval igen jó mozgásúnak tűnik!
Mariann! Gratula Nádja angyinak! Eszter végre hajlandó volt néhányszor ülésből hasra fordulni, remélem lassan ő is megindul mászás irányban. Ádám állandóan nyüzsög, most már nem csak felállni tud, de vissza is térdel, meg átkapaszkodva odébb megy!
Üdv, akimég teheti, kellemes pihit! Claire
claire

megnéztük a Kiddy ülést, beleültettük Orsit, és gyorsan elment töle a kedvünk. Nagyon alacsony volt, elvileg a magasito kellene 13 kg-ig igy meg tul magas hozzá Orsi. Vettünk Concordot. Ez is dönthetö valamennyire. Megatoys-t felvásárolta a Brendon, igy megszünt a helyi üzlet nem találtunk Bebe Confort Iseos Safe Said-ot, csak TT-set (szerintem az ujabb) az meg 60e ft lett volna, nem 47e. Igy maradt a Concord mit befutó.
Kép

Clair! ne is mondd! Nálunk is sorra vannak a születés és névnapok, ez a dec. január egy anyagi csöd.

Ági! tesom süt mindig kenyeret otthon majd megkérem adja ide a receptet.

Léna! Látom Nádja is élvezte a hatalmas dobozt!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Karmen! Ja, nálunk már beállt az anyagi csőd, csak nem akartam ünneprontó lenni! De sebaj, közeleg a január, és jön az aktuális Gyedem Kép!
Ági! Megnéztem, az erről-arrólban van kenyérsütős topic, az archívjában még ilyen honlapot is ajánlgatnak, ráadásul ott könyvtől az alapanyagig meg is rendelhetsz miondent, ha szeretnéd!
Claire
claire

sziasztok!

Vége az ünnepeknek végre pihenhetünk.Kép
Nekem most szupi dolgom van: Papa mosogat, Apa Kincsőt fürdeti.
Szóval mi egyetlen nap sem voltunk itthon, így nekem nem kellett főznimositakarítani, csak enni és inni.
Kincsi rengeteg új játékot és könyvet kapott, de mégis a kedvence a fáről lelopott üvegdísznek hitt műanyag gömb. Azt dobálja a lakásban és "rohan" utána hatalmasakat sikítva.
Már nem kúszik, hanem négykézláb mászik.
Ma egyedül ácsorgott néhány másodpercig, csak néztünk csodálkozva egymásra. Hihetetlen gyorsan fejlődik.

Ági, jó nektek, hogy mentek bulizni. Sajna nekünk nem jött össze semmi, a múlt héten lemondták. Pécsre mentünk volna.Kép

Vége a fürdésnek és nekem a pihenésnek.
Mennem kell.
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Karmen, nem Nádja, hanem Sára

nuska

Léna! BocsKépKép

Kép