Sziasztok!
Apa lassan meggyógyult, Edina is gyógyulgat, erre én is elkezdtem 2 napja trutyizni, köhögni, a fejem robban el.
Brühühü, micsoda kari elé nézünk. Nagyon vártam ám az ideit, mert ez az első karácsonya Edinának, hát nagyon összejöttek a dolgok. Bizony én teljesen anyukámra szorultam, ő elvállata, hogy készít helyettem is. Még jó, hogy ilyen közel laknak.
Fánk nekünk sem volt tegnapig, azt hittem nem is lesz, ráadásul apát tegnap este 9 körül engedte haza a főnök.
Na de hozta a karifát!
Remélem a fizetés sem késik, így napirenden leszünk az ajándékokkal is.
Hát Léna, döbbenetes amit írtál. Nem tudom elhinni, hogy ilyen hitvány állatok mire használják fel a babás képeket. Tényleg nekem is elment a kedvem a képcsatolástól.
Aranyos a hintás kép Sáráról! Mi még mindig nem értünk rá, hogy felszereljük az Edináét, így apa az ágy tetejéről hintáztatja a lányát.
Tünde, Tomika is egyre nagyobb kópé! Edina is röhögi, ha azt hallja: Nem szabad! Talán mert én is röhögve tiltom a dolgokat?
Mariann, örülök, hogy ilyen jól sikerült az utazásotok.
Nagyon tetszik az angyalkás kép Nádjáról.
Monyó, szegény fejed, kész kálvária lehetett nekied a karifavásár.
Remélem javul a nagyid helyzete. És küldök neked egy pici karácsonyi hangulatot, nekem épp most kezdett gyűlögetni.
No megyek irigykedni, vagyis megnézem a talis képeket.
Ugyanis tegnap vacakolt a net.
Szilvus, kitartás, remélem mindennel elkészülsz idejében. Látod Petike is milyen megértő, ennivaló lehet, amint játszik az orrszívóval.
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! Sajnos a képecskét nem tudom csatolni.
Puszi, Mely