Orsi
Dévényhez úgy sikerült, hogy elővettem anyatigris mivoltomat és kikönyörögtem (sírtam, könyörögtem, magyarázkodtam a telefonban és persze az is számított, hogy Bálint már 4 hónapos).
Hát.. a Dévényhez biztos fogunk menni, mert őket mindenki dícséri és én is hiszek benne.
A dilemmám az, hogy mi van ha a petőbe is megyünk, mert ugye a színfalak mögött itt nagy harcok dúlnak és mindenki a saját módszerét isteníti és azt mondja más módszerrel együtt nem hatékony, de mi most 1-1 órát voltunk mindkettőnél és mint laikus azt láttam, hogy egyáltalán nem egy dologról beszélünk. Passzív és aktív. A Pető azt csinálja, amit egyébként is csinál egy anyuka a gyerekével játékosan, csak megmutatják a helyes tartást stb., így célirányos lesz a tornáztatás, a Dévény pedig egy otthon nem végezhető nagyon speciális, közvetlenül ható dolog. Beszéltem egy független gyógytornásszal is és ő is azt mondta csinálhatjuk együtt a kettőt. Hát nem tudom. Dévény tuti, petőn még agyalok (de hivatalosan a söpiben ezt kérték).
Cat
Priczkel főorvosnő volt. Tudod, mi a Tétényiben szültünk, de gondolom a 2 kórház között van valami egyezség, hogy a korábbi bébiket oda küldik vizsgálatra. Ő nagyon szuper tényleg. A szemüveges.
Orsoly
Bízom benne, hogy semmi nem marad vissza. Azon leszünk. Egyébként nem is a 4 hetes kontroll nem észrevétele zavaró, mert azt a Dévénynél is mondták, hogy ez hónapról-hónapra romlik, így az elején valszeg tünetmentes volt, mert szerencsére csak egy enyhébb változat lehet, igazán az zavar, hogy a saját doki 2 hete látta a gyereket és csak annyit mondott, de szép erősen tartja magát, milyen klassz izmos a lába (holott azért feszíti, mert nem igazán tudja hajlítani). Persze erre én első babás anyuka kihúztam magam, hogy milyen stramm fiam van. Szörnyű, milyen tudatlan vagyok a sok utánaolvasás ellenére is (és a sok babás anyuka a környezetmben sem gyanakodott)... Valszeg azért is van, mert senki nem mondta, hogy "rizikó-babák" vagyunk.
Na megyek szunyálni, ha a bébi nem kezd el sírni, ahogy ezt megérzi, hogy anya feküdni akar