Új privát üzeneted érkezett!

Legyen a laptető mindenkié, aki szeretné!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára caty70 2012.03.07 14:58-kor.
caty70

Caty!Remélem nem rám gondoltál,merthogy én vagyok itt az új...Ha mégis,akkor sajnálom,h így gondolod!De ha zavarok,akkor nem jövök!
nicky1983
Nagyút

Caty: Én nem igazán tudom kire gondolsz, de engem nem igazán érdekel, hogy fiktív vagy valós személy kér segítséget, ugyanúgy segítek. Nem tudom miért kell megint paranoiásnak lenni? Én nem hiszem, hogy valaki csak azért jár a bmc-be, hogy társaságban legyen. Tök jókat beszélgetünk itt, akár engem is ki lehetne innen zárni, hiszen nem járok a bmc-be. Így jó ez a társaság, ahogy van. Akinek nem tetszik, az nem írogat ide. Ennyi, ne kezdjük ezt el újra.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Örülök a jó híreknek! Csak így tovább! :P :P :P :P

Caty 70: köszönjük a figyelmeztetést, habár nekem eddig még senki nem volt gyanús. Én biztos valódi vagyok. Március 14-én megyek legközelebb a BMC-be, remélem tudok pár lánnyal találkozni. Gratulálok az anyasághoz! Neked hogy jött össze a baba?

Nicky: bocsi, összekevertem a punkciót a beültetéssel. Csak néztem nagyokat, amikor azt írtad, szunyokáztál közben. Később leesett. :)
Gratulálok a 8 petesejthez, nagyon szép eredmény! Drukkolok szombaton neked! :P

Etna: neked is nagy gratula! Mennek a drukkok oda is! :P A férjeden meg ne csodálkozz, ő is pasiból van. Nagyon zavarja ám őket ez a dolog, nem érzik magukat teljes értékű férfinak.Kérdeztem tőled tegnap hogy 3 teljes hónapig szedte az F14-et, illetve azt is, hogy a többi vitaminját is ugyanúgy szedte. Kíváncsi vagyok!

Noci: a te tüszőidnek is örülök. Biztos szép babákat fognak ebből összehozni!

Évi: Gratulálok a 10 héthez! :P Nagyon szép teljesítmény! Már csak 30 hét van a szülésig! :P :P
Felháborító ez a táppénzes dolog! Szerintem menj vissza és csapd ki a balhét! Abszolút nincs igaza a dokidnak!

Ann, Tanita: Ti hogy vagytok? Drukkolok, hogy bent maradjanak a babák!! :D :D :D :D

Vicky: te hogy tudod kezelni ezt a "féltés" dolgot? Nagyon igazad van abban, amit ezzel kapcsolatosan írtál. Belegondolni is rossz, milyen nehéz lehet a gyereket nem óvni mindentől, miután nehezen jön össze.

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Lányok!

Nekem senki nem akar válaszolni a hormonok tüneteivel kapcsolatosan? Tegnap kérdeztem rá. :cry: :roll:

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi565, én végig dolgoztam a punkció elötti napig, nem volt semmi gáz. Főnököm felkészítette a két kollégámat hogy legyenek kicsit türelmesebek, de nem volt semmi gáz. A legtöbben szerintem végig dolgozzák a stimus időszakot. Legalább eltereli az ember gondolatait a munka, és szerintem az jó is.
Én megvagyok, tünet semmi, tegnap este olyan max 10 percet enyhén görcsölt a hasam, de semmi több. Remélem nem zakkanok meg péntekig a bizonytalanságban..
ann74

Én is végigdolgoztam a stimus időt.
Én sajna senkivel sem fogok innen talizni ,ha jól olvasgatlak benneteket.
jajj csajok,tiszta izgalom van...Megittam 3 l-t...De igyekszem még többet,h bizti jól legyek :)
nicky1983
Nagyút

Andi: Nagyon nehéz ez a féltés, pláne hogy a terhesség alatt is lehet hogy többször vizsgálnak meg a dokik. De amikor már meg van a gyerek, akkor kényszeríteni kell magad, hogy engedd a gyereket felfedezni. Ott kell lenni mellette, hogy segíteni tudj, de nem szabad visszafogni. Mondjuk ez igaz lehet akkor is, ha nem meddőségis a baba. Nekem nem lombikom volt, de sosem volt gondom a hormonokkal. Max hisztisebb voltam. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Nicky: Kitartás a vedeléshez. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm szépen a válaszokat!Akkor ezek szerint nem volt ájulásérzésetek sem.

Még egy kérdésem lenne. Ismételten türelmetlen vagyok. Nem bírok jövő hét szerdáig várni a vérvételem és a férjem spermaképének eredményével. Szerintetek, ha holnap csak úgy beállítok a BMC-be, hogy megnézzem őket, nem küldenek el a francba?

Legutolsó kérdés: 8 nap elég volt nekik, hogy spermaképet vizsgáljanak? Ti mit tapasztaltatok?

Köszönöm előre is!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

andi!
én nem tudom, h miket fogsz kapni, de most nekem semmi tünetem nem volt, én gonaf-t kaptam és cetrotide-t. mást nem. ezek semmit nem okoztak azon kívül, h baromi ideges voltam, de lehet enélküli is az lennék. én végig dolgoztam még az első lombik előtt,mikor még nem votl boti. max éjjel volt a legelső lombiknál hőhullámom. én pánikbetegségre vagyok hajlamos sajnos de soha nem éreztem légszomjat. ami fontos, leszívás után nem hiszem, h fogsz tudni menni, főleg, ha sok sejted lesz. én halkan súgom meg, h bár nem lehetne, de én még altatás után is vezetni szoktam.
amúgy a férjem becsülettel szedte a fer14et október óta. az már jócskán túl van a 3 hónapon. szedett mellé cinket, szelént, e vitamnt, c vitamint emelt dózisban. sajnos ezek mellett lettek rossz eredményei, de én azt modnom, h 13-ból 8 termékenyült meg, az nem rossz. volt h 19 ből csak 6 és mégis ikrek lettek. ki tudja ezt.
leszívás után azért vannak tünetek, főleg a haspuffadás brutális nálam, remélem nem víz mind

nem értem ezt a fantom dolgot. én nem vagyok fantom, 83 kg-os valóság vagyok és hát ugye mindenki tudja, h nem bmc-s vagyok. :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

andi!
szerintem megmondják, ha érdeklődsz, hiszem a leleteid a te tulajdonod. meg jó is, h megkérdezed, mert ha van gond akkor tudtok szerdáig is lépni. én telefonon is megtudtam, h minden rendben van-e. nálunk norbi volt türelmetlen. de csak annyit mondtak, h minden ok, a többit csak az orvos mondhatja meg.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok lányok!

Én is olvasok ám mindent, csak az írásig nem nagyon szoktam eljutni... Hú, micsoda izgalmak vannak, szurkolok nagyon minden érintettnek!

Andi:
Nálam sem voltak ájuldozós tünetek, szerintem ilyesmitől nem kell tartanod.
Jót mosolyogtam azon, hogy te biztos valódi vagy. :)

Évi:
Sajnálom, hogy ilyen fafejű orvossal hozott össze a sors. Remélem, mielőbb elmúlik már a barnázás a megfázással együtt! Azért tényleg nem egyszerű az ikres anyukák élete - én nagyon sajnáltam, hogy végül nem lettem az, de téged olvasva néha megállapítom, hogy azért mennyivel egyszerűbb így nekem (persze mindenki annak örüljön, ami adatott neki :)).

András:
Sajnálom, hogy még mindig ezzel a fránya fertőzéssel vesződtök. :? Tanácsot sajnos nem tudok adni.

Nálam még mindig kitartnak a ciszták, nem csökkentek semmit, de legalább nem is zavarnak nagyon (legfeljebb a tudat, hogy nem múlnak). Picikénk szépen fejlődik. Tényleg furcsa belegondolni, hogy a terhesség negyedén már túl vagyunk...

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác

Etna!

Köszönöm szépen a válaszodat!

Hát, hallod, nagyon bátor vagy te, ha mersz altatás után vezetni! Én biztos nem mernék!

Durva, hogy nem hatott ennyi vitamin. De a végeredmény azért nagyon szép lett és ez a lényeg! :D

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Rilka!

Nagyon szuper, hogy jól vagytok! Kitartás a maradék hónapokhoz! A cisztákat meg küld el meleg éghajlatra, semmi keresnivalójuk ott!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok!!!

Andi én azért nem válaszoltam mert nem vagyok jártas ebben, én inszemes vagyok ez meg lombik ha jó, sejtem igaz!?! :oops:

Nicky eszedbe ne jusson elmenni!!!!! :!: mérges leszek!!!!

Én tegnap végül egy ápolónő ismerőssel beadtam a tüsző repesztőt, na hát ezt agyamnak nem tudtam volna...még most is érzem :oops: Rendesen feszít az anya mindenit :lol:
Holnap nagy nap :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci!
Nekem nem feszített a tüszőrepi.Magamnak adtam.Kivel is adattam volna be szombat este 21:30-kor?
Szorítok érted nagyon,és mindenkiért,hogy összejöjjön végre...
Etna!Hogy vagy?Az én pocim apadt tegnap óta 5 cm-t.Sztem ez nagyon jó.Vedelek is mint állat :) Ma már bubitlan vizet iszok.Már megittam fél l kakaót!A párom úgy ellenőrzi a mennyiséget,mint egy börtönőr...
nicky1983
Nagyút

niki a hasam nekem is lement, viszont még van bennem víz rendesen.a mérleg +3 kg-ot mutat a múlthetihez képest. ez tuti víz, mert a diétát tartom. szóval én ma szerintem iszom egy kis csalánteát, mert úgyis csak szombaton lesz visszarakás, addig meg jó lenne egy kis vizet még kicsiholni. nekem reggel kell antibiotikum, folsav, utrogestan. de az antibiotikumtól és a folsavtól úgy fáj a gyomrom. de ma van az utolsó antibiotikumos napom, végre. te hányra mész szombaton? ki is a dokid? kell még addig telefonálnod??? jó sok kérdés :D

nóci!
nekem ovitrelle volt a tüszőrepsztőm és semmit nem éreztem. én hasba adtam be magamnak, 22:30 kor. azért mutasd meg dokinak, mert elvileg nem hallottam még,h valakinek csípett volna, de lehet, h te mást kapsz.

rilka!
akkor nemsokára már fogod tudni a nemét is, de jó!!!!remélem ciszták nem fognak gondolt okozni, babóca meg növögessen szépen. de gyorsan megy az idő, nemrég igzultunk érted, most meg már lassan elmúlik az első 3 hónap. én is ilyen gyors tempót szeretnék :Dde nekem még csak most fog jönni a két leghosszabb hét, amíg kiderül, h sikerült-e
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára etna33 2012.03.07 09:52-kor.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Szombaton háromnegyed 8ra megyek.Konc János a dokim.De Kanyó doktornő azt mondta a telcsiben,h sem ő,sem a Konc doki nem lesznek ott a beültinél,csak mindkettőnek az aszisztense.

Hát,ráálltam én is a mérlegre.A leszívás előtti este 60 kg-ot mutatott,most meg 58-at.Akkor jól vagyok?De azért ma még iszok sokat :) Amúgy per pill le vagyok maradva... :)Mármint a mennyiséggel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nicky1983 2012.03.07 11:49-kor.
nicky1983
Nagyút

Etna nem csip hanem feszített :roll: De érzem most is amúgy meg azt is hogy a hasam szúrkál :roll: Majd holnap ugy is meg fog uh-ni az inszem előtt!!!

Inszemeseknek is kell vinni háló inget meg papucs, köntöst, tisztálkodási szert!!!??? :oops:
noci85
Budapest XIII. kerület

Tanzina: veled azóta mi van!?Tezst vagy eredmény mi lett akkor most!!??

Megtudtam, Higy jövőjhéten nem lesz a BMC 4napos pihi lesz nekik is!!!!

Thimmy: hogy telnek napjaid!?!Lelkileg jobban vagy!!??
noci85
Budapest XIII. kerület

Tanzina: veled azóta mi van!?Tezst vagy eredmény mi lett akkor most!!??

Megtudtam, Higy jövőjhéten nem lesz a BMC 4napos pihi lesz nekik is!!!!

Thimmy: hogy telnek napjaid!?!Lelkileg jobban vagy!!??
noci85
Budapest XIII. kerület

Nicki,Etna tök ügyik vagytok! Nekem nem ment a sok ivás, aztán kórház is lett a vége...

Kemény csajok vagytok! :))

Rilka, végigtelefonáltam a délelőttöt, kiderült, hogy ez a békéscsabai módi... Nincs menekvés....

Hoztam nektek egy motiváló pocakfotót a 9. hétről (de, lehet csak fantomkép :))... Semmi nem jön már rám... a cicanadrág a legjobb barátom. Kép

Puszi: Mi :)

szaboevi27
Biatorbágy

Sziasztok !

Tényleg nem lesz BMC 4 napig? És ha nekem 15-én reggel jön meg a mensim, akkor, hogy megyek stimura? Ezt a hónapot már nem akarom csúsztatni.:( 15- és 17-e közöttre várom. Remélem most később jön meg. 19-én mindenképpen megyek reggel a BMC-be.

Nicky: +++++++++++++ szombatra.

Etna: 8 babóból mennyit kapsz vissza?

caty70: én végig olvastam minden hozzá szólást, de nem láttam semmi gyanúsat. Persze, hogy ha valaki esetleg furát kérdez , az csak azért lehet, mert aggódik, bizonytalan. Én ritkán írok ide, mert sokat tanulok. Állam vizsga előtt vagyok, és 8 tantárgyat vettem fel.
Én már 2006 óta vagyok regisztrálva a babanet-be. Ősszel nem vette a rendszer be a felhasználó nevemet, így ujjat kellett csinálnom. "surmi" néven voltam. Viszont ,amit biztos tudok, hogy a BMC dolgozói olvassák a topikunkat.
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület

évi: ha már most ekkora a pocakod, mi lesz később? a kép alapján sovány alkat vagy.
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület

Felhívtam a BMC-t. márc 16-án lesznek :!:
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület

Évi!Cuki a pocid :) Küldök egy pocisimit :)))
Kockasfulunyul!Köszi a pozitív energiát!
Csajok!A beülti után vajon mikorra kell mennem az első vérvételre?Hány napra szoktak visszahívni?
nicky1983
Nagyút

Nicky, 19én kell majd menned. Punkció napjától számítva 14 nap.

SzabóÉvi, nagyon csini vagy és már szépen látszik a poci. Énisénisénis!!!

Nóci vigyél hálóinget, papucsot!

Rilka, jó hogy jöttél, szuper hogy rendben vagytok.

Kockásfülű hajrá tanulás!!! Látod megoldódott a 4 napos kérdés, általában ilyenkor mindig van egy nap amikor dolgoznak.

Etna, Nicky igyatok, igyatok! Pocak javul?
ann74

iGEN,MONDHATJUK,H JAVUL A POCAK.Az ivástól megint olyan vagyok ,mint egy hordó.De már nem fájok :) Azt mondhatom,jól vagyok.Épp eszegetem a joghurtos túrómat...

Nóci!Te is vigyél sztem mindent : Hálóing,köntös,papucs...
nicky1983
Nagyút

Köszönöm akkor viszek mindent :wink: És hol lesz ha a recepciónál állok balra van egy kis tér ahol barna fotelek van es tv és ott arra kell majd mennem!?! :?
noci85
Budapest XIII. kerület

Sztem igen,de mindent mondani fognak :) Ne izgulj,Baby!Minden rendben lesz.Tök arik voltak velem is.
nicky1983
Nagyút

Na jó lányok, akkor vegyük úgy, hogy nem szóltam semmit!
Bocsánat és akkor törlöm is amit írtam.
Tényleg, ne legyen igazam.

Mindenkinek minden jót!!!!
caty70

lányok!
valaki mondja már meg nekem mi ez a beépített ember duma? ez egy nyílt fórum, mégis milyen infót tudnak rólunk begyűjteni? lakcímet nem írunk, profil oldalon sem nagyon van infó a legtöbbünkről, akkor mire jó az valakinek, h fantomkodik. én nagyon szőke vagyok, de nem értem, h miért kell paranoiássá tenni embereket. most ez arra volt jó, h senki ne írjon semmit, vagy küldjük körbe a rejtjeles táblázatot és ezentúl írjunk rejtjelekkel?

én sz me gy et, értettétek :D ezentúl így írok, remélem mindenki számára világos, h azt írtam, h szombaton megyek győrbe ebmrió transzferre. :lol: de farnkón vagy egy ember, aki paranoiás az ismerettségi körünkben, azzal külön élmény telefonálni. semmit nem mer mondani telefonba, mert lehallgatják. közben meg csak a bevásárlásról beszélünk. kit érdekel, h a lidlben olcsóbb a kakaó? :shock: de lehet,h titkosügynök, na ezentúl vele is vigyázni fogok!!!

és tuti, h vicky és witch a két fantom, gyanúsak nekem , főleg witch!!! :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok,
kezdő bmc-s vagyok, hétfőn voltam először, felvették az adatainkat és megvolt az első vérvételem (3. nap) is. Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy a nőgyógyászati vizsgálatot végeztessen el a saját orvosommal és menjek el mamma szűrésre. Legközelebb a 22. ciklusnapra kaptam időpontot, hogy menjek vérvételre és UH-ra. Amit kaptam lapot a kivizsgálás menetéről azon szerepel még EKG vizsgálat, oda is el kell mennem vagy ők csinálják meg? A HSG vizsgálat mindenképpen kell vagy majd ők döntik el a többi vizsgálat eredménye alapján? A vérvétel eredménye mikorra van meg, a leletért nekem kell elmenni a kp-i laborba vagy a saját laborjukkal intézik? A leleteket kiadják vagy nem? Bocsi a sok kérdésért, de kezdő révén még nem értek félszavakból és a gondolatolvasás sem megy.
bery
Budapest II. kerület

Etna: Főleg a lányom fantom, néha lehetne kicsit kevésbé íszrevehető. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Bery: Üdv köztünk, este írok, ha addig a többiek nem válaszolnak.
vicky79
Budapest III. kerület

Berry!

Üdv. közöttünk!

Én is viszonylag új vagyok, de megpróbálok pár kérdésedre válaszolni.

A vérvétellel kapcsolatosan azért tudok segíteni, mert én ma próbáltam átvenni a 3. napit. Képzeld, nem adták ki a hormoneredményeimet(prolaktin, fsh, lh), illetve a férjem spermaképét sem. Azt mondták, hogy ezeket csak orvos mondhatja meg, tehát majd jövő héten (22. napi vv, illetve chlamydia szűrés) fogom megtudni, ha az orvos hajlandó lesz elmondani. Amit kiadtak, az a teljes vérkép volt. Egyébként az útobit te is átveheted a központi laborban, csak a hormonjaidra ne számíts majd.

A HSG-t én úgy tudom, hogy mindenképp meg kell csináltatni. Nekem valószínűleg inszeminációm lesz és már kiírták a vizsgálatot. Szerintem a lombikosoknak is ugyanez van. Nagyon fontos a HSG, mivel nem csak azt mutatja ki, hogy el van-e záródva a petefészked, hanem a méh fejlődési rendellenességeiről is információt ad. Tudom, hogy pokolian fájdalmas, de én már alig várom, mivel nagyon kíváncsi vagyok az eredményre.

Nektek miért kell a BMC-be járni? Mik az előzmények?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Noci

Remélhetőleg inszemes leszek én is, tehát kíváncsi vagyok a te tüneteidre is. Abból, amit olvastam nagyon úgy tűnik, hogy nem akartál még elájulni eddig.

Drukkolok a holnapi inszemhez!! :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Évi!

Nagyon szép a pocid! Csak így tovább! Jó gyorsan nő a pocid. A végén majd nem fogsz az ajtón sem beférni :lol: :lol:

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Kockásfulunyul!

Látod, aggodalomra semmi ok, szegények még ilyenkor is dolgoznak.

Tényleg olvassák a BMC dolgozói a fórumot? Honnan tudod?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Berry!

Üdv itt :)
Nekem az EKG egy épülettel odébb csinálták meg kórházon belül.
Sztem a HSG-t mindenképp csinálják.Nálam nem volt kérdés,de ezzel is kiszűrnek egy lehetséges problémát.
A vérvétele eredményeket mindig átküldik az orvosodnak.Ki lesz az orvosod?

Andi!
Annyira nem életveszélyes a HSG.Kellemetlen,de nem vészes.Sztem...
nicky1983
Nagyút

Beri, üdv a csapatban :) a saját nőgyógyászod ha rendel kórházban is meg tudja csinálni a HSG-t. Az EKG-ra és a mammográfiára nekem a háziorvos adott beutalót.
Mi szeptember 1-jén kezdtünk, épp aznap jött meg. Mivel már a petevezetékemről korábban tudtuk, hogy el van záródva, azt nekem nem is nézték, viszont a teljes kivizsgálás után, ami másfél hónap alatt megvolt egy novemberi laparos műtétem volt, ahol kivették a petevezetékeket. Amikor ez begyógyult, 4-5 hét, volt egy méhtükrözés, és dec.15-én kezdtük a long protokollt, január 14-én pedig betették a srácokat. aztán most meg már dagadok a gyerekektől :) Drukkolunk neked is, éppúgy, mint a többieknek. Ki lesz a dokid? Miért kell ide járnotok?

Köszönöm a pocaksimiket, átadtam nekik, és ők is nagyon köszönik :) Amúgy valóban elég vékonyka vagyok/voltam. Bár december óta, ahogy elkezdtük a hormonokat mereven 56 kg vagyok. Inkább csak átalakulok itt ott :)

Pusza

szaboevi27
Biatorbágy

Nicki

Köszi a nyugtatást. Neked minden rendben volt, vagy találtak valamit a HSG-vel?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Azt mondta a doki,h "jobb oldalt volt egy kis szöszmő",meg kiderült,h hátrahajló a méhem.
nicky1983
Nagyút

Évi nagyon jó volt olvasni amiket írtál :lol: Vakon csinos vagy :lol: Ez legyen a legkevesebb gondod, hogy 56 kiló vagy most :lol:

Andi: azért ezen lábam remeg a tűtöl, a holnap nap miatt még nem nagyon izgulok, igazság szerint közel van már nagyon :lol: De nem gondoltam volna kedden mikor voltam az uh hogy csütörtök inszem lesz és szerintem még nem fogtam fel majd holnap reggel :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Köszönöm a gyors válaszokat :)
Hogy miért mentünk a BMC-be? Nincs semmi különösebb oka, évek óta nem védekezünk és még nem jött össze... a körzeti orvostól kértem beutalót. Nőgyógyik mindig azt mondták, hogy nincs semmi akadálya a teherbeesésnek. Úgy gondoltam felesleges náluk pazarolnom az időt ha gyerkőcöt szeretnék, jobb ha egyenesen egy meddőségi kp-ba megyek.
Orvosom még nincs, nem tudom kihez fogok kerülni, gondolom ez a vizsgálatok után fog kiderülni.
bery
Budapest II. kerület

Sziasztok!
Ma reggel újból megcsináltam a tesztet és ez is negatív lett :cry: :cry: :cry: Teljesen ki vagyok borulva. Holnap megyek a BMC-be és én lennék a világ legboldogabb embere, ha valami csoda folytán pozitív lenne az eredményem.
Mindenkinek kitartást!!!

Holnap jön valaki??
tanita74
Szigetszentmiklós

Tanita!!
Nagyon sajnálom. :cry:
Majd írj,h benn mit mondtak.Reménykedjünk a legjobbakban.Puszi
nicky1983
Nagyút

Engem most hívtak a János kórházból.5 apróságunk nagyon szépen fejlődik,3 picit el van maradva.És inkább 7re menjek,azt mondták,mert több ET-jük is lesz.
nicky1983
Nagyút

Tanita, Írtak itt már olyanokat, hogy az otthoni teszt negatív lett, a kórházban meg már pozitív. Ne add fel!

Nicky, ez tök jó! nekünk csak 3 maradt 5 napos korukra. Pocak jól van?

szaboevi27
Biatorbágy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?