Új privát üzeneted érkezett!

De de de irtam is választ!!!!nem kaptad meg!?!? :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Eltűntem :cry: Jó sok mindenről lemaradtam, de azért végig olvastam. :D

Sajna ez a hónap kilőve :cry: Technikai problémák adódtak a férjemnél, így csak a következő ciklusban kezdjük a lombikot. Már csak az a kérdés, hogy S-ba lesz még vagy sem. Mikor fog szülni?
kockasfulunyul
Budapest XV. kerület

Noci!Nem jött válasz...azt írja,nincs privim... :(
De nagyon örülök,h Te vagy :D
nicky1983
Nagyút

Nyuszi: ugy tudom április.vegeig.... :?

Niki ment válasz remelem most meg kapod!!!
noci85
Budapest XIII. kerület

Lenne kérdésem:

1. Most kedden mikor megyek kontrollra akkor reggel még szúrják meg magam, az lesz ügye akkor a 8ampulla vagy varjak!?!

2. Szerintettek, ha 10 ampullát irt fel, akkor mind a 10 el fogjuk használni!?

3. Utána mikor lesz a köv találkozó, gondolom pár nap!?de mikor csütörtök-péntek!?

4.Ha a merional befejezzük akkor másnap a tüszõ repesztõ szuri jönn, és rá még egy nap és elméletileg inszem!?

5. Eléggé necces, hogy hétvégére esne akkor (terminál együtt lét) így az inszem vagy talán van rá esélyem, hogy hétköznapira!?

Szia!
Amikor mész kontrollra aznap reggel már nem kell szúrni, mert lehet, hogy az a 7 adag is elég. Nekem is 10 ampulla volt felírva, mind elfogyott. A következõ találkozó nekem a 11. napon volt, szerencsére ez hétfõre esett. Aznap vért is vettek, felírták a pregnylt (tüszõrepesztõ), du kiderült a véreredmény, este a 2 ampullát, ami tényleg ló adag volt be kellett szúrni, szerdán volt az inszem. Aztán türelmesen várni és kb. 17 nap múlva kontroll. Én jövõ héten pénteken megyek, akkor derül ki minden. Te kihez jársz??
tanita74
Szigetszentmiklós

noci85 ezt neked írtam, csak az elõzményt is benne hagytam:))))
tanita74
Szigetszentmiklós

Tantim, akkor te ugy voltál, hogy elsőt beadták és után 1hetre rá kontroll és még azt a maradék 3 be kellett adnod és a 4 nap hétfőn mentél vissza!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Nyuszi: ugy tudom április.vegeig.... :?

Niki ment válasz remelem most meg kapod!!!

Noci!Megvolt a válasz :) Küldtem is :)
nicky1983
Nagyút

Noci85

Igen, hétfõn mentem vissza és a hétfõi vérvételtõl tette függõvé, hogy kell-e a tüszõrepesztõ. Ha nem kellett volna, akkor már kedden megcsinálja, de nem volt tökéletes a hormon szintem ezért lett tüszõrepesztõ+a szerda.

Maga az egész beavatkozás max.2-3perc

Neked ez az elsõ?? Kihez jársz??
tanita74
Szigetszentmiklós

Igen nekem az első...s.doktornőhoz járok. Te is!?
Neked volt màr igaz!?Ez hányadik!?

Mit gondoltok akinek sikerült már a spontán terhesség, annak nagyobb az esélye az inszemet!? :roll:
noci85
Budapest XIII. kerület

Igen nekem az első...s.doktornőhoz járok. Te is!?
Neked volt màr igaz!?Ez hányadik!?

Mit gondoltok akinek sikerült már a spontán terhesség, annak nagyobb az esélye az inszemet!? :roll:
noci85
Budapest XIII. kerület

Jajjjjj tudom első lesz neked vissza olvastam és az én dokinal keztél aztan át te
Értél Z hez :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok Csajok,
úgy kezdődött ma a napom, hogy telózni kellett a bmcbe, hogy az 1 balsztobabánk magához tért-e, induljunk-e beültetésre. Akkor még nem tudták megmondani, 11kor újra kellett telefonálni. Sajnos nem engedett fel úgy a blasztonk, hogy beültetésre alkalmas legyen, mondták ne is induljunk. Igaz, optimista lévén, már csak a cipő és kabát hiányzott rólunk. De igyekeztem nem szomorkodni, hisz pocakomban van mér két bogyóka. Azt mondta a biológus hölgy, hogy holnap reggel 3/4 8kor telefonáljak, mert lehet magához tér még reggel, elő szokott fordulni hogy 6. napra visszajön.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ann74 2012.03.07 09:27-kor.
ann74

ann,ne aggódj. Én is autókáztam beültetés után, és látod mennyi kölyök kínoz most. Sőt! Volt olyan,aki vonattal ment haza beültetés után és ott is megmaradtak a bogyók. Csak pozitívan, tudod. :) közben én helyetted is csodálom a békéscsabai tájat. :) drukkolok nagyon nagyon!

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Ann: Én is elmennék, szerintem semmi baj nem lesz. De nekem még nem volt lombikom.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi Évi és Vicky! Az a nagyon durva, ahogy megírtam a hsz-emet, kiderült, hogy sógorom nem dolgozik holnap és el tud értem jönni bármikor, tehát időben megkapom a progi szurit nem kell még a dokihoz bemenni külön, ha meg lesz holnap beültim, akkor meg apu elvisz reggel a kh-ba és sógorom meg hazavisz onnan vidékre. Amúgy még azon gondolkodtam, ha 2. beülti miatt behívnának, akkor tuti nem lehet olyan nagy baj az autókázás miatt. Sőőőt! :)) Úgyhogy összességében teljesen megnyugodtam. Az ikrek meg már amúgy is pociban vannak és kapaszkodnak!! :)
ann74

ann, lájkolom az ilyen hozzáállást! :)

szaboevi27
Biatorbágy

Évi!!!!!!!!! :D :D
Lájkolom, hohy lájkolod!! :D :D :D :D
ann74

Ann:
Mi beültetés után teherautóval mentünk haza (kb. 40 km). Rázott rendesen... szerintem attól rázódtak bele a picik a nyálkahártyába. :wink: Szurkolok nagyon, hogy hamarosan téged is kismamának szólongassanak! :)

Évi:
Hogy vagy? A csabai tájat még mindig a kórházablakból csodállod?

Én róka komával küzdök, de ez legyen a legnagyobb problémám...

rilka
Vác

Rilka, azta!!! Nemsemmi... Küldd csak nekem nyugodtan rókakomát.

Évi tényleg még kh-ban vagy?
ann74

igen, még kórház... De még vérezgetek is,szóval nem baj. Meg az az igazság,hogy ezek a kis mütyűrök olyan gyorsan nőnek,hogy a méhem néha ki akar szakadni a helyéről. Szúr,nyilal... Állítólag tök normális ikres kismamáknál,de mivel én még sosem voltam az,így nem tudhatom. Biztonságban érzem itt magam,ha netán itt a fene nagy növésben megint vérengző fenevad válna belőlem.

szaboevi27
Biatorbágy

rilka,nekem a hányós korszak 2 napja nincs. Reggelizek azóta,meg minden. És amíg volt is, ébredés után egy kivi csodákat művelt velem. :) akkor csak kicsit voltam szarul, és tuti nem hánytam.
szaboevi27
Biatorbágy

sziasztok lányok!

ann most csak neked írok. én beülti után potom 135 km-t fogok autózni, győrtől hazáig. de ez pont jó lesz, mert elringatom őket, alszanak egy jót és utána itthon kipihenve kezdik fúrni a lyukat maguknak. ha erős és kis bika embirók, márpedig azok, akkor meg sem fog kottyanni nekik az út és mégis csak apjuk mellett a helyetek :D sok sikert, mikor lesz eredmény?

én még holnap megyek uh-ra, aztán szerintem hétfőn leszívás. jó vizes vagyok, de ez nálam gyakori tünet hormonok nélkül is. viszont a jó hír, h nem hízok a hormonoktól. már a bmc-ben sem híztam, mióta kezelve van az ir-em azóta ez is megoldódott .előtte úgy kb egy hormonkezelés +6kg-ot jelentett nekem. szép teljesítmény volt.

szép napot mindenkinek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, holnap várjuk a jó híreket, akkor remélem hétfőn meglesz a punkció.
Ma telefonáltam újra bmcbe, de sajna nem élte túl a kis blasztonk a felengedést. Hát jobban örültem volna, ha 3 vagy 4 bogyókát kapok vissza így 4. nekifutásra, de csak abban bízom, hogy bent ott ketten már kapaszkodnak.
Etna, sztem a legelején tényleg nem gáz az utazás, mert akkor még nem kezdődött meg a beágyazódás. Ma én a beülti+4 napon vagyok. De késő du-ra már lent leszek páromnál, és ráadásul úgy alakult, hogy ő jön értünk:))
Sajna éjszakánként nem alszom jól, minden éjjel fáj a gyomrom, de ez már nálam szokásos, minden beülti után ez van, de sztem a crinone miatt, az okozhat gyomorgörcsöket, fájdalmat.
Eredményhirdetésem jövő pénteken lesz.

SzabóÉvi, kitartás!!!! Kívánom, hogy múljon el mostmár az a fránya vérzés.
ann74

Sziasztok Csajok!
Ann!Nyugiii :) Minden oké lesz :)
Nekem holnap kell még mennem uh-ra,és sztem hétfőn leszívás.
nicky1983
Nagyút

Nicky, gyere holnap a hírekkel. Remélem akkor hétfőn két punkció miatt is szoríthatunk :)
ann74

Hahó!

Olvaslak titeket, csak időm kevés irni, ill. hát nagyon nehéz követni a sok eseményt.

Ann: borzasztóan örülök, hogy ismét felcsillant egy reménysugár, még ha nem annyi, amire számítottál! Sikerülni fog!!!! Te már nagyon régi motoros vagy, bizz magadban és csak pozitivan!

Etna. neked sem kevésbé szurkolok!

Szévi: vérzés hess, és nagyon vigyázz a 2 manóra.

Az idó borzasztóan telik, Vasi babája is már fél éves, el sem hiszem! De voltak, vannak és lesznek csodák! Ebben bizzatok!

üdv kispatak
meer
Aba

Andi
Köszi a választ, ez nem is olyan durva ár! El kéne menni egy vérvételre hozzájuk.

Tanita
Ahogy a többiek is írták, a cicifájás jó is lehet! A tünetek amúgy nagyon hasonlóak, szinte mindenkinek „mindjárt megjön” érzése van!

Witch
Ha megvan az eredmény, feltétlen gyere!

Rilka
Ciszta mondjon le! Róka meg húzzon el messzire! :)

Nyulacs
Tündérbogyó ez a gyerek! Mindig ilyen mosolygós? Én is, én is ilyet akarok! :)

Évi
Ez a vérzés múlhatna már! Mennyivel jobb lenne otthon dirigálni, ugye? Kivit már én is hallottam, hogy csodákra képes a reggeli hányingerrel.

Nicky
Üdv köztünk! Szorítok, hogy sikerüljön a lombik! Kitartás!

Etna
A végére egész sok sejted lesz! És látom, mindig hozod a formádat! :) A nem hízáshoz gratula! :)
thimmy
Gárdony

Nekem sikerült benyelnem valamit, amit nem kellett volna :?
Ma már kezdek jobban lenni, de a köhögésem valami kutyaugatásra hasonlít. Szerencsére láz nem volt, csak orrfújás és most a köhögés. Kúrálom magam rendesen! Remélem, holnapra már ez is elmúlik!
thimmy
Gárdony

Köszi Thimmy!Gyógyulgass :)
nicky1983
Nagyút

Thimmy:
Amikor azt írtad, hogy most végre olyan dolgokat akarsz csinálni, amit babaprojekt mellett nem lehet, azt hittem, kellemesebb dolgokra gondolsz, mint a köhögés. :roll: :) Mielőbbi gyógyulást!

Ann:
Sajnálom, hogy nem lett 2. kör a beültetésből, de így legalább teljes szívvel szurkolhatsz a 2 pici versenyzőnek. Remélem, megtalálják odabent a helyüket, és jól berendezkednek vagy 9 hónapra!

Évi:
Hát én behalok a hozzászólásaidon! :D (vérengző fenevad :D :D :D ) Remélem, azért gyorsan edzésbe jön már a méhed, és abbamarad ez a vérezgetés.

Etna, Nicky:
Jó kis hétkezdésetek lesz! Szurkolok holnapra is, meg hétfőre főleg. Kívánom, hogy sok pici élet induljon mindkettőtöknél!

rilka
Vác

Rilka,nagyon kedves vagy :)
nicky1983
Nagyút

Thimmy: Köszi! :) Igen, általában jó kedvű.. Bár most megfázott, de még így is jó kedve van. Most az orrszívó nem tetszett neki, de mikor befújtam az orrspray-t már vigyorgott... Kitartás! Akard, és megkapod! :) :D
nyulacs82
Szolnok

Rilka
Igazad van, én sem ilyesmire vágytam. De szerencsére egyre jobban vagyok. Amiben töretlen a lelkesedés és a kitartás, az az életmódváltás - ez már a harmadik hét, hogy no csoki, no süti, no szénhidrát, no édesség csak husi zöldségkörettel és néha rizs. Mondjuk azt hittem, gyorsabban olvadnak le majd a kilók, de az a pár, amitől még megszabadulnék, bizti lemegy tavaszig!
Hétfőn megyek a nefrológushoz, sajnos a leleteim azóta sem jók, nem tudom mi lesz a vesémmel, de a biopsziát el akarom kerülni. Most ez foglalkoztat még nagyon.
Amúgy nagyon gyorsan megy az idő, tényleg, ma 4 hete volt a műtét, remélem, hamarosan kopogtat mary is! :)

Nyulacs
Gyógyulást a nagyfiúnak! Akarom én és tudom, hogy meg is kapom! :) Ráadásul, ha most megvalósul egy újabb tervünk, akkor a babás életünk is könnyebb lesz majd. Hú, ez most rejtélyes, de nem akarom elkiabálni, ha összejön, majd mesélek! :) :?
thimmy
Gárdony

Sziasztok!
Amióta kaptam a Merional-t és most az Utrogestan-t állandóan, de fõleg esténként fel vagyok puffadva és tök hülyén érzem magam. Valakinek volt, ilyen tünete??
tanita74
Szigetszentmiklós

Jó reggelt!!!!

Tanita: én pont irni akartam :lol: Ez már a másodikon estem, hogy nem bírok aludni nyilal a hasam és a derekam majd le szakad én is merionalt kapok most...

Thimmy: jobban vagy már!?

Nicky: gyere ma a hírekkel!!!!!!!!!!!!!

Látom az én hozzászólásomat csak Tanita válaszolta meg :oops: Pedig érdeket volna az inszemesek véleménye :oops:
noci85
Budapest XIII. kerület

Halika Csajok!

9-9 tüszőm van,18-asok többségében.Hétfőn leszívás :) Ma még megvolt egy nagy rutin meg egy EKG.Izgulooook :oops:
nicky1983
Nagyút

Szia Nicky már vartalak!!!! :wink:

9-9 darab az jó nem!?!?
Na hétfőn gondolom akkor rád!!!!!En kedden megyek így sajnos nem tudunk találkozni :( De kitartás, altatás lesz igaz!?!
Nagy Öllelek!!!! :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

nicky,ez igen! Szép nagyok. Nekem is hasonlóak voltak. Nem akarok vészmadár lenni,de sok tüszőnél előfordul a hiperstimuláció. Leszívás után naponta legalább 4 liter (nem vicc,tényleg ennyi) folyadékot igyál és nagyon sok fehérjét. Én a túrótól hamar besokalltam,de a dokim fehérjeport javasolt. A biotech usa finom és nem túl drága. Drukkolok nagyon!

szaboevi27
Biatorbágy

Nicky!

Gratulálok a sok tüszőhöz! Szuper babák lesznek nemsokára! Addig is igyál sok-sok vizet!

Nem mondjátok, hogy még ilyenkor is csinálnak egy nagy rutint! Mindenkinél így van? Kezdek NAGYON félni. Azt hittem, hogy csak a kivizsgálás alatt kell ilyen vérvétel. :(

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Andi, műtét miatt szoktak elötte sztem mindig vért venni. De nehogy elkezdj félni, mert popón leszel billentve. Bátorcsaj vagy! Oszt kész..

Nicky, szuper, és én sem akarlak beparáztatni, a lényeg hogy már most igyál sokat, én anno 10 leszívott psejt mellett nyomtam napi 5-6 liter vizet. Inkább próbáld meg a fehérjeport is, ha nem akarod örökre megutálni a túrót.

Etna, nálad mizu?
ann74

hali csajok!

isteni napom volt ma, attól függetlenül, h reggel vidáman visszaaludtam, épp, h odaértem 8 előtt, fél 8 helyett. aztán volt 2 óra csúszás az uhnál. viszont csupa jó híreket kaptam. ménnyh 11/a 20 sejtem van, ebből kb 6 nagy (19 mm-es) a többi 12-17 mm közötti. ma még 150 gonal, cetrotide, holnap 1 cetrotide és este 22:30 ovitrale. az 5 doboz cetrotide-nak azért nem örültem annyira, potom 50 ezerét. és a két 900-as gonal sem volt 5 ft. de a lényeg, h lesz válogatni való sejt rendesen. szóval minden úgy halad, ahogy kell, én tuti biztosra veszem az egy gyerkőcöt, mese nincs.

a és vettem egy fényképező gépet is, mert megérdemlem. meg azért is, mert tönkrement a másik :D és botit úgy kb 15 percenként kell fényképezni :D

holnap szülinapi bulira vagyunk hivatalosak, ez lesz életünk első bulija, amire meghívták :D az oviból. vasárnap tüszőrepesztő buli nekünk, de boti is jön. úgyhogy elszáll pikk-pakk a hétvége és máris megszabadulok az édes tehertől, mert már kicsit feszít a hasam tőle.

niki!
sok sikert sorstárs! tök egy napon leszünk, király! nekem hétfő 10 óra!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Köszi csajok :)
Noci!Kár ,h nem talizunk :( Jó lett volna.Igen,szundizok közben.
Evi!Köszi.De a sok-sok fehérje mit jelent?De most komolyan.Miket egyek?
Andi!Az altatás miatt csináltak megint nagy rutint,mert a másik már régi volt.

Úristen!Én ennyit nem tudok inni...
Etna!Próbáltalak figyelni a kép alapján,de nem láttalak.Nekem azt mondták,hétfőn fél 8ra legyek ott.
nicky1983
Nagyút

niki!
engem nem is fogsz látni, mert én győrbe járok :D csak régi bmc-s voltam és itt ragadtam a csajok miatt :wink:
sok fehérje inkább állati eredetű legyen. főleg túró, savanyított tejféleségek és én még sok tejet is ittam. husi, hal is tartalmazza, de inkább a tejtermékeket ajánlották anno.
győrben van valami ital, majd megmondom mi a neve, amit leszívás után ajánlanak a sok víz miatt,h minél előbb menjen ki a szervezetből. meg aspirin, folsav, c,d, e vitamin a magzatvédő mellett.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Nóci:
Én azért nem válaszoltam, mert lényegében mindent leírt Tanita.
Amikor mész aznap ne add be magadnak, majd a doki megmondja, hogy kell-e még. ezt nem lehet tudni, hogy kinek mennyi lesz az elég. Teljesen egyén függő. Én 3 hétig szúrtam magam Puregonnal, mire lett egy repeszthető tüszőm!!!! De másnak elég lehet 4-5 nap is. Szóval a tüsződtől függ, hogy elhasználjátok-e mindet.
Minden az aznapi uh függvénye. Ha látja a doki, hogy nem nő a tüsző, akkor nem hív be pár nap múlva (én pl hetente mentem)... De gondolom, ha látszik, hogy megindul a tüsző növekedésnek, akkor gyakrabban fog nézni.
Azt is megmondja a doki, hogy kell-e még aznap Merional, mikor a tüszőrepit adod be magadnak. Nekem még kellett délelőtt puregon, utána pedig a tüszőrepi este. De azt is ráírja majd a papírodra, hogy hánykor kell beadni. Mindenről kapsz papírt!! És 36 óra múlva lesz az inszem kb.
nyulacs82
Szolnok

Hát etna,akkor kereshettelek. :cry: Most irtó hülyén érzem magam.
Bocsi.
nicky1983
Nagyút

Etna!

Gratula a szép eredményhez! Nagyon szorítunk!

Biztos, hogy BABA lesz belőle!!! :D

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Rendben, Ann. Elhallgatok most már!

Neked hogy van a gyomrod? Még mindig rossz a közérzeted?
Mi újság odabenn a babákkal? Hogy érzed?

Nagyon szorítok ám! :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

niki!
ne viccelj, honnan tudhattad volna, több oldallal előrébb írtam, akkor még nem voltál köztünk. az a lényeg,h kerestél, aranyos vagy. meg az, h egyszerre leszünk babásak. aztán valahol majd csak találkozunk! sok sikert!!!

nyulacs!
én meg tudnám zabálni a kispasit. nagyon jó képek! gyönyörű kölök, jó gyerek? nem vagy fáradt? :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna!
Neked is sok sikert!Mondjuk én nagyon izgulok.Próbálok nyugodt maradni,de nem nagyon megy.Talán még jó is,h a párom nem volt itthon. :?
Remélem mindannyian,akik próbálkozunk,hamarosan mind kismamik leszünk :D
nicky1983
Nagyút

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?