Új privát üzeneted érkezett!

Kriszto 8) Gratulálok,a neme mindegy,csak egészséges legyen élete végéig:)))))
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Krisztovegre oromhirek a forumon ez erot ad mindenkinek:) mi jol vagyunk,minden. ok,varjuk a szerdat:) a huseves nem mwgy konnyen de minden nap azeet raveszem magam. Mar eleg jo a vizeshordo latvanya es a sulyom is az eredeti.
Remelem a hetvege mindenkinek jobb lesz mint az utobbi ket nap!!
Mne voltal vervetelen?
Vendég

Krisztovegre oromhirek a forumon ez erot ad mindenkinek:) mi jol vagyunk,minden. ok,varjuk a szerdat:) a huseves nem mwgy konnyen de minden nap azeet raveszem magam. Mar eleg jo a vizeshordo latvanya es a sulyom is az eredeti.
Remelem a hetvege mindenkinek jobb lesz mint az utobbi ket nap!!
Mne voltal vervetelen?
Vendég

Ez egy csudaszép nap, ma mindenkivel csak jó történhet!
Kriszto nagy gratula :D
Kretty gyógyulgass,
Rencsi mielőbbi jóhíreket,
és persze mindenkinek csupa szépet és boldogságosat!
forka
Budapest XI. kerület

sziasztok!

Mindenkinek szurkolok, és jobbulást kívánok!

Egy kérdés. emlékszik esetleg valaki arra, hogy nem stimus hónapban 21. napi progi vérvételen milyen eredménye volt?

nekem 16.76 ng/ml volt a legutóbbi normál ciklusban, amire az endokrinológus azt mondta,hogy ez tökéletes, és jelez ovulációt.
Tegnap azonban voltam egy szomatoinfrás nőgyogyinál, aki azt mondta,hogy ez a szint nem elég, és valami 30-40 kellene legyen... ???
Ez most egy kicsit megkavart engem, mert egyrészt a ref. tartomány is 20-ig tart maximum, és én ilyet még életemben nem hallottam, hogy valakinek ilyen magas prog. értékei lennénke...

Örülnék, ha megírnátok, hogy neketek mennyi volt, ha emlékeztek rá esetleg...
köszi előre is!
plonsk
Budapest

Sziasztok
Kriszto
Nagyon mellé fogtam és kukisra gondoltam. :oops: Gratulálok a kislányhoz!Milyen nevet adtok majd neki?
Forka
Hogy vagy? Érzel már valamit?
Kretty
Jobban vagy már?
Plonsk
Nekem a 21. napi vérvételen 21 volt az érték.Arra azt mondta apánk,hogy nagyon jó!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Plonsk,nekem volt egy 22,9 em es egy 19 em,referencia abban a laborban 0.5-27
Vendég

Sziasztok, holnap hazamegyek, egy embriót le tudtak fagyasztani.
Vendég

Sziasztok!
Csökken a HCG-m. Már csak 837. Sajnos ez a Manócska sem marad velünk. Én ezt nem értem. Mit csinálok rosszul?

Mné
mné

Mné! Semmit!!!! Hidd el, sajnos ez nem rajtunk/rajtad múlik! Te mindent megtettél!!! semmiképp se gondold, hogy nem!!!!!!

Kretty! Örülök, hogy hazamehetsz, talán otthon gyorsabban gyógyulgatsz majd, de mindenképp jobb lesz, hisz otthon leszel a férjeddel. sokszor ölellek!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Szia Kriszto,
köszönöm a kérdést. Mi most végül bejelentkeztünk ahhoz a doktornőhöz a Kaáliba, ahova a Kretty is jár. Március végén lesz az első konzultáció. Meglátom, hogy mit mond. Az előző intézetben már szóltam, hogy ki szeretném kérni a papírjaimat. Bárcsak gyorsabban telne az idő:)
Addig próbálok lelkileg rendbe jönni, meg el szeretnék menni egy agykontroll tanfolyamra is, mert valahogy én a beültetés után mindig stresszelek, félek a kudarctól, pont akkor amikor nem kéne:(
Örülök, hogy jól van a kis manód és jó egészséget kívánok.
Én is zugolvasó lettem:)
Szil
szil81
Budapest

Mne,nagyon sajnalom:((((( Krisztonak igaza van ezt egy hataron tul nem tudjuk befolyasolni sajnos:((( nyilvan Te is tul vagy minden vizsgalaton,es ha azok rendben voltak akkor a tobbi mar a sors vagy a termeszet nem tudom...:((((
Vendég

Mné!

Szerintem túl gyorsan estél teherbe az Ir megállapítása után...

Legalább 3 hónap kell,hogy rendezõdjön diéta után a szervezetben az inzulin érzékenység és addig nem "tanácsos " teherbe esni......

De szerintem mindenki maga dönti el, hogy mikor próbálkozik,mert néha a természet csodálatos dolgokat produkál minden ész érv ellenére:))))

A szépen kõ keményen tartod a diéta és napi egy óra mozgás + 3 liter folyadék és pozitív teszt esetén azonnal utero és nõgyógyász.

Adj idõt magadnak és sikerülni fog.
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Mné
Nagyon sajnálom!!!! :cry:
Cicamica7591
Távol álljon tőlem,hogy beszóljak.De tudod ahányszor téged olvaslak,olyan mintha nődoki írná ezeket a sorokat. :shock:
:D

kagyló

Kretty: nagyon örülök, hogy jobban vagy, és haza mehetsz! Adjon erőt, hogy van egy nagyon erős, kipaszkodó kis embriód, aki nagyon akar Titeket! Meglátod az élet kárpótol ezért a sok rosszért. Én szorítok Értetek továbbra is! :lol:

Mné: a legvégsőig bízni kell, hátha a csoda egyszer csak bekopogtat! Kapaszkodjuk a reménybe, hátha a következő vv mást mutat! :lol:

Kagyló: Drukkolok nagyon! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rencsi: Remélem Domi már jobban van, és mielőbb minden jóra fordul! Jobbulást Apukádnak! Vigyázz magadra és a kis pocaklakódra! :lol: Puszi

Kriszto: nagyon örülök, hogy újra láthattátok Bogyót! :lol: :lol: :lol: :lol: Tudom, most mit érzel, ilyenkor én is a fellegekben szoktam lenni! Sokszor puszillak Titeket! :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Kriszto,
de jó, hogy láttátok a kismanót és, hogy a még a nemét is megmondták tutira, ez igazán fantasztikus! :D
Elhiszem, hogy ahányszor rágondolsz elérzékenyülsz, én is és bárki közülünk ugyanezt tenné!

Kagyló,
mi újság veletek? Hogy vagytok?

Az IR dolog is kissé túl van lihegve mostanság! Sőt! Ami tavaly IR volt, az a mai tudásuk szerint, nem az! Akinek tavaly írtak gyógyszert, annak most nem adnának! Minden napról-napra változik, úgy, mint a számítástechnikában!

Mné,
ugye jól emlékszem, hogy neked nem volt brutál inzulin szinted?!

gigibp

Mné: nagyon sajnálom, nagyon drukkoltam nektek....hogy mi lehet a baj? Bárcsak tudnám! :(
Lehet, hogy valóban ez az IR zavart még be, amit cica írt, azt nekem is elmondták, bár miután kiderült, hogy zárt vagyok(petevezetők miatt) így nem volt akadálya a spontánkodásnak!
De amit Gigi írt, abban is lehet igazság, hogy ez az egész túl van bonyolítva.

Rencsikém: Hogy vagytok?

Kretty: Hajrá Egyszemke!!!!!!

Mi jól vagyunk...már nem vagyok egyedül, újra itthon van apa!
katapetra

Sziasztok lányok! Ma hazaengednek. Búcsúzni jöttem, mert egy jó hosszú ideig nem jövök. A testi része sínre került a dolognak, most jöhet a nehezebb dolog, a lelki feldolgozás. Szembenézni a ténnyel, hogy talán sosem lesz gyerekem. És ezt tényleg nem csak úgy mondom. A mostani lombik fele donor, fele saját spermiummal tőrtént. (3-3arányban) mert így lehet megnézni, hogy az én sejtjeimmel mindek ok-e. A donor mégcsak meg sem termékenyítette a petesejteket, szóval a petikékkel is gond van. Egyszem saját baba és benne van minden hitünk. Köszönöm a sok bíztatást, kívánom, hogy mindenkinek valóra váljanak az álmai!
Vendég

Drága Kretty!!!

Remélem minden téren rendbe jönnek a dolgaid, az már egy jó alap ,hogy a pároddal ennyire szeretitek egymást.

Kicsit pihenjtek,lazuljatok,és minden rendben lesz.

Ezek szerint van még egy pici babácska aki csak rátok vár és ez jó!!!!!!!

Én a vetéléseim alatt a családomra és a hitre alapoztam,és így "gyorsam" ki lehet jönni a negatív lelki mederbõl....

Amúgy minden kudarc csak megerõsíti az embert, és itt még arról sem beszélhetünk hiszen van lehetõség a továbblépésre.

Bízzál magadba ,minden nap találj valamit amiben örömöd leled, és kerüld az olyan embereket akik ártani akarnak....

Engem mindig a leggyengébb idõszakomba találtak meg az "együttérzõ terhesedõ kolleganõk" , tanuld õket rövid úton leszerelni..

Puszi és kitartás minden jóra fordul majd...

8)

Ui:Agykontroll?Aviva?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Szia Kretty,
Megértelek, és kívánom, hogy találd meg a boldogságod. Sohasem lehet tudni, hogy mit fog hozni az élet. Nagyon szorítok annak az egy embriónak, én még mindig hiszek abban, hogy a végén minden jóra fordul!
Szil
szil81
Budapest

Kretty: nagyon fog hiányozni a társaságod, de tudom, hogy kellenek ilyen időszakok, amikor egy időre nem vagyunk "fórumfüggők".
Kívánom, hogy ha legközelebb jössz -reméljük, hogy majd jössz- a lehető legjobb hírrel örvendeztetsz meg majd bennünket.
Ölellek
katapetra

Sziasztok
Kretty
Egy picikét pihenjél,és utána meg látod jön a baba.Vagy spontán,csoda baba lesz.Volt már példa rá nem is egy esetben.
Kaáliba még amikor oda jártam nekünk is felajánlották a fele donor,fele párom variációt.Abban az időben a párom el is zárkózott tőle.Én is attól félek,hogy el öregedtek a pete sejtjeim.Úgy hallottam van arra lehetőség,hogy ezt is meg tudják nézni.Neked volt ilyen?ICSI volt most?Mert ha csak össze engedték az még nem jelent semmit!Nagyon remélem egyetlenke ha arra kerül a sor,veletek marad! :wink: Valamilyen módon de lesz kis babátok,csak ne add fel!Tudom nagyon nehéz,évek óta én is csak fejjel megyek a falnak,de mindig van egy kis idő,hogy erőre kapjak.
Ilyenkor nekem is azt mondják engedjem el egy időre foglaljam le magam és ne mindig azt lássam mennyire reménytelen minden.Hiányozni fogsz,és várunk vissza!!!!

kagyló

Kretty: Azt hiszem, hogy itt most nincs mit mondani. Megértem a döntésed, de szeretném, hogy tud, nagyon fogsz innen hiányozni, és remélem, hogy visszatérsz majd idővel hozzánk! Ölellek!

Mné
mné

Drága Kretty!
Nagyon-nagyon sajnálom, hogy újabb próbatétel elé állított az élet! Remélem, hogy viszonylag sérülésmentesen túljutsz majd ezen is! Azért ne add fel teljesen, hisz ott van még egy bébi a fagyiban! Őt mikor akarjátok haza vinni?
Gyors felépülést kívánok neked és remélem azért néha bekukkantasz és írsz vagy legalább hallunk felőled!
Sok-sok puszi és ölelés!!!

gigibp

Sziasztok Lányok!

A nagy gyógyszerrámolás alatt találtam egy doboz Merional-t, ami viszont hamarosan lejárt, addig mi biztosan nem lombikozunk. (2012.07.)

Mivel az intézettől 2 percre lakunk, ha valaki igényt tart a injekcióra, írjon privit és megbeszéljük mikor ugrik be érte.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kretty vigyazz nagyon magadra, remelem a lelked is hamarosan rendbe jon es jora fordulnak a dolgok minel elobb. Babola.
Vendég

Kretty: nagyon sok erőt és minden jót kívánok! Kívánom, hogy az álmod minél előbb váljék valóra! Millió ölelés és puszi! Hiányozni fogsz!

npgy
Budapest I. kerület

Drága Kretty, csak sejtésem lehet,h min mész keresztül, tudni én már soha nem fogom,DE nagyon kérlek még ha úgy is érzed,h nincs remény bízz,mert minden jóra tud fordulni!Vigyázz nagyon magadra és várunk!!!Puszillak sokszor!

Mné, borzasztóan sajnálom, erre sincsenek szavak... :cry: Az okát ne magadban keresd. Mikor nekünk az első lombiknál műtétre került a sor Bogyóval, akkor Dévisz is és mindenki más orvos is azt mondta,h jobb ez így, mint hogy beteg kisbabánk szülessen. Pár hónap és lejön majd az égből a Ti lelkecskétek is!!!

Rencsi, nem írtál,h h vagytok? Domika jobban van? Apukád? TE???

Puszi mindenkinek

bari6

Kretty jobbulást és kívánom, hogy ennyi rossz után váljon valóra minden álmod!
Mné nagyon sajnálom!
Rencsi, hogy vagytok?
Ölelés mindenkinek.
forka
Budapest XI. kerület

Kretty :cry: :cry: :cry: Erre nincsenek szavak, együttérzek veletek. Jobbulást kívánok!!

Mné, én még bízom és drukkolok, hátha csak pillanatnyi állapot. Holnap mész még HCG szintet nézetni? ugye, mész?

KépKép
momelcsi

Kretty: maximálisan megértelek, bár ahogy Bari írta én is csak sejthetem, min mész keresztül. Sok-sok erőt kívánok Nektek!

Mné: neeem, ilyen nincs. Borzasztóan sajnálom!
szélkisasszony

Sziasztok!

Dévai csinál petevezeték átfújást? Hycosy, vagy a röntgenes verzió van nála?
Amúgy elfogad petevezeték átjárhatósági leletet máshonnan is?

Köszi a választ előre is!
plonsk
Budapest

Sziasztok

Plonsk

Csinál apánk,csak nem tudom melyik fajtát.Én a sotéról vittem a papírokat hysterot és a laparoscopiát és elfogadta.

kagyló

Sziasztok!

Plonsk: Igen, csinál Dévai Hystero-t, de elfogadja a máshonnan származó leletet is.

Rencsi: Hogy van az Édesapád? Megcsinálták az eeg-t? Domi jobban van? Voltatok vele dokinál? És Te hogy vagy? Voltál Dévainál?

Kagyló: Te hogy érzed magad?

Melcsi: Nem, nem voltam vérvételen, mert feleslegesnek ítélem a dolgot. Majd szerdán elmegyek, hogy lássuk, hogy milyen ütemben ürül a szervezetemből, mert csütörtökön úgyis el kell mennem a dokimhotz, és remélem, hogy nem fogja úgy ítélni a dolgot, hogy műteni kell. Ha már a sors ennyire kegyetlen volt, hogy ismét elvette tőlem, ami a legfontosabb számomra, akkor bízom benne, hogy ebben megkönnyíti a dolgomat, és természetes úton megoldódik. Kevdes tőled, hogy bíztatsz, de sajnos nincs rá esély, hogy meggondolja magát a csemete, és inkább mégis velünk maradjon. Ha egyszer elkezdett csökkenni, akkor ott nincs visszaút sajnos.

Kretty: Nem tudom, hogy olvasol-e minket, de rengeteget gondolok rád! Ölellek!

Mné
mné

Mné,
oh drága... nagyon-nagyon sajnálom! Nincsenek szavak, amiket még nem írtunk volna le! Remélj tovább, hisz hinnünk kell! Fogunk mi babázni mindannyian, még ha néha kilátástalan is a dolog!
Ölellek!

Kretty,
jobbulást és remélem néha azért jössz és mesélsz, de legalább a blogodba írsz!

Rencsi,
drukkolok, hogy apukád jobban legyen és végre felhőtlenül tudj örülni az új jövevénynek!

gigibp

Plonsk hülyeséget írtam, HYCOSY-t csinál Dévai. Már össze vissza beszélek! :roll:

Mné
mné

Sziasztok
Szerintem nekem meg fog jönni. :cry: Nagyon fáj a hasam! :cry: 9. napon vagyok,ez nem lehet igaz!Eddig még nem jött semmi,de különben nem fájna ennyire. :(

kagyló

Kagyló: Kérlek ne add még fel. Tusom, rengeteget mondtuk már, de kérlek hidd el: Nekem is fájt, szúrt, görcsölt a hasam, és mégis pozitív lett a tesztem! Bízz még egy kicsit!

Mné
mné

Mné
Majd csak jövő héten szerdán vagy csütörtökön kellene nem megjönnie.Ennyire hamar lenne? :cry:
Hogy vagy?

kagyló

Kagyló: Igen, simán lehet a beágyazódás miatt. Hidd el kérlek, hogy nekem is sokat volt hogy állandóan fájt a hasam.
Köszönöm, megvagyok! Próbáltam csütörtökre időpontot kérni a dokimhoz, de telt-ház van nála, úgyhogy majd csak jövő héten kedden megyek. Azon a pár napon szerintem úgysem múlik már semmi...

Mné
mné

Mné
Mennyi idős vagy most?Vérzel is? Ha nem akkor nem lehetséges,hogy még is ott van a baba és minden rendben van? :oops:

kagyló

Kagyló: a görcsök a beágyazódástól is lehetnek. Ne aggódj, és főként ne idegeskedj! Tudom, könnyű mondani, de mindkettőtök érdeke most az, hogy teljes nyugalom legyen! Drukkolok! :lol:

npgy
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Kagyló! Nyugiiiiiiiiiii és türelem! :D :D Nagyon szorítok én is neked, és szerintem még ne izgulj, nem fog megjönni!!!!!! és kész!!!!!

Mné!! Kretty!! Ölelés!

Rencsi! Annyit jársz a fejemben, remélem a helyzet javult nálatok, remélem Domi is és Apud is jobban van, és tegnap láttátok a kis csöppet/csöppeket a pocakban. Beszéltem egy másik leányzóval, aki veled volt, és náluk is vannak jó hírek, remélem hogy nálatok is minden ok!

Npgy! Remélem jól vagytok Virágszállal, majd írj, ha lesz időd! puszillak!!!

Babola! Hogy vagy? Mikor is mész D-hez?

Többiek: Zsuzsi, Szélkisasszony, Gigi, Forka, Plonsk, Szil, Leeda TÖBBIEK hogy vagytok, hogy telnek napjaitok????

Nagyikánk, régen jártál erre? Sok a munka? Unokák???

Pusza mindenkinek.

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

szia Kriszto, holnap megyunk,nagyn varjuk es izgulunk.babola
Vendég

Kagyló: Én is hajlamos vagyok néha így gondolni, de sajnos ebből nincs visszaút. Ha egyszer el kezdett csökkenni, akkor sajnos nem hallottam még olyat, hogy meggondolta volna magát, és elkezdett volna növekedni. Hidd el szeretném, ha így lenne, de ennek az esélye zéró, és nem szeretném magamat becsapni, így is hitegetem magam azzal, hogy csak egy rossz álom, amiben vagyok...

Babola: Holnap nagyon várunk ám a hírekkel, és ha lehet, akor a fotóval.

Rencsi: Kérlek! Kérlek! Bújj elő! Aggódom nagyon!

Kriszto: Én is puszillak! :-)

Mné
mné

Sziasztok:)

Kagyló mivel az eleje ugyan olyan a terhességnek,mint amikor jön a nem várt piri így tényleg nyugodj meg, menj sétálni, kapcsolj ki egy kicsit,próbálj lazítani,azért is mert úgy látom erre a csapatra ráfér már egy siker történet megint. 8)

Mióta Kretty nincs itt (igazi húzó emberként) azóta alíg van valami mozgolodás..... :oops:
Nagyon hiányzik remélem hamar rendbejön..... :?

Mné!

Még van egy halvány remény?Tudom,hogy csak kedden mész.
Amúgy mivel én sokszor átéltem ezt, amin most te esetleg átmész csak kitartást és erõt kívánok Neked.
Nagyon erõs embernek látszol pszihikálisan 8)
Kitartás menni fog....

Mindenkinek minden jót....
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Képzeljétek, nincs időpont a dokimhoz jövő hétre sem! :shock: Kész vagyok! Nagyon nem akarja a Jó Isten, hogy elmenjek hozzá! Nincs mit tenni, megvárom a holnapi vv eredményét, és hívom a mobilján sos időpontért. Remélem, hogy fog tudni legalább a kórházban fogadni...

Mné
mné

Hát erre nem tudok mit mondani Mné:(

Nekem megjött a vv eredmény,TSH 2,560 :cry:
Szérum vas 5,2 :cry:
Vörösvérsejt és társai sehol szóval rendesen vérszegény vagyok :x

Nektek mennyi a tsh-tok?
Sikerült valakinek ennyivel tehersednie?
cicamica7591
Budapest XXII. kerület

Cica: Nekem 1,23 volt a TSH-m. De Te szedsz valami gyógyszert rá, nem?

Mné
mné

Sziasztok!
Nekünk sajnos most sem jött össze :(
Többiek szorítok.
Pusz
forka
Budapest XI. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?